موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما مدیکال رو در ابوظبی انجام دادیم تی دی دو نوبت داشتیم که برامون نوشته 28 ژانویه 2016 برای بار سوم تزریق کنیم.و در مورد آبله مرغان که در ایران تست آنتی بادیشو دادیم وقتی به انستیتو پاستور مراجعه کردیم بهمون گفتند تست من مثبته و ماله همسرم منفی .جواب منو وارد کارت کرد و گفت ماله همسرتو نشون نده . ما هم همین کارو کردیم .دکتر به جواب شما بسنده میکنه اگر تست آنتی بادی هم نداشته باشید .لااقل برای ما اینجوری بود.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من برای زدن واکسن در شیراز به مرکز بهداشت فجر مراجعه کردم و واکسن ها رو در دو نوبت زدم و کارت زرد رو گرفتم...الان برای واکسن آنفولانزا گفتن باید برم حلال احمر دروازه کازرون میخواستم ببینم بقیه دوستان شیرازی هم همین کار رو کردن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه هم اینکه کارت زرد و واکسن هایی که زدیم تا چند ماه یا سال اعتبار داره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی
اگر در ابوظبی مصاحبه دارید همین که بگید آبله مرغان رو گرفتید قبول میکنن.و اگر مشکل خاصی نداشته باشید فردای مدیکال جوابتون حاضره و اگر بچه همراه ندارید نیازی نیست خیلی زودتر برید .برای این میگم که خرجتون زیاد نشه.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 14:04)nimashariat نوشته: (2015-11-01 ساعت 12:02)camaro نوشته: (2015-10-31 ساعت 20:22)panizrm نوشته: سلام دوستان
ما مدیکال رو در ابوظبی انجام دادیم تی دی دو نوبت داشتیم که برامون نوشته 28 ژانویه ۲۰۱۶ برای بار سوم تزریق کنیم.و در مورد آبله مرغان که در ایران تست آنتی بادیشو دادیم وقتی به انستیتو پاستور مراجعه کردیم بهمون گفتند تست من مثبته و ماله همسرم منفی .جواب منو وارد کارت کرد و گفت ماله همسرتو نشون نده . ما هم همین کارو کردیم .دکتر به جواب شما بسنده میکنه اگر تست آنتی بادی هم نداشته باشید .لااقل برای ما اینجوری بود.
سلام
شما دو نوبت تی دی رو با چه فاصله ای واستون زدن؟ بهداشت اهواز واسه ما به فاصله ۱ ماه زد، ایرادی نداره؟
سلام.مگه td دو نوبته؟ برای ما یک نوبت زدن
سلام دوست عزیز
واکسن TD سه نوبت باید زده بشه که دومی یکماه بعد از اولی و سومی 5 ماه بعد از دومی دریافت میشه
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اصلا اصلا لصلا مشکلی نداره دو هفته قبل از مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده بزنین
من امروز رفتم سفارت مدیکال رو هم تحویل دادم ولی متاسفانه AP خوردم.
متاسفانه قبل از سفر یه سری توی مهاجرسرا گفتن به خاطر این که دو هفته قبل از مصاحبه واکسن MMR و TD و هپاتیت و... زدم دچار مشکل میشم که اینطور نبود.
کلا ایرانی جماعت باید در مورد همه چیز نظر بده واقعا آدم های بدی هستیم.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تاریخ مصاحبه بنده 23 آذر هستش. که میشه دوشنبه. از طرفی مثل اینکه باید برای مدیکال زودتر اونجا باشیم و به مرکز بهداشت ابوظبی مراجعه کنیم. به همین علت ما مجبور میشیم پنجشنبه خودمون رو برسونیم به ابوظبی به علت تعطیل رسمی بودن شنبه و یکشنبه. آیا این برنامه ریزی درست هستش؟ یا اینکه ما میتونیم همون روز مصاحبمون کارای مدیکال رو بکنیم و بلیط رو جوری بگیرم که یکشنبه بریم ابوظبی و از هزینه هامون کاسته بشه؟متشکرم