کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-17 ساعت 01:15)babak12 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 14:54)Farimahh نوشته:  سلام دوستان وقتی که فرم رو میخوایم پر کنیم در قسمت مربوط به وارد کردن شغل سوال میپرسه که ]یا این شغل به حداقل ۲ سال تجربه یا آموزش نیاز داره یا نه؟
مگه این گزینه برای کسانی نیست که به جای مدرک تحصیلی میخوان سابقه کار ارائه بدن؟ پس چرا برای ما هم که نمیخوایم سابقه کار ارائه بدیم و همون 12 سال تحصیلات رو داریم این گزینه وجود داره...این گزینه رو باید چی بزنیم؟
نیازی نیست این گزینه بله بزنید
شما وقتی دیپبم 12 ساله دارید باید گزینه نه بزنید دوست عزیز

ولی من بله رو زدم...آیا مشکلی پیش میاد؟لازم هست فرم و آنلاک کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-16 ساعت 12:58)nimashariat نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 09:29)jaberi1986 نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 09:03)setareh1106 نوشته:  ميشه بگيد معافيت كفالت پدر چجوري تو فرم بنويسيم ؟ ممنون
منم معافیت سه برادری گرفتم اما نمیپرسه دلیل معافی رو.فقط میپرسه خدمت رفتی یا نه
از من که اینجوری بود

سلام .نمی پرسن.دوستان می گن فقط موقع مصاحبه کارتتو می خوان.ققط من نمی دونم قبل مصاحبه چجوری صحتش رو چک می کنن.از دوستان اگه کسی می دونه ممنون می شم بگه.

دوست عزیز با مطرح کردن این سوالات ذهن سایر افراد را مشغول نکنید. صحت هیچکدام از اطلاعاتی که شما در فرم وارد میکنید، قبل از مصاحبه بررسی نمیشود. روزی که شما برای مصاحبه به سفارت می روید، باید اصل و ترجمه تمامی مدارک شناسایی و مدارک مربوط به خدمت، سوابق کاری و تحصیلی خود را به آفیسر تحویل دهید و صحت اطلاعات وارد شده در فرم، در آن زمان با توجه به مدارک شما بررسی می شود و اگر نقصی در مدارکتان داشتید یا پرونده نیاز به بررسی بیشتر داشت، زمان بیشتری برای بررسی در نظر گرفته می شود.(کلیرنس)
با آرزوی اخذ ویزای یک ضرب برای تمامی دوستان
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: nimashariat ، Neda Gh ، maral-map
(2015-06-17 ساعت 04:15)Farimahh نوشته:  
(2015-06-16 ساعت 14:54)Farimahh نوشته:  سلام دوستان وقتی که فرم رو میخوایم پر کنیم در قسمت مربوط به وارد کردن شغل سوال میپرسه که ]یا این شغل به حداقل ۲ سال تجربه یا آموزش نیاز داره یا نه؟
مگه این گزینه برای کسانی نیست که به جای مدرک تحصیلی میخوان سابقه کار ارائه بدن؟ پس چرا برای ما هم که نمیخوایم سابقه کار ارائه بدیم و همون 12 سال تحصیلات رو داریم این گزینه وجود داره...این گزینه رو باید چی بزنیم؟

دوست عزیز قبل از اینکه از شما سوال شود آیا این شغل به حداقل ۲ سال تجربه یا آموزش نیاز دارد، از شما در مورد شغل فعلی و شغل قبلی سوال می شود. اگر سابقه اشتغال خاصی ندارید نیاز به وارد کردن آن نیستید و باید بیکار میزدید و فقط در قسمت توضیح، یک دلیل ارائه می کردید. جواب دادن به سوال فوق وقتی مصداق پیدا میکند که شما سوابق کاری خود را وارد می کنید. (که حتما توصیه می کنم در صورتی که شغل قابل به ذکری دارید، از کتمان کردن آن خودداری کنید و مبنای پر کردن فرم را بر صداقت بگذارید)
بطور خلاصه باید بگم اطلاعات این قسمت بیشتر برای کسانی اهمیت پیدا میکند که میخواهند از طریق سابقه کار، واجد شرایط شوند و قادر به ارائه دیپلم 12 ساله نیستند. ولی این ابدا به این معنا نیست که در صورت داشتن دیپلم، از وارد کردن سوابق کاری خودداری کنید.
دوستان این فرم رو به صورت شرطی پر نکنید، سعی کنید تمامی قسمت ها رو به صورت دقیق و کامل پر کنید و فقط از وارد کردن اطلاعات بیهوده و اضافی صرف نظر کنید.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: Farimahh ، matin86 ، ehsan TT ، maral-map
(2015-06-17 ساعت 04:15)Farimahh نوشته:  

مشکلی نیست دوست عزیز
چون شما دیپلم 12 ساله دارید این مورد بررسی قرار نمی گیره
نگران نباشید و نیازی به انلاک کردن هم نیست
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Farimahh ، پرسپولیس6 ، ehsan TT
سلام دوستان من فرم فرستادم و پرينت برگه باركد دار هم گرفتم ولي از صفحات پرشده خود فرم پرينت نگرفنم آيا اونا هم نيازه؟ ميشه دوباره وارد شد و پرينت گرفت يا خير يا اصلا نيازي نيست؟
و سوال دوم اگه كسي براي كسرخدمت سربازي سابقه بسيج داشته باشه ممكنه برا سابقه به مشكل بخوره؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 11:25)alirezasadrearhami نوشته:  سلام دوستان من فرم فرستادم و پرينت برگه باركد دار هم گرفتم ولي از صفحات پرشده خود فرم پرينت نگرفنم آيا اونا هم نيازه؟ ميشه دوباره وارد شد و پرينت گرفت يا خير يا اصلا نيازي نيست؟
و سوال دوم اگه كسي براي كسرخدمت سربازي سابقه بسيج داشته باشه ممكنه برا سابقه به مشكل بخوره؟

سلام.بله هر چند باری که بخاین میشه وارد فرم شد.و بالای هر صفحه گزینه پرینت داره.به نظرم بهتره پرینت بگیرید و داشته باشید.در باره کسرس سربازی به دلیل بسیج اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم تاثیر منفی داشته باشید وقتی راجع به سربازی کلیر میخورید دیگه مهم نیست ....
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN
دوستانى كه اطلاع دارن آيا براى تغيير سفارت نياز به آنلاك كردن هست؟ چون تو ايميل نوشته اگه خواستيد عوض كنيد محل دقيقى كه ميخوايد رو ايميل كنيد.
ممنون ❤️

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: sadaf44
(2015-06-17 ساعت 15:17)Behinaz نوشته:  دوستانى كه اطلاع دارن آيا براى تغيير سفارت نياز به آنلاك كردن هست؟ چون تو ايميل نوشته اگه خواستيد عوض كنيد محل دقيقى كه ميخوايد رو ايميل كنيد.
ممنون ❤️

سلام
منم سوال مشابه دارم ممنون میشم که دوستان مطلع پاسخ بدن.و یه سوال دیگه اینکه عوض کردن سفارت ممکنه باعث تاخیر در زمان مصاحبه شه؟ممنون
تشکر کنندگان: Behinaz
(2015-06-17 ساعت 16:38)rahim444 نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 15:39)sadaf44 نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 15:17)Behinaz نوشته:  دوستانى كه اطلاع دارن آيا براى تغيير سفارت نياز به آنلاك كردن هست؟ چون تو ايميل نوشته اگه خواستيد عوض كنيد محل دقيقى كه ميخوايد رو ايميل كنيد.
ممنون ❤️

سلام
منم سوال مشابه دارم ممنون میشم که دوستان مطلع پاسخ بدن.و یه سوال دیگه اینکه عوض کردن سفارت ممکنه باعث تاخیر در زمان مصاحبه شه؟ممنون

بله در صورتيكه فرم را ساين و سابميت كرده باشيد فكر كنم براي تغيير محل مصاحبه بايد درخواست آنلاك كنيد و مسلما بعد از درخواست آنلاك باعث تاخير در تاريخ مصاحبه ميشه
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، پرسپولیس6
سلام دوستان من فرم رو که فرستادم و سابمیت کردم و کانفرمیشن نامبر هم گرفتم و گزینه فرستادن کانفرمیشن نامبر به ایمیل رو هم تایید کردم ولی هنوز برام ایمیلی نیومده که مطمئن باشم ...یکم استرس گرفتم...نکنه درست ارسال نکرده باشم
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 17:03)Farimahh نوشته:  سلام دوستان من فرم رو که فرستادم و سابمیت کردم و کانفرمیشن نامبر هم گرفتم و گزینه فرستادن کانفرمیشن نامبر به ایمیل رو هم تایید کردم ولی هنوز برام ایمیلی نیومده که مطمئن باشم ...یکم استرس گرفتم...نکنه درست ارسال نکرده باشم

مهم پرینت کانفرمیشن و کد رهگیری شماست. عدم دریافت ایمیل اهمیت نداره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Farimahh ، babak12 ، پرسپولیس6 ، لطف اله
(2015-06-17 ساعت 17:08)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-17 ساعت 17:03)Farimahh نوشته:  سلام دوستان من فرم رو که فرستادم و سابمیت کردم و کانفرمیشن نامبر هم گرفتم و گزینه فرستادن کانفرمیشن نامبر به ایمیل رو هم تایید کردم ولی هنوز برام ایمیلی نیومده که مطمئن باشم ...یکم استرس گرفتم...نکنه درست ارسال نکرده باشم

مهم پرینت کانفرمیشن و کد رهگیری شماست. عدم دریافت ایمیل اهمیت نداره

اگه اون بارکد رو دیدین که پایین یا بالاش نوشته این ویزا نیست کار درست انجام شده و چیز خاصس هم به ایمیلتون نمیفرستن همین کد و بارکد رو میفرستن

البته سوراخ سنبه های ایمیلتون رو بگردین پیداش میکنین
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: nimashariat ، hassan8ir ، پرسپولیس6 ، maral-map
با سلام و احترام . آیا امکانش هست بفرمایید برای رفتن به مصاحبه به ابوظبی باید چه مدارکی رو آماده و ترجمه کنم؟ من برنده هستم و برای همسرم هم فرم رو فرستادم . چه مدارکی برای خودم و ایشون لازمه؟ و آیا ریز نمرات دبیرستان و دانشگاه هم لازم هست یا خیر؟ پیشاپیش ممنون از لطفتون
تشکر کنندگان:
(2015-06-17 ساعت 23:35)صمدی نوشته:  با سلام و احترام . آیا امکانش هست بفرمایید برای رفتن به مصاحبه به ابوظبی باید چه مدارکی رو آماده و ترجمه کنم؟ من برنده هستم و برای همسرم هم فرم رو فرستادم . چه مدارکی برای خودم و ایشون لازمه؟ و آیا ریز نمرات دبیرستان و دانشگاه هم لازم هست یا خیر؟ پیشاپیش ممنون از لطفتون

این تاپیک مطالعه کنید دوست عزیز
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...9%88--7072
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، پرسپولیس6
با سلام و خسته نباشید،
موقع ثبت نام اسم و فامیل رو یه جورایی جابجا نوشته بودیم ،فرم ۲۶۰ رو مطابق پاسپورت پر کردیم ، حالا چند تا سوال دارم
۱.طبق راهنمایی دوستان باید یه ایمیل به kcc بزنیم بابت این موضوع، میخوا ستم بدونم نمونه متن این نامه چطوری میتونه باشه؟
۲.آدرس ایمیل kcc چیه؟
۳.با این نامه، باعث آنلاک شدن فرم میشیم یا نه فقط داریم به kcc اطلاع رسانی میکنیم؟(نمونه نامه رو هم لطف کنید)،
با تشکر از همه دوستانی که وقت میگذارند.

The lord will provide
سلام
دوست عزیز اگر فرم 260 رو درست و طبق پاسپورت ارسال کردی نیاز به مکاتبه نیست.
در ضمن اگر در ایمیل ارسالی اسمی از انلاک نبرید kcc فرم رو باز نمیکنه
خیلی ممنون از پاسخ شما ، عده ای از دوستان گفته بودن که یه ایمیل به کی سی سی بزن و جواب رو با خودت ببر سفارت، حالا من دقیقا باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان