کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-10-12 ساعت 21:58)shahabjafari نوشته:  دوستان باید واکسن آبله مرغان رو بزنیم؟
آیا باید تست آنتی بادی بزنیم؟

ممنون از پاسختون

واکسن آبله در ایران نیست اگر هم باشه بصرفه نیست و گرون در میاد.
ولی تست آنتی بادی آبله رو حتما بدین و بگید که توی کارت واکسیناسیون بین المللی براتون وارد کنند.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: shahabjafari
سیامک جان پس قضیه یک ماه قبل مصاحبه ویروس زنده نزنین چیه؟؟
من که زدم؟؟!!!!!
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
(2015-10-12 ساعت 22:19)shahabjafari نوشته:  سیامک جان پس قضیه یک ماه قبل مصاحبه ویروس زنده نزنین چیه؟؟
من که زدم؟؟!!!!!

تست آنتی بادی ویروسی وارد بدن شما نمیکنه.فقط ازتون خون میگیرن و آزمایش میکنن.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: shahabjafari ، victor2016
(2015-10-12 ساعت 22:32)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 22:19)shahabjafari نوشته:  سیامک جان پس قضیه یک ماه قبل مصاحبه ویروس زنده نزنین چیه؟؟
من که زدم؟؟!!!!!

سیامک جان منظورم واکسن بود
من یک مال قبل از مصاحبه واکسن mmr و td و هپاتیت زدم
با توجه به این که یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن حاوی ویرویس زنده زد ولی متاسفانه من زدم
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه تو مدیکال؟؟
خیلی ناراحت شدم!!!
لاتاری 2016
کلیرنس AP    
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ

تشکر کنندگان:
(2015-10-09 ساعت 15:29)panizrm نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 04:38)Srod نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 04:20)faaezeh نوشته:  سلام دوستان عزیزم...من برای لاتاری 2017 ثبت نام کردم..اکثر پست ها رو درباره ی همه ی مطالب خوندم..این اولین تجربه ی منه و برای اطمینان در آینده میخوام بدونم
منظور از مدیکال چیه ؟ شما خودتون انتخاب میکنید که کدوم مدیکال برید یا سفارت در نامه ای اینو مشخص میکنه ؟؟
اگر خودتون انتخاب میکنید از کجا میدونید که مورد تائید سفارت است ؟
میدونم خیلی بی تجربه هستم ولی اگه پاسخ بدین ممنون میشم ..Shy

سلام
هر سفارتی مراکز مورد تایید خودشو تو سایتش نوشته
کافیه سرچ کنین
Medical Information US Embassy
+ شهر مورد نظر

دوست گرامی
به امید اینکه سال آینده جزو برنده ها باشید .وقتی کسی برنده میشه بایستی یکسری واکسن رو تزریق کنه که لیست آنها در سایت موجوده و برای ایران میتوانید یا به انستیتو پاستور و یا هلال احمر مراجعه کنید و با تزریق واکسنها کارنت واکسیناسیون بین المللی دریافت کنید هر سفارتی که برای فرد در هر کشوری مشخص شده بایستی در مراکز پزشکی مشخص شده از طرف سفارت تست پزشکی بدهد .آدرس تمامی مراکز هم بسته به نوع کشور مشخص شده.

در ادامه توضیح دوستمون باید عرض کنم که سفارت رو هم خودتون تو سایت مشخص میکنید که کجا باشه ولی احتمال اینکه در نامه دوم سفارت رو تغییر داده باشن هم هست.
CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان:
(2015-10-12 ساعت 22:49)shahabjafari نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 22:32)Siamak.k نوشته:  
من که زدم؟؟!!!!!

سیامک جان منظورم واکسن بود
من یک مال قبل از مصاحبه واکسن mmr و td و هپاتیت زدم
با توجه به این که یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن حاوی ویرویس زنده زد ولی متاسفانه من زدم
به نظرتون مشکلی ایجاد میشه تو مدیکال؟؟
خیلی ناراحت شدم!!!

اگر از یکماه بیشتر باشه مشکلی پیش نمیاد .
واسه دو روز اینور و اونور زیاد نگران نباشید.
تشکر کنندگان:
دوستان
اگر دو هفته قبل ار مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده مثل MMR و TD بزنی چه مشکلی پیش میاد برای مدیکالت؟
لاتاری 2016
کلیرنس AP    
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ

تشکر کنندگان:
(2015-10-13 ساعت 10:04)shahabjafari نوشته:  دوستان
اگر دو هفته قبل ار مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده مثل MMR و TD بزنی چه مشکلی پیش میاد برای مدیکالت؟

td مشکلی نداره وای mmr چون ویروس زنده داره ممکنه تو ازمایش خون اختلال ایجاد کنه.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: shahabjafari ، j.modarres
سلام دوستان، ما سفارتمون سیدنی هست، و هنوز نامه دوم را دریافت نکردیم و امروز به مطب موردنظر سفارت رفتیم که کارهای واکسیناسیون رو انجام بدیم ( با توجه به اینکه اینجا تو این سایت دوستان گفتند بهتر است که زودتر مدارک واکسیناسیون رو بگیریم ) ولی منشی گفتش که همون روز که شما واسه کارهای مدیکال می آید اگر واکسن لازم باشه دکتر میزنه، به ما گفت که همه واکسن ها لازم نیست.
ظاهرا فقط واکسن تی دی و ام ام آر زده میشه.
و به ما گفتند که همه این کارها رو تو یه روز انجام میدن.
من الان نگران هستم یه وقت مشکلی برای ما پیش نیاد
لطفا دوستانی که اطلاعات دارند و یا افرادی که شرایط مشابه ما رو دارند و یا تجربه دارند، راهنمایی کنند.
شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
سلام.یه سوال؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من تمام واکسن های لازم را زدم و یک تست آنتی بادی هم دادم و وارد کارت زرد هم کردم.خلاصه دیگه واکسنی نمونده که نزده باش.میخوام ببینم که دکتر اوگان بازهم بهم واکسن میزنه؟اگه بزنه یهو نمیرم؟آخه من دوتا هم آنفولانزا یکی باکتریایی و یکی ویروسی زدم.این واکسن ها را اگه بخواد دوباره بزنم خیلی خطرناکه.ممکن کار دستم بده.چطوری بهش حالی کنم؟
ممنون
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-15 ساعت 11:36)امیررضا.س نوشته:  سلام.یه سوال؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من تمام واکسن های لازم را زدم و یک تست آنتی بادی هم دادم و وارد کارت زرد هم کردم.خلاصه دیگه واکسنی نمونده که نزده باش.میخوام ببینم که دکتر اوگان بازهم بهم واکسن میزنه؟اگه بزنه یهو نمیرم؟آخه من دوتا هم آنفولانزا یکی باکتریایی و یکی ویروسی زدم.این واکسن ها را اگه بخواد دوباره بزنم خیلی خطرناکه.ممکن کار دستم بده.چطوری بهش حالی کنم؟
ممنون

سلام دوست عزیز

تجربه نشون داده که دکتر اونگان کاملا سلیقه ای عمل میکنه .
ولی فکر میکنم اگه بتونی توجیهش کنی بهت واکسن اضافه نزنه.
تشکر کنندگان: ho_tasha ، امیررضا.س
(2015-10-15 ساعت 13:33)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 11:36)امیررضا.س نوشته:  سلام.یه سوال؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

سلام دوست عزیز

تجربه نشون داده که دکتر اونگان کاملا سلیقه ای عمل میکنه .
ولی فکر میکنم اگه بتونی توجیهش کنی بهت واکسن اضافه نزنه.

دوست عزیز
من هم تست آنتی بادی آبله مرغان رو دادم ببرم هلال احمر وارد کارت میکنن؟ممنون میشم جواب بدهید
تشکر کنندگان:
(2015-10-15 ساعت 23:02)panizrm نوشته:  دوست عزیز
من هم تست آنتی بادی آبله مرغان رو دادم ببرم هلال احمر وارد کارت میکنن؟ممنون میشم جواب بدهید

بله حتما ببرید وارد کارت واکسیناسیون بین المللی وارد کنند براتون.
در ضمن خود جواب تست آنتی بادی آله رو هم با خودتون ببرید و نشون دکتر اونگان بدید.
تشکر کنندگان:
(2015-10-16 ساعت 03:47)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 23:02)panizrm نوشته:  دوست عزیز

بله حتما ببرید وارد کارت واکسیناسیون بین المللی وارد کنند براتون.
در ضمن خود جواب تست آنتی بادی آله رو هم با خودتون ببرید و نشون دکتر اونگان بدید.

ممنون دوست عزیز دکتر انگان در آنکاراست ولی مصاحبه ما در ابوظبی هستش در هر صورت کارهایی رو که گفتید انجام میدم .با تشکر
تشکر کنندگان: Siamak
سلام دوستان
من از ی دکتر سوال پرسیدم گفت واکسن انفلوآنزا 3 ماه اثرش می مونه.با این وجود با توجه به سالهای قبل اگه من توی فروردین مصاحبه داشته باشم , الان واکسن بزنم تا اون موقع اثرش از بین نمیره؟ به نظرتون کی بزنم بهتره؟
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱  خودم تنها
نامه ی دوم:  2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016