2015-05-10 ساعت 01:11
آقا این قسمت آدرس در آمریکا رو چکار باید کنیم. یکی مثل من که کسی رو آمریکا نداره باید آدرس چی بزنم؟؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
|
2015-05-10 ساعت 01:11
آقا این قسمت آدرس در آمریکا رو چکار باید کنیم. یکی مثل من که کسی رو آمریکا نداره باید آدرس چی بزنم؟؟؟
2015-05-10 ساعت 01:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-10 ساعت 01:14 توسط setareh1106.)
دعوت نامه که احتیاجی نیست شما بعد از اینکه پروندتون در جریان بیفته یا اصطلاحا کرنت بشید یه نامه واستون میاد که وقت مصاحبه برای شما تایین میشه و شما در زمان مقرر اونجا حاضر میشید .در مورد اسپانسر که باید شما یک نفر رو توی آمریکا داشته باشید و اون رو به عنوان اسپانسر مالی خودتون معرفی کنید که این شرایط یکم سخته معمولا همه تمکن مالی رو میبرن و این اسونتر از اسپانسر هست
[/quote] باتشكر از لطفتون كه جوابمو ميديد، يعني بهتر بجاي اسپانسر مدارك مالي خودمون مثل حساب بانكي و ملك و اينا رو نشون بديم؟ يه سوال ديگه كه خيلي مارو نگران كرده، همسر من فاميلي طولاني داره كه شامل ٤ كلمه و ٢٢ حرفه ، يه بار تو فرودگاه امام پليس گذرنامه بهش گفته بود با اين فاميلي آمريكا و آلمان بهت ويزا نميدن. بنظرتون ممكنه اين مسئله مشكل ساز بشه؟ تشکر کنندگان: alinima ، shahabjafari
2015-05-10 ساعت 01:18
سلام و مرسي از ترجمه تون
سوالم اين هستش كه در قسمت petitioner information منظور اين هست كه من اسم همسر و دخترم رو وارد كنم؟ چون فقط يك گزينه گذاشته شده ممنون از راهنماييتون تشکر کنندگان: shahabjafari
2015-05-10 ساعت 01:26
(2015-05-10 ساعت 01:13)setareh1106 نوشته: دعوت نامه که احتیاجی نیست شما بعد از اینکه پروندتون در جریان بیفته یا اصطلاحا کرنت بشید یه نامه واستون میاد که وقت مصاحبه برای شما تایین میشه و شما در زمان مقرر اونجا حاضر میشید .در مورد اسپانسر که باید شما یک نفر رو توی آمریکا داشته باشید و اون رو به عنوان اسپانسر مالی خودتون معرفی کنید که این شرایط یکم سخته معمولا همه تمکن مالی رو میبرن و این اسونتر از اسپانسر هست باتشكر از لطفتون كه جوابمو ميديد، يعني بهتر بجاي اسپانسر مدارك مالي خودمون مثل حساب بانكي و ملك و اينا رو نشون بديم؟ يه سوال ديگه كه خيلي مارو نگران كرده، همسر من فاميلي طولاني داره كه شامل ٤ كلمه و ٢٢ حرفه ، يه بار تو فرودگاه امام پليس گذرنامه بهش گفته بود با اين فاميلي آمريكا و آلمان بهت ويزا نميدن. بنظرتون ممكنه اين مسئله مشكل ساز بشه؟ [/quote] خواهش میکنم. کاری نکردم . منم روز اول که اومدم اینجا دوستان زیادی بودن که وقت گذاشتن و من رو راهنمایی کردن ومن احساس دین میکنم و امیدوارم که بتونم به دوستان دیگه وشما کمکی کرده باشم. بهترین کار همون گواهی مانده حساب هست ملک رو زیاد قبول ندارن و از منم نخواستن برای هر نفر حدود 40 میلیون یا 50 میلیون کافیه . در مورد فامیل همسرتون فکر نکنم مشکلی باشه ولی اگه میتونید برید ثبت احوال و فامیلش رو کوتاه کنید بعد از توضیحات برگ اخر شناسنامه یه ترجمه بگیرید و با خودتون ببرید
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014 تعداد افراد : با خودم 4 نفر سفارت: انکارا ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP نامه دوم:23 ژانویه مصاحبه: 9 مارس دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا تشکر کنندگان: setareh1106
2015-05-10 ساعت 01:34
(2015-05-10 ساعت 01:11)hamed.fa نوشته: آقا این قسمت آدرس در آمریکا رو چکار باید کنیم. یکی مثل من که کسی رو آمریکا نداره باید آدرس چی بزنم؟؟؟ معمولا کسانی که این مشکل رو دارن با شرکت پاریز تراول تماس گرفتن و مشکل حل شده. شما اولین نفر نیستی که این مشکلو داری پس نگران نباش
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه تشکر کنندگان: mohammadg846
2015-05-10 ساعت 02:31
از دوستان کسی درباره فرم I-485 که مخصوص پذیرفته شده های ساکن امریکاست اطلاعاتی داره؟ ایا لازمه که هم DS-260 را پر کنیم و هم این فرم را؟
ممنون از دوستان که راهنمایی میکنند. اگر از دوستان با تجربه کسی لینکی درباره پذیرفته شده های ساکن امریکا مربوط به سالهای قبل بذاره خیلی ممنون میشم. تشکر کنندگان: shahabjafari
2015-05-10 ساعت 03:16
سلام.من تازه اسمم در اومده.یه سوال.من دیپلم فنی(11ساله) گرفتم بعد کاردانی بعد کارشناسی.الانم دارم ارشد می خونم.به پیش دانشگاهی نرفتنم گیر میدن؟
سوال دیگه هم اینکه کیس نامبر من حدود 6500 هست.بعضی ها میگن امکان قبولیت کمه.درسته؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2 سفارت: ایروان رویت قبولی: 8 May ارسال فرم: 22 May مصاحبه:May 19 سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران یییییییییکضربببببببب مقصد: به امید خدا Houston,Tx
2015-05-10 ساعت 03:37
(2015-05-10 ساعت 03:16)nimashariat نوشته: سلام.من تازه اسمم در اومده.یه سوال.من دیپلم فنی(11ساله) گرفتم بعد کاردانی بعد کارشناسی.الانم دارم ارشد می خونم.به پیش دانشگاهی نرفتنم گیر میدن؟ دوست عزیز شما فقط ریزنمرات کاردانی رو بگیر و ترجمه کن دیگه مشکلی از بابت پیش دانشگاهی نخواهی داشت. کیس نامبر مهمه ولی اصلا نمیشه بر اساس اون قضاوت کرد که ویزا میگیری یا نه. شرایط شما و کیستون هستش که تعیین کننده اند
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه تشکر کنندگان: nimashariat
2015-05-10 ساعت 03:56
(2015-05-10 ساعت 03:16)nimashariat نوشته: سلام.من تازه اسمم در اومده.یه سوال.من دیپلم فنی(11ساله) گرفتم بعد کاردانی بعد کارشناسی.الانم دارم ارشد می خونم.به پیش دانشگاهی نرفتنم گیر میدن؟ دوست عزیز گفتن که مدرک کاردانیتو ترجمه کنی کافیه کاملا صحیح هستش.... علاوه بر اون حتما آخرین مدرک یعنی کارشناسی تون رو هم ترجمه کنید واشه سفارت بعضافه اینکه شما می تونید با ارائه مدرک کاردانی به معاونت آموزش متوسطه در تهران مدرک معادیل پیش دانشگاهی هم بگیرید.... موفق باشید.....
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake In GOD We Trust I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: Kaveh
2015-05-10 ساعت 04:01
(2015-05-10 ساعت 02:31)arash54 نوشته: از دوستان کسی درباره فرم I-485 که مخصوص پذیرفته شده های ساکن آمریکاست اطلاعاتی داره؟ ایا لازمه که هم DS-260 را پر کنیم و هم این فرم را؟ دوست بزرگوار فکنم بد نیست در این مورد پیشکسوت های عزیز نظر بدن.... ضمنا در فرم 260 در آخرش که محل سفارت رو انتخاب می کنید یه گزینه ای داره که شما در داخل آمریکا هستید و کنسولگری خاصی رو انتخاب نمی کنید.... پس به احتمال خیلی خیلی زیاد باید فرم 260 رو پر کنید.... از پارسال افراد برنده ویزای گوناگونی باید یک فرم که همان 260 هست رو پر کنند بجای 160 و یکی دیگه که اونا در این نوع پرونده ها منسوخ شدن.... بازم نظرات پیشکسوت های عزیز مقدم تره.... موفق باشید.... سپاس
4XXX - جولای ابوظبی - AP - ویزا 27 سپتامبر
مقصد فعلا Ohio - WestLake In GOD We Trust I'm agent of this case. It doesn't belong to me
تشکر کنندگان: arash54
2015-05-10 ساعت 04:23
(2015-05-10 ساعت 04:01)sunnyday نوشته:(2015-05-10 ساعت 02:31)arash54 نوشته: از دوستان کسی درباره فرم I-485 که مخصوص پذیرفته شده های ساکن آمریکاست اطلاعاتی داره؟ ایا لازمه که هم DS-260 را پر کنیم و هم این فرم را؟ خیلی ممنون از لطف شما دوست عزیز. من این مطلب را از سایت مربوطه اینجا میاورم و نمیدونم که این پروسه سال قبل هم وجود داشته یا از امسال اضافه شده: Diversity Visa Winners Legally Residing In the United States: Apply Through USCIS There are, however, a small number of lottery winners each year who, at the time of “winning the lottery,” are residing in the United States in a nonimmigrant or other legal status. For these winners residing inside the United States, USCIS processes adjustment of status applications. The following information applies to winners legally residing in the United States only: Eligibility Criteria For an applicant to adjust status under the DV Program, you must establish that you: Have been selected for a diversity visa by DOS’s lottery; Have an immigrant visa immediately available at the time of filing an adjustment application (Form I-485, Application to Register Permanent Residence or Adjust Status); and Are admissible to the United States. Visa Availability For visa availability, check the latest month's DOS Visa Bulletin. Section B contains a chart showing the current month's visa availability in the Diversity Immigrant category. The chart shows when the Diversity Immigrant cut-off is met. When the cut-off is met, visas will be available in that month for the applicants with Diversity Immigrant lottery rank numbers below the specified cut-off numbers for their geographic areas. Section C contains a chart showing the Diversity Immigrant category rank cut-offs for the following month, which represents the advance notification of Diversity Immigrant visa availability. As soon as a monthly Visa Bulletin is published, anyone with a lower rank number than the rank cut-off number shown in Section C is eligible to file for adjustment of status. This provides lottery winners the opportunity to file for adjustment of status up to six or seven weeks before a visa number can actually be allocated. This gives USCIS additional time to determine your eligibility for adjustment of status before the end of the fiscal year. A Diversity Immigrant-based adjustment application cannot be adjudicated until a visa can be allocated, as indicated in the Visa Bulletin’s current Diversity Immigrant rank cut-offs for a particular month. Application Process To obtain a Green Card, you must file Form I-485.
2015-05-10 ساعت 07:41
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم که سعی می کنم به تفکیک و شفاف مطرح کنم، قطعاً این سوالات ممکن هست برای سایر برندگان خوش شانس هم پیش بیاید.
1) در ارتباط با پاسپورت نیاز هست که شماره سند پاسپورت اعضای کیس که باید معتبر باشد را ثبت کنیم حالا سوال اینه که ما مجبوریم دو ماه دیگر پاس را عوض کنیم آیا این شماره سند در تعویض تغییر می کند یا اینکه مشکلی پیش نمی آید. 2) من که امسال پیش دانشگاهی را گذراندم و کنکور و دانشگاه را پیش رو دارم برای خروج از کشور آیا بهترین راه ثبت نام در دانشگاه و گرفتن مجوز خروج 20 روزه و حداکثر دو بار در سال که وثیقه 15 میلیون تومانی را هم شامل می شود است یا اینکه راه حل بهتری به نظر شما می رسد. 3) موضوع آدرسی که باید بنویسیم در امریکا با توجه به اینکه بعدها قابل تغییر است آیا می توانیم بدون هماهنگی (رویکر محرمانه بودن (: ) آدرس یکی از اقوام را بنویسیم و شش ماه بعد با او هماهنگ کنیم و ... یا خیر این موضوع مشکل آفرین می شود. با تشکر تشکر کنندگان: p00ya2001 ، shahabjafari
2015-05-10 ساعت 08:02
(2015-05-10 ساعت 07:41)dv2015 نوشته: سلام دوستان من چندتا سوال داشتم که سعی می کنم به تفکیک و شفاف مطرح کنم، قطعاً این سوالات ممکن هست برای سایر برندگان خوش شانس هم پیش بیاید.سلام دوست عزيز در ارتباط با پاسپورت بهتره اول تعويض بشه بعد تو فرم وارد كنين الات تعويض پاسپورت نهايت يه هفته طول ميكشه شما در هر صورت بايد دانشگاه قبول بشي تا بتوني از معافيت تحصيلي بخوردار بشي وگرنه كارت خيلي مشكل ميشه يه دانشگاه در پيتي هم شده قبول بشو در مورد آدرس بهتره با اقوامتون قبلش هماهنگي كنين اگه آدرسي هم نداشتين همين سايت ميتونه آدرس براتون جور كنه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC ايشيود هر سه نفر 2 آگوست ورود به امریکا 17 اگوست 2015 دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر تشکر کنندگان: mdarling1991 ، shahabjafari
2015-05-10 ساعت 10:15
دوستان با تجربه خواهش می کنم جواب بدن
آیا نیاز هست به kcc بگم که میخام ازدواج کنم؟؟؟یکی میگه بگو یکی دیگه میگه فقط تو همون فرم ds 260 اطلاعات همسرت هم وارد کن. چون به kcc ایمیل زدم و هنوز جواب ندادن اون زمانی که فرم لاتاری را پر کردم مجرد بودم ولی الان میخام ازدواج کنم و نیازه به kcc مدارک عقدمو بفرستم؟؟؟ خواهش می کنم کامل واسم توضیح بدید
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس 2016AS44XX سفارت : ارمنستان تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست ..... خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن .... تشکر کنندگان: shahabjafari
2015-05-10 ساعت 10:25
(2015-05-10 ساعت 10:15)tyrex نوشته: دوستان با تجربه خواهش می کنم جواب بدننه آقا نمیخاد بگی میخام ازدواج کنم وقتی کردی بهشون بگو اونا یه فرم260 هم براه همسرت اضافه میکنن تشکر کنندگان: shahabjafari
|