کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان
ما مدیکال رو در ابوظبی انجام دادیم تی دی دو نوبت داشتیم که برامون نوشته 28 ژانویه 2016 برای بار سوم تزریق کنیم.و در مورد آبله مرغان که در ایران تست آنتی بادیشو دادیم وقتی به انستیتو پاستور مراجعه کردیم بهمون گفتند تست من مثبته و ماله همسرم منفی .جواب منو وارد کارت کرد و گفت ماله همسرتو نشون نده . ما هم همین کارو کردیم .دکتر به جواب شما بسنده میکنه اگر تست آنتی بادی هم نداشته باشید .لااقل برای ما اینجوری بود.
تشکر کنندگان: Farimahh ، j.modarres
من برای زدن واکسن در شیراز به مرکز بهداشت فجر مراجعه کردم و واکسن ها رو در دو نوبت زدم و کارت زرد رو گرفتم...الان برای واکسن آنفولانزا گفتن باید برم حلال احمر دروازه کازرون میخواستم ببینم بقیه دوستان شیرازی هم همین کار رو کردن؟
تشکر کنندگان:
یه سوال دیگه هم اینکه کارت زرد و واکسن هایی که زدیم تا چند ماه یا سال اعتبار داره؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 23:37)Farimahh نوشته:  یه سوال دیگه هم اینکه کارت زرد و واکسن هایی که زدیم تا چند ماه یا سال اعتبار داره؟

هركدومش مدت زمانش متفاوته
ولي شما وقتي اقدام ميكنيد براي واكسن زدن و اون كارت زرد و ميگيريد بريد مصاحبه اون كارت و ازتون ميگيرن و اونجا تاريخ هايي رو كه واكسن زديد رو وارد ميكنن تو پروندتون و اگه تشخيص بدن كه نياز به واكسن داريد براتون ميزنن،نگران نباشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Farimahh ، j.modarres ، Hana2015
(2015-10-31 ساعت 20:22)panizrm نوشته:  سلام دوستان
ما مدیکال رو در ابوظبی انجام دادیم تی دی دو نوبت داشتیم که برامون نوشته 28 ژانویه ۲۰۱۶ برای بار سوم تزریق کنیم.و در مورد آبله مرغان که در ایران تست آنتی بادیشو دادیم وقتی به انستیتو پاستور مراجعه کردیم بهمون گفتند تست من مثبته و ماله همسرم منفی .جواب منو وارد کارت کرد و گفت ماله همسرتو نشون نده . ما هم همین کارو کردیم .دکتر به جواب شما بسنده میکنه اگر تست آنتی بادی هم نداشته باشید .لااقل برای ما اینجوری بود.

سلام
شما دو نوبت تی دی رو با چه فاصله ای واستون زدن؟ بهداشت اهواز واسه ما به فاصله 1 ماه زد، ایرادی نداره؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-01 ساعت 12:02)camaro نوشته:  
ما مدیکال رو در ابوظبی انجام دادیم تی دی دو نوبت داشتیم که برامون نوشته 28 ژانویه ۲۰۱۶ برای بار سوم تزریق کنیم.و در مورد آبله مرغان که در ایران تست آنتی بادیشو دادیم وقتی به انستیتو پاستور مراجعه کردیم بهمون گفتند تست من مثبته و ماله همسرم منفی .جواب منو وارد کارت کرد و گفت ماله همسرتو نشون نده . ما هم همین کارو کردیم .دکتر به جواب شما بسنده میکنه اگر تست آنتی بادی هم نداشته باشید .لااقل برای ما اینجوری بود.

سلام
شما دو نوبت تی دی رو با چه فاصله ای واستون زدن؟ بهداشت اهواز واسه ما به فاصله ۱ ماه زد، ایرادی نداره؟

سلام.مگه td دو نوبته؟ برای ما یک نوبت زدن
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 23:17)Farimahh نوشته:  من برای زدن واکسن در شیراز به مرکز بهداشت فجر مراجعه کردم و واکسن ها رو در دو نوبت زدم و کارت زرد رو گرفتم...الان برای واکسن آنفولانزا گفتن باید برم حلال احمر دروازه کازرون میخواستم ببینم بقیه دوستان شیرازی هم همین کار رو کردن؟

بله من به حلال احمر دروازه كازرون مراجعه كردم و واكسن انفولانزا زدم و در كارت زردم وارد كردند
تشکر کنندگان: Farimahh
(2015-11-01 ساعت 14:04)nimashariat نوشته:  

سلام
شما دو نوبت تی دی رو با چه فاصله ای واستون زدن؟ بهداشت اهواز واسه ما به فاصله ۱ ماه زد، ایرادی نداره؟

دوست گرامی
ما دو نوبت تزریق کردیم بار دوم دقیقا یک ماه به فاصله اولین تزریق.ولی بعد از تست در ان ام سی برامون نوشته بار سوم رو هم باید تزریق کنیم اگر شما یکبار تزریق کرده اید ان ام سی براتون دو تزریق مینویسه ولی اگر میتونین بار دوم رو قبل از مصاحبه دریافت کنید.
تشکر کنندگان: nimashariat
دوستان گرامی
اگر در ابوظبی مصاحبه دارید همین که بگید آبله مرغان رو گرفتید قبول میکنن.و اگر مشکل خاصی نداشته باشید فردای مدیکال جوابتون حاضره و اگر بچه همراه ندارید نیازی نیست خیلی زودتر برید .برای این میگم که خرجتون زیاد نشه.
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-01 ساعت 14:40)panizrm نوشته:  

سلام

دوست گرامی
ما دو نوبت تزریق کردیم بار دوم دقیقا یک ماه به فاصله اولین تزریق.ولی بعد از تست در ان ام سی برامون نوشته بار سوم رو هم باید تزریق کنیم اگر شما یکبار تزریق کرده اید ان ام سی براتون دو تزریق مینویسه ولی اگر میتونین بار دوم رو قبل از مصاحبه دریافت کنید.

ممنون دوست عزیز.پس چون مصاحبه ما احتمالا خرداد می شه نوبت دوم رو بزارم برای مثلا فروردین بهتره.موافقید؟
در ضمن ما درخواست مصاحبه ایروان دادیم.nmc تو ابوظبی هست.من تا حالا در باره ایروان جایی نخوندم که دوباره بهشون واکسن زده باشن.البته اطمینان ندارم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:

سلام

سلام دوست عزیز
واکسن TD سه نوبت باید زده بشه که دومی یکماه بعد از اولی و سومی 5 ماه بعد از دومی دریافت میشه
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان:
(2015-11-01 ساعت 15:16)nimashariat نوشته:  
(2015-11-01 ساعت 14:40)panizrm نوشته:  

سلام

دوست گرامی

ممنون دوست عزیز.پس چون مصاحبه ما احتمالا خرداد می شه نوبت دوم رو بزارم برای مثلا فروردین بهتره.موافقید؟
در ضمن ما درخواست مصاحبه ایروان دادیم.nmc تو ابوظبی هست.من تا حالا در باره ایروان جایی نخوندم که دوباره بهشون واکسن زده باشن.البته اطمینان ندارم.
با عرض معذرت دوست گرامی:ما مدیکال رو در دبی انجام دادیم اگر تی دی رو دریافت کردید پس بار دوم رو باید یکماه بعد انجام بدهید .در باره ایروان هیچ اطلاعی ندارم
تشکر کنندگان: nimashariat
دوستان اصلا اصلا لصلا مشکلی نداره دو هفته قبل از مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده بزنین
من امروز رفتم سفارت مدیکال رو هم تحویل دادم ولی متاسفانه AP خوردم.
متاسفانه قبل از سفر یه سری توی مهاجرسرا گفتن به خاطر این که دو هفته قبل از مصاحبه واکسن MMR و TD و هپاتیت و... زدم دچار مشکل میشم که اینطور نبود.
کلا ایرانی جماعت باید در مورد همه چیز نظر بده واقعا آدم های بدی هستیم.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
(2015-11-01 ساعت 16:41)shahabjafari نوشته:  دوستان اصلا اصلا لصلا مشکلی نداره دو هفته قبل از مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده بزنین
من امروز رفتم سفارت مدیکال رو هم تحویل دادم ولی متاسفانه AP خوردم.
متاسفانه قبل از سفر یه سری توی مهاجرسرا گفتن به خاطر این که دو هفته قبل از مصاحبه واکسن MMR و TD و هپاتیت و... زدم دچار مشکل میشم که اینطور نبود.
کلا ایرانی جماعت باید در مورد همه چیز نظر بده واقعا آدم های بدی هستیم.
با سلام دوست عزیز با عرض معذرت به شما ولی عبارت ایراین و ایرانی جماعتتون زیبنده نیست شاید خود شما اینگونه باشید.
دلیل اینکه دوستان عزیز و گرامی اینجا میگن که نباید واکسن زنده تزریق بشه از خودشون نم یگن و اینجا هم کسی دکتر بازی در نمی یاره. دلیل این امر آن هست که زمانی که شما مدیکال ثبت نام نام میکنید و وقت میگیرید بعد از گرفتن وقت نامه ای برای شما می آید که وقت شما رو تایید میکنه و اون نامه تقریباً 3 صفحه کاغذ A4 هست و اونجا نوشته که یک ماه قبل از معاینه واکسن زنده تزریق نکنید.
همچنین به نظرم شما باید از دوستانی نظر میدن و شما میتونید از نظریاتشون استفاده کنید متشکر باشید اگر شما مشکلی ندارید پس چرا اینجا می آیید و کمک میگیرید اصلاً نیاز به اینجا بیایید اینجا کسانی می آیند که علم دارند که اونها یه ذره میدونن و علم اونها به اضافه علم بقیه همه علم هست.
توصیه میکنم عبارتی که نوشتین رو خودتون یادتون باشه و هیچ وقت نظر ندین چون شما ایرانی هستین تا خودتون شامل جملتون نشین.
موفق باشید.

ما درسته داریم مهاجرت میکنیم ولی قرار نیست اصل و نسب و کشورمون رو بفروشیم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
سلام دوستان تاریخ مصاحبه بنده 23 آذر هستش. که میشه دوشنبه. از طرفی مثل اینکه باید برای مدیکال زودتر اونجا باشیم و به مرکز بهداشت ابوظبی مراجعه کنیم. به همین علت ما مجبور میشیم پنجشنبه خودمون رو برسونیم به ابوظبی به علت تعطیل رسمی بودن شنبه و یکشنبه. آیا این برنامه ریزی درست هستش؟ یا اینکه ما میتونیم همون روز مصاحبمون کارای مدیکال رو بکنیم و بلیط رو جوری بگیرم که یکشنبه بریم ابوظبی و از هزینه هامون کاسته بشه؟متشکرم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان