موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
2015 هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور 3.5 ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوالی داشتم مگه مدارک پست میشه ؟؟
مگه همه ی کارا به صورت اینترنتی انجام نمیشه ؟
باران تویی! به خاکِ من بزن
بازا ببین! که بی مهِ تو من هوای پر زدن ندارم!
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-10 ساعت 15:13)faaezeh نوشته: سلام دوستان
سلام، خير پست لازم نيست و همه مداركتونو روز مصاحبه ارائه ميكنيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-10 ساعت 15:19)m.ghoreishi نوشته: (2015-10-10 ساعت 15:13)faaezeh نوشته: سلام دوستان
سلام، خير پست لازم نيست و همه مداركتونو روز مصاحبه ارائه ميكنيد
مرسی از راهنماییتون
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-10 ساعت 15:33)امیررضا.س نوشته: (2015-10-10 ساعت 15:13)faaezeh نوشته: سلام دوستان
سلام.اشتباه نکنید.اگه منظورتون تکمیل فرم DS260 است،بله باید به صورت اینترنتی فرم را پرکنید.
ولی اگه منظورتون مدارکیه که میخواهید در سفارت ارائه بدین فقط و فقط دوستانی که سفارت آنکارا در ترکیه را انتخاب کردند باید یک نسخه از مدارکشونا 15 روز جلوتر از زمان مصاحبشون برای سفارت پست کنند و بعد نسخه ی دیگر مدارکشونا با خودشون به سفارت در زمان مصاحبه ی حضوری ببرند.
دوستانی که در سفارت های دیگر مثل ابوظبی و ایروان مصاحبه دارند دیگر لازم نیست مدارکشونا پست کنند و باید با خودشون در زمان مصاحبه ی حضوری ببرند.
ممنونم بابت راهنمایی دقیق و جامعتون
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
شما اگر آشنایی هم اونجا ندارید بهتره قبل از رفتن یه هتلی، مُتلی، اتاقی چیزی از اینجا رزرو کنید (حتی شده برای یک هفته) و موقع ورود آدرس اونجا رو بدید. نمیشه به مامور مهاجرت فرودگاه بگید صبر کنم برم یه جا اجاره کنم برمیگردم بهت خبر میدم. اما از اونجا که گرینکارت و سوشال و... باید بالاخره به یه آدرسی پست بشه بهتره یا حداقل برای یکی دوماه آدرس ثابتی داشته باشید یا یه دوست و آشنایی (هرچند دور) پیدا کنید که آدرس ثابتی داشته باشه و آدرس اونجا رو برای ارسال مدارک بدید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
می خواستم سوالی بپرسم ممنون میشم جواب بدید.
من براساس روند کارنت شدن دوستان پیشبینی میکنم دیماه برای مصاحبه برم .
اعتبار پاسپورتم تا مهر سال آینده است و طوش چند تا ویزای مدت دار دارم که فکر می کنم فروردین ( 6 ماه مانده به تاریخ انقضاش) می تونم عوضش کنم.
حالا با این پاس میرم مصاحبه ، در حالی که در صورت گرفتن ویزا و احتمال کلیرنس من در زمان ورود به امریکا پاسم کمتر از 6 ماه اعتبار خواهد داشت به نظرتون چه کنم؟؟
با تشکر
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرائی
من کیس اصلی هستم (آقا) و همسرم امسال دانشگاه ارشد قبول شد و مدرک دانشنامه را دانشگاه روز ثبت نام دریافت کرد.سوالم این هست:
آیا روز مصاحبه مدارک تحصیلی همراه را آفیسر میخواد یا کپی و ترجمه اش رو ببریم کافیه یا میشه از دانشگاه نامه ادامه تحصیل گرفت و به آفیسر بگیم که بعد از لاتاری قبول شده و نمیتونستیم بخاطر تعویق در بررسی ، فرم را آنلاک کنیم، اگر راهی هم برای دریافت مدرک برای رفتن به مصاحبه از دانشگاه آزاد میدونید لطفاً راهنمائیم کنید.
با تشکر
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط KCC
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7 ساعت 13:30 دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا: ورود به آمریکا: دریافت گرین کارت: جمع تقریبی هزینهها: