کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-11-01 ساعت 23:31)hmf_4919 نوشته:  سلام دوستان تاریخ مصاحبه بنده 23 آذر هستش. که میشه دوشنبه. از طرفی مثل اینکه باید برای مدیکال زودتر اونجا باشیم و به مرکز بهداشت ابوظبی مراجعه کنیم. به همین علت ما مجبور میشیم پنجشنبه خودمون رو برسونیم به ابوظبی به علت تعطیل رسمی بودن شنبه و یکشنبه. آیا این برنامه ریزی درست هستش؟ یا اینکه ما میتونیم همون روز مصاحبمون کارای مدیکال رو بکنیم و بلیط رو جوری بگیرم که یکشنبه بریم ابوظبی و از هزینه هامون کاسته بشه؟متشکرم

سلام دوست گرامی
ما هم دوشنبه مصاحبه داشتیم جمعه رفتیم دبی .شنبه به ان ام سی دبی رفتیم و گفتن فرداساعت 9 ولی ما 7 رفتیم جوابمون حاضر بود .اگر کودک همراه ندارید شما هم به امید خدا جمعه بروید و اینکه تعطیلی آخر هفته در امارات جمعه و شنبه هست ولی مدیکال روز شنبه هم انجام میشه.در ابوظبی هم همین طور هست.
تشکر کنندگان: j.modarres ، hmf_4919 ، golia
سلام دوستان آیا مدیکال در دبی روز جمعه هم انجام میشه؟آیا لازمه حتما اینجا ایمیل بزنیم و وقت مدیکال رو بگیریم؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 15:40)Farimahh نوشته:  سلام دوستان آیا مدیکال در دبی روز جمعه هم انجام میشه؟آیا لازمه حتما اینجا ایمیل بزنیم و وقت مدیکال رو بگیریم؟

دوست گرامی
روز جمعه تست نمیگیرن .ما وقت داشتیم ولی اصلا نگاهش هم نکرد.فقط ساعت 8:30 اونجا حاضر باشید.موفق باشید
تشکر کنندگان: Siamak ، j.modarres ، golia
تجربه ما از nmc :من ایمیل زده بودم و گفتم دخترم سیزده سالشه خودشون نوبت یک شنبه صبح را دادن برای پنج شنبه که ما نوبت مصاحبه داریم ما شنبه دبی بودیم زنگ زدم گفتم امروز بیاییم گفتن نه همون یک شنبه بیایین اولا تو بیمارستان اصلا نامه نوبت را نخواستن بعد هم گفتن ممکنه جواب تا پنج شنبه برای دخترم اماده نشه ولی ما یه نامه میدیم و سفارت قبول داره دوم اینکه دخترم اخرین تاریخ واکسن TD پنج سال گذشته بود و با وجود اینکه هلال احمر ایران دیده بود و چیزی نگفته بود اینجا گفتن باز بعلت اینکه زیر ۱۴ هست باید دوباره بزنه و ما صد درهم پیاده شدیم یعنی برای زیر ۱۴ بعد از سه نوبت TD یه پنج سال و بعد اون ده سال به ده سال
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
تشکر کنندگان: j.modarres ، Farbod13 ، golia
(2015-11-03 ساعت 00:57)hmf_4919 نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 12:15)panizrm نوشته:  
(2015-11-01 ساعت 23:31)hmf_4919 نوشته:  سلام دوستان تاریخ مصاحبه بنده 23 آذر هستش. که میشه دوشنبه. از طرفی مثل اینکه باید برای مدیکال زودتر اونجا باشیم و به مرکز بهداشت ابوظبی مراجعه کنیم. به همین علت ما مجبور میشیم پنجشنبه خودمون رو برسونیم به ابوظبی به علت تعطیل رسمی بودن شنبه و یکشنبه. آیا این برنامه ریزی درست هستش؟ یا اینکه ما میتونیم همون روز مصاحبمون کارای مدیکال رو بکنیم و بلیط رو جوری بگیرم که یکشنبه بریم ابوظبی و از هزینه هامون کاسته بشه؟متشکرم

سلام دوست گرامی
ما هم دوشنبه مصاحبه داشتیم جمعه رفتیم دبی .شنبه به ان ام سی دبی رفتیم و گفتن فرداساعت ۹ ولی ما ۷ رفتیم جوابمون حاضر بود .اگر کودک همراه ندارید شما هم به امید خدا جمعه بروید و اینکه تعطیلی آخر هفته در امارات جمعه و شنبه هست ولی مدیکال روز شنبه هم انجام میشه.در ابوظبی هم همین طور هست.
متشکر از پاسختون
1_شما شنبه صبح رفتید آزمایشات رو انجام دادید و یکشنبه صبح هم رفتید نتیجه رو گرفتید درسته؟ آیا میشه به نظرتون من شنبه شب خودم رو برسونم دبی و صبح یکشنبه برم nmc ودوشنبه صبح قبل از سفارت برم تحویل بگیرم و ببرم سفارت نتیجه رو؟
2_ یکی از دوستان من شنیدم میگفت که اگر یه مبلغی بیشتر بدیم nmc همون روز آزمایشات نتیجه رو هم بهمون میده درسته این حرف؟
3_امکانش هست بفرمایید کل هزینه اتون برای مدیکال چقدر شد؟ و اینکه پول رو همونجا پرداخت کردید نقدا؟
سپاس

دوست گرامی
ما شب جواب گرفتیم تا اونجایی که دیدم به همه گفتن شب برن جواب بگیرن .و لطف کنید روز قبل از مصاحبه تمام کارهاتونو کرده باشید .شما باید صبح زود در سفارت باشید .شنیدم با مبلغ بیشتر میشه جوابو زودتر بگیرید و این مبلغو بزارید واسه هتلتون و هر گونه ریسک و استرسو کم کنید و اینکه باجه ای هست که پولو میگیره اگه واکسن نداشته باشید هر نفر 525درهم.موفق باشید
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: j.modarres ، hmf_4919 ، golia
سلام دوستان
من رفتم پاستور گفت برای سن من که 28 سالمه احتیاج به واکسن هپاتیت نیست.مصاحبه هم ابوذبی هست. لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان:
تجربه ما از دكتر اونگان: خوش برخورد بود حسابي با من و همسر گپ زد، البته جدا از هم بوديم
سه تا واكسن رو زد البته تو دو تزريق
اين رو هم بگم كه ما كلا مسايل ايمني رو رعايت كرديم و هيچكدوم ازش نپرسيديم چي ميزنه و چرا، با اينكه واكسنامون رو رده بوديم و كارتمون تكميل بود
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: amirsalehish ، ho_tasha ، j.modarres ، Interuniversal
(2015-11-03 ساعت 12:39)humsun نوشته:  تجربه ما از دكتر اونگان: خوش برخورد بود حسابي با من و همسر گپ زد، البته جدا از هم بوديم
سه تا واكسن رو زد البته تو دو تزريق
اين رو هم بگم كه ما كلا مسايل ايمني رو رعايت كرديم و هيچكدوم ازش نپرسيديم چي ميزنه و چرا، با اينكه واكسنامون رو رده بوديم و كارتمون تكميل بود

اون لامصب با هركي كه ميخواست دو سه تا واكسن بزنه گپ ميزدBig Grin شگردش اينه فك كنم Wink
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، humsun ، j.modarres ، sepideh1234 ، lighthouse ، golia
سلام دوستان
من کارت زردم رو گرفتم. ولی واکسن آبله مرغان نزدم. مصاحبه هم دبی هست. آیا خودشون می زنند و هزینه اضافه باید بدم؟؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان:
(2015-11-03 ساعت 20:11)karmen نوشته:  سلام دوستان
من کارت زردم رو گرفتم. ولی واکسن آبله مرغان نزدم. مصاحبه هم دبی هست. آیا خودشون می زنند و هزینه اضافه باید بدم؟؟
شما میتونید تست انتی بادی ابله مرغان رو بدید که بدونید ابله مرغان گرفتید یا نه
چون اصلا واککسن آبله مرغان تو ایران نیست
بیماری خطرناکی نیست که
تو nmc که ازتون پرسیدن بگید گرفتم.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

تشکر کنندگان:
(2015-11-03 ساعت 20:31)shahabjafari نوشته:  
بیماری خطرناکی نیست که
می دونم که در بچگی نگرفتم. مشکلی پیش نمیاد دروغ بگم؟
اگر بگم گرفتم ممکنه ازم تست آنتی بادی اونجا بگیرن؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان:
(2015-11-03 ساعت 20:44)karmen نوشته:  
(2015-11-03 ساعت 20:31)shahabjafari نوشته:  
بیماری خطرناکی نیست که
می دونم که در بچگی نگرفتم. مشکلی پیش نمیاد دروغ بگم؟
اگر بگم گرفتم ممکنه ازم تست آنتی بادی اونجا بگیرن؟

دوست عزيز فقط كافيه بكيد كرفتيد .نهايت قبول نكردن 250درهم بايد بديد واسه واكسن.ولي همسر من هم مبتلا نشده ولي وقتي سوال كرد كفتيم كرفته
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . برای واکسن پسر 8 ساله و دختر دو ماهه ام کارت زرد باید بگیرم یا همون کارت واکسیناسیون اونها رو بدم ترجمه کنن
تشکر کنندگان:
دوستان با توجه به دو فرزند 8 ساله پسر و دختر 2 ماهه و اینکه تاریخ مصاحبه که 15 دسامبر توی ابوظبی هست که میشه سه شنبه 24آذر من چند روز قبل دبی باشم خوبه
تشکر کنندگان:
(2015-11-03 ساعت 23:00)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان . برای واکسن پسر ۸ ساله و دختر دو ماهه ام کارت زرد باید بگیرم یا همون کارت واکسیناسیون اونها رو بدم ترجمه کنن

اگه از همون صفحه اول ،فقط دو سه تا صفحه رو مطالعه مينموديد جواب تمام سوالهاتون رو پيدا ميكرديد
با تشكر از شما دوست گرامي
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، j.modarres

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان