موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز، من چندتا سوال داشتم:
1- من توی چندتا شرکت خصوصی کار کردم، اگر تاریخ کار توی این شرکتا رو حدودی بزنم مشکلی هست؟ موقع مصاحبه باید مدرکی از محل و تاریخ کارهای قبلی ارائه بدیم؟
2- همسر من برنده اصلی هست، بعد از پر کردن فرم در قسمت submit فرم خودم، گفته کیس نامبر و تاریخ تولد رو وارد کنید، تولد خودم رو باید بزنم یا برنده اصلی (همسرم)؟
کیس 2000
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 01:22)camaro نوشته: سلام بر دوستان عزیز، من چندتا سوال داشتم:
۱- من توی چندتا شرکت خصوصی کار کردم، اگر تاریخ کار توی این شرکتا رو حدودی بزنم مشکلی هست؟ موقع مصاحبه باید مدرکی از محل و تاریخ کارهای قبلی ارائه بدیم؟
۲- همسر من برنده اصلی هست، بعد از پر کردن فرم در قسمت submit فرم خودم، گفته کیس نامبر و تاریخ تولد رو وارد کنید، تولد خودم رو باید بزنم یا برنده اصلی (همسرم)؟
کیس 2000
1 - خیر - خیر
2 - مگه شما کیس نامبر دارید ؟ همیشه کیس نامبر مربوط به برنده ی اصلی است
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز . خواستم بدونم بعد از دریافت ویزا میتونم خودم تنها وارد خاک آمریکا بشم و چند ماه بعد بچه هام را با خودم ببرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شغلهای پاره وقت را چه طوری باید در فرم بنویسیم؟ ایا لزومی دارد؟, ایا هر شغلی را باید نوشت یا شغلهایی که بیمه برای انها رد شده است؟
کيس نامبر**72 2016As
تعداد افراد كيس:سه نفر
تاريخ مصاحبه: ۱۹جون یا ۱۳ماه رمضان یا ۳۰خرداد
از انکارا به ابوظبی
تاريخ دريافت ويزا:
ورود به آمریکا:
احتمالا به قصد دالاس
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
(2015-06-13 ساعت 17:42)shahram.mis1356 نوشته: سلام دوستان عزیز . خواستم بدونم بعد از دریافت ویزا میتونم خودم تنها وارد خاک آمریکا بشم و چند ماه بعد بچه هام را با خودم ببرم
اگه برنده اصلی خودتون هستین بله
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو یه شرکت عمرانی وابسته به سپاه کار میکنم بصورت قراردادی و اینکه بنده اسم اون شرکت رو در فرم وارد نکردم و یه شرکت دیگه اعلام کردم... واسه ترس از کلیر شدن... آیا میتونن سوابق بیمه چک کنن؟؟؟؟؟
از اون روز تا به حال من استرس گرفتم که بهتر نبود حقیقت میگفتم یا الان انلاک کنم؟؟؟؟
خیلی از دوستان میگن بهتر بود میگفتی مهم نبود جایی که کار میکردی.... اونا راحت تمام اطلاعت رو در میارن... دوستام بیشتر استرس میدن
آنلاک کنم بیشتر شک میکنن؟؟؟... میشه لطفا کامل راهنماییم کنید...شبا خوابم نمیبره...
کیس نامبرم بین 4000 تا 5000
مرسی
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بله اگر سابقه بیمه دارین بهتر بود که وارد میکردین.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسانى كه در لاتارى برنده ميشن و ويزا ميگيرن پول بليطشون بهشون داده ميشه؟اينو دوستى در آمريكا به من گفت و من ميخواستم بدونم درست گفتن؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>> نامه دوم:17november >>> تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون