کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-11-03 ساعت 10:47)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  تجربه ما از nmc :من ایمیل زده بودم و گفتم دخترم سیزده سالشه خودشون نوبت یک شنبه صبح را دادن برای پنج شنبه که ما نوبت مصاحبه داریم ما شنبه دبی بودیم زنگ زدم گفتم امروز بیاییم گفتن نه همون یک شنبه بیایین اولا تو بیمارستان اصلا نامه نوبت را نخواستن بعد هم گفتن ممکنه جواب تا پنج شنبه برای دخترم اماده نشه ولی ما یه نامه میدیم و سفارت قبول داره دوم اینکه دخترم اخرین تاریخ واکسن TD پنج سال گذشته بود و با وجود اینکه هلال احمر ایران دیده بود و چیزی نگفته بود اینجا گفتن باز بعلت اینکه زیر ۱۴ هست باید دوباره بزنه و ما صد درهم پیاده شدیم یعنی برای زیر ۱۴ بعد از سه نوبت TD یه پنج سال و بعد اون ده سال به ده سال

دوست عزیز هزینه مدیکال دخترتون چقدر شد؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
دوستان سعی کنید واکسن ها رو تا جای ممکن تو ایران بزنید چون هزینش در خارج از کشور خیلی زباد تر از ایرانه.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان: Interuniversal
سلام دوستان تست آنتی بادی رو دکتر باید بنویسه یا هر همینطوری بریم آزمایشگاه و تست بدیم؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-08 ساعت 10:47)Farimahh نوشته:  سلام دوستان تست آنتی بادی رو دکتر باید بنویسه یا هر همینطوری بریم آزمایشگاه و تست بدیم؟

سلام دوست عزیز
اینکه آزمایشگاه قبول کنه یا نه رو میتونید با تلفن از یک آزمایشگاه سوال کنید
من و همسرم برای واکسیناسیون به هلال احمر مراجعه کردیم و دکتر هلال احمر برای ما تست آنتی بادی (آبله مرغان و MMR) که آزمایشگاه بهش (تیتر) میگن نوشت که ما انجام دادیم و نتیجه رو بردیم همونجا که برامون در کارت زرد وارد کنن. جواب تست ما نشون داد که نیازی به واکسن آبله مرغان و MMR نداریم و ما واکسنهای TD و هپاتیت رو در دو مرحله به فاصله یک ماه و واکسن هموفیلوس و آنفولانزا رو یکهفته بعد از اون زدیم.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-11-03 ساعت 23:28)shahram.mis1356 نوشته:  دوستان با توجه به دو فرزند ۸ ساله پسر و دختر ۲ ماهه و اینکه تاریخ مصاحبه که 15 دسامبر توی ابوظبی هست که میشه سه شنبه 24آذر من چند روز قبل دبی باشم خوبه

سلام سفارت شما 24 آذر هست باید 20 آذر برید دبی که 21 صبح مدیکالتونو انجام بدید که تا 23 جواب مدیکالو بهتون بدن ولی چون بچه دارید ممکنه جواب مدیکاله بچه ها طول بکشه
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
(2015-11-08 ساعت 11:02)sahardeli نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 23:28)shahram.mis1356 نوشته:  دوستان با توجه به دو فرزند ۸ ساله پسر و دختر ۲ ماهه و اینکه تاریخ مصاحبه که 15 دسامبر توی ابوظبی هست که میشه سه شنبه 24آذر من چند روز قبل دبی باشم خوبه

سلام سفارت شما 24 آذر هست باید 20 آذر برید دبی که 21 صبح مدیکالتونو انجام بدید که تا 23 جواب مدیکالو بهتون بدن ولی چون بچه دارید ممکنه جواب مدیکاله بچه ها طول بکشه

سلام دوستان گرامی
لطفا و خواهشا اگر از جوابی که میدید مطمئن نیستید بقیه رو به اشتباه نندازید
دوستانی که با nmc دبی مکاتبه کردند برای کسانی که بچه دارند این جواب رو دریافت کردند

For the children between ۲-14.6yrs (on the day of medical examination) QUANTIFERON TB (Test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.300/-. If you do this test on Tuesday, Wednesday or Thursday, the report will be ready on Sunday.
If you do the test on Saturday, Sunday or Monday, the report will be ready on Wednesday.
یعنی اگر شما روزهای سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه تست بدید جواب شما روز یکشنبه آماده میشه و اگر روزهای شنبه و یکشنبه و دوشنبه تست بدید جواب شما چهارشنبه آماده خواهد شد
متن کامل جوابیه nmc رو میتونید در صفحه 35 همین تاپیک در ارسال 523 از دوست عزیزمون a4542 ببینید.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، sheghi
سلام دوستان
برای مدیکال در دبی باید به این آدرس برم؟؟
New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai
PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE
Tel: +971-4-2689800/ 2339900
Appointments: +971-4-2339966/67
Fax : +971-4-2682353/ 2698997
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com
تشکر کنندگان:

اگه جواب آزمایش بچه هابعد از مصاحبه آماده شد چکار کنم
[font=Tahoma] به نام اهورامزدا[/font]
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوال منظور از نامه آنتی بادی برای آبله مرغان همون جواب آزمایشی که انسیتو پاستور میده و همون تائیدیه اسی که دکتر تو کارت زرد بین المللی می نویسه یا چیز دیگه ای؟
CASE NO:2016AS3XXX ✈  DS260:28 MAY✈ CURRENT :9 OCT✈ SECOND LETTER:21 OCT✈ ANKARA CHANGED TO YEREVAN✈ INTERVIEWBig GrinEC-17th-CLEARED :8 AUG-1SEP-AFTER ( 8 MONTHS+2WEEKS)

تشکر کنندگان:
(2015-11-09 ساعت 10:13)masoud398 نوشته:  دوستان یک سوال منظور از نامه آنتی بادی برای آبله مرغان همون جواب آزمایشی که انسیتو پاستور میده و همون تائیدیه اسی که دکتر تو کارت زرد بین المللی می نویسه یا چیز دیگه ای؟

سلام

بله دوست عزیز همون جواب آزمایش رو هم همراه خودتون ببرید.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، masoud398
(2015-11-09 ساعت 01:08)shahram.mis1356 نوشته:  

اگه جواب آزمایش بچه هابعد از مصاحبه آماده شد چکار کنم

اگه بسلامتي ويزا يكضرب دريافت كرديد سفارت پاس هاتون رو ميگيره و بهتون ميگه كه هروقت مديكال بچه تون آماده شد بريد و ويزاي اون رو هم بگيريد،مشكلي پيش نمياد فقط كمي معطلي داره
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، shahram.mis1356 ، golia
در مودرو مشکلات دهان و دندان چیز نمیبینند یا نمیپرسند ؟ اگر کسی وضعیت دندانش خوب نباشد مشکلی پیش می آید ؟
مثلا آفیسر تصور نمیکند که ورود این چنین شخصی برای بخش درمان آمریکا بار مالی دارد ؟ رد میشود یا قبول ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-10 ساعت 18:48)ferimohajersara نوشته:  در مودرو مشکلات دهان و دندان چیز نمیبینند یا نمیپرسند ؟ اگر کسی وضعیت دندانش خوب نباشد مشکلی پیش می آید ؟
مثلا آفیسر تصور نمیکند که ورود این چنین شخصی برای بخش درمان آمریکا بار مالی دارد ؟ رد میشود یا قبول ؟
دكتر دندان هاي ما رو نگاه نكرد ولي مساله اينه كه بار مالي درست كردن دندون بر دوش بخش درمان آمريكا نيست بلكه به عهده شما و بر اساس بيمه خودتونه. نميدونم وضعيتي كه سوال ميكنيد چطوره يعني ميزان خرابي و نداشتن دندان شما ولي آفيسر خيلي به ظاهر اهميت نخواهد داد اگرچه وضعيت دندون با تمكن مالي، سطح تحصيلات و تخصص شما قاعدتا بايد به هم بيان.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، matin86
(2015-11-10 ساعت 18:48)ferimohajersara نوشته:  در مودرو مشکلات دهان و دندان چیز نمیبینند یا نمیپرسند ؟ اگر کسی وضعیت دندانش خوب نباشد مشکلی پیش می آید ؟
سلام.طبق تجربیات دوستان،هزینه دندانپزشکی اونجا ازایران هم بیشترمیشه.پس بهتره تایه حدودی همین جا کارهای دندونتون روانجام بدین.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، matin86

نه دوست عزيز
اين موضوع جزيي از مديكال شما نيست
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، ferimohajersara ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان