کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: j.modarres ، سعید صادقی فر2
(2015-10-16 ساعت 23:08)سعید صادقی فر2 نوشته:  سلام دوستان
من از ی دکتر سوال پرسیدم گفت واکسن انفلوآنزا ۳ ماه اثرش می مونه.با این وجود با توجه به سالهای قبل اگه من توی فروردین مصاحبه داشته باشم , الان واکسن بزنم تا اون موقع اثرش از بین نمیره؟ به نظرتون کی بزنم بهتره؟
ضمن آرزوی موفقیت برای شما من هم یوتا رو دوست دارم مخصوصاً ارک ملی دوباره احیا شده آبیشو.
دوست عزیز بهترین زمان برای اینکه شما تزریق داشته باشی برای آنفولانزا 1 ماه مونده به مصاحبه هست پس عجله نکن چون گاهی برای بعضی واکسن ها هیستوری شما طولانی مدت باشه قابل قبول نیست پس عجله نکن.
موفق باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres ، سعید صادقی فر2 ، matin86
سلام هلال احمر اهواز کارت زرد واکسیناسیون میده؟ کسی اطلاع داره؟
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2015-10-17 ساعت 17:03)rezaahvaz نوشته:  سلام هلال احمر اهواز کارت زرد واکسیناسیون میده؟ کسی اطلاع داره؟

سلام دوست عزیز

بله هلال احمر هر شهر کارت بین المللی واکسیناسیون رو صادر میکنه و اینطور که من اطلاع دارم هزینش نسبت به تهران خیلی پایینتره و حتی بعضی از دوستان رایگان دریافت کردند .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: rezaahvaz ، lighthouse ، j.modarres ، matin86
(2015-10-13 ساعت 10:12)farnaz100 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 10:04)shahabjafari نوشته:  دوستان
اگر دو هفته قبل ار مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده مثل MMR و TD بزنی چه مشکلی پیش میاد برای مدیکالت؟

td مشکلی نداره وای mmr چون ویروس زنده داره ممکنه تو ازمایش خون اختلال ایجاد کنه.

مرحله دوم ما هم میشه یه روز قبل پرواز. پس نزنیم؟
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS4**:‎ ‎‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎
تاریخ مصاحبه: 9 نوامبر و هر دو  ap‎
سربازی: س
شغل همسر: شرکت خصوصی با مدرک لیسانس قدرت
شغل من: مدرس حق التدریس دانشگاه غیرانتفاعی با مدرک کارشناسی ارشد مخابرات
آپدیت همسر:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(ناشی از ایمیلی به سفارت به دلیل نشناختن کیس در سایت ابوظبی)،20 مارچ و 22مارچ و ارسال ایمیل کلیری و اعلام کلیری در سایت ابوظبی و تبدیل / به or در سیس. 31 مارچ
آپدیت من:  9 دسامبر، 25 ژانویه،9 فوریه(اشی از ایمیلی به سفارت.چون تا اون موقع سایت ابوظبی کیس رو نمی شناخت)،22مارچ،29مارچ, و 31 مارچ و تبدیل/به or
ویزا: 19 آپریل
مقصد: لس آنجلس
تاریخ ورود: نیمه آگوست
تشکر کنندگان:
(2015-10-17 ساعت 22:04)ngr نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 10:12)farnaz100 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 10:04)shahabjafari نوشته:  دوستان
اگر دو هفته قبل ار مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده مثل MMR و TD بزنی چه مشکلی پیش میاد برای مدیکالت؟

td مشکلی نداره وای mmr چون ویروس زنده داره ممکنه تو ازمایش خون اختلال ایجاد کنه.

مرحله دوم ما هم میشه یه روز قبل پرواز. پس نزنیم؟

اگر واکسنی که قصد دارید بزنید حاوی ویروس زنده هست به هیچ وجه تزریق نکنید که توی نتایج آزمایش هاتون اختلال ایجاد میکنه. برای اطمینان در این خصوص با پزشک مشورت کنید. نهایتا در روز مدیکال، پزشک سفارت اگر صلاح بدونه بعد از انجام آزمایشات، خودش بهتون تزریق خواهد کرد.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: j.modarres ، ngr ، victor2016 ، ehsan TT
دوستان يه سوال
انجام واكسيناسيون يك پروسه هست كه ربطي به تست هاي مديكال نداره؟ منظورم اين هست كه دكتر معتبر سفارت به شما مي گويد اين واكسن ها رو بزنيد ؟ و اگر يه نفر ايران نتواند واكسن ها رو بزند چه اتفاقي ميافته ؟

شماره کیس: 2016AS0***
تاریخ رویت قبولی: 17 September
کنسولگری:Sydney
تعداد افراد منظور در کیس :۲
ارسال فرمهای سری اول:30 September
کارنت شدن کیس: August
نامه دوم: 25 January
مصاحبه: 8 March
وضعیت: AP
آپدیت ها: 10 March هر دو کیس، 27 April هر دو کیس، 29 April کیس اصلی، 2 May هر دو کیس، 3 May هر دو كيس، 4 May هر دو كيس ( كيس اصلي or شد )، 5 May هر دو کیس، 6 May
دریافت ویزا: 6 May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-10-19 ساعت 10:31)fireball نوشته:  دوستان يه سوال
انجام واكسيناسيون يك پروسه هست كه ربطي به تست هاي مديكال نداره؟ منظورم اين هست كه دكتر معتبر سفارت به شما مي گويد اين واكسن ها رو بزنيد ؟ و اگر يه نفر ايران نتواند واكسن ها رو بزند چه اتفاقي ميافته ؟

هیچ اتفاقی نمی افتد دوست من شما تشریف میبرید اونجا آنکارا مطب دکتر اونگان ایشون هرچی رو که نزدید میزنه براتون و هزینه چندین برابر و همچنین به دلار پرداخت میکنن. آب از آب هم تکون نمی خوره فقط جیب من و شما رو میچاپه.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
موفق باشی.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: j.modarres ، victor2016 ، fireball
(2015-10-19 ساعت 10:49)ho_tasha نوشته:  

هیچ اتفاقی نمی افتد دوست من شما تشریف میبرید اونجا آنکارا مطب دکتر اونگان ایشون هرچی رو که نزدید میزنه براتون و هزینه چندین برابر و همچنین به دلار پرداخت میکنن. آب از آب هم تکون نمی خوره فقط جیب من و شما رو میچاپه.Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
موفق باشی.
دوستمون کاملا درست میگن هیچ اتفاقی نمیفته فقط وقتی میتونیم اینجا با هزینه ی کمتر یا حتی رایگان بزنیم چرا بریم اونجا و واکسن گرون بزنیم دکتر اونگانم که اصلا رحم نداره شما همینجوری هم احتمالا 1 یا 2 تاواکسن اونجا باید بزنید مگر اینکه خیلی شانس بیارید..به نظر من بزنید و با خیال راحت برید.
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، fireball
(2015-10-19 ساعت 11:07)م.صاد نوشته:  
(2015-10-19 ساعت 10:49)ho_tasha نوشته:  

موفق باشی.
دوستمون کاملا درست میگن هیچ اتفاقی نمیفته فقط وقتی میتونیم اینجا با هزینه ی کمتر یا حتی رایگان بزنیم چرا بریم اونجا و واکسن گرون بزنیم دکتر اونگانم که اصلا رحم نداره شما همینجوری هم احتمالا ۱ یا ۲ تاواکسن اونجا باید بزنید مگر اینکه خیلی شانس بیارید..به نظر من بزنید و با خیال راحت برید.

سلام
دوستان آخه ایشون طبق امضاشون ایران نیستند و کنسولگری سیدنی مصاحبه دارند. دوست عزیز همینطور که عزیزان گفتن هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد و نهایتا پزشک معتمد واکسن هایی رو که صلاح بدونه تزریق خواهد کرد.
به امید موفقیت
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: j.modarres ، victor2016 ، ehsan TT ، fireball
سلام من واکسن MMR و دیفتیری کزاز رو زدم ولی مرکز انستیتو پاستور برای کارت بین الملل گفت واکسن هپاتیت لازم نیست. من الان باید چه کاری انجام بدم؟ آیا اقدام به زدن واکسن هپاتیت بکنم؟ آنکارا مصاحبه دارم و هنوز نوبتم مشخص نشده.
تشکر کنندگان:
(2015-10-26 ساعت 01:52)helia.hagh نوشته:  سلام من واکسن MMR و دیفتیری کزاز رو زدم ولی مرکز انستیتو پاستور برای کارت بین الملل گفت واکسن هپاتیت لازم نیست. من الان باید چه کاری انجام بدم؟ آیا اقدام به زدن واکسن هپاتیت بکنم؟ آنکارا مصاحبه دارم و هنوز نوبتم مشخص نشده.
دوست عزیز اونها گفتن که نیاز نیست شما بگید که هیستروری رو وارد کارت زرد بکنن. قرار نیست که هی بخودمون واکسن بزنیم اگر قبلاً زده باشید براتون وارد میکنن و به راحتی دیگر نیاز به تزریق مجدد ندارید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: j.modarres ، helia.hagh
(2015-10-16 ساعت 03:47)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 23:02)panizrm نوشته:  دوست عزیز
من هم تست آنتی بادی آبله مرغان رو دادم ببرم هلال احمر وارد کارت میکنن؟ممنون میشم جواب بدهید

بله حتما ببرید وارد کارت واکسیناسیون بین المللی وارد کنند براتون.
در ضمن خود جواب تست آنتی بادی آله رو هم با خودتون ببرید و نشون دکتر اونگان بدید.

دوست عزیز مصاحبه ما ابوظبی بود.دکتر شوکلا همون برگه نتایج تست ابله مرغون رو قبول کردوحتی برگه ازمایش من اسم و فامیل و تاریخ به فارسی بود که همونجا به انگلیسی هم روش نوشتم و تاریخ رو تبدیل کردم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: j.modarres ، Siamak ، victor2016
دوستان مراقب تاریخ واکسن هایی که پاستور براتون تو کارت زرد وارد کرده باشید چون معلوم نیست عمدی یا غیر عمدی تاریخ ها رو جا به جا می زنن . تو کارت زرد من تاریخ واکسن MMR رو اشتباه زدن یعنی اونی که بار اول زدم رو سال ۲۰۱۵ زده اونی که بار دوم زدم رو ۲۰۱۴ شانس آوردم دکتر مدیکال ابوظبی سخت نگرفت ولی کلی بحث کرد که چرا اینطوری وارد کردن و گفت که حتما برم اصلاح کنم چون آمریکا لازم میشه این کارت .
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، Amir.AA ، victor2016 ، ستوده ، matin86
(2015-10-26 ساعت 19:55)fatemeh qanbari نوشته:  دوستان مراقب تاریخ واکسن هایی که پاستور براتون تو کارت زرد وارد کرده باشید چون معلوم نیست عمدی یا غیر عمدی تاریخ ها رو جا به جا می زنن . تو کارت زرد من تاریخ واکسن MMR رو اشتباه زدن یعنی اونی که بار اول زدم رو سال ۲۰۱۵ زده اونی که بار دوم زدم رو ۲۰۱۴ شانس آوردم دکتر مدیکال ابوظبی سخت نگرفت ولی کلی بحث کرد که چرا اینطوری وارد کردن و گفت که حتما برم اصلاح کنم چون آمریکا لازم میشه این کارت .
کاملاً حرف شما درسته متشکر که به دوستان یادآوری کردین.
البته برای آنکارا دکتر برگه زرد واکسیناسیون رو میگیره و دیگه به شما نمیدهد. شاید این اتفاق برای من افتاده.
سفرنامه
تشکر کنندگان: j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان