کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام . برای آفیسر و دکت مهاجرت فقط و فقط آزمایشات و واکسنها مهم هستند ؟
آیا ایدز و آسم و .... یا مهمتر از همه مشکلات دهان و دندان را چک نمیکنند ؟
آیا دکتر سفارت دندانهای برنده لاتاری را چک نمیکنه ؟
اگر اوضاعش خراب باشه تاثیر منفی در قبولی وی دارد ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 16:19)ferimohajersara نوشته:  سلام . برای آفیسر و دکت مهاجرت فقط و فقط آزمایشات و واکسنها مهم هستند ؟
آیا ایدز و آسم و .... یا مهمتر از همه مشکلات دهان و دندان را چک نمیکنند ؟
آیا دکتر سفارت دندانهای برنده لاتاری را چک نمیکنه ؟
اگر اوضاعش خراب باشه تاثیر منفی در قبولی وی دارد ؟
آزمايش خوني كه در مرحله مديكال انجام ميشه براي دو مورد ايدز و سفليس هست. اين رو مطب دكتر خوندم. در مورد دندان هم بهتره كفايت بحث رو اعلام كنيم
چندين بار گفته شد كه دكتر به هيچ عنوان سلامت دندونها رو چك نميكنه.
اينكه براي آفيسر چي مهمه هم بررسي سوابق سربازي، كار، مدارك ارايه شده ما هست
البته هيچكي نميتونه ادعا كنه(به طور قطع) كه ظاهر ما براش اهميت داره يا نه. چون نميبينيم كه رو صفحه مانيتور آفيسر چي نوشته
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، ho_tasha ، matin86 ، sheghi ، ferimohajersara
سلام دوستان من 30 سالمه ,,واکسنTDوMMRرو باید 2بار بزنم؟مرکز بهداشت رفتم گفتن یه بار کافیه.با توجه به اینکه دبیرستان کزاز زدن واسمون و سال65هم واکسن سرخجه زدم.بنظرتون چکا کنم؟

تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 20:54)hasanhamedi2000 نوشته:  سلام دوستان من 30 سالمه ,,واکسنTDوMMRرو باید ۲بار بزنم؟مرکز بهداشت رفتم گفتن یه بار کافیه.با توجه به اینکه دبیرستان کزاز زدن واسمون و سال65هم واکسن سرخجه زدم.بنظرتون چکا کنم؟

اگه يه بار بزنن ولي تو كارتتون دو تا وارد كنن خوبه در غير اينصورت به نظرم ريسك نكنيد و تزريق ها رو كامل كنيد چون واقعا اينجا مفته
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Interuniversal ، sepideh1234 ، j.modarres ، matin86 ، golia
(2015-11-11 ساعت 20:54)hasanhamedi2000 نوشته:  سلام دوستان من 30 سالمه ,,واکسنTDوMMRرو باید ۲بار بزنم؟مرکز بهداشت رفتم گفتن یه بار کافیه.با توجه به اینکه دبیرستان کزاز زدن واسمون و سال65هم واکسن سرخجه زدم.بنظرتون چکا کنم؟

سلام دوست عزیز
شما با توجه به کیس نامبرتون و تاریخ ارسال فرمهاتون وقت کافی برای تکمیل واکسنها دارید، مراکز بهداشت و هلال احمر اطلاعات کافی برای اینکه بخوان شما رو در مورد مصاحبه و تست مدیکال راهنمایی کنن ندارند، به هر حال اگر هزینه واکسن در خارج از ایران براتون مهم نیست میتونید این ریسک رو بکنید و نهایتا اونجا براتون چند تا واکسن مینویسن که همونجا بزنید.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: Interuniversal ، matin86
دوستانی که بچه زیر 10 سال دارین.برای بچه ها واکسن مننژیت زدین؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 00:35)farnaz100 نوشته:  دوستانی که بچه زیر ۱۰ سال دارین.برای بچه ها واکسن مننژیت زدین؟

سلام دوست عزیز
خیر به ما گفتن لازم نیست زیر 18 سال واکسن مننژیت بزنن
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 12:00)sosol نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 15:32)SomeOneX نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 15:25)Rira_1982 نوشته:  دوستان كسي ميدونه آزمايش خون و عكس ريه كه ميندازن در مورد چه بيماريهايي هست؟

عکس ریه که برای بیماری سل هست ، همون لحظه دکتر نگاه میندازه میگه نرماله
مشکلی نیست اگر سیگاری هستید

آزمایش خون به احتمال زیاد برای بیماری های جنسی و همچنین اعتیاد باید باشه

سلام
این آزمایش خون و عکس ریه را در ایران انجام داد؟ و کجا .
پس سیگاری بودن مشکلی پیش نمیاره ؟
تشکر کنندگان: golia
(2015-11-17 ساعت 19:55)farzadakshi1 نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 12:00)sosol نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 15:32)SomeOneX نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 15:25)Rira_1982 نوشته:  دوستان كسي ميدونه آزمايش خون و عكس ريه كه ميندازن در مورد چه بيماريهايي هست؟

عکس ریه که برای بیماری سل هست ، همون لحظه دکتر نگاه میندازه میگه نرماله
مشکلی نیست اگر سیگاری هستید

آزمایش خون به احتمال زیاد برای بیماری های جنسی و همچنین اعتیاد باید باشه

سلام
این آزمایش خون و عکس ریه را در ایران انجام داد؟ و کجا .
پس سیگاری بودن مشکلی پیش نمیاره ؟
خير فرخ جان،سيگاري بودن كه جرم نيست بخواد مشكلي پيش بياره Big Grin
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86 ، golia
سلام دوستان اگر قبلا سابقه سفر به کشورهای خارجی رو داشته باشیم آیا لازم هست که به دکتر بگیم؟؟؟چون یکی از دوستان در سایت عنوان کرده بودند که به این موضوع اشاره کردند و دکتر هم به ایشون واکسن فلج اطفال زده؟؟؟؟؟اگر پرسیدند و نگیم که سابقه مسافرت خارجی داشتیم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟برای سفارت ابوظبی بیشتر مد نظرم هست...ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-11-15 ساعت 00:35)farnaz100 نوشته:  دوستانی که بچه زیر ۱۰ سال دارین.برای بچه ها واکسن مننژیت زدین؟

براى پسر ٨سالم زدن ولى دخترم زير دوسال بود واسش مننژيت نزدن گفتن زير دوسال نميزنن
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام دوستان من تازه میخوام واکسن هارو شروع کنم.
از بعد هزینش هلال احمر شهرستان ها بهتره یا پاستور تهران؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 01:16)babak12 نوشته:  
(2015-11-10 ساعت 18:48)ferimohajersara نوشته:  در مودرو مشکلات دهان و دندان چیز نمیبینند یا نمیپرسند ؟ اگر کسی وضعیت دندانش خوب نباشد مشکلی پیش می آید ؟
مثلا آفیسر تصور نمیکند که ورود این چنین شخصی برای بخش درمان آمریکا بار مالی دارد ؟ رد میشود یا قبول ؟

نه دوست عزيز
اين موضوع جزيي از مديكال شما نيست

دوست گرامی
در تست پزشکی کاری به مشکل دهان و دندان ندارن . کلا میخوان بدونن که بیماری خاصی ندارید . از اعتیاد می پرسن .سیگار میکشید یا نه عمل جراحی داشتید فشار خون و سوالاتی که بفهمن مشکل حادی ندارید. نگران نباشید
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
(2015-11-17 ساعت 23:52)Farimahh نوشته:  سلام دوستان اگر قبلا سابقه سفر به کشورهای خارجی رو داشته باشیم آیا لازم هست که به دکتر بگیم؟؟؟چون یکی از دوستان در سایت عنوان کرده بودند که به این موضوع اشاره کردند و دکتر هم به ایشون واکسن فلج اطفال زده؟؟؟؟؟اگر پرسیدند و نگیم که سابقه مسافرت خارجی داشتیم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟برای سفارت ابوظبی بیشتر مد نظرم هست...ممنون

دوست گرامی
در مورد سفر که میپرسه منظورش در طی یکسال گذشته است .اگه بیشتر از یکسال از سفر گذشته باشه مشکل نیست .این سوال رو از ما هم پرسید و از آخرین سفر ما یکسال و نیم گذشته بود
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
(2015-11-12 ساعت 11:50)j.modarres نوشته:  

سلام دوست عزیز
شما با توجه به کیس نامبرتون و تاریخ ارسال فرمهاتون وقت کافی برای تکمیل واکسنها دارید، مراکز بهداشت و هلال احمر اطلاعات کافی برای اینکه بخوان شما رو در مورد مصاحبه و تست مدیکال راهنمایی کنن ندارند، به هر حال اگر هزینه واکسن در خارج از ایران براتون مهم نیست میتونید این ریسک رو بکنید و نهایتا اونجا براتون چند تا واکسن مینویسن که همونجا بزنید.

دوستان واکسن تی دی سه نوبته در کارت ما دو نوبت ثبت شده که بعد از تست برامون نوشته 28 ژانویه 2016 باید نوبت سوم رو تزریق کنیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان