کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-09 ساعت 17:07)tyrex نوشته:  دوستان میشه خواهش کنم به من بگین چجوری الان می تونم فرم هارو آپدیت کنم؟؟؟
چون زمانی که ثبت نام کردم مجرد بودم ولی به زودی زود می خواهم متاهل بشم؟؟؟چی کار کنم؟
مراحلشو میشه دقیق بهم بگین که وقت سفارت با هر دومون بدن

زودی بدو عقد کن بعد اطلاعاتو وارد کن زمانو از دست نده
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2015-05-09 ساعت 18:17)matinng نوشته:  سلام دوستان کسی هست که در پر کردن فرم بتونه کمکم کنه من هیچی نمیدونم

استرس دارم نمیدونم میتونم یا نه. اگر کسی نمیتونه خیلی واضح کمک کنه من باید برم دفتر مهاجرسرا چون شنیدم خیلی کمک میکنن. فکر کنم تنها راهم همینه

استرس دارم نمیدونم میتونم یا نه. اگر کسی نمیتونه خیلی واضح کمک کنه من باید برم دفتر مهاجرسرا چون شنیدم خیلی کمک میکنن. فکر کنم تنها راهم همینه
برو به تاپیک زیر با دقت بخون جواب همه سوالات 100%هست نبود اینجا بپرس راهنماییت می کنیم
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A8...%86-DS-260
(2015-05-09 ساعت 18:17)matinng نوشته:  سلام دوستان کسی هست که در پر کردن فرم بتونه کمکم کنه من هیچی نمیدونم

اول به شما تبریک میگم بعدم به شما باید بگم که توی پر کردن فرم هیچ عجله نکنید و اصلا استرس نداشته باشید ودر کمال خونسردی اقدام به پر کردن فرم کنید . کار سختی نیست و شما زمان دارید . فقط دقت کنید که مجبور به انلاک کردن فرم نشید
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: shahabjafari ، aminooo
(2015-05-09 ساعت 17:00)رضا2015 نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 16:40)hmf_4919 نوشته:  سلام...من الان در اولین صفحه ی ds_260 هستم که ازم خواسته اگر کسی به غیر از خودم رو میخوام اضافه کنم اسم و اطلاعاتش رو وارد کنم...من شاید در آینده ازدواج کنم با نامزد فعلیم...میخواستم ببینم امکانش هست بعدا مثلا ۶ ۷ ماه دیگه اکه قطعی شد ازدواجمون ایشون رو وارد کنم یا اینکه از همین الان باید وارد کنم اسمش رو؟؟؟
شما باید زمانی که عقد کردین اطلاعات رو وارد کنید اگر الان اطلاعات رو وارد کنیدو روز مصاحبه ترجمه سند ازدواج رو بدین که بعد از زمان هاتون بهم نخوره دچار مشکل میشین!
اول عقد بعد پرکردن فرم! Smile
زودتر اینکارو بکنین چون تاخیر در فرم مساوی است با تاخیر در مصاحبه
تغییر اطلاعات وارده در فرم مساویست با تاخیررررررررررررررر بیشتررررررررر
تشکر کنندگان: shahabjafari ، abz7739
به همه ی برنده ها تبریک می گم و از دوستانی که کمک میکنن خیلی ممنونم.ولی لطفا با گفتن اینکه زودتر فرم رو پر کنین بقیه رو دچار استرس نکنین. این پروسه مخصوصا در آغاز پر از استرس هست.جالا هی اینکه زود پر کنید،دیر می شه بدتر همه رو به استرس میندازه . ما وقتی برنده شدیم من مهاجرسرا رو نمی شناختم و توی نامه ی برنده نوشته شده بود که هر چه سریعتر ممکنه فرمها رو بفرستید و ما تضمین نمی کنیم و ...
من هم فکر کردم اگه امروز و فردا نفرستم از قافله عقب می مونم و مشکل ساز می شه.هیچ منبعی هم غیر از سایت خود لاتاری و راهنماییهاش نداشتم باور کنین ۵۰ صفحه راهنمایی انگلیسی رو پرینت کردم ۳ شب و روز پشت هم نخوابیدم . تا فرمها رو پر کردم و فرستادم ولی همون عجله کردن چه بلایی سرم آورد.ما اون موقع ۲ تا فرم داشتیم و من از تو متنهایی که با عجله و به انگلیسی خونده بودم متوجه نشده بودم که باید یه فرم (اون موقع DS-230 بود )جداگانه برای همسرم پرکنم و همینکه نوشتم همراه منه کافیه.بعد هم که فرستادم دوباره اومدم اون راهنمایی ها رو خوندم دیدم که فرم رو نفرستادم . خیلی حالمون بد بود یکی از فامیلهای دور که خیلی وقت هم بود با مهاجرسرا آشنا بود اینجا رو بهمون معرفی کرد اولش میترسیدم اینجا مطلبی بنویسم و مثل مهمان میومدم و نتونستم کمک بگیرم تو همین شرایط،اتفاقی موقع حال و احوال پرسی یکی از دوستان همسرم باهاش وقتی ماجرای ما رو فهمید گفت یکی از دوستای من هم پارسال برنده شده بود الان عمه ربکاست و یه وکیل بهش کمک کرد و شماره اون دوستش رو به ما داد و ماهم شماره وکیل رو گرفتیم و ایشون هم هر بدی که ازشون بر میومد در حق ما کردن و برای اینکه بیشتر از ما پول بگیرن ما رو بیشتر و بیشتر تو استرس انداختن. و نهایتا به مهاجرسرا پناه آوردم و بی هیچ اغراقی این سایت بی نظیره و هنوز هم داره به من کمک می کنه.این همه رو گفتم که بگم منظور از هر چه سریعتر این نیست که ۲ روزه،یه هفته ای،یا حتی ۱ ماهه پر فرم رو پر کنید و بفرستید، مهم اینکه که فرم رو صحیح پر کنید. با دقت مطالبی که در مورد پر کردن فرم هست رو بخونید و هر سوالی داشتید بپرسید.زمان فرستادن فرم به کیس نامبر شما مربوطه.معمولا برای ماه اکتبر تا زیر ۲۰۰۰ کارنت میشه و کیسهای زیر ۲۰۰۰ بهتره تا قبل از حداکثر ۲ ماه فرمهاشون رو ارسال کرده باشن.ولی اگر به هر دلیلی نتونستید باز هم نا امید و نگران نشید.فقط اگر دیرتر از زمانی که باید ،بفرستید تاریخ مصاحبتون عقب می افته،بهتر از اینه که با اشتباه کردن این تاخیر رو بیشتر کنید.کیسهای بالاتر هم نه اینکه دیگه بیخیال باشن و دیر بفرستن ولی بهتره همه با اطمینان از صحت فرم ،در اسرع وقت بفرستن. و حتما از مطالبی که دوستان در مهاجرسرا می زارن استفاده کنن.این تجربیات ارزشمندن.موفق باشید
تشکر کنندگان: alinima ، HERMES7 ، setareh1106 ، lighter ، humsun ، ghobad2121 ، simsim2016 ، shahabjafari ، Bardia95 ، USIMMIGRANT ، maral-map
سلام دوستان، من فرم رو مطالعه كردم، چندتا سوال داشتم، ممنون ميشم كمكم كنيد.
١-فرم DS-260 بايد فقط خودم كه برنده شدم پركنم كافيه يا همسرم هم بايد مجزا پركنه ؟
٢-اگر قسمت اطلاعات پاسپورت پر ميكنم، بايد قسمت ديگر مدارك مسافرتي هم پر كنم ؟
٣-قسمت آدرس محل اقامت در آمريكا، آدرس فاميلي كه برام دعوت نامه ميفرسته رو بنويسم درسته؟
٤-تو قسمت شغل اصلي، عنوان رشته شغلي من نيست. من كارمند دولت هستم بايد government بزنم يا other بزنم و اسم شغلمو بنويسم ؟
٥-يه سوال ديگه بنظرتون كدوم سفارت بهتره ؟ و اشكال نداره سفارت عوض كنيم؟
تشکر کنندگان: alinima ، shahabjafari
با عرض سلام خدمت دوستان.
من بعد از 7 سال تونستم قبول بشم و کیس نامبر من حدود 1300 است. من الان ساکن امریکا هستم.
از دوستان عزیز خواهش میکنم که تو این مورد منو راهنمایی کنند که ایا باید مسیر دیگه ای را برای پر کردن فرم ها طی کنم؟ و اینکه مراحل کار افراد ساکن امریکا با بقیه فرق میکنه؟
ممنون از راهنماییهای دوستان عزیز.
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، shahabjafari
سلام و تشکر از پست های مفید دوستان، من هم از برندگان 2016 هستم با کیس نامبر 3XX.
سه تا سوال دارم:
1-سوال اول اینکه من در حین پر کردن فرم DS-260 ، فقط مدارک فوق دیپلم (ایران) و لیسانس (مالزی) رو وارد کردم، و فکر می کردم احتیاجی به وارد کردن دیپلم و پیش دانشگاهی نیست. حالا فکر می کنید احتیاجی به درخواست باز کردن فرم به KCC هست یا مشکلی پیش نمیاد؟
2- من مالزی زندگی می کنم، در نتیجه عدم سو پیشینه باید از کشور مالزی بگیرم، سوالم اینه که از ایران هم باید بگیرم؟ (چون شنیدم که احتیاجی نیست از ایران گرفته بشه)
3- با توجه به اینکه ما مالزی هستیم و سفارت انتخاب شده در مالزی هست، کسی تجربه ای از این سفارت داره؟ همینطور در مورد محل واکسیناسیون در مالزی و ... ممنون می شم اگر کسی تجربه ای تو این زمینه داره با ما در میون بذاره.

-----------------------------------------------------------------
شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2014/May/07 ساعت 9 صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : 2 | سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2014/May/07 | کارنت شدن کیس : ? | نامه دوم : ? | مدیکال : ? | مصاحبه : ? | نتیجه : ?
[font=Tahoma]شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2015/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | DS-260 : 14 May | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : 25 Aug | مدیکال : 22 Sep | مصاحبه : 6 Oct | دریافت کلیرنس: یک ضرب | ورود به آمریکا: 12 Dec
[/font]
تشکر کنندگان:
(2015-05-09 ساعت 23:32)setareh1106 نوشته:  سلام دوستان، من فرم رو مطالعه كردم، چندتا سوال داشتم، ممنون ميشم كمكم كنيد.
١-فرم DS-260 بايد فقط خودم كه برنده شدم پركنم كافيه يا همسرم هم بايد مجزا پركنه ؟
٣-قسمت آدرس محل اقامت در آمريكا، آدرس فاميلي كه برام دعوت نامه ميفرسته رو بنويسم درسته؟
٤-تو قسمت شغل اصلي، عنوان رشته شغلي من نيست. من كارمند دولت هستم بايد government بزنم يا other بزنم و اسم شغلمو بنويسم ؟

سلام
1 شما و همسرتون مجزا باید پر کنید.
2 اطلاعات پاسپورت
3 کسی لازم نیست برای شما دعوتنامه بفرسته ففط ادرس ایشون رو بنویسید کفایت میکنه.
4 اگه شغل شما نبود otherرو بزنید و بعد توضیح بدید.
5 در مورد سفارت فرق زیادی ندارن فقط از لحاظ هزینه ایروان و ابوضبی یکم ارزونتر هست.
موفق باشید
تشکر کنندگان: setareh1106
سلام دوستان
از اعضاي قديمي چند سوال در مورد فرم داشتم:
١- در قسمت previous spouses همسر فعلي رو بايد وارد كنيم؟ چون تاريخ خاتمه ازدواج هم داره!
يا بايد دو تا فرم پر كنيم؟ چون من برنده شدم اما همسرم رو هم در فرم قبلاً آورده بودم
٢- منظور از document همان پاسپورت هست؟
٣- براي من كه خانه دار هستم ديگه آدرس و تلفن محل كار نميخواد؟
٤- منظور از educational institutions at a secondary level or above دبيرستان و دانشگاه هست ؟
٥- در قسمت سوالات security بايد همه را no بزنيم؟
٦- قسمت social security number مربوط به چيست؟ و چطور بايد پر كرد گزينه هارو؟

ممنون از وقتي كه ميگذاريد
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 00:06)alinima نوشته:  
(2015-05-09 ساعت 23:32)setareh1106 نوشته:  سلام دوستان، من فرم رو مطالعه كردم، چندتا سوال داشتم، ممنون ميشم كمكم كنيد.

سلام
۱ شما و همسرتون مجزا باید پر کنید.
۲ اطلاعات پاسپورت
۳ کسی لازم نیست برای شما دعوتنامه بفرسته ففط ادرس ایشون رو بنویسید کفایت میکنه.
۴ اگه شغل شما نبود otherرو بزنید و بعد توضیح بدید.
۵ در مورد سفارت فرق زیادی ندارن فقط از لحاظ هزینه ایروان و ابوضبی یکم ارزونتر هست.
موفق باشید

ممنونم از راهنماييتون
مگه براي مصاحبه نبايد دعوت نامه و اسپانسر مالي داشته باشيم ؟
تشکر کنندگان: alinima ، shahabjafari
(2015-05-10 ساعت 00:24)setareh1106 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 00:06)alinima نوشته:  

سلام
۱ شما و همسرتون مجزا باید پر کنید.
۲ اطلاعات پاسپورت
۳ کسی لازم نیست برای شما دعوتنامه بفرسته ففط ادرس ایشون رو بنویسید کفایت میکنه.
۴ اگه شغل شما نبود otherرو بزنید و بعد توضیح بدید.
۵ در مورد سفارت فرق زیادی ندارن فقط از لحاظ هزینه ایروان و ابوضبی یکم ارزونتر هست.
موفق باشید

ممنونم از راهنماييتون
مگه براي مصاحبه نبايد دعوت نامه و اسپانسر مالي داشته باشيم ؟

دعوت نامه که احتیاجی نیست شما بعد از اینکه پروندتون در جریان بیفته یا اصطلاحا کرنت بشید یه نامه واستون میاد که وقت مصاحبه برای شما تایین میشه و شما در زمان مقرر اونجا حاضر میشید .در مورد اسپانسر که باید شما یک نفر رو توی امریکا داشته باشید و اون رو به عنوان اسپانسر مالی خودتون معرفی کنید که این شرایط یکم سخته معمولا همه تمکن مالی رو میبرن و این اسونتر از اسپانسر هست
تشکر کنندگان: setareh1106 ، Kaveh ، shahabjafari
(2015-05-09 ساعت 23:51)arash54 نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان.
من بعد از ۷ سال تونستم قبول بشم و کیس نامبر من حدود 1300 است. من الان ساکن آمریکا هستم.
از دوستان عزیز خواهش میکنم که تو این مورد منو راهنمایی کنند که ایا باید مسیر دیگه ای را برای پر کردن فرم ها طی کنم؟ و اینکه مراحل کار افراد ساکن آمریکا با بقیه فرق میکنه؟

تبریک دوست عزیز...خیر همون 260 DS را باید پر کنید فقط شما با سهمیه ی آسیا شرکت کردید یا آمریکا ؟؟؟چون فقط محل سفارتخونه فرق می کنه
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 00:37)Memolk نوشته:  
من بعد از ۷ سال تونستم قبول بشم و کیس نامبر من حدود 1300 است. من الان ساکن آمریکا هستم.
از دوستان عزیز خواهش میکنم که تو این مورد منو راهنمایی کنند که ایا باید مسیر دیگه ای را برای پر کردن فرم ها طی کنم؟ و اینکه مراحل کار افراد ساکن آمریکا با بقیه فرق میکنه؟

تبریک دوست عزیز...خیر همون 260 DS را باید پر کنید فقط شما با سهمیه ی آسیا شرکت کردید یا آمریکا ؟؟؟چون فقط محل سفارتخونه فرق می کنه

ممنون از شما. من با سهمیه اسیا قبول شدم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 00:46)arash54 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 00:37)Memolk نوشته:  

ممنون از شما. من با سهمیه اسیا قبول شدم.

ضمن تبریک. شما مانند همه برنده ها فرم 260 رو پر کن فقط اختلافش اینه که احتمالا سفارت شما با ایرانیای ساکن ایران متفاوته .باید ببینی بر اساس ادرستون kcc کجارو انتخاب میکنه.
در ضمن میتونید سفارت دلخواه خودتونو تو فرم 260 اعلام کنید و بعد هم با ایمیل پیگیری کنی تا سفارتت عوض شه ولی تاییدییه نهایی رو بعداز دریافت نامه دوم خواهی دید که کدوم سفارت تعیین شده براتون.موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان