کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام به همگی
2015 هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور 3.5 ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 12:16)ملايي نوشته:  سلام به همگی
۲۰۱۵ هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور ۳.۵ ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه

سلام دوست عزیز

شما دوتا راه دارین
1 - میتونید پاسپورتتون رو عوض کنید ولی موقع عوض کردن باید به متصدی پلیس +10 بگید که قسمتی که ویزاتون داخلش خورده رو پانچ نکنه و پاسپورت جدید بگیرید موقع خروج از کشور هم پاسپورت قدیمی تون همراهتون باشه.
2 - با همون پاسپورت قدیمی تشریف ببرید و اونجا پاسپورتتون رو عوض کنید.تشریف میبرید دفتر حافظ منافع ایران اونجا براتون عوض میکنن .البته من دقیقا نمیدونم آدرسش در ام ری کا کجا هست ولی با پرس و جو میتونید پیداش کنید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres
۲۰۱۵ هستم و ویزام رو گرفتم / ولی موقع خروج از کشور ۳.۵ ماه پاسم اعتبار داره به نظر شما به مشکل برخواهم خورد . و اگر پاسم رو عوض کنم تکلیف ویزای توش چی میشه
من جواب شما رو تو قسمت ترجمه دادم اونجا مطالعه بفرمایید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: ملايي ، j.modarres
(2015-10-10 ساعت 12:32)ho_tasha نوشته:  
من جواب شما رو تو قسمت ترجمه دادم اونجا مطالعه بفرمایید.

سلام دوستان
برای مدیکال عکس ۳*۴ نیاز است یا هر سایزی؟
ممنون
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یه سوالی داشتم مگه مدارک پست میشه ؟؟
مگه همه ی کارا به صورت اینترنتی انجام نمیشه ؟
باران تویی! به خاکِ من بزن
بازا ببین! که بی‌ مه‌ِ تو من هوای پر زدن ندارم!
تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 15:13)faaezeh نوشته:  سلام دوستان

سلام، خير پست لازم نيست و همه مداركتونو روز مصاحبه ارائه ميكنيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: faaezeh ، j.modarres
(2015-10-10 ساعت 15:19)m.ghoreishi نوشته:  

سلام، خير پست لازم نيست و همه مداركتونو روز مصاحبه ارائه ميكنيد
مرسی از راهنماییتون
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
سلام.اشتباه نکنید.اگه منظورتون تکمیل فرم DS260 است،بله باید به صورت اینترنتی فرم را پرکنید.
ولی اگه منظورتون مدارکیه که میخواهید در سفارت ارائه بدین فقط و فقط دوستانی که سفارت آنکارا در ترکیه را انتخاب کردند باید یک نسخه از مدارکشونا 15 روز جلوتر از زمان مصاحبشون برای سفارت پست کنند و بعد نسخه ی دیگر مدارکشونا با خودشون به سفارت در زمان مصاحبه ی حضوری ببرند.
دوستانی که در سفارت های دیگر مثل ابوظبی و ایروان مصاحبه دارند دیگر لازم نیست مدارکشونا پست کنند و باید با خودشون در زمان مصاحبه ی حضوری ببرند.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: faaezeh ، j.modarres ، Mehdi0065
(2015-10-08 ساعت 18:04)matin86 نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 17:39)sazami نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 16:02)matin86 نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 15:42)Hana2015 نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:07)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.
امیدوارم موفق باشی وبری مصاحبه.

سلام.ممنون از این همه انرژی مثبت.من با یکی از دوستان که رفته بود مصاحبه و از قضا شغلشون هم مثل من بود سوال کردم چی شد که نرفتی.گفت آفیسر تا گفتم ایران خودرو کار میکنم برگشت گفت به به سلاح هم که درست میکنید و ....خلاصه این دوست ما هم کلیر نشد و ماندنی شد.
میخوام بگم واقعاً ذهنیتشون به ما خرابه.
واقعا همچين حرفى بش زدن و ريجكتش كردن؟تو خود ايران خودرو كار ميكرده يا نمايندگيش؟شغل من هم همينه!

ممنون دوست عزيز !من تا امروز فكر ميكردم شغلم خصوصى و خيلى غيره حساسه !به كل دپرس شدم رفت! اين تاپيك ها رو كه خوندم قبلا اما فكر نميكردم كسى باشرايط من هم بوده و كلير نشده!Sad

عزیز دل هستید شما دوست عزیز، نبینم دپرس باشید ، بقول معروف نه شور شور و نه بی نمک!! البته این هم در نظر بگیرید که هم خییییییییییییییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییییییی از افراد هم بودن که شرایطشون مثل شما بوده و ویزا رو گرفتن (این رو هم تو تاپیک های سالهای قبل میتونید ببینید تعدادشون هم اصلا کم نیستدر واقع بیشتر 80 درصد همه ما هم سربازی رفتیم و هم کارمون یک جورایی دولتی میشه پس اصلا شرایط عجیبی نیست!!!!) ،گفتم که مسله فقط شانسه ، جای نگرانی و دپرس شدن نداره شما تلاشت رو میکنی که کارهات دقیق پیش بره بقیه اش هم بسته به شانسه و ایشالا که ویزا رو میگیرید اونم یکضرب(داستان های بچه های سالهای قبل رو بخونید میبینید که همه چیز ممکنه تو این پروسه بدترین حالتها!!! و بهترین حالتها!! ) ، اگه AP هم شدید ایشالا کلیر میشید اگر هم قسمت نبود و نشد هم آمادگیه پذیرشش رو دارید، پس نه کلا مایوس باشید و نه صد درصد ویزا گرفته اینجوری استرس هم نمیگیرید و دپرس هم نباشید لطفا پر انرژی برید جلو به هر حال همونطور که گفتم این یک شانسه و مقدارش نه اونقدر کمه که بی خیالش باشه و نه اونقدر زیاده که تمام زندگیت رو از الان تغییرش بدی به امید ویزا گرفتن شما و بقیه دوستان 2016 و برنده شدن تمام جا مانده های 2015 و 2014 و2013 در سال 2017
تشکر کنندگان: faaezeh ، matin86 ، Hana2015 ، غنچه ، j.modarres ، ستوده
(2015-10-10 ساعت 15:33)امیررضا.س نوشته:  
سلام.اشتباه نکنید.اگه منظورتون تکمیل فرم DS260 است،بله باید به صورت اینترنتی فرم را پرکنید.
ولی اگه منظورتون مدارکیه که میخواهید در سفارت ارائه بدین فقط و فقط دوستانی که سفارت آنکارا در ترکیه را انتخاب کردند باید یک نسخه از مدارکشونا 15 روز جلوتر از زمان مصاحبشون برای سفارت پست کنند و بعد نسخه ی دیگر مدارکشونا با خودشون به سفارت در زمان مصاحبه ی حضوری ببرند.
دوستانی که در سفارت های دیگر مثل ابوظبی و ایروان مصاحبه دارند دیگر لازم نیست مدارکشونا پست کنند و باید با خودشون در زمان مصاحبه ی حضوری ببرند.
ممنونم بابت راهنمایی دقیق و جامعتون
تشکر کنندگان: ستوده
(2015-09-15 ساعت 15:20)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 15:05)sepehr007 نوشته:  سلام .
من یک سوال داشتم بابت ادرس در آمریکا ٫ من ادرس رو دادم ولی الان بواسطه مدرکم شاید عوض کنم . ایا من باید تو همون ادرسی که نوشتم باشم یا بعد از رسیدن امکان عوض کردنش هست ؟ ( واقعیتش ادرس فامیل خانوادگی رو من دادم ولی یک جورهایی خیلی منت میذاره با اینکه من هیچ گونه ساپورتی از ایشان نخواستم بغیر از یک ادرس پستی).
آقا سپر عزیز سلام
این شعر یادت باشه دوست من
به جهان خرم که جهان خرم از اوست بنده عشقمو از هر دو جهان آزادم
دوست من هیچ نگران نباس تو فقط باید اونجا یه آدرس میدادی که اگر دسترسی بهت نداشتن به اون دسترسی داشته باشن.
شما به هر مقدار لازم که نیاز میتونی آدرس تغییر بدی
ولی توجه کن ان شا الله وقتی رفتی اونجا تو هر فرودگاهی آدرس رو ازت میخواد البته نه اون آدرس شما میتونی زمانی که حتی به مصاحبه رفتی آدرستو تغییر بدی حتی وقتی داری وارد خاک آمریکا هم میشی آدرس رو تغییر بدی
موفق باشی دوست من.
با سلام عین همین مشکل را من هم دارم و آدرس اون شخصی که داده بودم عوض شده و به نیویورک رفته که اگر آدرس اونجا رو بدم شاید تمکین مالی بیشتری از من بخواد!
نمیشه به مرز بان گفت برم یک خونه اجاره کنم برگردم آدرس بدم؟!

تشکر کنندگان:
شما اگر آشنایی هم اونجا ندارید بهتره قبل از رفتن یه هتلی، مُتلی، اتاقی چیزی از اینجا رزرو کنید (حتی شده برای یک هفته) و موقع ورود آدرس اونجا رو بدید. نمیشه به مامور مهاجرت فرودگاه بگید صبر کنم برم یه جا اجاره کنم برمیگردم بهت خبر میدم. اما از اونجا که گرینکارت و سوشال و... باید بالاخره به یه آدرسی پست بشه بهتره یا حداقل برای یکی دوماه آدرس ثابتی داشته باشید یا یه دوست و آشنایی (هرچند دور) پیدا کنید که آدرس ثابتی داشته باشه و آدرس اونجا رو برای ارسال مدارک بدید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: matin86 ، Srod ، j.modarres
دوستان سلام
می خواستم سوالی بپرسم ممنون میشم جواب بدید.
من براساس روند کارنت شدن دوستان پیشبینی میکنم دیماه برای مصاحبه برم .
اعتبار پاسپورتم تا مهر سال آینده است و طوش چند تا ویزای مدت دار دارم که فکر می کنم فروردین ( 6 ماه مانده به تاریخ انقضاش) می تونم عوضش کنم.
حالا با این پاس میرم مصاحبه ، در حالی که در صورت گرفتن ویزا و احتمال کلیرنس من در زمان ورود به امریکا پاسم کمتر از 6 ماه اعتبار خواهد داشت به نظرتون چه کنم؟؟
با تشکر
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان:
(2015-10-15 ساعت 10:02)Aliakbarasghari نوشته:  دوستان سلام
می خواستم سوالی بپرسم ممنون میشم جواب بدید.
من براساس روند کارنت شدن دوستان پیشبینی میکنم دیماه برای مصاحبه برم .
اعتبار پاسپورتم تا مهر سال آینده است و طوش چند تا ویزای مدت دار دارم که فکر می کنم فروردین ( ۶ ماه مانده به تاریخ انقضاش) می تونم عوضش کنم.
حالا با این پاس میرم مصاحبه ، در حالی که در صورت گرفتن ویزا و احتمال کلیرنس من در زمان ورود به آمریکا پاسم کمتر از ۶ ماه اعتبار خواهد داشت به نظرتون چه کنم؟؟
با تشکر

دوست عزیز دقیقا دقیقا من هم مشکل شما را داشتم.پاسپورتم تا آخر تیر سال دیگه اعتبار داشت و مصاحبم 12 آبانه.ریسک نکردم و رفتم عوضش کرم.سه سوته یک هفته ای بهت میدن و پاسپورت قبلیتم باطل کرده و بهت بر میگردونند.اصلا فکر نکن.شنبه برو دنبال تعویضش.برای سفارت هم هر دوتاشا ببر.
موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: S.R.Reza ، Afsaneh5388 ، matin86 ، j.modarres
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرائی
من کیس اصلی هستم (آقا) و همسرم امسال دانشگاه ارشد قبول شد و مدرک دانشنامه را دانشگاه روز ثبت نام دریافت کرد.سوالم این هست:
آیا روز مصاحبه مدارک تحصیلی همراه را آفیسر میخواد یا کپی و ترجمه اش رو ببریم کافیه یا میشه از دانشگاه نامه ادامه تحصیل گرفت و به آفیسر بگیم که بعد از لاتاری قبول شده و نمیتونستیم بخاطر تعویق در بررسی ، فرم را آنلاک کنیم، اگر راهی هم برای دریافت مدرک برای رفتن به مصاحبه از دانشگاه آزاد میدونید لطفاً راهنمائیم کنید.
با تشکر
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان