کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-20 ساعت 13:29)aminooo نوشته:  با سلام و خسته نباشید،
موقع ثبت نام اسم و فامیل رو یه جورایی جابجا نوشته بودیم ،فرم ۲۶۰ رو مطابق پاسپورت پر کردیم ، حالا چند تا سوال دارم
۱.طبق راهنمایی دوستان باید یه ایمیل به kcc بزنیم بابت این موضوع، میخوا ستم بدونم نمونه متن این نامه چطوری میتونه باشه؟
۲.آدرس ایمیل kcc چیه؟
۳.با این نامه، باعث آنلاک شدن فرم میشیم یا نه فقط داریم به kcc اطلاع رسانی میکنیم؟(نمونه نامه رو هم لطف کنید)،
با تشکر از همه دوستانی که وقت میگذارند.

The lord will provide
سلام
دوست عزیز اگر فرم 260 رو درست و طبق پاسپورت ارسال کردی نیاز به مکاتبه نیست.
در ضمن اگر در ایمیل ارسالی اسمی از انلاک نبرید kcc فرم رو باز نمیکنه
خیلی ممنون از پاسخ شما ، عده ای از دوستان گفته بودن که یه ایمیل به کی سی سی بزن و جواب رو با خودت ببر سفارت، حالا من دقیقا باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

حتما ایمل بزن متن ایمیل هم خیلی خلاصه بنویس. اگر تو ایمیل درخواست آنلاک کردن ندی با یه ایمیل برای اطلاع رسانی آنلاک نمی کنن. آدرس ایمیل هم تو جواب برنده شدنت هست. په امید خدا ویزات تو پاست خورد حتما اونجام چک کن برای من با توجه به زدن ایمیل و درست پر کردن فرم260 باز هم اشتباه بود
تشکر کنندگان: aminooo ، پرسپولیس6
(2015-06-20 ساعت 19:44)moj237 نوشته:  
موقع ثبت نام اسم و فامیل رو یه جورایی جابجا نوشته بودیم ،فرم ۲۶۰ رو مطابق پاسپورت پر کردیم ، حالا چند تا سوال دارم
۱.طبق راهنمایی دوستان باید یه ایمیل به kcc بزنیم بابت این موضوع، میخوا ستم بدونم نمونه متن این نامه چطوری میتونه باشه؟
۲.آدرس ایمیل kcc چیه؟
۳.با این نامه، باعث آنلاک شدن فرم میشیم یا نه فقط داریم به kcc اطلاع رسانی میکنیم؟(نمونه نامه رو هم لطف کنید)،

The lord will provide
سلام
خیلی ممنون از پاسخ شما ، عده ای از دوستان گفته بودن که یه ایمیل به کی سی سی بزن و جواب رو با خودت ببر سفارت، حالا من دقیقا باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

حتما ایمل بزن متن ایمیل هم خیلی خلاصه بنویس. اگر تو ایمیل درخواست آنلاک کردن ندی با یه ایمیل برای اطلاع رسانی آنلاک نمی کنن. آدرس ایمیل هم تو جواب برنده شدنت هست. په امید خدا ویزات تو پاست خورد حتما اونجام چک کن برای من با توجه به زدن ایمیل و درست پر کردن فرم260 باز هم اشتباه بود

دوست عزیز، میتونید از این نمــــونه ایمیــــــــــل واسه آنلاک فرم تون استفاده کنید.
موفق باشید ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
تشکر کنندگان: aminooo
(2015-05-05 ساعت 08:31)Nazem نوشته:  
[عکس: fq4p_pariz-2016.gif]

جناب nazem فکر کردم سوالم را مستقیما از شما بپرسم کیس ما eb1 هست و لاتاری نیستیم برای انجام پرونده مون وکیل داریم اپروو شدیم ویزا فی پرداخت شده ولی مسئله از اینجا شروع شده که درکیس چهار نفره ما ویزا فی همسر و بچه ها در یک روز و ویزا فی من با فاصله دو روز بعد پرداخت شده متقاضی اصلی همسرم هستند از اونها چند روز بعد از پرداخت به حالت paid تغییر شد و ds فرمها به حالت not started شد ولی از من بعد از اینکه به paid تغییر کرده مو قعیت ds فرمم را not available زده الان دو هفته هست این حالت رو داره وکیلمون میگه مشکلی نیست و من دارم رو فرم شما کار می کنم ولی شما رو سایت نمی تونین ببینین از همسرم و پسرم را روی سایت نشون میده که فرم را به صورت ناقص پر کرده یعنی incomplement شده ولی اونها را هم ده روزی هست که تکمیل نکرده ایا به نظر شما طبیعی هست این شرایط؟ من چه کار می تونم بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی نگرانم
تشکر کنندگان:
(2015-06-20 ساعت 19:44)moj237 نوشته:  
۲.آدرس ایمیل kcc چیه؟

The lord will provide
سلام

دوست عزیز ممنون، راستی الان چی کار کردی؟راحت رفتی؟
تشکر کنندگان:
لطفا من رو اد کنید
تشکر کنندگان:
سلام.در باره جا به جا نوشتن اسم و فامیل بالاخره چی کار کنیم؟ تو این 114 صفحه هرکی یه چیز گفته؟ خواهشا دوستای با تجربه جواب بدن. ایمیل بزنیم یا نه.من برنده اصلی هستم.تو فرم اولیه اسم و فامیل خانومم رو جا به جا نوشتم و تو 260 اصلاح کردم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-06-21 ساعت 01:58)nimashariat نوشته:  سلام.در باره جا به جا نوشتن اسم و فامیل بالاخره چی کار کنیم؟ تو این 114 صفحه هرکی یه چیز گفته؟ خواهشا دوستای با تجربه جواب بدن. ایمیل بزنیم یا نه.من برنده اصلی هستم.تو فرم اولیه اسم و فامیل خانومم رو جا به جا نوشتم و تو 260 اصلاح کردم.

سلام شما نیاز به انلاک نداری چون مهم فرم 260 هستش که میگی صحیح ارسال کردی. میتونی این نوشته منو به عنوان مدرک مستند یه جایی نگه داری تا بعداز مصاحبه. اگر به مشکلی خوردی بیا همینجا اعلام کن بنده پاسخگو خواهم بود.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: matin86 ، ARSAMNEW ، لطف اله ، nimashariat ، پرسپولیس6 ، Amir.AA ، maral-map
ممنون آقای قریشی عزیز که سوالما پاسخ دادید لطفا میشه یه کمک دیگه بهم بکنید .بعضی ها گفتند باید عکس 5*5 بگیریم و امضا داشته باشیم .منظورشون چی هست وقتی نامه دوم امد باید این کارا ها را انجام بدیم.ببخشید سوال میکنم ولی من هیچ اطلاعی ندارم .
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-06-21 ساعت 11:19)لطف اله نوشته:  ممنون آقای قریشی عزیز که سوالما پاسخ دادید لطفا میشه یه کمک دیگه بهم بکنید .بعضی ها گفتند باید عکس ۵*5 بگیریم و امضا داشته باشیم .منظورشون چی هست وقتی نامه دوم امد باید این کارا ها را انجام بدیم.ببخشید سوال میکنم ولی من هیچ اطلاعی ندارم .

خواهش میکنم. عکس صرفآ برا روز مدیکال و مصاحبه نیاز هست و شما هرچه نزدیکتر به این تاریخها عکس تهیه کنید بهتره. پشت نویسی عکس شامل اسم و فامیل و کیس نامبره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: لطف اله
اقای قریشی عزیزفقط فرم ds260 را ارسال کردم هم برا خودم هم برا شوهرم وهم برا دختر 6 سالم .یگه هیچ مدارکی نباید پست کنم .چون یکی از بچه های مهاجر سرا نوشته بود پست تی ان تی بهتره یا....والا من گیج شدم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-06-21 ساعت 13:35)لطف اله نوشته:  اقای قریشی عزیزفقط فرم ds260 را ارسال کردم هم برا خودم هم برا شوهرم وهم برا دختر ۶ سالم .یگه هیچ مدارکی نباید پست کنم .چون یکی از بچه های مهاجر سرا نوشته بود پست تی ان تی بهتره یا....والا من گیج شدم

سلام
ببخشید آقای قریشی که سوال خطاب به شما رو من جواب می‌دم...
در حال حاضر پر کردن و ارسال فرم DS260 برای اعضای کیس کافیه... ولی اگر مصاحبتون آنکاراست، قبل از مصاحبه باید مدارکتون رو برای سفارت پست کنید، طوری که 15 روز قبل از مصاحبه برسه به سفارت.
موفق باشین...
Smile
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سن‌حوزه... آپدیت‌ها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می...  کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست  Big GrinWink
تشکر کنندگان: لطف اله ، پرسپولیس6 ، m.ghoreishi ، maral-map
ممنون دوست عزیز.من سفارتم همون آنکارا بود اصلا تغییرش ندادم .اگه خودشون بعد تغییر بدند بعد چیکار کنم .کیس نامبرم 6000تا 6500 هست .مدارکا کی باید پست کنم آنکار .منظورتون همون مدارک هست که ترجمه میکنیم.هم برا خودم هم برا شوهرم هم برا دخترما بفرستم.اخه بچه های مهاجر سرا گفتند 40 روز قبل تاریخ مصاحبه میاد .بعد اگه پست کردم آنکارا و سفارتا خودشون به جایی دیگه تغییر دادند مشکلی پیش نمیاد ...کمکم کنید لطفا ممنون
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
در ضمن برنده لاتاری 2016 هستم
**2016AS000 63
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
درود
یکی از دوستان من چند سال پیش یه شرکت خصوصی داشت و حدود یک سال و نیم واسه من بیمه رد کرد. در واقع من در اونجا کار نمیکردم و فقط هفته ای دو روز واسه دوستم کلاس خصوصی زبان گذاشته بودم و پول بیمه را هم خودم میدادم. الان بهشون دسترسی ندارم. در فرم 260 فقط قسمت تحصیلی را پر کردم چون مدرک دانشگاهی دارم. آیا باید نامه ای از شرکتش ببرم که دال حضور من در اونجا بوده یا لازم نیست؟
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها شماره پاسپورت تو فرم نیس برای من... برداشتنش؟؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان