موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 12:33)panizrm نوشته: سلام دوستان
واکسن فلج اطفال جزو واکسنها هست یا خیر ؟یا اینکه شرایط سنی داره؟ممنون از جوابتون
سلام
واکسن فلج اطفال جزو واکسنها نیست.
شما در کل باید این واکسن ها رو بزنید .
۱.هپاتیت
۲.تی دی
۳.ام ام آر
۴.آبله مرغان
۵.آنفلانزا
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23 jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 20:40)Srod نوشته: (2015-10-03 ساعت 15:21)masiharezoo نوشته: (2015-10-03 ساعت 12:33)panizrm نوشته: سلام دوستان
واکسن فلج اطفال جزو واکسنها هست یا خیر ؟یا اینکه شرایط سنی داره؟ممنون از جوابتون
سلام
۱.هپاتیت
۲.تی دی
۳.ام ام آر
۴.آبله مرغان
۵.آنفلانزا
آبله مرغان رو اگه احیانا نزدین اونجا دکتر ازتون میپرسه که تاحالا آبله مرغان گرفتین یا نه، بهش بگین بچه بودین گرفتین
من گفتم نگرفتم یه واکسن بهم زد 200 دلار خرج گذاشت رو دستم
این پول گرفتنشون هم شانسیه از یکی 50 دلار میگیره از یکی 200 دلار
با سلام
واکسن ابله مرغون ایران رو ابوظبی قبول میکنه؟چند وقت قبل از مصاحبه باید زده شه؟
و ایا جایی تو تهران رو سراغ دارین که واکسن ابله مرغون داشته باشه؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
ممکنه فقط بگین آبله مرغان گرفتین کافی نباشه. اگه واقعا گرفتین برای آبله مرغان می تونید ایران تست آنتی بادی بدید که ثابت میکنه قبلا گرفتین. بعضی دکترهای اونطرف قبول می کنن، بعضی هم نه.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 22:26)farnaz100 نوشته: (2015-10-03 ساعت 20:40)Srod نوشته: (2015-10-03 ساعت 15:21)masiharezoo نوشته: (2015-10-03 ساعت 12:33)panizrm نوشته: سلام دوستان
سلام
۱.هپاتیت
۲.تی دی
۳.ام ام آر
۴.آبله مرغان
۵.آنفلانزا
واکسن آبله مرغان در ایران نیست باید تست انتی بادی بدید.
آبله مرغان رو اگه احیانا نزدین اونجا دکتر ازتون میپرسه که تاحالا آبله مرغان گرفتین یا نه، بهش بگین بچه بودین گرفتین
من گفتم نگرفتم یه واکسن بهم زد 200 دلار خرج گذاشت رو دستم
این پول گرفتنشون هم شانسیه از یکی 50 دلار میگیره از یکی 200 دلار
با سلام
واکسن ابله مرغون ایران رو ابوظبی قبول میکنه؟چند وقت قبل از مصاحبه باید زده شه؟
و ایا جایی تو تهران رو سراغ دارین که واکسن ابله مرغون داشته باشه؟
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واکسن آبله مرغان در ایران نیست باید تست انتی بادی بدید.
هر زمان قبل از مصاحبه انجام دادید مهم نیست. چون ویروس زنده نیست.
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما تاریخ مصاحبه مون ۵نوامبره ابوظبی یعنی دقیقا ۳۲روز دیگه دو نوبت td و هپاتیت را فقط زدیم و نوبت بعدیه اینها پنج ماه دیگه است ولی گفت شش تا دیگه هم باید بزنیم خودشون گفتن MMR را بگذارید ده روز دیگه بزنین که یکماه بعدش بعد از تاریخ مصاحبه بشه و مجبور نشین اونجا به دلار بزنین بقیه را هم یکروز درمیان بیایین دوتا دوتا بزنین نمیدونم قضیه یکماه قبل از مصاحبه واکسن زنده نزنین چی میشه حسابی گیج شدم یه دختر ۱۳ ساله دارم چند روز زودتر باید برای مدیکال بریم کسی هست سریع یه راهنمایی بکنه
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-03 ساعت 09:39)a4542 نوشته: (2015-10-01 ساعت 13:50)mahsa_f نوشته: (2015-09-29 ساعت 19:04)shahabjafari نوشته: سلام دوستان عزیزم
من هنوز نامه دومم نیوم و شماره کیسم **16 هست و فرم 260 رو 31 می سابمیت کردم و محل مصاحبه رو شهر ابوضبی انتخاب کردم
دوستان من 57 سال سن دارم و خانمم 49 سال
چه واکسنهایی رو باید بزنم؟
من شیراز هستم و آیا حتما باید به انستیتو پاستور در تهران برای کارت واکسن بین المللی مراجعه کنم؟
سلام براي تزريق واكسن ها نيازي به مراجعه به انستيتو پاستور نيست و در شيراز تزريق واكسن هاي هپاتيت و mmr و td و صدور كارت بين المللي در مركز بهداشت والفجر در پل حر و تزريق واكسن انفولانزا در هلال احمر دروازه كازرون انجام ميشه فقط براي صدور كارت بايد پاسپورت و كپي پاسپورت و نامه دعوت به مصاحبه همراهتون باشه به بعضي ها با نامه اول كارت واكسن بين الملل دادن ولي اكثرا بدون نامه دوم كارت واكسن بين المللي بهشون ندادن
دوستان ما کارت بین المللی واکسن رو از اداره بهداشت شهرمون و محانی گرفتیم.فقط برای هر مرتبه تزریق واکسن مهر جداگانه نزده و اخر هر سری تزریق یک مهر زده و در ضمن دستی وارد کرده کسی تحربه ای داره؟در ضمن برای سفارت ابوظبی مننزیت احباری هست یا نه .چون من ایمیا هم فرستادم و جواب زیر رو دادن
Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medicals.
For the US medical examination you can book an appointment through mail. If the appointments are full you can come as a walk-in client preferably around 9am except on Friday, but the whole procedure will take time.
The applicant aged 141/۲ yrs and above: On the day of appointment, applicant comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (۲) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be ۸-۱۰ weeks later.
If you come with an appointment whole examination will take about ۳-۴ hours. No need of fasting.
Routine cost (without vaccination) is AED525. In case of urgency only for the adults above 14.6yrs (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), charges of AED750 is applicable. From 1st October ۲۰۱۳, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be ۸-۱۰ weeks later and urgent charges are non-refundable.
For the children between ۲-14.6yrs (on the day of medical examination) QUANTIFERON TB (Test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.300/-. If you do this test on Tuesday, Wednesday or Thursday, the report will be ready on Sunday.
If you do the test on Saturday, Sunday or Monday, the report will be ready on Wednesday.
The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.
Documents required to be brought along are: Original passport, ۵ passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter, present address of residence and postal code of residence, intended us city and state, intended us address and postal code and Email address.
We are located at the Al Safiya Bldg, Salahudin Road, Opp Abu Hail Metro Station, Deira- Dubai. UAE.
Kindly let us know when you want the appointment so that we can book it for you.
Thank you and Good Day!
Best Regards,
maris
New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai
PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE
Tel: +971-۴-2689800/ 2339900
Appointments: +971-۴-2339966/67
Fax : +971-۴-2682353/ 2698997
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com
دوست عزیز ایا بنا بر این ایمیل ما که مصاحبه مون 5شنبه است و دخترم 13 سالشه باید پنجشنبه قبل بریم تا یکشنبه جواب بدن ؟ یا میشه شنبه رفت اگر بنا به پنج روز کاری باشه چهارشنبه جواب میدن ؟ اصلا بنا به این نامه تست سل جمعه شنبه انجام نمیشه درسته؟ کسی تجربه داره؟
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-04 ساعت 22:14)Srod نوشته: (2015-10-04 ساعت 16:28)javaherishoar@yahoo.com نوشته: For the children between ۲-14.6yrs (on the day of medical examination) QUANTIFERON TB (Test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.300/-. If you do this test on Tuesday, Wednesday or Thursday, the report will be ready on Sunday.
If you do the test on Saturday, Sunday or Monday, the report will be ready on Wednesday.
دوست عزیز ایا بنا بر این ایمیل ما که مصاحبه مون ۵شنبه است و دخترم 13 سالشه باید پنجشنبه قبل بریم تا یکشنبه جواب بدن ؟ یا میشه شنبه رفت اگر بنا به پنج روز کاری باشه چهارشنبه جواب میدن ؟ اصلا بنا به این نامه تست سل جمعه شنبه انجام نمیشه درسته؟ کسی تجربه داره؟
طبق چیزی که اینجا نوشته بچه های بین ۲ تا 14 (سن رو درست متوجه نمیشم البته) اگر سه شنبه، چهارشنبه یا پنجشنیه تست بدن جوابش یک شنبه بعد اماده میشه و اگر شنبه، یکشنبه یا دوشنبه تست بدن جواب چهارشنبه حاضر میشه
با این حساب شما اگر پنجشنبه مصاحبه دارین میتونین شنبه، یکشنبه یا دوشنبه وقت بگیرین
واقعا ممنون دوست عزیز صبح تا حالا چند بار این ایمیل را خوندم ولی نمیدونم چرا Wednesday را پنج شنبه میدیدم بسکه استرس پیدا کردم فکر می کردم اگر جواب اون سه روز را پنج شنبه بدن ما پنج شنبه باید بریم سفارت به هر حال خیلی ممنون
اپدیت ها
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-10-04 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-04 ساعت 22:42 توسط victor2016.)
(2015-10-03 ساعت 23:35)Srod نوشته: این آنتی بادی چیز جدیدیه زمان ما نبود
چون تاپیک واکسیناسیونه عیب نداره یکم وارد جزئیات بشیم (البته اگر خودتون این مطالب رو میدونستید و جسارت می کنم عذر می خوام)
علت این که اگر در بچگی آبله مرغان بگیرید، بعد از اون تقریبا نسبت بهش مقاوم میشید اینه که سیستم دفاعی بدن یه ترکیباتی به اسم انتی بادی یا پادتن مخصوص مقابله با آبله مرغون تولید میکنه که سالها توی بدن باقی می مونه. تست آنتی بادی هم در واقع میزان آنتی بادی مخصوص آبله مرغان رو در خون شما اندازه میگیره. اگر از یه حدی بالاتر بود یعنی شما به آبله مرغون مقاومید و نیازی به واکسن ندارید. البته همونطور که دوستان گفتن بعضی از دکتر های معتمد سفارت این تست رو قبول نمی کنن.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه سوال داشتم
چند مدت قبل از مصاحبه باید نوبت گیری و مدیکالو انجام بدیم (با داشتن فرزند 10 ساله)
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP
اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-07 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-07 ساعت 19:23 توسط j.modarres.)
دوستان عزیز یه سوال دارم :
واکسن هموفیلوس یا همون (Influenza type b (Hib باید زده بشه یا نه بخصوص برای بچه ها باید بزنیم یا نه؟
من از دکتر هلال احمر اصفهان پرسیدم گفت خودم و خانمم نیاز نیست ولی بچه ها باید بزنن با این حال من احتیاط کردم و هم خودم و هم خانمم با واکسن آنفولانزای ویروسی اینو هم زدیم ولی بچه ها هنوز هموفیلوس رو نزدن.
آیا کسی از دوستان اطلاع داره ؟
اگه دوستایی که الان برای مدیکال به دبی یا ابوظبی میرن لطف کنن و سوال کنن که هموفیلوس برای بچه ها لازمه یا نه ممنون میشیم.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوالم تکراریه ولی میخوام بدونم واسه کیس نامبر من چ زمانی اقدام کنم برای واکسیناسیون؟و اینکه کجا به صرفه تره که کارت زرد بگیریم؟شهرستان و تهران فرق دارن هزینه هاشون یا خیر ؟
ممنونم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو