کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
کدام سفارت راحت تر ویزا میده؟؟؟
انکارا یا ارمنستان یا ابوظبی؟؟؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 08:02)p00ya2001 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 07:41)dv2015 نوشته:  سلام دوستان من چندتا سوال داشتم که سعی می کنم به تفکیک و شفاف مطرح کنم، قطعاً این سوالات ممکن هست برای سایر برندگان خوش شانس هم پیش بیاید.
۱) در ارتباط با پاسپورت نیاز هست که شماره سند پاسپورت اعضای کیس که باید معتبر باشد را ثبت کنیم حالا سوال اینه که ما مجبوریم دو ماه دیگر پاس را عوض کنیم آیا این شماره سند در تعویض تغییر می کند یا اینکه مشکلی پیش نمی آید.
۲) من که امسال پیش دانشگاهی را گذراندم و کنکور و دانشگاه را پیش رو دارم برای خروج از کشور آیا بهترین راه ثبت نام در دانشگاه و گرفتن مجوز خروج 20 روزه و حداکثر دو بار در سال که وثیقه 15 میلیون تومانی را هم شامل می شود است یا اینکه راه حل بهتری به نظر شما می رسد.
۳) موضوع آدرسی که باید بنویسیم در آمریکا با توجه به اینکه بعدها قابل تغییر است آیا می توانیم بدون هماهنگی (رویکر محرمانه بودن (: ) آدرس یکی از اقوام را بنویسیم و شش ماه بعد با او هماهنگ کنیم و ... یا خیر این موضوع مشکل آفرین می شود.
با تشکر
سلام دوست عزيز
در ارتباط با پاسپورت بهتره اول تعويض بشه بعد تو فرم وارد كنين الات تعويض پاسپورت نهايت يه هفته طول ميكشه
شما در هر صورت بايد دانشگاه قبول بشي تا بتوني از معافيت تحصيلي بخوردار بشي وگرنه كارت خيلي مشكل ميشه يه دانشگاه در پيتي هم شده قبول بشو
در مورد آدرس بهتره با اقوامتون قبلش هماهنگي كنين اگه آدرسي هم نداشتين همين سايت ميتونه آدرس براتون جور كنه

پویا جان از پاسخ شما ممنونم
اما در ارتباط با موضوع پاسپورت مشکل این است که پاسپورت من الان تمدید نمیشه و در زمان قبولی دانشگاه می توانم تمدید و مجوز خروج 20 روزه بگیرم حالا سوال این است که در تعویض پاسپورت شماره پاسپورت تغییر می کند یا نه
امید وارم تونسته باشم منظورم را بیان کنم
با تشکر
تشکر کنندگان:
آیا راهی است اطلاعاتی که تو فرم اولیه ثبت نام لاتاری زدم را ببینم؟؟؟
شماره کیس  2016AS44XX

تشکر کنندگان: shahabjafari
سلام دوستان
یکی از آشناها مدرک فوق دیپلم داره . ( فوق دیپلم نظری البته ) یعنی پیش دانشگاهی رفته . بعد رفته دانشگاه فوق دیپلم گرفته . حالا مدرک پیش دانشگاهیش رو نداره . میگه دانشگاه گرفته نداده بهمون.
حالا چه کار کنه؟ همون فوق دیپلمش براش کافیه ؟ فقط همون رو ترجمه کنه؟ این دیگه معادل سازی هم نداره . چون خودش گذرونده بوده؟
میشه یکی راهنمایی کنه؟
تشکر کنندگان:
بعد اینکه عقد کردم باید حتما به kcc بگم یعنی ؟
اخه تو خود فرم راحت میشه اضافه کرد
add applicant خودش داره دیگه
شماره کیس  2016AS44XX

تشکر کنندگان:
با سلام کلا مراحل انجام کارها بعد از قبولی بترتیب چه جوریه؟
مثلا فرمها. Kcc. یا 260 . چی باید پر بشه، نوشته بشهبعد باید چی کار کرد
لطفا راهنمایی کنید.

این پرسش جامع ممکنه واسه همه پیش بیاد
تشکر کنندگان:
ببخشید اینجا سوال میکنم . اما دیدم اینجا نفرات بیشتر هستن. شاید زودتر به جواب برسم

من دوستم سال تولدش رو توی ثبت نام اولیه اشتباه زده - حالا اول باید مکاتبه کنم با kcc بعد فرم رو پر کنم یا اول ds-260 رو پرکنم بعد مکاتبه کنم؟
سلام اونطور که میگن واکسن هپاتیت در سه مرحله
ودر مدت زمان کلی ۶ماه انجام میگیره
حالا اگه زمان مساحبه قبل از این مدت باشه واکسناسیون
انجام گرفته ، نگرفته تکلیف چیه؟
ما که تا الان واکسن هارو نزدیم تو ds 260 بله ، خیر
چی باید بزنیم.
راهنمایی کنیدممنونم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 04:23)arash54 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 04:01)sunnyday نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 02:31)arash54 نوشته:  از دوستان کسی درباره فرم I-485 که مخصوص پذیرفته شده های ساکن آمریکاست اطلاعاتی داره؟ ایا لازمه که هم DS-260 را پر کنیم و هم این فرم را؟
ممنون از دوستان که راهنمایی میکنند.
از پارسال افراد برنده ویزای گوناگونی باید یک فرم که همان 260 هست رو پر کنند بجای 160 و یکی دیگه که اونا در این نوع پرونده ها منسوخ شدن.... بازم نظرات پیشکسوت های عزیز مقدم تره....
موفق باشید.... سپاس
من این مطلب را از سایت مربوطه اینجا میاورم و نمیدونم که این پروسه سال قبل هم وجود داشته یا از امسال اضافه شده:
Diversity Visa Winners Legally Residing In the United States: Apply Through USCIS
There are, however, a small number of lottery winners each year who, at the time of “winning the lottery,” are residing in the United States in a nonimmigrant or other legal status. For these winners residing inside the United States, USCIS processes adjustment of status applications. The following information applies to winners legally residing in the United States only:
Eligibility Criteria
For an applicant to adjust status under the DV Program, you must establish that you:
Have been selected for a diversity visa by DOS’s lottery;
Have an immigrant visa immediately available at the time of filing an adjustment application (Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status); and
Are admissible to the United States.
Visa Availability
For visa availability, check the latest month's DOS Visa Bulletin. Section B contains a chart showing the current month's visa availability in the Diversity Immigrant category. The chart shows when the Diversity Immigrant cut-off is met. When the cut-off is met, visas will be available in that month for the applicants with Diversity Immigrant lottery rank numbers below the specified cut-off numbers for their geographic areas.

Section C contains a chart showing the Diversity Immigrant category rank cut-offs for the following month, which represents the advance notification of Diversity Immigrant visa availability. As soon as a monthly Visa Bulletin is published, anyone with a lower rank number than the rank cut-off number shown in Section C is eligible to file for adjustment of status. This provides lottery winners the opportunity to file for adjustment of status up to six or seven weeks before a visa number can actually be allocated. This gives USCIS additional time to determine your eligibility for adjustment of status before the end of the fiscal year.
A Diversity Immigrant-based adjustment application cannot be adjudicated until a visa can be allocated, as indicated in the Visa Bulletin’s current Diversity Immigrant rank cut-offs for a particular month.
Application Process
To obtain a Green Card, you must file Form I-485.
سلام دوست عزیز طبق این متنی که شما گذاشتین،اگر با ویزای مهاجرتی و به هر صورت قانونی در آمریکا هستید،برای تغییر وضعیت درخواستتون باید فرم I-485 رو پر کنید.این به این معنی هست که مثلا کسانی که با ویزای اسکیل ورکر،یا مثلا خانوادگی درخواست دادن و هنوز تو بولتن نوبتشون نشده و همزمان در لاتاری برنده می شن می تونن از کتگوری قبل خارج بشن و وارد کتگوری لاتاری بشن که پروسش کوتاهتره و زودتر می تونن ویزا بگیرن.چیزی که من از این متن فهمیدم اینه.ولی راه دیگه ای هم داره که شما به kcc ایمیل بفرستین و شرایطتون رو توضیح بدین و بپرسین که باید چیکار کنین.
تشکر کنندگان: arash54 ، shahabjafari
فرم ds 260 رو کی باید پر کنیم . چه طوری میتونیم به بهترین نحوه ممکن
این فرم رو پر کنیم مثلا الگویی ، راهکاری. ممنون از همه دوستان
سلام.من تازه اسم در اومده چنتا سوال دارم/اگر وقت داشتی جواب بدی ممنون میشم.
۱.اولی رو خودت گفتی.من دیپلم فنی دارم.بعد کاردانی وکارشناسی گرفتم الانم ترم آخر ارشد هستم.اینجوری که گفتی پس مشکلی نیست.
۲.کیس نامبر من حدود 6600 هست.بعضیا میگن احتمال غبولیت کمه.درسته؟
۳.ایا مدارک باید به صورت دستی هم پربشه؟
۴.هزینه واکسن و معاینه حدودا چقدر می شه؟
۵.آیا بابت مصاحبه باید پولی به سفارت داد؟ یه جا خوندم نفری 775 دلار می گیرن.
۶.آیا برای تمکن مالی یه سند به نامم بخوره کافیه؟ سند هم باید ترجمه بشه؟
۷.چه مدارکی باید ترجمه بشه؟
۸.به نظرت با توجه به کیس نامبرم کی فرم 260 رو پر کنم.
۹.من موقع ثبت نام جای اسم و فامیل همسرم رو اشتباه نوشتم.ایا در پرکردن فرم 260 باید همون جوری بنویسم یا درستشو بنویسم.

سوالای این دوستمون واقعاً خوب و به جا بود ازشون اجازه گرفتم تا توی پیج جوابشون رو بنویسم

درود و تبریک فراوان خدمت شما دوست عزیز

۱) اولین چیزی که باید بدونی اینه که سفارت دنبال این نیست که مخ ها رو ببره کشور خودش ، هرچی معمولی تر و معذرت میخوام اسکول تر باشی یعنی خطر کمتر برا مملکتشون داری پس اگه مقاله خفن ثبت اختراع خلاصه از این دست داری تا سوالی نپرسیدن نیازی به گفتن نیست . رشته و کار و بارت رو بهم بگو تا بیشتر راهنماییتکنم

۲) تعداد ویزا ها محدوده و مشخص نیست به ادم برسه اما هرچی سریعتر بری مصاحبه یعنی احتمال ویزا کرفتنت زیلدتره . اما بر چه اساسیمیری مصاحبه ؟؟؟ بر اساس ترتیب شماره کیس نامبرت اگه آخرین کیس نامبر ایرانی ۸۵۰۰ باشه یعنی ۴۲۵۰ عدد ویزا وجود داره . اما به این معنی نیست که شما ویزا بهت نمیرسه . تعدادزیادی نمیفهمن برنده شدن بعضی ها بیخیال میشن بعضیاپول کافی ندارن ، بعضیا جاشون تو ایران بهتره خلاصه همه این حالت ها وجود داره ، البته خانواده های چند نفره هم وجود دارن که تعداد ویزاعای بیشتری رو با داشتن یک کیس نامبر میگیرن اما بنا به تجربه سال های گذشته تغریبا تا مجموع سه چهارم آخرین کیس نامبر بهشون ویزا میرسه یعنی اگه همون ۸۵۰۰ رو در نظر بگیریممیشه ۶۴۰۰ البتهسال های مختلف متفاوت بوده . اما همه این ها آمار و احتمال هست و فقط برای ایجاد امادگی و شبیه سازی حالت معمول هست و هیچ چیز صد در صد نیست و ممکنه همون ۸۵۰۰ هم بخاطر داشتن شرایط بکصرب ویزا بگیره اما ۴۰۰۰ بخاطر داشتن شرایط پیچیده دوره کلیرنسش طول بکشه و ویزا بهش نرسه .

۳) هیچ مدرکی به صورت دستی پر نمیشه .

۴) واکسن خا رو از همین الان شرو کن واسه برنامه ریزی بنا به راهنمایی بچه ها از سال قبل و خوندن تجربه اونها ، هیچ واکسنی رو نزده را چون از دماغ ادم با دلار میکشنش بیرون . هاگه واکسنهات کامل باشه و ابله رو بهت بزنه میشه ۲۳۰ $ اما شما روی ۳۵۰$ حساب کن چون هیچ حساب کتابی نداره ، برای گرفتن کارت زرد بین المللی هم پاستور و هم حلال احمر میتونی اقدام کنی من که انکارا رفتم هیچ تفاوتی واسه دکتر نداشت ، پس اگه شهرستان هستی به خودت سخت نگیر

۵) هزینه سفارت برای هر نفر فقط ۳۳۰$ هست نه کمتر نه بیشتر و برای یک خانواده سه نفری شامل زن مرد و یه بچه با هر سن و سالی میشه به تا ۳۳۰$ یعنی ۹۹۰$

۶) واسه تمکن مالی من ۴۵ ملیون تو حساب بانک ملی واسه یک روز گزاشتم. شما یکم بیشتر و حداکثر ۸۵ ملیون بزار . البته با نسبت دلار به پول ایران . برای یک خانواده دو نفری هم صد و ده ملیون یه چیز معقوله حالا یکم بیشتر یا کمتر حساسیت به خرج ندید. اما بیخیال اسپانسر و ترجمه ملک و املاک بشید هم دردسرش زیاده خم زیاد قابل قبول نیست. اگه چاره ای نداشتید اونوقت به فکر سند خونه بیوفتید .

۷( مدارک تویه امضام یه فورم هست نوشته چه مدارکی می خواد .

۸) شما که کیس نامبرت بالای ۳۰۰ هست عجله نکنید و اول همه مدارک رو جور کنید و ترجمه بعد سر فرصت انجامش بدید البته اگه کی سی سی امسال تاریخ خاصی رو نگفته تا فلان روز وقت دارید

۹) تازه متوجه شدم که متاهلی ،خخخخخ هر اشتباهی تویه فورم ثبت نام داشتی رو تویه فورم ۲۶۰ اصلاح کن ، حتی اسم و فامیل خودت فقط باید حتما مثل پاسپورتت وارد کنی
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nimashariat ، m.ghoreishi ، sahar_k ، Kaveh ، shahabjafari ، Audiophile ، Amir.AA ، rahim444
من در اکتبر که فرم اولیه رو پر کردم تاریخ تولدم رو 1 ماه اشتباهی زدم(با پاسپورتم فرق داره) . الان تو فرم 260 اگه درستشو بزنم ایا باعس ریجکتی من میشه؟
کیس: 2016as6411 ، رویت قبولی : 7 may ،ارسال فرمها: 20 may، سربازی: معافCool  . سفارت خونه: ابوظبی , نامه دوم: 26 march ،مصاحبه:18 may ویزا: یکضرب , ورود به آمریکا: 7 june
.به زودی حذف میشود
سلام دوباره
دوستم مدرک پیش دانشگاهی داشته و دانشگاه هم در رشته نظری قبول شده و فوق دیپلم گرفته. میگه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دانشگاه گرفته ازشون .. حالا تو قسمت تحصیلات در فرم 260 چطور باید بنویسه؟
university degree رو باید انتخاب کنه؟ چی رو انتخاب کنه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 14:07)reza.aa نوشته:  سلام.من تازه اسم در اومده چنتا سوال دارم/اگر وقت داشتی جواب بدی ممنون میشم.
۱.اولی رو خودت گفتی.من دیپلم فنی دارم.بعد کاردانی وکارشناسی گرفتم الانم ترم آخر ارشد هستم.اینجوری که گفتی پس مشکلی نیست.
۲.کیس نامبر من حدود 6600 هست.بعضیا میگن احتمال غبولیت کمه.درسته؟
۳.ایا مدارک باید به صورت دستی هم پربشه؟
۴.هزینه واکسن و معاینه حدودا چقدر می شه؟
۵.آیا بابت مصاحبه باید پولی به سفارت داد؟ یه جا خوندم نفری 775 دلار می گیرن.
۶.آیا برای تمکن مالی یه سند به نامم بخوره کافیه؟ سند هم باید ترجمه بشه؟
۷.چه مدارکی باید ترجمه بشه؟
۸.به نظرت با توجه به کیس نامبرم کی فرم 260 رو پر کنم.
۹.من موقع ثبت نام جای اسم و فامیل همسرم رو اشتباه نوشتم.ایا در پرکردن فرم 260 باید همون جوری بنویسم یا درستشو بنویسم.

سوالای این دوستمون واقعاً خوب و به جا بود ازشون اجازه گرفتم تا توی پیج جوابشون رو بنویسم

درود و تبریک فراوان خدمت شما دوست عزیز

۱) اولین چیزی که باید بدونی اینه که سفارت دنبال این نیست که مخ ها رو ببره کشور خودش ، هرچی معمولی تر و معذرت میخوام اسکول تر باشی یعنی خطر کمتر برا مملکتشون داری پس اگه مقاله خفن ثبت اختراع خلاصه از این دست داری تا سوالی نپرسیدن نیازی به گفتن نیست . رشته و کار و بارت رو بهم بگو تا بیشتر راهنماییتکنم

۲) تعداد ویزا ها محدوده و مشخص نیست به ادم برسه اما هرچی سریعتر بری مصاحبه یعنی احتمال ویزا کرفتنت زیلدتره . اما بر چه اساسیمیری مصاحبه ؟؟؟ بر اساس ترتیب شماره کیس نامبرت اگه آخرین کیس نامبر ایرانی ۸۵۰۰ باشه یعنی ۴۲۵۰ عدد ویزا وجود داره . اما به این معنی نیست که شما ویزا بهت نمیرسه . تعدادزیادی نمیفهمن برنده شدن بعضی ها بیخیال میشن بعضیاپول کافی ندارن ، بعضیا جاشون تو ایران بهتره خلاصه همه این حالت ها وجود داره ، البته خانواده های چند نفره هم وجود دارن که تعداد ویزاعای بیشتری رو با داشتن یک کیس نامبر میگیرن اما بنا به تجربه سال های گذشته تغریبا تا مجموع سه چهارم آخرین کیس نامبر بهشون ویزا میرسه یعنی اگه همون ۸۵۰۰ رو در نظر بگیریممیشه ۶۴۰۰ البتهسال های مختلف متفاوت بوده . اما همه این ها آمار و احتمال هست و فقط برای ایجاد امادگی و شبیه سازی حالت معمول هست و هیچ چیز صد در صد نیست و ممکنه همون ۸۵۰۰ هم بخاطر داشتن شرایط بکصرب ویزا بگیره اما ۴۰۰۰ بخاطر داشتن شرایط پیچیده دوره کلیرنسش طول بکشه و ویزا بهش نرسه .

۳) هیچ مدرکی به صورت دستی پر نمیشه .

۴) واکسن خا رو از همین الان شرو کن واسه برنامه ریزی بنا به راهنمایی بچه ها از سال قبل و خوندن تجربه اونها ، هیچ واکسنی رو نزده را چون از دماغ ادم با دلار میکشنش بیرون . هاگه واکسنهات کامل باشه و ابله رو بهت بزنه میشه ۲۳۰ $ اما شما روی ۳۵۰$ حساب کن چون هیچ حساب کتابی نداره ، برای گرفتن کارت زرد بین المللی هم پاستور و هم حلال احمر میتونی اقدام کنی من که انکارا رفتم هیچ تفاوتی واسه دکتر نداشت ، پس اگه شهرستان هستی به خودت سخت نگیر

۵) هزینه سفارت برای هر نفر فقط ۳۳۰$ هست نه کمتر نه بیشتر و برای یک خانواده سه نفری شامل زن مرد و یه بچه با هر سن و سالی میشه به تا ۳۳۰$ یعنی ۹۹۰$

۶) واسه تمکن مالی من ۴۵ ملیون تو حساب بانک ملی واسه یک روز گزاشتم. شما یکم بیشتر و حداکثر ۸۵ ملیون بزار . البته با نسبت دلار به پول ایران . برای یک خانواده دو نفری هم صد و ده ملیون یه چیز معقوله حالا یکم بیشتر یا کمتر حساسیت به خرج ندید. اما بیخیال اسپانسر و ترجمه ملک و املاک بشید هم دردسرش زیاده خم زیاد قابل قبول نیست. اگه چاره ای نداشتید اونوقت به فکر سند خونه بیوفتید .

۷( مدارک تویه امضام یه فورم هست نوشته چه مدارکی می خواد .

۸) شما که کیس نامبرت بالای ۳۰۰ هست عجله نکنید و اول همه مدارک رو جور کنید و ترجمه بعد سر فرصت انجامش بدید البته اگه کی سی سی امسال تاریخ خاصی رو نگفته تا فلان روز وقت دارید

۹) تازه متوجه شدم که متاهلی ،خخخخخ هر اشتباهی تویه فورم ثبت نام داشتی رو تویه فورم ۲۶۰ اصلاح کن ، حتی اسم و فامیل خودت فقط باید حتما مثل پاسپورتت وارد کنی

دوست عزیز خیلی ممنون از جوابتون.من عمران خوندم الانم دارم ارشد ژیوتکنیک می گیرم.خدمتم هم معافی کفالت گرفتم.کارم هم تو شرکت های خصوصی پیمانکاری ساختمانی بوده و حدودا 7 سال سابقه بیمه دارم.در مورد دستی پر کردن می خواستم بنویسم دستی پست کردن که اشتباه تایپ شد!!!!!!Big Grin
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین.اگر سوالی بود بازم مزاحمت می شم.ممنون.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: moeinmm ، shahabjafari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان