کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام به حضار گرامي
يه سوال دارم كسي اطلاع داره ما كه توي اين فصل داريم وارد امريكا ميشيم آيا لازمه كه واكسن آنفولانزا بزنيم يا نه ؟
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان:
(2015-10-05 ساعت 00:06)Srod نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 23:47)matin.sh نوشته:  سلام به همه
یه سوال داشتم
چند مدت قبل از مصاحبه باید نوبت گیری و مدیکالو انجام بدیم (با داشتن فرزند ۱۰ ساله)

طبق چیزیکه نوشتن برای بچه ها اگر سه شنبه، چهار شنبه با پنجشنبه تست بدین شنبه جواب میدن و اگر شنبه، یکشنبه یا دوشنبه تست بدین چهار شنبه جواب میدن

خودتون با توجه به روز مصاحبه حساب کنین
ولی فکر میکنم محض احتیاط بهتره حداقل ۳-۴ روز زودتر وقت بگیرین
آزمایش برای بچه ها پنج روز کاری طول میکشه

(2015-10-07 ساعت 19:04)j.modarres نوشته:  دوستان عزیز یه سوال دارم :
واکسن هموفیلوس یا همون (Influenza type b (Hib باید زده بشه یا نه بخصوص برای بچه ها باید بزنیم یا نه؟
من از دکتر هلال احمر اصفهان پرسیدم گفت خودم و خانمم نیاز نیست ولی بچه ها باید بزنن با این حال من احتیاط کردم و هم خودم و هم خانمم با واکسن آنفولانزای ویروسی اینو هم زدیم ولی بچه ها هنوز هموفیلوس رو نزدن.
آیا کسی از دوستان اطلاع داره ؟
اگه دوستایی که الان برای مدیکال به دبی یا ابوظبی میرن لطف کنن و سوال کنن که هموفیلوس برای بچه ها لازمه یا نه ممنون میشیم.

NMC دبی برای بچه ها هم میزنه به فرزند 10 ساله ما هم تزریق کرد
تشکر کنندگان: j.modarres ، Daneshjo
(2015-10-08 ساعت 11:20)DDDDD نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 00:06)Srod نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 23:47)matin.sh نوشته:  سلام به همه
یه سوال داشتم
چند مدت قبل از مصاحبه باید نوبت گیری و مدیکالو انجام بدیم (با داشتن فرزند ۱۰ ساله)

طبق چیزیکه نوشتن برای بچه ها اگر سه شنبه، چهار شنبه با پنجشنبه تست بدین شنبه جواب میدن و اگر شنبه، یکشنبه یا دوشنبه تست بدین چهار شنبه جواب میدن

خودتون با توجه به روز مصاحبه حساب کنین
ولی فکر میکنم محض احتیاط بهتره حداقل ۳-۴ روز زودتر وقت بگیرین
آزمایش برای بچه ها پنج روز کاری طول میکشه

(2015-10-07 ساعت 19:04)j.modarres نوشته:  دوستان عزیز یه سوال دارم :
واکسن هموفیلوس یا همون (Influenza type b (Hib باید زده بشه یا نه بخصوص برای بچه ها باید بزنیم یا نه؟
من از دکتر هلال احمر اصفهان پرسیدم گفت خودم و خانمم نیاز نیست ولی بچه ها باید بزنن با این حال من احتیاط کردم و هم خودم و هم خانمم با واکسن آنفولانزای ویروسی اینو هم زدیم ولی بچه ها هنوز هموفیلوس رو نزدن.
آیا کسی از دوستان اطلاع داره ؟
اگه دوستایی که الان برای مدیکال به دبی یا ابوظبی میرن لطف کنن و سوال کنن که هموفیلوس برای بچه ها لازمه یا نه ممنون میشیم.

NMC دبی برای بچه ها هم میزنه به فرزند ۱۰ ساله ما هم تزریق کرد

ممنون دوست عزیز
امروز بچه ها رو بردم واکسن هموفیلوس رو بهشون تزریق کردن
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: Daneshjo
سلام دوستان عزیزم...من برای لاتاری 2017 ثبت نام کردم..اکثر پست ها رو درباره ی همه ی مطالب خوندم..این اولین تجربه ی منه و برای اطمینان در آینده میخوام بدونم
منظور از مدیکال چیه ؟ شما خودتون انتخاب میکنید که کدوم مدیکال برید یا سفارت در نامه ای اینو مشخص میکنه ؟؟
اگر خودتون انتخاب میکنید از کجا میدونید که مورد تائید سفارت است ؟
میدونم خیلی بی تجربه هستم ولی اگه پاسخ بدین ممنون میشم ..Shy
باران تویی! به خاکِ من بزن
بازا ببین! که بی‌ مه‌ِ تو من هوای پر زدن ندارم!
تشکر کنندگان:
(2015-10-09 ساعت 04:38)Srod نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 04:20)faaezeh نوشته:  سلام دوستان عزیزم...من برای لاتاری 2017 ثبت نام کردم..اکثر پست ها رو درباره ی همه ی مطالب خوندم..این اولین تجربه ی منه و برای اطمینان در آینده میخوام بدونم
منظور از مدیکال چیه ؟ شما خودتون انتخاب میکنید که کدوم مدیکال برید یا سفارت در نامه ای اینو مشخص میکنه ؟؟

سلام
هر سفارتی مراکز مورد تایید خودشو تو سایتش نوشته
کافیه سرچ کنین
Medical Information US Embassy
+ شهر مورد نظر

دوست گرامی
به امید اینکه سال آینده جزو برنده ها باشید .وقتی کسی برنده میشه بایستی یکسری واکسن رو تزریق کنه که لیست آنها در سایت موجوده و برای ایران میتوانید یا به انستیتو پاستور و یا هلال احمر مراجعه کنید و با تزریق واکسنها کارنت واکسیناسیون بین المللی دریافت کنید هر سفارتی که برای فرد در هر کشوری مشخص شده بایستی در مراکز پزشکی مشخص شده از طرف سفارت تست پزشکی بدهد .آدرس تمامی مراکز هم بسته به نوع کشور مشخص شده.
تشکر کنندگان: faaezeh ، shahabjafari
(2015-10-09 ساعت 15:29)panizrm نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 04:38)Srod نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 04:20)faaezeh نوشته:  سلام دوستان عزیزم...من برای لاتاری 2017 ثبت نام کردم..اکثر پست ها رو درباره ی همه ی مطالب خوندم..این اولین تجربه ی منه و برای اطمینان در آینده میخوام بدونم

سلام
هر سفارتی مراکز مورد تایید خودشو تو سایتش نوشته
کافیه سرچ کنین
Medical Information US Embassy
+ شهر مورد نظر

دوست گرامی
به امید اینکه سال آینده جزو برنده ها باشید .وقتی کسی برنده میشه بایستی یکسری واکسن رو تزریق کنه که لیست آنها در سایت موجوده و برای ایران میتوانید یا به انستیتو پاستور و یا هلال احمر مراجعه کنید و با تزریق واکسنها کارنت واکسیناسیون بین المللی دریافت کنید هر سفارتی که برای فرد در هر کشوری مشخص شده بایستی در مراکز پزشکی مشخص شده از طرف سفارت تست پزشکی بدهد .آدرس تمامی مراکز هم بسته به نوع کشور مشخص شده.
مرسی دوستان ..از اینکه با حوصله به سوالات من پاسخ دادین ..امیدوارم همگی موفق باشید
باران تویی! به خاکِ من بزن
بازا ببین! که بی‌ مه‌ِ تو من هوای پر زدن ندارم!
تشکر کنندگان: Srod
سلام دوستان
من دیروز پاستور بودم. گفتن برای دختر 6 ساله ام باید دو نوبت واکسن انفلونزا بزنیم. دوستانی که بچه دارن و تو پاستور واکسن زدن به همچین مورذی برخورد کردن؟
همچنین دوستانی که سفارت ابوظبی مصاحبه دارن چند نوبت واکسن انفلونزا زدن؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
(2015-10-10 ساعت 17:16)farnaz100 نوشته:  سلام دوستان
من دیروز پاستور بودم. گفتن برای دختر ۶ ساله ام باید دو نوبت واکسن انفلونزا بزنیم. دوستانی که بچه دارن و تو پاستور واکسن زدن به همچین مورذی برخورد کردن؟
با سلام خانوم فرناز کاملاً درسته برای اطفال 2 نوبت واکسن آنفولانزا میزنن بهتر هم هست اینجا بزنید بعد برید
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-10-10 ساعت 18:08)ho_tasha نوشته:  
من دیروز پاستور بودم. گفتن برای دختر ۶ ساله ام باید دو نوبت واکسن انفلونزا بزنیم. دوستانی که بچه دارن و تو پاستور واکسن زدن به همچین مورذی برخورد کردن؟
با سلام خانوم فرناز کاملاً درسته برای اطفال ۲ نوبت واکسن آنفولانزا میزنن بهتر هم هست اینجا بزنید بعد برید
موفق باشید.

دوست عزیز با توجه به بروشور واکسن آنفلو انزا کودکان اگه برای بار اول دارن واکسن انفلوآنزا تزریق میکنن باید به فاصله یکماه از تزریق اول مجددا این واکسن رو تزریق کنند.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres
(2015-10-11 ساعت 09:58)a4542 نوشته:  
با سلام خانوم فرناز کاملاً درسته برای اطفال ۲ نوبت واکسن آنفولانزا میزنن بهتر هم هست اینجا بزنید بعد برید
موفق باشید.

دوست عزیز با توجه به بروشور واکسن آنفلو انزا کودکان اگه برای بار اول دارن واکسن انفلوآنزا تزریق میکنن باید به فاصله یکماه از تزریق اول مجددا این واکسن رو تزریق کنند.

ممنون دوستان
اگه بار اول نباشه و پارسال هم زده باشیم چه جوری ثابت کنیم؟
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)

تشکر کنندگان:
(2015-10-11 ساعت 23:13)farnaz100 نوشته:  
موفق باشید.

ممنون دوستان
دوست عزیز اگه قبلا تزریق کردید که دیگه نمیشه تزریق کرد برای بچه قطعا ضرر داره مگر این که فاصله دو تزریق از 6 ماه کمتر نشه.در ضمن ما از اداره بهداشت مرکزی شهرمون کارت واکسن رو مجانی گرفتیم اگه در مدیکال اشکال نگرفتن بعدا کاملا توضیح میدم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-10-12 ساعت 09:58)a4542 نوشته:  
موفق باشید.

ممنون دوستان
دوست عزیز اگه قبلا تزریق کردید که دیگه نمیشه تزریق کرد برای بچه قطعا ضرر داره مگر این که فاصله دو تزریق از ۶ ماه کمتر نشه.در ضمن ما از اداره بهداشت مرکزی شهرمون کارت واکسن رو مجانی گرفتیم اگه در مدیکال اشکال نگرفتن بعدا کاملا توضیح میدم.

منظورم از قبلا تابستان پارساله
چه خوب کارت واکسن رایگان گرفتین.

تشکر کنندگان:

یک نوبت در ابوظبی زده شد
تشکر کنندگان:
(2015-10-12 ساعت 16:44)farnaz100 نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 09:58)a4542 نوشته:  
(2015-10-10 ساعت 18:08)ho_tasha نوشته:  با سلام خانوم فرناز کاملاً درسته برای اطفال ۲ نوبت واکسن آنفولانزا میزنن
دوست عزیز اگه قبلا تزریق کردید که دیگه نمیشه تزریق کرد برای بچه قطعا

منظورم از قبلا تابستان پارساله
چه خوب کارت واکسن رایگان گرفتین.
با سلام خانوم فرناز منظور از اینکه 2 مرحله این هست که به فاصله 1 ماه هست زماین که شما سال گذشته تزریق انجام دادین امسال هم مجدداً باید 2 مرحله انجام بدین
ولی توصیه اکید من به شما این هست که حتماً با دکتر انستیتو پاستور تجریش تمای بگیرین یا حضوراً برید خیلی میتونه کمکتون کنه. چون طبق CDC ایالات متحده برای کودکان 2 نوبته هستش که گاهی اصلاً‌تزریقی نیست و به صورت استنشاقی (با اسپری در بینی) هست.
به نظرم بهترین راه این هست یه تماسی برقرار کنید
ولی برای کودکان میدونم 2 نوبت حبه فاصله 1 ماه هست.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres ، shahabjafari
دوستان باید واکسن آبله مرغان رو بزنیم؟
آیا باید تست آنتی بادی بزنیم؟

ممنون از پاسختون
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ