کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-19 ساعت 20:49)amirabas93 نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 17:12)davouddavoud نوشته:  درود دوستان
یکم استرس دارم. کیس نامبرم 7200 شده و مدرس حق التدریس دانشگاه آزاد هستم و زبان انگلیسی تدریس میکنم. سربازیم فقط ۲ ماه و نیم توی ارتش بوده به خاطر سابقه حضور پدرم از طریق ارتش تو جبهه کسری بهم خورد. آیا ap میخورم؟ اگه ap بخورم مدتش کمه یا مثل مدت ap افرادی است که کامل رفتن سربازی؟

سلام
دوست عزیز تدریس در دانشگاه ربطی به ap خوردن نداره. در مورد سربازیتون هم ربطی به مدت خدمت شما نداره و صرفا همین که شما سرباز بودین کافیه که ap شامل کیستون بشه (در ضمن کسری خدمت شما بخاطر جبهه پدرتون هم میتونه باعث ap بشه). در خصوص مدت زمانی هم که طول میکشه تا کلیر بشید واقعا هیچکس نمیتونه اطلاعات دقیقی بده. بستگی به ماموری داره که روی پروندتون کار میکنه و بقیه چیزا دیگه یسری کارای اداریه. حتی بودن کسایی که اصلا فکر نمیکردن ap بخورن اما یه طولانی مدتش شامل حالشون شده! برعکسش هم بوده که علیرغم داشتن پرونده حساس زود کلیر شدن.
این رو به یاد داشته باشید که کل پروسه لاتاری از ابتدا تا انتها بستگی به شانس شما داره و واقعا بخت آزمایی هستش. البته به جز مواردی که به شما بستگی داره (مثل نداشتن اشتباه در پرکردن فرم ها، ناقص نبودن مدارک، نداشتن مشکلات پزشکی، تاخیر نداشتن در ارسال فرم و ...)، مابقی موارد رو دیگه بسپرید به دست تقدیر و از استرس بیخود دوری کنید.
در این فرصتی که پیش رو دارید به تکمیل کردن مدارک و تزریق واکسن ها (البته بدون عجله) بپردازید.
با آرزوی اخذ ویزای یکضرب برای همه دوستان
در تکمیل صحبت های شما دوست عزیز، تدریس کردن مخصوصاٌ در دانشگاه باعث بررسی بیشتر پرونده اون کیس خواهد شد و آفیسر اغلب سوالات دقیقی در مورد تحصیلات و نوع تدریس خواهد پرسید.
البته لازمه بازم تاکید کنم که اینا همه براساس تجارب بچه هایی هست که سالهای گذشته مصاحبه رفتن و واقعا برای هر کیس وضعیت منحصربفرد خواهد بود.
موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
(2015-06-19 ساعت 20:53)asal irani نوشته:  شماره کیس من 6800 چ موقع باید اقدام ب زدن واکسن کنم؟چ مدارکی رو باید ترجمه کنم؟باتشکر

اگر قبلا واکسن هپاتیت را نزدید از همین الان شروع کنید (چون سه دوره 1-1-6 ماهه دارد) مابقی واکسن ها با توجه به کیس نامبرتون نیاز به عجله ندارند و با توجه به شرایط سنی و سوابق قبلی شما تزریق میشوند. برای کسب اطلاعات جامع در خصوص واکسیناسیون به تاپیک زیر مراجعه کنید:

http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%88...B%8C--7152

لیست مدارک برای ترجمه در حالت کلی شامل:

ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی ( کارت ملی اگه تاریخش گذشته بود مهم نیست )
ترجمه کارت معافیت یا پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل (برای آقایان بالای 18سال)
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی ترجیحا همراه با ریز نمرات (توصیه می شود دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریزنمرات آن ها هم ترجمه شود و همراه با اصل دانشنامه ها در روز مصاحبه همراهتان باشد.)
ترجمه سابقه کار و نامه اشتغال به کاری که از محل کارتان دریافت نمودید. (برای دوستانی که دیپلم 12 ساله ندارن و میخواهند از طریق کار اقدام کنند)
ترجمه سند ازدواج (۲ سری)
ترجمه طلاق نامه (۲ سری)
ترجمه گواهی تمکن مالی (توصیه می شود از ابتدا گواهی بین المللی دریافت کنید که نیاز به ترجمه نداشته باشد)
ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه (در صورت لزوم)

موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، ehsan TT
سلام دوستان خسته نباشید .لطفا بهم پاسخ بدید هر شخصی سربازی رفته باشه اف بی ای چک میخوره .میشه کسی سربازی رفته باشه ولی اف بی ای چک نخوره.ببخشید یه سوال دیگه کلرینس همون ap و اف بی ای چک هست ..ممنون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
ذوستان سلام منم ی سوال دارم. منم تازه خدمتم تموم شده و دنبال کار می گردم . تو فرم زدم بیکارم . این باعث میشه بررسی پروندم سریع تر بشه یا کند تر؟
اگه رفتم سره کار زمان مصاحبه ام چی بگم ؟ چجوری بهتره ؟ حتما آفیسر میپرسه رفتی سره کار یا نه .اون وقت بگم رفتم بررسی پرونده طولانی نمیشه؟
کسی مورد اینجوری دیده بیشتر توضیح بده .خیلی خیلی ممنون
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
(2015-06-19 ساعت 22:30)amirabas93 نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 20:53)asal irani نوشته:  شماره کیس من 6800 چ موقع باید اقدام ب زدن واکسن کنم؟چ مدارکی رو باید ترجمه کنم؟باتشکر

اگر قبلا واکسن هپاتیت را نزدید از همین الان شروع کنید (چون سه دوره ۱-1-۶ ماهه دارد) مابقی واکسن ها با توجه به کیس نامبرتون نیاز به عجله ندارند و با توجه به شرایط سنی و سوابق قبلی شما تزریق میشوند. برای کسب اطلاعات جامع در خصوص واکسیناسیون به تاپیک زیر مراجعه کنید:

ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت معافیت یا پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل (برای آقایان بالای 18سال)
ترجمه آخرین مدرک تحصیلی ترجیحا همراه با ریز نمرات (توصیه می شود دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریزنمرات آن ها هم ترجمه شود و همراه با اصل دانشنامه ها در روز مصاحبه همراهتان باشد.)
ترجمه سابقه کار و نامه اشتغال به کاری که از محل کارتان دریافت نمودید. (برای دوستانی که دیپلم 12 ساله ندارن و میخواهند از طریق کار اقدام کنند)
ترجمه سند ازدواج (۲ سری)
ترجمه طلاق نامه (۲ سری)
ترجمه گواهی تمکن مالی (توصیه می شود از ابتدا گواهی بین المللی دریافت کنید که نیاز به ترجمه نداشته باشد)
ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه

موفق باشید
تو لیست مدارک نوشته که برای ایران گواهی سوء پیشینه نیاز نیست...راهنمایی میفرمایید؟
(2015-06-20 ساعت 09:31)لطف اله نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید .لطفا بهم پاسخ بدید هر شخصی سربازی رفته باشه اف بی ای چک میخوره .میشه کسی سربازی رفته باشه ولی اف بی ای چک نخوره.ببخشید یه سوال دیگه کلرینس همون ap و اف بی ای چک هست ..ممنون

توی این چند ساله که ما دیدم شنیدم هرکسی که سربازی رفته باشه AP میخوره و متاسفانه بیشتر کیس های ایرانی به این دلیل AP میخورن .
در مورد سوال دوم پارسال سارو گرو از اداره مهاجرت امریکا در برنامه تلوزیونی صدایی امریکا گفت که AP به اشتباه در بین مردم به اف بی ای چک معروف شده و گفت ربطی به اف بی ای نداره . APهمون مراحل اداری است که باید طی بشه تا کیس مورد نظر کلیر بشه .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6 ، Amir.AA
سلام دوستان
کسی که توی کارمند بانک هست شغلش رو چی باید بزنه؟
تشکر کنندگان:
یکم استرس دارم. کیس نامبرم 7200 شده و مدرس حق التدریس دانشگاه آزاد هستم و زبان انگلیسی تدریس میکنم. سربازیم فقط ۲ ماه و نیم توی ارتش بوده به خاطر سابقه حضور پدرم از طریق ارتش تو جبهه کسری بهم خورد. آیا ap میخورم؟ اگه ap بخورم مدتش کمه یا مثل مدت ap افرادی است که کامل رفتن سربازی؟

استرس نداشته باشید با توجه به کیس نامبر شما اگه بخواد روندامسال هم سال دیگه تکرار بشه شما سال بعد این موقعه تازه مصاحبه میرید پس ازالان استرس داشتن خوب نیست چون راه درازی رو دارید . کارت پایان خدمت دارید یا معافیت ؟ اگر پایان خدمت باشه به احتمال زیاد AP خواهید خورد و اگر هم AP بخورید مدت زمانش هم فرقی با بقیه نخواهد داشت . البته هیچکس از روند کلیر و مدت زمان اون خبری نداره ...بودن کیس هایی که بیست روزه هم کلیر شدن پس نگران نباشید ایشالا تا اون زمان مدت زمان کلیر ها کوتاه بشه .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، پرسپولیس6
(2015-06-20 ساعت 10:37)kamiko نوشته:  
(2015-06-19 ساعت 22:30)amirabas93 نوشته:  

اگر قبلا واکسن هپاتیت را نزدید از همین الان شروع کنید (چون سه دوره ۱-۱-۶ ماهه دارد) مابقی واکسن ها با توجه به کیس نامبرتون نیاز به عجله ندارند و با توجه به شرایط سنی و سوابق قبلی شما تزریق میشوند. برای کسب اطلاعات جامع در خصوص واکسیناسیون به تاپیک زیر مراجعه کنید:

ترجمه شناسنامه
ترجمه سند ازدواج (۲ سری)
ترجمه طلاق نامه (۲ سری)
ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه

موفق باشید
تو لیست مدارک نوشته که برای ایران گواهی سوء پیشینه نیاز نیست...راهنمایی میفرمایید؟

گواهی سوء پیشینه نیازی نیست چون اصولا گواهی سوء پیشینه پلیس مار و قبول ندارن
با سلام و خسته نباشید،
موقع ثبت نام اسم و فامیل رو یه جورایی جابجا نوشته بودیم ،فرم ۲۶۰ رو مطابق پاسپورت پر کردیم ، حالا چند تا سوال دارم
۱.طبق راهنمایی دوستان باید یه ایمیل به kcc بزنیم بابت این موضوع، میخوا ستم بدونم نمونه متن این نامه چطوری میتونه باشه؟
۲.آدرس ایمیل kcc چیه؟
۳.با این نامه، باعث آنلاک شدن فرم میشیم یا نه فقط داریم به kcc اطلاع رسانی میکنیم؟(نمونه نامه رو هم لطف کنید)،
با تشکر از همه دوستانی که وقت میگذارند.

The lord will provide
سلام
دوست عزیز اگر فرم 260 رو درست و طبق پاسپورت ارسال کردی نیاز به مکاتبه نیست.
در ضمن اگر در ایمیل ارسالی اسمی از انلاک نبرید kcc فرم رو باز نمیکنه
خیلی ممنون از پاسخ شما ، عده ای از دوستان گفته بودن که یه ایمیل به کی سی سی بزن و جواب رو با خودت ببر سفارت، حالا من دقیقا باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 13:37)davouddavoud نوشته:  
(2015-06-20 ساعت 11:57)ARSAMNEW نوشته:  

استرس نداشته باشید با توجه به کیس نامبر شما اگه بخواد روندامسال هم سال دیگه تکرار بشه شما سال بعد این موقعه تازه مصاحبه میرید پس ازالان استرس داشتن خوب نیست چون راه درازی رو دارید . کارت پایان خدمت دارید یا معافیت ؟ اگر پایان خدمت باشه به احتمال زیاد AP خواهید خورد و اگر هم AP بخورید مدت زمانش هم فرقی با بقیه نخواهد داشت . البته هیچکس از روند کلیر و مدت زمان اون خبری نداره ...بودن کیس هایی که بیست روزه هم *** شدن پس نگران نباشید ایشالا تا اون زمان مدت زمان کلیر ها کوتاه بشه .
کارت پایان خدمت دارم ولی مدت خدمت را ۲ ماه و نیم زده. یعنی مدت زمان کلیر شدن من مثل بقیه خواهد بود یا کمتر؟ چون با پاریز تراول تماس گرفتم و یکی از دوستان فرمودند که کوتاهتر خواهد بود و گفتن که شاید هم ap نخوری.
هر احتمالی وجود داره با اطمینان نمیشه گفت امیدوار باشید.
ایشالا ویزای یکضرب میگیرین
تشکر کنندگان:
دوستان چرا به من جواب ندادید لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
دوستان هر کسی سربازی رفته باشه اف بی ای چک میخوره یا کلیر .میشه ویزای یه ضرب بدن به کسی که سربازی رفته ولی شغل آزاد داره .برنده اصلی خودم هستم و شوهرمم شغل آزاد داره ولی سربازی تو ارتش بوده .با وصغیت شماره کیس نامبرم که 6000 هست و بالا هست میترسم اف بی ای چک بخوریم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم کمکم کنید
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 15:53)لطف اله نوشته:  دوستان هر کسی سربازی رفته باشه اف بی ای چک میخوره یا کلیر .میشه ویزای یه ضرب بدن به کسی که سربازی رفته ولی شغل آزاد داره .برنده اصلی خودم هستم و شوهرمم شغل آزاد داره ولی سربازی تو ارتش بوده .با وصغیت شماره کیس نامبرم که 6000 هست و بالا هست میترسم اف بی ای چک بخوریم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم کمکم کنید

دوست عزیز تصمیم گیرنده نهایی افیسر پروندست و ما اینجا طبق اماری که از سالهای گذشته داریم احتمال بالای 95% رو میدیم که همه ایرانیهای مذکر که سربازی رفتند مشمول دوره کلیرنس میشوند ولی خوشبختانه همین امار هم نشون میده تا حالا هیچ "کیس لاتاری" بخاطر سربازی ریجکت نشده حتی یک مورد. در مورد کیس نامبر هم با توجه به تعداد قبولیهای امسال برای شما با شماره 6000 جای نگرانی وجود ندارد و مطمئنن ویزا خواهید گرفت. انشالله
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، لطف اله ، پرسپولیس6
سلام دوستان من زمان پر کردن فرم پاسپورت نداشتم چون دانشجو بودم و other travel document را انتخاب کردم الان پاسپورت گرفتم لازمه ایمیل بزنم برا شماره پاسپورت یا نیازی نیست؟ ممنون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان