موضوعها: 0
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-24 ساعت 14:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-24 ساعت 15:51 توسط Amir.AA.)
سلام به همه هم قطارای عزیز و دوست داشتنی ۲۰۱۶
نمیدونم چطوری صحبتم رو شروع کنم ولی از اون جایی که چند روزه میبینم دوستان توی تاپیک های مختلف بحث های بی دلیل رو ادامه میدن، از خودم پرسیدم این سایت و این تاپیک ها واقعا برای چه هدفی شکل گرفتن جز این که همه از تجربیات هم استفاده کنیم و با هم مشورت کنیم و بخصوص افراد با تجربه، تجربیات خودشون رو در اختیار سایرین بذارن. این که یسری گفته شده برای بالا افزایش تعداد ارسال ها، باور کنید زیاد بودن تعداد ارسال ها واسه کسی نه پول میاره نه شهرت نه خوشبختی، قرار هم نیست به کسی کاپ داده بشه. فقط از روی دلسوزی و انتقال تجربه هستش که دوستان سعی میکنن به هم کمک کنن. نمیدونم چرا تاپیک های ۲۰۱۶ از همین ابتدا داره تهاجمی میشه، یه نگاه به تاپیک های ۲۰۱۵ بندازیم و مقایسه کنیم انصافا. بخدا همه ما راه درازی رو در پیش داریم و هنوز حالا حالاها با این تاپیک ها سر و کار داریم. بیاید تا میتونیم با هم مهربون باشیم، در مقابل نظرات هم با احترام برخورد کنیم و گارد نگیریم، جنبه انتقاد داشته باشیم، سعی کنیم در خصوص مطالبی که اطلاعات کامل نداریم نظر ندیم، به نظرات کاربرای با تجربه و پیشکسوت احترام بذاریم. همین ماها هستیم که ایشالا میخوایم توی غربت به درد هم بخوریم و کمک هم باشیم.
در خصوص بحثی هم که شده بود همونطور که قبلا هم گفتم، من با پزشک متخصص بیماری های داخلی مشورت کردم و گفتن که اگر واکسن هپاتیت بدون آزمایش و بررسی زده بشه، خدای نکرده میتونه باعث ابتلاتون به این بیماری بشه. هیچ واکسنی نباید بدون آزمایش و بدون دستور پزشک تزریق بشه. اصلا دلیل اینکه باید قبل از دریافت هر واکسن تست آنتی بادی (IgG) بدید همین هستش که میزان مصونیت بدن به اون بیماری مشخص بشه. دقت داشته باشید که شرایط سنی و سطح ایمنی بدن افراد با هم کاملا متفاوت هستش و بسته به سابقه و پیشینه واکسن هایی که دریافت کردید، بعضی ها به تشخیص پزشک ممکنه نیاز به تزریق بعضی واکسن ها نداشته باشند ولی حتما سوابق واکسن هایی که قبلا زدید توی کارت بین المللی واکسیناسیونتون ثبت بشه.
در کل حرف های هیچ کدام از دوستان رو نقض نمیکنم و با نهایت احترام، در خصوص واکسن ها حتما با پزشک مشورت کنید و حتما بنا به تشخیص پزشک برای اطلاع از سطح ایمنی بدنتون، قبل از اقدام به واکسیناسیون آزمایش بدید. سوابق هم یادتون نره توی کارت وارد کنید.
امیدوارم تمام دوستان ۲۰۱۵ که این روزها چشم انتظار کلیر شدن هستن به آرزوشون برسن و تمام دوستان بامعرفت ۲۰۱۶ هم بتونند ویزاشون رو در اولین قرار مصاحبه دریافت کنند.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
دقيقا من هم همين مشكل رو دارم كه چرا اصرار ميشه روي برخي نظرات . در خصوص واكسن همه الان ميدونيم چه واكسنهايي رو بايد تزريق كنيم و زمانبندي و تعداد هم كه مشخصه اما اينكه مدام تاكيد ميشه فلان واكسن ضرر داره نزنيد و ... قبول كنيد مناسب تاپيك نيست. اگر شما با دو پزشك مشورت كردين بنده هم پرسيدم و ديگران هم قطعا همينطور و من هيچ جا نديدم و اصلا نشنيدم كه تزريق واكسن باعث كاهش ايمني بدن ميشه مخصوص هپاتيت بي كه دقيقا در همون سايت اشاره شده نيز گفته كه حاوي ميكروب ضعيف شده نيست پس در نتيجه فوايد تزريق بشيار بيشتر از مضراتشه در مورد ام ام آر من در سفرنامه آنكارا ٢٠١٥ خوندم كه يكي از دوستان با اطمينان گفتن تزريق بيش از دو نوبت خطر ابتلا به ام اس رو افزايش ميده!!!! با توجه به اينكه پزشك معتمد (دكتر اونگان) هم علاقه زيادي به تزريق اين واكسن داره ايشون هم باز با اطمينان گفتن كه دكتر آب تزريق كرده و نه واكسن ام ام آر
من بعد از تزريق واكسن تا يك هفته تمام اضطراب. داشتم و كلي جستجو كردم كه نتايجش رو در صفحات اول همين تاپيك گذاشتم. الان هم تاكيد ميكنم با توجه به اينكه پزشكان معتمد سفارت قطعا بر اساس برنامه از شما مستندات تزريق رو ميخواهند به نفع كه همينجا بزنيم تا با قيمت ١٥٠ دلار،
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
انستیتو پاستور اصلا کامل راهنمایی نمیکنه به من گفت یک نوبت تزریق td یک ماه قبل از مصاحبه کافیه ولی الان من متوجه شدم که سه نوبت باید تزریق کرد. پس دوستانی که وقت دارند با آگاهی کامل برن و ازشون بخوان که واکسناشون بزنن حتی اگه گفتن احتیاجی نیست
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 12:44)amirizadi نوشته: سلام دوستان!
کسی میدونه شیراز به کجا باید برای کارت زرد مراجعه کرد؟
ممنون
آدرس و شماره تلفن مرکز درمانی والفجر شیراز جهت تزریق واکسن و دریافت کارت بین المللی:
شیراز - پل حر خیابان ساحلی-تلفن 2352405-2358401
مسوول کارت بین المللی: شایجانی
کارشناس صدور : کرم نژاد
مسوول تزریق خانم شیروانی
تمام واکسن ها به غیر از آنفولانزا(البته فعلاً) در همین مرکز تزریق میشود به صورت کاملاً رایگان
آدرس مرکز هلال احمر شیراز جهت تزریق بعضی از واکسن ها اگر ولفجر واکسن تمام شده بود:
شیراز دروازه کازرون جنب ورزشگاه دستغیب مرکز هلال احمر
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من شماره كيسم ٤xx هستش و براي كارت واكسنم اقدام كردم اما چون هپاتيتو كه زده بودم و بقيه رو يا قبلا گرفته بردم يا واكسنشونو زده بودم، با اين حساب به من گفتن كه ازمايش خون بدم و تيترش رو وارد كارت واكسنم كردن و گفتن نيازي به واكسن زدن نيست. همه اين اقدامات در پاستور تجريش انجام شد. از نظر شما مشكلي نيست چون كلا توي كارت زرد واكسن كه به من دادن فقط تيتر ازمايش خون را وارد كردند!
ممنونم از وقت شما
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 22:49)Golshifteh68 نوشته: سلام دوستان، من شماره كيسم ٤xx هستش و براي كارت واكسنم اقدام كردم اما چون هپاتيتو كه زده بودم و بقيه رو يا قبلا گرفته بردم يا واكسنشونو زده بودم، با اين حساب به من گفتن كه ازمايش خون بدم و تيترش رو وارد كارت واكسنم كردن و گفتن نيازي به واكسن زدن نيست. همه اين اقدامات در پاستور تجريش انجام شد. از نظر شما مشكلي نيست چون كلا توي كارت زرد واكسن كه به من دادن فقط تيتر ازمايش خون را وارد كردند!
ممنونم از وقت شما
دوست عزيز. آزمايش خون براي تست آبله مرغان بود كه مشخص مي كند قبلاً آبله مرغان گرفتيد يا نه. اگه جواب مثبت باشه همونو تو كارتتون وارد مي كنن و شما در روز مصاحبه جواب آزمايشگاه رو هم نيز به همراه داشته باشيد. اگر ميتلا نشده باشيد در محل مديكال واكسنش رو بهتون تزريق مي كنن. موفق باشيد. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .اولا دوستان شیرازی واکسن روز دوشنبه 8 تا 10 هست .به من گفتنتا نامه زمان مصاحبت نیاد واکسن نمیزنیم با توجه که احتمالا oct مصاحبه من هست میرسم واکسن بزنم ولی زمان مورد نیاز تا مصاحبه رو نداشته داشته باشم.بعد واکسن جند مرحله جه کار کنم؟ پشاپیش سپاس گزارم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي در مورد واكسن ها و آزمايشات پزشكي در آلمان اطلاعات داره؟
شماره کیس:2016AS000010XX تاریخ رویت قبولی:۵ May کنسولگری: فرانكفورت, تعداد افراد منظور در کیس :۲, ارسال فرمهای سری اول:23 May,
کارنت شدن کیس: ١٢ آگوست
, مصاحبه: ٦ اكتبر,
آپدیت: ۲۸ دسامبر --- ۰۸ فوریه--- ۱۸ فوریه -۱۹ فوریه-۲۶ فوریه , ۱ مارچ , ۴ مارچ , ۷ مارچ
دریافت کلیرنس: ۱ مارچ ,دریافت ویزا:۷ مارچ
ورود به آمریکا:۱۵ مارچ
دریافت گرین کارت:....جمع تقریبی هزینهها:...
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 22:49)Golshifteh68 نوشته: با عرض سلام و ممنون از جوابتون، اما منظور من اي بود چون قبلا سرخك سرخجه ابله رو در كودكي گرفته بودم و همينطور واكسن هپاتيت رو هم سه دورشو زده بودم، من ازشون درخواست كارت واكسن و در صورت لزوم زدن واكسن ها را كردم و اونها به من گفتند نتيجه ي ازمايش تيتر رو براشون ببرم، بعد از ارايه جواب اونها توي كارت فقط تيترها را وارد مردند و گفتند همين كافيست و نشان ميدهد نيازي به زدن واكسن نيست. خواستم بدونم براي من كه براي تمامي ازمايش ها تيتر را در كارت واكسن وارد كردن يكم عجيب نيست؟ اين باعث نشه ازم بخوان همه ي واكسن هارو اونجا بزنم؟!
با تشكر از شما
درود
دوست عزیز اونجا (پزشک سفارت) هم پزشک اول از شما آزمایش میگیره و در صورتی که نیاز بود واکسن میزنه، که خب شما این آزمایشات رو در ایران انجام دادید. پس حتما نتیجه آزمایش ها رو هم همراه کارت واکسن به پزشک ارائه بدید. ولی با توجه به نتیجه آزمایش و مصونیت بدنتون، کاش از پزشک میخواستید یک سری تاریخ بصورت حدودی توی کارتتون وارد کنه و یا سوابق واکسیناسیون قبلیتون رو بدید تا در کارت ثبت کنند.
موفق باشید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود
پزشک هلال احمر اصفهان برای من و همسرم آزمایش خون برای آبله مرغان و ام ام ار نوشتند و برای بچه ها فقط تست آبله مرغان که بعد از انجام آزمایشات گفتند که نیازی به واکسن ام ام ار ندارید و فقط تی دی و هپاتیت رو نوبت اولش رو زدیم و برای بچه ها هم گفتن که 40 - 50 روز مانده به مصاحبه فقط واکسن آنفولانزا رو دریافت کنن و بقیه واکسن ها از کارت واکسن مرکز بهداشت وارد کارت زردشون میشه
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-25 ساعت 14:16)j.modarres نوشته: سلام و درود
پزشک هلال احمر اصفهان برای من و همسرم آزمایش خون برای آبله مرغان و ام ام ار نوشتند و برای بچه ها فقط تست آبله مرغان که بعد از انجام آزمایشات گفتند که نیازی به واکسن ام ام ار ندارید و فقط تی دی و هپاتیت رو نوبت اولش رو زدیم و برای بچه ها هم گفتن که 40 - 50 روز مانده به مصاحبه فقط واکسن آنفولانزا رو دریافت کنن و بقیه واکسن ها از کارت واکسن مرکز بهداشت وارد کارت زردشون میشه
درود دوست عزيز دقيقا براي بنده هم روند به همين صورت پيش رفت در هلال احمر اصفهان با اين تفاوت كه دو واكسن مننژيت و هموفيلوس هم گفتن بايد بزني كه من نميدونم اينا را هم بايد زد يا نه
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-25 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-25 ساعت 15:27 توسط j.modarres.)
در مورد مننژیت اینطور که من خوندم در تاپیک های مشابه سالهای گذشته میگفتن که برای افراد بالای 18 سال الزامی نیست
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه