کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام ويزاي من تا اواسط فروردين ٩٥ اعتبار داره و پاسپورت من تا ١٥ تير ٩٥ در صورت تعويض پاسپورت تمام صفحات پانچ ميشه براي اولين ورود دچار مشكل نميشم.
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
تشکر کنندگان:
(2015-10-29 ساعت 15:59)m_kh نوشته:  سلام ويزاي من تا اواسط فروردين ٩٥ اعتبار داره و پاسپورت من تا ١٥ تير ٩٥ در صورت تعويض پاسپورت تمام صفحات پانچ ميشه براي اولين ورود دچار مشكل نميشم.

سلام دوست عزیز
تا آن جایی که من میدانم تنها صفحه اول و جلد آن آنچه میشود.بنابراین نگران نباشید و پاسپورت خود را تعویض کنید.
با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: m_kh
(2015-10-29 ساعت 15:59)m_kh نوشته:  سلام ويزاي من تا اواسط فروردين ٩٥ اعتبار داره و پاسپورت من تا ١٥ تير ٩٥ در صورت تعويض پاسپورت تمام صفحات پانچ ميشه براي اولين ورود دچار مشكل نميشم.
با سلام
خوش به حال شما ویزای یکضرب دارین ما چیکار کنیم.
هیچ نگران نباشید ببرید پلیس +10 تعویض چون جلد و صفحه اول رو پانچ میکنن.
نیستین دیگه ویزا گرفتین حاجی حاجی آمریکا.
در ضمن فقط اونجا بهشون متذکر بشین که ویزا داخل پاستون هست که یه وقت اشتباهی کاری انجام ندن.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: m_kh ، j.modarres
(2015-10-29 ساعت 17:41)ho_tasha نوشته:  
با سلام
هیچ نگران نباشید ببرید پلیس +۱۰ تعویض چون جلد و صفحه اول رو پانچ میکنن.
در ضمن فقط اونجا بهشون متذکر بشین که ویزا داخل پاستون هست که یه وقت اشتباهی کاری انجام ندن.
موفق باشید.
دوستان عزیز
میشه بفرمائید ویزای صادره از طرف سفارت چه مدت اعتبار داره ؟ و به بیانی دیگر ، دارندگان ویزا برای ورود به خاک امریکا چقدر مهلت دارند ؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-29 ساعت 23:26)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 23:17)ستوده نوشته:  
با سلام
موفق باشید.
دوستان عزیز
میشه بفرمائید ویزای صادره از طرف سفارت چه مدت اعتبار داره ؟ و به بیانی دیگر ، دارندگان ویزا برای ورود به خاک آمریکا چقدر مهلت دارند ؟

تاریخ انقضاء ویزا معمولا ۶ ماه بعد از ناریخ معاینات پزشکی زده میشه
بستگی داره شما که معاینات رو انجام داده باشین
پس طبق فرمایش شما باید برای محاسبه مهلت ورود به آمریکا باید زمان انتظار برای کلیرنس را از مدت اعتبار ویزا کسر کنیم. حالا اگه کلیرنس مثلاً 5 ماه طول بکشه اونوقت فقط یک ماه زمان باقی خواهد بود. به نظرتون این زمان برای اقدام جهت عزیمت به آمریکا کم نیست ؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-29 ساعت 23:39)ستوده نوشته:  
با سلام
موفق باشید.
دوستان عزیز
میشه بفرمائید ویزای صادره از طرف سفارت چه مدت اعتبار داره ؟ و به بیانی دیگر ، دارندگان ویزا برای ورود به خاک آمریکا چقدر مهلت دارند ؟

پس طبق فرمایش شما باید برای محاسبه مهلت ورود به آمریکا باید زمان انتظار برای کلیرنس را از مدت اعتبار ویزا کسر کنیم. حالا اگه کلیرنس مثلاً ۵ ماه طول بکشه اونوقت فقط یک ماه زمان باقی خواهد بود. به نظرتون این زمان برای اقدام جهت عزیمت به آمریکا کم نیست ؟
دوست عزیز اونها به کمی زمان کاری ندارن اونها به این اهمیت میدن که زمان مدیکال شما رو به اتما هستش پس میتونید برای اینکه ویزای بلند مدت تری بگیرید یکبار دیگه مدیکال رو انجام بدین و نتایج جدید رو به سفارت تحویل بدین اونوقت برای شما ویزای 6 ماه صادر میکنن که شما 6 ماه زمان برای خروج از کشور دارین.
موفق باشید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: ستوده
ببخشيد من تازه متوجه قبوليم شدم تا كي وقت دارم الان ابان ماهه؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 00:10)Aminhoorilianasorena نوشته:  ببخشيد من تازه متوجه قبوليم شدم تا كي وقت دارم الان ابان ماهه؟؟؟؟

شماره ی کیست چنده دوست عزیز؟منظورم اون شماره ایه که تو نامه ی قبولیت بهت داده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
من تازه متوجه قبوليم شدم يعني زمان دارم براي انجام كارهاي بعدي؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 00:10)Aminhoorilianasorena نوشته:  ببخشيد من تازه متوجه قبوليم شدم تا كي وقت دارم الان ابان ماهه؟؟؟؟

سلام تبريك ميگم.حدود شماره كيستون چنده؟
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 00:13)ماندانا.م نوشته:  

سلام تبريك ميگم.حدود شماره كيستون چنده؟

نگران نباشيددوستاني درسالهاي گذشته بودند كه اسفندماه متوجه شده بودند وحتي تيرماه سال بعدوخوشبختانه تونستن به كارهاشون برسن وويزابگيرن اگرشماره كيستون روبنويسيدبهترميتونيم راهنمايي كنيم
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Srod ، ho_tasha ، j.modarres
(2015-10-30 ساعت 00:20)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 17:41)ho_tasha نوشته:  با سلام
موفق باشید.
دوستان عزیز

پس طبق فرمایش شما باید برای محاسبه مهلت ورود به آمریکا باید زمان انتظار برای کلیرنس را از مدت اعتبار ویزا کسر کنیم. حالا اگه کلیرنس مثلاً ۵ ماه طول بکشه اونوقت فقط یک ماه زمان باقی خواهد بود. به نظرتون این زمان برای اقدام جهت عزیمت به آمریکا کم نیست ؟

مطمئن نیستم ولی بعید میدونم ویزای یک ماهه صادر بشه و اگر این زمان از یه حدی کمتر باشه حتما ازتون میخوان که دوباره مدیکال رو انجام بدین

مطمئن باشید که اونا هم بدشون نمیاد دوباره ۳۰۰-۴۰۰ دلار از شما پول بگیرن

دوست عزيز ميتونيد در تاپيك ٢٠١٥ ببينيد اين اتفاق افتاده ولي براي بالاي يه ماه رو همون تا زمان مديكال وقت ميدن. اگر زمانش كم باشه بايد خودتون تمديد كنيد.
موفق باشيد.

سفرنامه
تشکر کنندگان: ستوده ، j.modarres
با سلام
موفق باشید.

آقاي تاشا ايشالله كمتر از ٢ ماه ديگه شمام ويزاتونو دريافت ميكنيد .مرسي از راهنماييتون
شماره كيس:**٦
تعداد افراد:٢نفر(١ نفر ميرم)
كنسولگري:آنكارا
تاريخ مصاحبه:٨ اكتبر
نتيجه:???يكضرب❤️❤️❤️
اولین ورود:20 فوریه2016
مقصد:واشنگتن دی سی
دریافت گرین کارت:14 آپریل2016
درخواست پاس سفيد:22فوريه 2017
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 00:56)ho_tasha نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 00:20)Srod نوشته:  
(2015-10-29 ساعت 23:17)ستوده نوشته:  دوستان عزیز

مطمئن نیستم ولی بعید میدونم ویزای یک ماهه صادر بشه و اگر این زمان از یه حدی کمتر باشه حتما ازتون میخوان که دوباره مدیکال رو انجام بدین

مطمئن باشید که اونا هم بدشون نمیاد دوباره ۳۰۰-۴۰۰ دلار از شما پول بگیرن

دوست عزيز ميتونيد در تاپيك ٢٠١٥ ببينيد اين اتفاق افتاده ولي براي بالاي يه ماه رو همون تا زمان مديكال وقت ميدن. اگر زمانش كم باشه بايد خودتون تمديد كنيد.
موفق باشيد.

با تشکر از همه عزیزانی که به پرسش من پاسخ دادند.
بدین ترتیب اینطور میشه نتیجه گرفت که :
هرچقدر زمان کلیرنس کوتاهتر باشد فرصت بیشتری برای انقضاء اعتبار و نتیجتاً برای عزیمت به آمریکا وجود خواهد داشت.
حالت ایده آل آن است که مشمول Ap نشده و ویزای به اصطلاح یکضرب صادر شود.
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-10-30 ساعت 00:27)Srod نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 00:12)Aminhoorilianasorena نوشته:  من تازه متوجه قبوليم شدم يعني زمان دارم براي انجام كارهاي بعدي؟

بازم خوبه والا من آخرای آگست متوجه قبولیم شدم و کلا یک ماه و نیم کمتر وقت مونده بود برام Big GrinBig GrinBig Grin

بستگی داره به کیس نامبرتون
اگه کمتر از ۳۱۰۰ هست همین الان مدارکتون رو باید بفرستین اگه بیشتره تو این سایت:
http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html
روی ماه مورد نظر کلیک کنین و به قسمت لاتاری برین شماره های کارنت شده رو میبینین
صبر کنین تا نوبتتون بشه
در کل برنده های ۲۰۱۶ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۶ وقت دارن برای گرفتن ویزا

جدي؟؟؟ ممنون واقعا اميدوارم كردين
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان