کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام ....میخواستم بپرسم اگه دو صفحه از صفحات پاسپورت پاره شده باشه و بریم عوضش کنیم با توجه به اینکه فرم 260 رو با اطلاعات اون پر کردیم آیا روز مصاحبه نمیگن این چه وضعیه؟؟ یا به چیزی گیر نمیدن؟؟؟
در صورت مخدوش بودن پاسپورت اونو باز بر میگردونن بهمون؟؟
ممنون میشم کمکم کنید چون خودشون انقدر بد اخلاقن اصلا جواب نمیدن!!!!
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 00:12)امیررضا.س نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 00:10)Aminhoorilianasorena نوشته:  ببخشيد من تازه متوجه قبوليم شدم تا كي وقت دارم الان ابان ماهه؟؟؟؟

شماره ی کیست چنده دوست عزیز؟منظورم اون شماره ایه که تو نامه ی قبولیت بهت داده؟

كيس نامبرم ٣٩٧٠ هستش
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 23:42)farzaneh_saremi نوشته:  سلام ....میخواستم بپرسم اگه دو صفحه از صفحات پاسپورت پاره شده باشه و بریم عوضش کنیم با توجه به اینکه فرم 260 رو با اطلاعات اون پر کردیم آیا روز مصاحبه نمیگن این چه وضعیه؟؟ یا به چیزی گیر نمیدن؟؟؟
سلام
پس از تعویض پاسپورت ، معمولاً پاسپورت قدیمی به دارنده آن داده میشه.
به نظرم جای نگرانی نیست.
تشکر کنندگان: matin86 ، farzaneh_saremi
(2015-10-30 ساعت 00:10)Aminhoorilianasorena نوشته:  ببخشيد من تازه متوجه قبوليم شدم تا كي وقت دارم الان ابان ماهه؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 00:34)ستوده نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 23:42)farzaneh_saremi نوشته:  سلام ....میخواستم بپرسم اگه دو صفحه از صفحات پاسپورت پاره شده باشه و بریم عوضش کنیم با توجه به اینکه فرم 260 رو با اطلاعات اون پر کردیم آیا روز مصاحبه نمیگن این چه وضعیه؟؟ یا به چیزی گیر نمیدن؟؟؟
سلام
پس از تعویض پاسپورت ، معمولاً پاسپورت قدیمی به دارنده آن داده میشه.
به نظرم جای نگرانی نیست.

والا تا چند وقت گذشته رو اين مسائل خيلي حساس بودن دوستان گذرنامه،يعني اگه پاره يا كنده يا حتي مخدوش بود ميفرستادن طرف رو اداره مركزي تا اونها تصميم به تمديد بگيرن كه ايا انجام بدن يا نه چون هزارتا مسئله رو ميتونن بهتون ربط بدن
شما اقدام كنيد انشالا كه اين قانون منسوخ شده باشه و گيري نباشه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Srod ، j.modarres ، farzaneh_saremi
(2015-10-31 ساعت 00:15)Aminhoorilianasorena نوشته:  

كيس نامبرم ٣٩٧٠ هستش

تبريك ميگم بهتون ! نگران نباشيد وقت هست براى فرم پر كردن فقط نامه دعوت به مصاحبتون دير تر از زمان كارنت شدنتون مياد شما هنوز هم كارنت نشدين يه سه چهارماهى ممكنه نامتون به تعويق بيفته .فقط سريع و با دقت كامل فرمتون رو پر كنين.
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: Srod ، j.modarres
(2015-10-31 ساعت 03:02)Srod نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 02:47)matin86 نوشته:  

كيس نامبرم ٣٩٧٠ هستش

تبريك ميگم بهتون ! نگران نباشيد وقت هست براى فرم پر كردن فقط نامه دعوت به مصاحبتون دير تر از زمان كارنت شدنتون مياد شما هنوز هم كارنت نشدين يه سه چهارماهى ممكنه نامتون به تعويق بيفته .فقط سريع و با دقت كامل فرمتون رو پر كنين.

ایشالا برای دسامبر کارنت میشین از الان دنبال واکسن زدن و جمع و جور کردن و ترجمه مدارک باشین.
با همین فرمون بری قبل عید آمریکایی Big Grin
تشکر کنندگان:
Badbakhti injast ke tarikhe passportam gozashte Taze emrooz daram miram vase
Taaviz
Migan ke vaksan 6 mah prosash zaman mibare k

ممنون از جوابتون واقعا اميدوار و خوشحالم كردين
تشکر کنندگان: matin86
بعضی ها تاریخ رویت قبولیشون ماه جولای یا ژوئن بوده این افراد یعنی در ماه می چک نکرده بودن یا امکان داره مثلا در می بزنه برنده نشدیم و بعد در ماههای آینده بزنه برنده شدیم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یک ایمیل برای من اومده هفته پیش و من الان دیدمش از KCC visa
با این مضمون که
U.S. Department of State notifies f.... of being selected as a winner of the Diversity Visa program.
و پاراگراف اولش یه چیزهایی نوشته بعد تو یک باکس این اطلاعاتو داده:
Case Number: 2016157D8P6Cxxxx
Winner Name:
Married: xx
Phone Number: 98-21-8872xxxx
بعد گفته مدارکنو بفرست به این ایمیل: support@dvucase.com
به نظرم کلاهبرداریه چون آخرش گفته اگر نمی تونی ظرف 7 روز کاری از ارسال مدارک پول رو بدی مدارک رو نفرست. نفری 1250 دلار هم خواسته.
نظر شما چیه؟
تشکر کنندگان: matin86

كيس نامبرم ٣٩٧٠ هستش

تبریک بابت قبولیتون دوست عزیز.اولا به دلیل اینکه کیس نامبر شما اهمیت فوق العاده ای داره از ذکر کامل کیس نامبرتون خود داری کنید.ثانیا شما هنوز وقت دارید.با خیال آسوده اقدام به پر کردن فرم ds260 تون که توی خود نامه ی قبولیتون آدرسشا به طور غیر مستقیم گذاشته(www.dvselectee.state.gov) توی این سایت تمام توضیحات پروستون را از سیر تا پیاز وورود به آمریکا گفته،پر کنید به طوریکه اشتباه و غلط و دروغ در پرکردن این فرم به کار نبرید و سپس سابمیتش کنید و منتظر بمونید تا کیستون را کارنت بکنند و بعد ادامه ی ماجرا.
حتما هم تاپیک های مهاجر سرا را مطا لعه بکنید.
موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
(2015-10-31 ساعت 11:47)fofo نوشته:  سلام دوستان
با این مضمون که
U.S. Department of State notifies f.... of being selected as a winner of the Diversity Visa program.
Winner Name:
مMarried: xx
به نظرم کلاهبرداریه چون آخرش گفته اگر نمی تونی ظرف ۷ روز کاری از ارسال مدارک پول رو بدی مدارک رو نفرست. نفری 1250 دلار هم خواسته.
نظر شما چیه؟
سلام بله كلاهبرداريه چون اصلا ايميلي براي قبولي نميفرستن ودوم اينكه شماره كيس ما ايرانيا كه سهميه اسياهستيم بعداز ٢٠١٦ نوشته ASو استثنا هم نداره ولي اين شماره كيسي كه فرستادن اينطوري نيست
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: j.modarres ، Hana2015 ، matin86
(2015-10-31 ساعت 11:47)fofo نوشته:  سلام دوستان
با این مضمون که
Winner Name:
Married: xx
به نظرم کلاهبرداریه چون آخرش گفته اگر نمی تونی ظرف ۷ روز کاری از ارسال مدارک پول رو بدی مدارک رو نفرست. نفری 1250 دلار هم خواسته.
نظر شما چیه؟
شما صد در صد مطمئن باشید این کلاه برداریه.به چند دلیل:
1.وقتی شما برنده ی لاتاری میشوید kcc اصلا اصلا به شما پیام یا ایمیل نمیده و خود شما باید برین تو سایت و با کانفیرمیشن نامبرتون ببینید که قبول شدید یا نه.
2.لاتاری به هیچ عنوان از برندگانش نمیخواد براش پول بفرستن.حتی 1 دلار.
پس حتما مواظب باشید فریب نخورید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres ، Hana2015 ، Interuniversal ، matin86 ، ariannbr
سلام دوستان

یه سوالی داشتم میخواستم بدونم من که برنده 2016 ام میتونم واسه لاتاری 2017 ام ثبت نام کنم؟؟
چون کیس نامبرم بالاس نگرانم کلیر نشم
ممنون میشم راهنماییم کنین
شماره کیس:  56xx  ----  تاریخ رویت قبولی:May 1‎8, 2015‎  ----   کنسولگری : آنکارا تغییر به ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:JUN-10- ‎2015‎  ---  کارنت شدن کیس:8فوریه  مصاحبه: 11-ََApr
تعداد افراد منظور در کیس :1+1 (ازدواج بعد از نامه دوم - پرکردن فرمهای همسر در سفارت به صورت دستی )
نتیجه مصاحبه :AP  (سربازی معاف ، شغل شرکت خصوصی نفت وگاز ، لیسانس کامپیوتر)
آپدیت سیس :
نفر اصلي AP.    : ١١،٢١،٢٢ آپريل   -١١ مي - 9 آگوست آپدیت دوخطی - 11 آگوست or و کلیر
نفر دوم  Ready  : ١١،١٩،٢١ آپريل  -  ٣ مي - ١١ مي - ١٨ مي -11 آگوست کلیر
دريافت ويزا : ٢٤ آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 21:37)amirak7 نوشته:  سلام دوستان

یه سوالی داشتم میخواستم بدونم من که برنده ۲۰۱۶ ام میتونم واسه لاتاری 2017 ام ثبت نام کنم؟؟
چون کیس نامبرم بالاس نگرانم کلیر نشم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوست عزيز
با توجه به صحبتهاي افراد باتجربه گروه تا زماني كه ويزا دستتون نرسيده شما مجددا ميتونيد ثبت نام كنيد.
موفق باشيد
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March