موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کدام سفارت راحت تر ویزا میده؟؟؟
انکارا یا ارمنستان یا ابوظبی؟؟؟
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری
کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آیا راهی است اطلاعاتی که تو فرم اولیه ثبت نام لاتاری زدم را ببینم؟؟؟
شماره کیس 2016AS44XX
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یکی از آشناها مدرک فوق دیپلم داره . ( فوق دیپلم نظری البته ) یعنی پیش دانشگاهی رفته . بعد رفته دانشگاه فوق دیپلم گرفته . حالا مدرک پیش دانشگاهیش رو نداره . میگه دانشگاه گرفته نداده بهمون.
حالا چه کار کنه؟ همون فوق دیپلمش براش کافیه ؟ فقط همون رو ترجمه کنه؟ این دیگه معادل سازی هم نداره . چون خودش گذرونده بوده؟
میشه یکی راهنمایی کنه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بعد اینکه عقد کردم باید حتما به kcc بگم یعنی ؟
اخه تو خود فرم راحت میشه اضافه کرد
add applicant خودش داره دیگه
شماره کیس 2016AS44XX
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 12:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 12:54 توسط aminooo.)
با سلام کلا مراحل انجام کارها بعد از قبولی بترتیب چه جوریه؟
مثلا فرمها. Kcc. یا 260 . چی باید پر بشه، نوشته بشهبعد باید چی کار کرد
لطفا راهنمایی کنید.
این پرسش جامع ممکنه واسه همه پیش بیاد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید اینجا سوال میکنم . اما دیدم اینجا نفرات بیشتر هستن. شاید زودتر به جواب برسم
من دوستم سال تولدش رو توی ثبت نام اولیه اشتباه زده - حالا اول باید مکاتبه کنم با kcc بعد فرم رو پر کنم یا اول ds-260 رو پرکنم بعد مکاتبه کنم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اونطور که میگن واکسن هپاتیت در سه مرحله
ودر مدت زمان کلی ۶ماه انجام میگیره
حالا اگه زمان مساحبه قبل از این مدت باشه واکسناسیون
انجام گرفته ، نگرفته تکلیف چیه؟
ما که تا الان واکسن هارو نزدیم تو ds 260 بله ، خیر
چی باید بزنیم.
راهنمایی کنیدممنونم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فرم ds 260 رو کی باید پر کنیم . چه طوری میتونیم به بهترین نحوه ممکن
این فرم رو پر کنیم مثلا الگویی ، راهکاری. ممنون از همه دوستان
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-10 ساعت 14:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 15:12 توسط reza.aa.)
سلام.من تازه اسم در اومده چنتا سوال دارم/اگر وقت داشتی جواب بدی ممنون میشم.
۱.اولی رو خودت گفتی.من دیپلم فنی دارم.بعد کاردانی وکارشناسی گرفتم الانم ترم آخر ارشد هستم.اینجوری که گفتی پس مشکلی نیست.
۲.کیس نامبر من حدود 6600 هست.بعضیا میگن احتمال غبولیت کمه.درسته؟
۳.ایا مدارک باید به صورت دستی هم پربشه؟
۴.هزینه واکسن و معاینه حدودا چقدر می شه؟
۵.آیا بابت مصاحبه باید پولی به سفارت داد؟ یه جا خوندم نفری 775 دلار می گیرن.
۶.آیا برای تمکن مالی یه سند به نامم بخوره کافیه؟ سند هم باید ترجمه بشه؟
۷.چه مدارکی باید ترجمه بشه؟
۸.به نظرت با توجه به کیس نامبرم کی فرم 260 رو پر کنم.
۹.من موقع ثبت نام جای اسم و فامیل همسرم رو اشتباه نوشتم.ایا در پرکردن فرم 260 باید همون جوری بنویسم یا درستشو بنویسم.
سوالای این دوستمون واقعاً خوب و به جا بود ازشون اجازه گرفتم تا توی پیج جوابشون رو بنویسم
درود و تبریک فراوان خدمت شما دوست عزیز
۱) اولین چیزی که باید بدونی اینه که سفارت دنبال این نیست که مخ ها رو ببره کشور خودش ، هرچی معمولی تر و معذرت میخوام اسکول تر باشی یعنی خطر کمتر برا مملکتشون داری پس اگه مقاله خفن ثبت اختراع خلاصه از این دست داری تا سوالی نپرسیدن نیازی به گفتن نیست . رشته و کار و بارت رو بهم بگو تا بیشتر راهنماییتکنم
۲) تعداد ویزا ها محدوده و مشخص نیست به ادم برسه اما هرچی سریعتر بری مصاحبه یعنی احتمال ویزا کرفتنت زیلدتره . اما بر چه اساسیمیری مصاحبه ؟؟؟ بر اساس ترتیب شماره کیس نامبرت اگه آخرین کیس نامبر ایرانی ۸۵۰۰ باشه یعنی ۴۲۵۰ عدد ویزا وجود داره . اما به این معنی نیست که شما ویزا بهت نمیرسه . تعدادزیادی نمیفهمن برنده شدن بعضی ها بیخیال میشن بعضیاپول کافی ندارن ، بعضیا جاشون تو ایران بهتره خلاصه همه این حالت ها وجود داره ، البته خانواده های چند نفره هم وجود دارن که تعداد ویزاعای بیشتری رو با داشتن یک کیس نامبر میگیرن اما بنا به تجربه سال های گذشته تغریبا تا مجموع سه چهارم آخرین کیس نامبر بهشون ویزا میرسه یعنی اگه همون ۸۵۰۰ رو در نظر بگیریممیشه ۶۴۰۰ البتهسال های مختلف متفاوت بوده . اما همه این ها آمار و احتمال هست و فقط برای ایجاد امادگی و شبیه سازی حالت معمول هست و هیچ چیز صد در صد نیست و ممکنه همون ۸۵۰۰ هم بخاطر داشتن شرایط بکصرب ویزا بگیره اما ۴۰۰۰ بخاطر داشتن شرایط پیچیده دوره کلیرنسش طول بکشه و ویزا بهش نرسه .
۳) هیچ مدرکی به صورت دستی پر نمیشه .
۴) واکسن خا رو از همین الان شرو کن واسه برنامه ریزی بنا به راهنمایی بچه ها از سال قبل و خوندن تجربه اونها ، هیچ واکسنی رو نزده را چون از دماغ ادم با دلار میکشنش بیرون . هاگه واکسنهات کامل باشه و ابله رو بهت بزنه میشه ۲۳۰ $ اما شما روی ۳۵۰$ حساب کن چون هیچ حساب کتابی نداره ، برای گرفتن کارت زرد بین المللی هم پاستور و هم حلال احمر میتونی اقدام کنی من که انکارا رفتم هیچ تفاوتی واسه دکتر نداشت ، پس اگه شهرستان هستی به خودت سخت نگیر
۵) هزینه سفارت برای هر نفر فقط ۳۳۰$ هست نه کمتر نه بیشتر و برای یک خانواده سه نفری شامل زن مرد و یه بچه با هر سن و سالی میشه به تا ۳۳۰$ یعنی ۹۹۰$
۶) واسه تمکن مالی من ۴۵ ملیون تو حساب بانک ملی واسه یک روز گزاشتم. شما یکم بیشتر و حداکثر ۸۵ ملیون بزار . البته با نسبت دلار به پول ایران . برای یک خانواده دو نفری هم صد و ده ملیون یه چیز معقوله حالا یکم بیشتر یا کمتر حساسیت به خرج ندید. اما بیخیال اسپانسر و ترجمه ملک و املاک بشید هم دردسرش زیاده خم زیاد قابل قبول نیست. اگه چاره ای نداشتید اونوقت به فکر سند خونه بیوفتید .
۷( مدارک تویه امضام یه فورم هست نوشته چه مدارکی می خواد .
۸) شما که کیس نامبرت بالای ۳۰۰ هست عجله نکنید و اول همه مدارک رو جور کنید و ترجمه بعد سر فرصت انجامش بدید البته اگه کی سی سی امسال تاریخ خاصی رو نگفته تا فلان روز وقت دارید
۹) تازه متوجه شدم که متاهلی ،خخخخخ هر اشتباهی تویه فورم ثبت نام داشتی رو تویه فورم ۲۶۰ اصلاح کن ، حتی اسم و فامیل خودت فقط باید حتما مثل پاسپورتت وارد کنی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در اکتبر که فرم اولیه رو پر کردم تاریخ تولدم رو 1 ماه اشتباهی زدم(با پاسپورتم فرق داره) . الان تو فرم 260 اگه درستشو بزنم ایا باعس ریجکتی من میشه؟
کیس: 2016as6411 ، رویت قبولی : 7 may ،ارسال فرمها: 20 may، سربازی: معاف . سفارت خونه: ابوظبی , نامه دوم: 26 march ،مصاحبه:18 may ویزا: یکضرب , ورود به آمریکا: 7 june
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره
دوستم مدرک پیش دانشگاهی داشته و دانشگاه هم در رشته نظری قبول شده و فوق دیپلم گرفته. میگه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو دانشگاه گرفته ازشون .. حالا تو قسمت تحصیلات در فرم 260 چطور باید بنویسه؟
university degree رو باید انتخاب کنه؟ چی رو انتخاب کنه؟