کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-10-22 ساعت 14:28)amiratak88 نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم بعد از گرفتن ویزا، اعضای خانواده میتونن جدا جدا برن آمریکا یا حتما باید با هم برن.
ممنون میشم پاسخ بدین.
با سلام دوست عزیز تا نفر اول برنده وارد نشه هیچ کس نمیتونه وارد بشه.
ولی میشه اگر ویزا باطل نشه و زمان داشته باشه میتونه اول نفر اول وارد بشه و بعد نفرات بعدی کیس وارد بشن که به این صورت مشکلی پیش نمی آید.
امیدوارم سئوالتون رو درست متوجه شده باشم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: amiratak88 ، Srod ، Interuniversal ، j.modarres
(2015-10-22 ساعت 14:28)amiratak88 نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم بعد از گرفتن ویزا، اعضای خانواده میتونن جدا جدا برن آمریکا یا حتما باید با هم برن.
ممنون میشم پاسخ بدین.

سلام امير جان
نفر برنده حتما بايد وارد بشه و بقيه كيس ميتونن بعدا هم تو اون مدت تعيين شده بهش بپيوندند ولي توصيه ميشه كه باهم همه اعضا وارد شن بهتره تا گير و گوري پيش نياد تو كار دگ ولي شدنيه!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-10-22 ساعت 16:36)ho_tasha نوشته:  
ممنون میشم پاسخ بدین.
با سلام دوست عزیز تا نفر اول برنده وارد نشه هیچایواینمیتونه وارد بشه.
ولی میشه اگر ویزا باطل نشه و زمان داشته باشه میتونه اول نفر اول وارد بشه و بعد نفرات بعدی کیس وارد بشن که به این صورت مشکلی پیش نمی آید.
امیدوارم سئوالتون رو درست متوجه شده باشم.
حرف حسين كاملا درسته
ببخشيد صفحه م لود نشده بود نديدم ج دادي حسين جونBig Grin
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
(2015-10-06 ساعت 17:39)sazami نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 16:02)matin86 نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 15:42)Hana2015 نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 19:07)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.
امیدوارم موفق باشی وبری مصاحبه.

سلام.ممنون از این همه انرژی مثبت.من با یکی از دوستان که رفته بود مصاحبه و از قضا شغلشون هم مثل من بود سوال کردم چی شد که نرفتی.گفت آفیسر تا گفتم ایران خودرو کار میکنم برگشت گفت به به سلاح هم که درست میکنید و ....خلاصه این دوست ما هم کلیر نشد و ماندنی شد.
میخوام بگم واقعاً ذهنیتشون به ما خرابه.
واقعا همچين حرفى بش زدن و ريجكتش كردن؟تو خود ايران خودرو كار ميكرده يا نمايندگيش؟شغل من هم همينه!

سلام دوست عزیز شما خودت وقتی این مطلب رو خوندی خندت نگرفت؟ خداییی نگرفت؟ دقیقا عین دیالوگ مامور ساواک توی سریالای دهه فجر نیست؟ Big Grin اسمش مصاحبه هست نه بازجویی!!! ضمن اینکه اگر شک کنن شما سلاح تولید میکنید همونجا داخل گونی قرارتون میدن و یکراست ویزای یکضرب میدن و میفرستن گوانتانامو!!!! شوخی که باهاتون ندارن برادر من!!!! دیگه هیچ کار نکنن ریجکتتون میکنن!! نمیگم این دوستمون خدایی نکرده دروغ میگه ولی احتمالا اون دوستشون که به هر دلیلی کلیر نشده یکم بزرگنمایی کردن تا به نوعی این مشکلی که براشون پیش آمده و خواستن بگن که کوچیک نبوده و حق هم داشتن و شرایطشون رو میشه درک کرد ، شما احتمال AP خوردنتون خیلی بالاست و احتمال داره کلیرنستون طول بکشه حتی اینقدر طول بکشه که جا بمونید دقیقا مثل خیلی ها که موندن، ولی قطعا اگر رد بشین دلیلش کارکردن توی ایرانخودرو و یا نمایندگیهاش نیست این پروسه AP طول کشیدنش به خیلی چیزا وابسته هست و هنوز هیچایوایجواب درستی براش نداره شما هم مثل هزاران نفر دیگه که AP میخورن حالا به دلیل شغل دولتی و یا سربازی و یا تشابه اسم و یا یا هر چیز دیگه (که باز هم کسی دقیق نمیدونه )هستید و یا مراحلش 30 روز طول میکشه یا شش ماه یا یکسال یا اصلا جا میمونید احتمال هر چیزی هست ، توی این تالار آیدیی هست که دوسال پشت هم برنده شدن و هر دو بار جا موندن!!! یکسال چک خوردن و یکسال اصلا کارنت نشدن!!میتونید حتی یک لحظه تصورش رو بکنید؟؟؟ پس شما اگه برات بصرفه هست تمام تلاشت رو بکن که کارها رو درست و دقیق انجام بدی ، بعدش دیگه دست خداست ایشالا که یکضرب میگیری و چک خوردی هم زود کلیر میشی ، یا اگه طول کشید حداقل تا قبل از پایان مهلت اتمام پروسه ۲۰۱۶ میگیری و البته احتمال هم داره که کلا نتونی بگیری ، پس شما با این دید برو جلو و کارات رو انجام بده نه با این دید که صد در صد توی آمریکایی و یا برعکس صد در صد ریجکتی ،که اگه شد که هیچ عالی میشه ولی اگر خدایی نکرده کلیر نشدی و یا اصلا ریجکت شدی مجبور نباشی برا توجیح به دوستانت بگی : افسر سفارت با کشیده میزد تو گوشم و میگفت سلاح ها کجاست ؟ و بخاطر اینکه من لو ندادم کلیرم نکرد.( هر چند توصیه میکنم کلا به کسی تا ویزا رو تو پاست ندیدی نگی و یا اگر میگی بگی که یک احتمال خیلی کم نزدیک ۱۰ درصد هست که برم تا اگه خدایی نکرده نشد که بری یک عالمه آدم کنجکاو سرت نریزن که برای خلاص شدن از دستشون مجبور باشی از این داستانا بگی(اضافه کنم کسایی که میگن کاملا حق دارن و هیچ ایرادی بهشون وارد نیست و شخصا اعتراف میکنم من در شرایط اونها همینکار رو میکنم))

دوتا تاپیک هست که حتما صفحات آخرش(30صفحه آخر) رو به شما و دوستان پیشنهاد میکنم بخونید حتی اگه سربازی نرفتید یا س رفتید، دیپلم دارید یا دکترای حساس ، کار خصوصی دارید و یا توی دولتی مدیرید و کیس نامبرتون یک رقمیه و یا بالای 8000 هستید !!! این مسله شانسه درکش کنید و اکه براتون ارزشش رو داره باهاش کنار بیایید شما نه شرایط خودتون و نه نظر افیسر سفارت و نه پروسه کلیرنس و نه برنامه ریزی های درست یا غلط سفارت رو نمیتونید تغییر بدید شما فقط میتئنید تمام تلاشتون رو در راستای درست و دقیق طی شدن مراحل اداری این پروسه بکنید و البته امیدوار باشید که شانس هم با شما یار باشه (انتظار نداشته باشید که باشه فقط امید وار باشید و ایشالا هم که باشه ):
این رو برای اینکه بدونید احتمال هر چیزی هست بدترین و بهترین:
http://www.mohajersara.com/Thread-%DA%A9...?page=2125

این رو برای اینکه بدونید تا اینجا جزو آدمهای خوش شانس بودید:

http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B4...۶?page=631

به عنوان یک کوچکتر خواهشا این دوتا رو هرچند وقت گیره حداقل 30 صفحه آخر رو بخونید (خوندنش و فکر کردن راجبش از زدن واکسنها، ترجمه مدارک ، کارنت شدن ، مصاحبه رفتن ، پیدا کردن کار و مسکن در آمریکا و سیتیزن شده مهمتره )

موفق باشید
درود
دوست عزیز صفحاتی که آدرسشون رو برای مطالعه پیشنهاد کردین هیچ مطلبی ندارن !
تشکر کنندگان: Srod ، j.modarres
(2015-09-15 ساعت 15:05)sepehr007 نوشته:  سلام .
من یک سوال داشتم بابت ادرس در آمریکا ٫ من ادرس رو دادم ولی الان بواسطه مدرکم شاید عوض کنم . ایا من باید تو همون ادرسی که نوشتم باشم یا بعد از رسیدن امکان عوض کردنش هست ؟ ( واقعیتش ادرس فامیل خانوادگی رو من دادم ولی یک جورهایی خیلی منت میذاره با اینکه من هیچ گونه ساپورتی از ایشان نخواستم بغیر از یک ادرس پستی).
فامیل خانوادگی شما اگه منت گذاشته سرتون اما خب بازهم آدرسش رو داده.
فامیل من مدتی منو برای دادن آدرس منتظر گذاشت البته من آدرسش رو داشتم اما میخواستم با اجازه خودش تو فرم وارد کنم و آخر سر هم با کمال پررویی آدرسش رو نداد .
سلام دوستان آیا مطمینید که کسانی که در لاتاری 2016 قبول شدن میتونند در 2017 هم ثبت نام کنن؟واقعا مشکلی برای ادامه کارشون تو 2016 پیش نمیاد؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-23 ساعت 21:41)Farimahh نوشته:  سلام دوستان آیا مطمینید که کسانی که در لاتاری ۲۰۱۶ قبول شدن میتونند در 2017 هم ثبت نام کنن؟واقعا مشکلی برای ادامه کارشون تو ۲۰۱۶ پیش نمیاد؟

من كاملا مطمئنم هيچ ايرادي نداره
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
در اعلام نتایج قبلی برای 2016 من نتیجه رو فقط یک بار در همون هفته اول اعلام نتایج که فکر کنم ماه بود چک کردم
سوالم اینه ایا عملا در قرعه کشی 1394 کسی بوده که ماه اول چک کنه و برنده نشده باشه اما مثلا شهریور یا مهر چک کرده باشه و جزو انتخاب شده ها بوده باشه؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان کسی میدونه سقف تمکن مالی مصاحبه 2016 چقدر هست ؟

Sent from Tapatalk
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-10-24 ساعت 20:52)yassin30 نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه سقف تمکن مالی مصاحبه ۲۰۱۶ چقدر هست ؟

Sent from Tapatalk
تا حدی که من اطلاع دارم تمکن مالی سقف محدودی نداره.
تشکر کنندگان: Srod ، j.modarres ، matin86
(2015-10-24 ساعت 22:35)Srod نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 22:23)ستوده نوشته:  

Sent from Tapatalk

ما دنبال کف تمکن مالی بودیم ولی ماشالا جدیدا همه دنبال سقفش میگردن Big Grin
اوووه ببخشید متوجه نشدم، جابه جا نوشتم! [emoji28]
عذرخواهی میکنم. کف تمکن مالی رو بفرمایید؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-10-24 ساعت 23:17)yassin30 نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 22:35)Srod نوشته:  

Sent from Tapatalk

ما دنبال کف تمکن مالی بودیم ولی ماشالا جدیدا همه دنبال سقفش میگردن Big Grin
اوووه ببخشید متوجه نشدم، جابه جا نوشتم! [emoji28]
عذرخواهی میکنم. کف تمکن مالی رو بفرمایید؟
بنا بر نظرات دوستان سالهای قبل ، 15000 دلار برای شخص منتخب اصلی و به ازاء هر نفر همراه گفته شده 5000 دلار به آن اضافه کنید.
تشکر کنندگان: j.modarres ، victor2016 ، matin86

Sent from Tapatalk

درسته که تمکن مالی حداقل داره و حداکثر نداره اما بهتره خیلی بیشتر از حداقل نباشه (دوبرابر یا بیشتر) چون اونوقت ازتون سوال می کنن که این همه پول رو از کجا آوردید، مخصوصا اگر سابقه کار زیادی نداشته باشید.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: j.modarres ، ستوده ، matin86
پشاپش سپاسگذارم از جواب کامل شما شغل تعمیرات موبایل جزو شغل حساس هست
نه دوست عزیز. شغل آزاد محسوب میشه. شما بگید مغازه خدمات موبایل داشتید (یا اونجا کار می کردید).
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان: j.modarres ، ho_tasha ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان