کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
وقت بخیر دوستان.میخواستم بدونم از چند ماه قبل از مصاحبه(با فرض اینکه کارنتی ها مثل پارسال باشه)باید برای شروع واکسیناسیون اقدام کنیم؟یعنی کلا پروسه واکسیناسیون چقدر طول میکشه یا میشه همه واکسن ها رو با هم در مدت کوتاه تزریق کرد؟
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 19:06)kone نوشته:  وقت بخیر دوستان.میخواستم بدونم از چند ماه قبل از مصاحبه(با فرض اینکه کارنتی ها مثل پارسال باشه)باید برای شروع واکسیناسیون اقدام کنیم؟یعنی کلا پروسه واکسیناسیون چقدر طول میکشه یا میشه همه واکسن ها رو با هم در مدت کوتاه تزریق کرد؟

با توجه به مصونیت 10 ساله واکسنها (بجز انفولانزا) میتونی نوبت اول هپاتیت و mmr و TD رو شروع کنی. در ضمن کسانی که بعداز ماه مارس مصاحبه دارند نیازی به واکسن انفولانزا ندارند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Amir.AA ، Khosrow_53
سلام دوستان . من کارت واکسن زرد رنگ رو گرفتم ولی باتوجه به اینکه وقت مصاحبه هنوز مشخص نشده میتوانم اقدام کنم برای واکسن های دیگر؟
یا اصلا مرحله بعد چی هست؟
(2015-08-23 ساعت 19:52)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان . من کارت واکسن زرد رنگ رو گرفتم ولی باتوجه به اینکه وقت مصاحبه هنوز مشخص نشده میتوانم اقدام کنم برای واکسن های دیگر؟
سلام دوست عزیز سعی کنید تمام واکسن ها رو اینجا بزنید فعلاً وقت دارین و بعدش بدین وارد کنن مشکلی نیست.
از طرفی هم شما باید مدارک رو ترجمه کنین و اماده باشین
موفق باشین
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-08-23 ساعت 19:46)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 19:06)kone نوشته:  وقت بخیر دوستان.میخواستم بدونم از چند ماه قبل از مصاحبه(با فرض اینکه کارنتی ها مثل پارسال باشه)باید برای شروع واکسیناسیون اقدام کنیم؟یعنی کلا پروسه واکسیناسیون چقدر طول میکشه یا میشه همه واکسن ها رو با هم در مدت کوتاه تزریق کرد؟

با توجه به مصونیت ۱۰ ساله واکسنها (بجز انفولانزا) میتونی نوبت اول هپاتیت و mmr و TD رو شروع کنی. در ضمن کسانی که بعداز ماه مارس مصاحبه دارند نیازی به واکسن انفولانزا ندارند

دوستان با توجه به ضروري نبودن تزريق واكسن هپاتيت براي افراد بالاي ١٨ سال (طبق گفته پزشك انستيتو پاستور و پزشكي كه mmr تزريق كردم) و اين مسئله كه اين واكسن ممكن براتون خطر ساز باشه حتما در صورتي كه ميخوايد تزريق كنيد با پزشك مشورت كنيد و آزمايش بديد، اين واكسن ويروس ضعيف شدس و اگه بدنتون مشكلي داشته باشه ممكنه براتون مشكل ساز بشه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: Farbod13
(2015-08-24 ساعت 00:00)john_smith86 نوشته:  

با توجه به مصونیت ۱۰ ساله واکسنها (بجز انفولانزا) میتونی نوبت اول هپاتیت و mmr و TD رو شروع کنی. در ضمن کسانی که بعداز ماه مارس مصاحبه دارند نیازی به واکسن انفولانزا ندارند

دوستان با توجه به ضروري نبودن تزريق واكسن هپاتيت براي افراد بالاي ١٨ سال (طبق گفته پزشك انستيتو پاستور و پزشكي كه mmr تزريق كردم) و اين مسئله كه اين واكسن ممكن براتون خطر ساز باشه حتما در صورتي كه ميخوايد تزريق كنيد با پزشك مشورت كنيد و آزمايش بديد، اين واكسن ويروس ضعيف شدس و اگه بدنتون مشكلي داشته باشه ممكنه براتون مشكل ساز بشه

نظر دکتر پاستور فاقد ارزش بوده و مبنای کار دکترهای معتمد سه سفارت قوانین واکسیناسیون کشور امریکاست نه ایران.
در ضمن صحبتهای بنده حاصل تجربه خودم و سایر دوستان هستش که مراحل مدیکال رو طی کرده ایم.
شما میتونی تزریق نکنی و بعداز مراجعه به پزشک سفارت خواهید دید چطور واکسن مجانی یا نهایتآ 30 هزار تومانی در ایران رو 150 دلار پول از شما میگیرند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: humsun ، ho_tasha ، Khosrow_53
(2015-08-23 ساعت 21:15)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 19:52)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان . من کارت واکسن زرد رنگ رو گرفتم ولی باتوجه به اینکه وقت مصاحبه هنوز مشخص نشده میتوانم اقدام کنم برای واکسن های دیگر؟
سلام دوست عزیز سعی کنید تمام واکسن ها رو اینجا بزنید فعلاً وقت دارین و بعدش بدین وارد کنن مشکلی نیست.
از طرفی هم شما باید مدارک رو ترجمه کنین و اماده باشین
موفق باشین
تشکر از راهنماییتون . فقط منظور از ترجمه مدارک که کارت زرد واکسن نیست ؟چون انستستو پاستور گفته کارت زرد بین المللی است ؟
تشکر کنندگان:
كلا چند وقته تصميم گرفتم از شركت در بحث هاي هيجاني تاپيك هاي ٢٠١٦ كه نميدونم كي تموم ميشه و اصلا متوجه نميشم چرا مديران بررسي نميكنند و مطالب رو حذف نميكنند خودداري كنم.
اين تاپيكها پر شده از صحبتهايي كه واقعا به درد هيچكدوم از برنده ها و مستند شدن براي سالهاي آتي نميخوره.به هر روي بگذريم ولي موضوع مسايل پزشكي و نقل قول از ديگران بر اساس برداشت شخصي واقعا به نفع كسي نيست به عقيده من، تزريق هيچ يك از واكسن ها ضرري براي بدن نداره mmr تنها براي خانمهاي باردار ضرر داره و حتما بايد تا حداقل سه ماه اقدام براي بارداري نشه،
خانوم دكتر پاستور تجريش گفتند تزريق واكسن هپاتيت براي افراد زير ١٨ ضروريه و اگه شما ميخواهيد براي ايمني خودتون بزنيد مشكلي نيست. من نميدونم بر اساس چه منبع فارسي يا انگليسي كه قابل استناد باشه ميگيد كه تزريق واكسن ضرر داره؟؟؟؟؟
لطفا صرف افزايش تعداد پست ها و امتيازتون بحث رو طولاني نكنيد.
من اگه جاي مدير اين تاپيك بودم موضوع رو قفل ميكردم و كفايت بحث اعلام ميكردم تا تازه واردها هم بدونن راهي جز انتهاب تزريق در ايران به ريال يا تزريق به دلار ندارند.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، m.ghoreishi ، chakavakl
(2015-08-24 ساعت 01:43)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 00:00)john_smith86 نوشته:  

نظر دکتر پاستور فاقد ارزش بوده و مبنای کار دکترهای معتمد سه سفارت قوانین واکسیناسیون کشور آمریکاست نه ایران.
در ضمن صحبتهای بنده حاصل تجربه خودم و سایر دوستان هستش که مراحل مدیکال رو طی کرده ایم.
شما میتونی تزریق نکنی و بعداز مراجعه به پزشک سفارت خواهید دید چطور واکسن مجانی یا نهایتآ 30 هزار تومانی در ایران رو 150 دلار پول از شما میگیرند

قوانین واکسیناسیون کشور آمریکا رو خدمتتون تقدیم می کنم http://www.cdc.gov/vaccines/hcp/vis/vis-...hep-b.html اگه به قسمت Who should get hepatitis B vaccine and when?توجه کنید میبینید این واکسن برای کودکان تازه متولد و افراد 18 سال که قبلش تزریق نکرده باشن توصیه شده.
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 08:01)humsun نوشته:  كلا چند وقته تصميم گرفتم از شركت در بحث هاي هيجاني تاپيك هاي ٢٠١٦ كه نميدونم كي تموم ميشه و اصلا متوجه نميشم چرا مديران بررسي نميكنند و مطالب رو حذف نميكنند خودداري كنم.
اين تاپيكها پر شده از صحبتهايي كه واقعا به درد هيچكدوم از برنده ها و مستند شدن براي سالهاي آتي نميخوره.به هر روي بگذريم ولي موضوع مسايل پزشكي و نقل قول از ديگران بر اساس برداشت شخصي واقعا به نفع كسي نيست به عقيده من، تزريق هيچ يك از واكسن ها ضرري براي بدن نداره mmr تنها براي خانمهاي باردار ضرر داره و حتما بايد تا حداقل سه ماه اقدام براي بارداري نشه،
خانوم دكتر پاستور تجريش گفتند تزريق واكسن هپاتيت براي افراد زير ١٨ ضروريه و اگه شما ميخواهيد براي ايمني خودتون بزنيد مشكلي نيست. من نميدونم بر اساس چه منبع فارسي يا انگليسي كه قابل استناد باشه ميگيد كه تزريق واكسن ضرر داره؟؟؟؟؟
من اگه جاي مدير اين تاپيك بودم موضوع رو قفل ميكردم و كفايت بحث اعلام ميكردم تا تازه واردها هم بدونن راهي جز انتهاب تزريق در ايران به ريال يا تزريق به دلار ندارند.
دوست عزیز فکر نکنم هیچ کدوم از ما وقت این رو داشته باشیم که بخوایم به جهت به رخ کشیدن اطلاعات خودمون اینجا مطلب بذاریم ولی خب از تعداد پست های ارسال شده افراد میشه متوجه شد که کی بیشتر علاقه به بالا بردن تعداد پست هاش داره، منبع انگلیسی هم سایت http://www.cdc.gov/vaccines/hcp/vis/vis-...hep-b.html و جهت آشناییتون عرض کنم CDC بزرگترین و معروفترین مرجع پیشگیری و کنترل بیماری در دنیا و در کشور آمریکاس، در این مطلب هم گفته شده واکسن مطمئنی هستش و اگر هم به مطلب من دقت کنید میبینید که نوشتم اگه مشکل خاصی دارید با پزشک مشورت کنید Who should not get hepatitis B vaccine? اگه این بخش رو مطالعه کنید متوجه میشید افرادی که آلرژیک هستن ممکن براشون مشکل ساز باشه، پس خواهشا جهت بالا بردن پست هاتون اطلاعات دیگران رو زیر سوال نبرین و با جون مردم بازی نکنید.

تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-08-24 ساعت 09:28)john_smith86 نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 08:01)humsun نوشته:  كلا چند وقته تصميم گرفتم از شركت در بحث هاي هيجاني تاپيك هاي ٢٠١٦ كه نميدونم كي تموم ميشه و اصلا متوجه نميشم چرا مديران بررسي نميكنند و مطالب رو حذف نميكنند خودداري كنم.
دوست عزیز فکر نکنم هیچ کدوم از ما وقت این رو داشته باشیم که بخوایم به جهت به رخ کشیدن اطلاعات خودمون اینجا مطلب بذاریم ولی خب از تعداد پست های ارسال شده افراد میشه متوجه شد که کی بیشتر علاقه به بالا بردن تعداد پست هاش داره، منبع انگلیسی هم سایت http://www.cdc.gov/vaccines/hcp/vis/vis-...hep-b.html و جهت آشناییتون عرض کنم CDC بزرگترین و معروفترین مرجع پیشگیری و کنترل بیماری در دنیا و در کشور آمریکاس، در این مطلب هم گفته شده واکسن مطمئنی هستش و اگر هم به مطلب من دقت کنید میبینید که نوشتم اگه مشکل خاصی دارید با پزشک مشورت کنید Who should not get hepatitis B vaccine? اگه این بخش رو مطالعه کنید متوجه میشید افرادی که آلرژیک هستن ممکن براشون مشکل ساز باشه، پس خواهشا جهت بالا بردن پست هاتون اطلاعات دیگران رو زیر سوال نبرین و با جون مردم بازی نکنید.
دوست عزيز ضمن تشكر از معرفي اين سايت مفيد بايد بگم خدمتتون كه حداقل شما روي صحبت من نبوديد و دقيقا عزيزاني رو خطاب قرار دادم كه در خصوص واكسن mmr بسيار صحبت كردن و همه عزيزاني كه سوالات تكراري ميپرسند.
ولييييييي در تكميل بحث لزوم يا عدم ضرورت تزريق هپاتيت تمام مطالب همين سايت معرفي شده هم تاكيد داره كه واكسن هپاتيت بي ضرر و بيخطره و تمام شرايط مبني بر مفيد بودن تزريقشه و صحبت سر اينه كه الان تو ايران بزنيد بهتر از اينه كه تو آمريكا لازم بشه.
در خصوص تعداد پستها هم مزيد اطلاع و توجه شما عرض ميكنم تاريخ عضويت بنده در مهاجرسرا به ٥ سال پيش برميگرده و تجربه مهاجرت نزديكانم رو مطرح كردم و اصولا سعي و اصرار در پست گذاشتن و تجربه شخصي دادن ندارم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان!

کسی میدونه شیراز به کجا باید برای کارت زرد مراجعه کرد؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 12:44)amirizadi نوشته:  سلام دوستان!

ممنون

سلام دوست عزیز

باید به هلال احمر مراجعه کنید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من شماره كيسم ٤xx هستش و براي كارت واكسنم اقدام كردم اما چون هپاتيتو كه زده بودم و بقيه رو يا قبلا گرفته بردم يا واكسنشونو زده بودم، با اين حساب به من گفتن كه ازمايش خون بدم و تيترش رو وارد كارت واكسنم كردن و گفتن نيازي به واكسن زدن نيست. همه اين اقدامات در پاستور تجريش انجام شد. از نظر شما مشكلي نيست اگر كلا توي كارت واكسن فقط تيتر ازمايش خون را وارد كردند.
ممنونم از وقت شما
تشکر کنندگان:
(2015-08-24 ساعت 12:44)amirizadi نوشته:  سلام دوستان!

ممنون

در تهران به انسيتو پاستور تجريش و خيابان پاستور(١٢ فروردين). شهرستانها هلال احمر
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، amirizadi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان