کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
درود بر همگی. دوستان شاید این فایل ها تا حدودی راهنما باشه گرچه همه اینجا دیگه یه پا وکیل مهاجرت شدیم واسه خودمون. Big Grin

لاتــــاری (فایل PDF) لاتـــاری (فایل Power Point)

البته اصل این فایل رو سال های قبل تر آقای بیات ساختن و من بیشتر اون رو ویرایش و Update کردم. لینکش توی امضای خودم هم هست که میتونید ازش استفاده کنید. ببخشید که چندجا کپی ش کردم چون بدرد خودم خورد حس کردم حیفه دیگران هم ازش استفاده نکنن.
موفق باشید دوستای خوب.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: abz7739 ، sosol ، پرسپولیس6 ، maral-map
با سلام خدمت دوستان محترم
من درباره فرم ds-260 چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
۲- در حال حاضر در خدمت سربازی هستم... سوال مربوط به شغل اولیه را گزینه NOT EMPLOYED را انتخاب کنم اما به جای مشخصات کار، توضیح می خواهد... لطفا بفرمایید در توضیحاتش به انگلیسی چه باید بنویسم؟
۳- در زیر قسمت سوال مربوط به شغل اولیه سوالی مطرح می شود که آیا این شغل به دو سال تجربه یا آموزش نیاز دارد یا خیر؟ با توجه به اینکه در حال حاضر سرباز هستم، پاسخ این سوال را باید Yes بزنم یا No؟ اگر Yes بزنم در قسمت های عنوان شغل و وظیفه ها (Duties) به ترتیب باید به انگلیسی چه بنویسم؟
4- قبلاً دانشجوی رشته پزشکی بوده ام... آیا باید پاسخ سوال Are you a graduate of a foreign medical school seeking to perform medical services in the United States but have not yet passed the National Board of Medical Examiners examination or its equivalent؟ Yes بزنم یا No؟ اگر پاسخ سوال را Yes بزنم در توضیحاتش به انگلیسی باید چه بنویسم؟
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
تشکر کنندگان:
(2015-06-15 ساعت 12:51)روشنک نصیری نوشته:  
(2015-06-15 ساعت 02:20)matin86 نوشته:  سلام
كسانى كه در لاتارى برنده ميشن و ويزا ميگيرن پول بليطشون بهشون داده ميشه؟اينو دوستى در آمريكا به من گفت و من ميخواستم بدونم درست گفتن؟

دوستت باهات شوخی کرده

یعنی عاشق چشم یا ابروهامون هستن که مجانی مجانی ببرنمون؟؟احیانا نخبه ایم؟؟شوخی کردم...اگه میدادند که از برنده ها تمکن یا اسپانسر نمیخواستند
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(دیروز 11:51 AM)روشنک نصیری نوشته است:
(دیروز 01:20 AM)matin86 نوشته است:
سلام
كسانى كه در لاتارى برنده ميشن و ويزا ميگيرن پول بليطشون بهشون داده ميشه؟اينو دوستى در آمريكا به من گفت و من ميخواستم بدونم درست گفتن؟

دوستت باهات شوخی کرده

یعنی عاشق چشم یا ابروهامون هستن که مجانی مجانی ببرنمون؟؟احیانا نخبه ایم؟؟شوخی کردم...اگه میدادند که از برنده ها تمکن یا اسپانسر نمیخواستند

خیر تازه شما باید موقع مصاحبه ثابت کنید که سربار دولت آمریکا نمیشید. اما من دیدم بعضی افراد از سازمان مهاجرت پول بلیت رو گرفته اند و بعد از رسیدن به کشور مورد نظر به صورت قسطی برگردوندند.
ارسال شده توسط kone - دیروز 12:10 PM
عزیزم اگه میخواستن پولشو بدن که انقدر ملتو نمیبردن مصاحبه و کلی هزینه تراشی کنن و نفری 330 دلار ملتو پیاده کنن و آخرشم بگن ویزا نرسید یا کلیر نشدین و سال تموم شد و....
یه راست فرش قرمز پهن میکردن هممونو میبردن هالیوود!!
نه عزیزم اگه برنده شدی تازه اول مشکلاته

مرسى دوستان خودم هم اينها رو ميدونستم اما دوستم اينو گفت !ميگفت به يكى از آشناهاشون هزينه بليط رو دادن به تعداد كل نفرات !منم كه گفتم محاله پس چرا اسپانسر ميخوان يا تمكن مالى ؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 01:05)aminooo نوشته:  با سلام و خسته نباشید،
موقع ثبت نام اسم و فامیل رو یه جورایی جابجا نوشته بودیم ،فرم ۲۶۰ رو مطابق پاسپورت پر کردیم ، حالا چند تا سوال دارم
۱.طبق راهنمایی دوستان باید یه ایمیل به kcc بزنیم بابت این موضوع، میخوا ستم بدونم نمونه متن این نامه چطوری میتونه باشه؟
۲.آدرس ایمیل kcc چیه؟
۳.با این نامه، باعث آنلاک شدن فرم میشیم یا نه فقط داریم به kcc اطلاع رسانی میکنیم؟(نمونه نامه رو هم لطف کنید)،
با تشکر از همه دوستانی که وقت میگذارند.

The lord will provide
سلام
دوست عزیز اگر فرم 260 رو درست و طبق پاسپورت ارسال کردی نیاز به مکاتبه نیست.
در ضمن اگر در ایمیل ارسالی اسمی از انلاک نبرید kcc فرم رو باز نمیکنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، پرسپولیس6 ، aminooo ، aminoooo
ميشه بگيد معافيت كفالت پدر چجوري تو فرم بنويسيم ؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 09:03)setareh1106 نوشته:  ميشه بگيد معافيت كفالت پدر چجوري تو فرم بنويسيم ؟ ممنون
منم معافیت سه برادری گرفتم اما نمیپرسه دلیل معافی رو.فقط میپرسه خدمت رفتی یا نه
از من که اینجوری بود
تشکر کنندگان: setareh1106
(2015-06-16 ساعت 09:29)jaberi1986 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 09:03)setareh1106 نوشته:  ميشه بگيد معافيت كفالت پدر چجوري تو فرم بنويسيم ؟ ممنون
از من که اینجوری بود

ممنونم، من فرم نمونه رو كه ديدم، نوشته بود پاسخ هرسوالي كه نه ميزنيد، يك باكس باز ميشه كه توضيح بدي. فكر كردم موضوع معافيت هم بايد توضيح بديم.
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 09:29)jaberi1986 نوشته:  
از من که اینجوری بود

سلام .نمی پرسن.دوستان می گن فقط موقع مصاحبه کارتتو می خوان.ققط من نمی دونم قبل مصاحبه چجوری صحتش رو چک می کنن.از دوستان اگه کسی می دونه ممنون می شم بگه.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: setareh1106
سلام دوستان وقتی که فرم رو میخوایم پر کنیم در قسمت مربوط به وارد کردن شغل سوال میپرسه که ]یا این شغل به حداقل 2 سال تجربه یا آموزش نیاز داره یا نه؟
مگه این گزینه برای کسانی نیست که به جای مدرک تحصیلی میخوان سابقه کار ارائه بدن؟ پس چرا برای ما هم که نمیخوایم سابقه کار ارائه بدیم و همون 12 سال تحصیلات رو داریم این گزینه وجود داره...این گزینه رو باید چی بزنیم؟
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
سلام دوستان عزیز من برنده امسال هستم دیپلم کار و دانش رشته عکاسی هستم و 44 واحد در دانشگاه علمی کاربردی در همین رشته گذرانده ام آیا من را قبول میکنند چون مدرک پیش دانشگاهی ندارم آیا باید مدرک پیش دانشگاهی تهیه کنم یا با همین واحدهای پاس شده منو قبول میکنند؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 14:54)Farimahh نوشته:  سلام دوستان وقتی که فرم رو میخوایم پر کنیم در قسمت مربوط به وارد کردن شغل سوال میپرسه که ]یا این شغل به حداقل ۲ سال تجربه یا آموزش نیاز داره یا نه؟
مگه این گزینه برای کسانی نیست که به جای مدرک تحصیلی میخوان سابقه کار ارائه بدن؟ پس چرا برای ما هم که نمیخوایم سابقه کار ارائه بدیم و همون 12 سال تحصیلات رو داریم این گزینه وجود داره...این گزینه رو باید چی بزنیم؟
نیازی نیست این گزینه بله بزنید
شما وقتی دیپبم 12 ساله دارید باید گزینه نه بزنید دوست عزیز
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، melina2016 ، پرسپولیس6 ، maral-map
(2015-06-16 ساعت 18:33)melina2016 نوشته:  سلام دوستان عزیز من برنده امسال هستم دیپلم کار و دانش رشته عکاسی هستم و 44 واحد در دانشگاه علمی کاربردی در همین رشته گذرانده ام آیا من را قبول میکنند چون مدرک پیش دانشگاهی ندارم آیا باید مدرک پیش دانشگاهی تهیه کنم یا با همین واحدهای پاس شده منو قبول میکنند؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
در صورتی شما می تونید معادل سازی کنید (یعنی گرفتن پیش دانشگاهی) که فوق دیپلم داشته باشید
می تونید به اموزش پروش و یا واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه کنید تا بهتر شما راهنمایی کنن
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، melina2016 ، پرسپولیس6 ، maral-map
سلام
من تمام مدارکم رو ترجمه رسمی کردم اما هنور مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نزدم...دوستان ایا لازمه بزنم یا نه؟ نبرم اونجا موقع مصاحبه گیر بدن؟؟؟ Sad
شماره کیس:    68xx   تاریخ رویت قبولی:   2015 ‎20 may
کنسولگری:     ‎Ankara     تعداد افراد منظور در کیس :    1
ارسال فرمهای سری اول:    26may   
کارنت شدن کیس:   ‎10 April.
نامه دوم : ۲۲ April
مصاحبه:            2jun2016       
دریافت ویزا:       ورود به آمریکا:           دریافت گرین کارت:
وضعیت : سربازی معافی.        شغل : دارای شرکت خصوصی. بدونه سابقه کار دولتی      مدرک تحصیلی : کارشناسی برق
مجرد
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 02:24)masod3 نوشته:  سلام
من تمام مدارکم رو ترجمه رسمی کردم اما هنور مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نزدم...دوستان ایا لازمه بزنم یا نه؟ نبرم اونجا موقع مصاحبه گیر بدن؟؟؟ Sad
لازم نیست بزنید.حتی تو منابعشون هم گفته فقط تایید مترجم کافیه.
تشکر کنندگان: babak12 ، پرسپولیس6 ، Danoosh ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان