موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سمیرای عزیز...سوء پیشینه برای اون دسته از عزیزانی هست که خارج از ایران بیشتر از 6ماه زندگی کرده اند..و این شامل حال من و همسرم شد و انگشت نگاری دادیم واسه سفارت اون کشور ک تایید کنند...و صد البته حرف شما درسته که کسانی که خارج از ایران زندگی نکردند سوء پیشینه نمیخواهند..و راجع به ریز نمرات..سفرنامه ها رو که میخوندیم بیشتریا راجع به ریز نمرات میگفتن که در پرونده داشتن..و حتما به همه توصیه میشه که به سایت خود سفارت برن و همون مدارکی که اونا میگن ببریم چون غیر از اونا که کسی قانون تعیین نخواهد کرد
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-22 ساعت 15:07)لطف اله نوشته: آقای قریشی عزیز میشه سوال منا جواب بدید باز .پاسپورت من تا 2017 اعتبار داره .برنده اصلی هم خودم هستم فرمها راکه پر کردم همین شماره پاسا زدم داخل فرم .ولی فکر کنم تا زمان مصاحبه مجبور بشم پاسما عوض کنمچون از زمانی که از ایران میخوام برم باید ۶ ماه اعتبارداشته باشه .زیر دوسال هم که پاسا عوض نمیکنند که من عوضش کنم. الان مشکلی پیش میاد که من این شماره پاسا را وارد فرم کردم ولی وقتی رفتم مصاحبه اشاله باید پاسه جدیا که تعویض کنم ببرم.اون موقع شماره پاسم با فرم ds260فرق داره ..خیلی دلواپسم خدااااااااا .کمکم کنید لطفا
خیر مشکلی پیش نمیاد چون تا 2017 اعتبار داره با خیال راحت به مصاحبه برید. اگر دوست داشتید پاستون بیشترین مدت اعتبار رو داشته باشه 2-3 ماه مونده به مصاحبه درخواست تعویض بدین و با پاس جدید برید سفارت که در اینصورتم مشکلی نداره چون تعویض پاسپورت بعلت انقضاء تاریخ اعتبار یک امر کاملا عادی محسوب میشه. فقط پاس قدیمی که شمارش تو فرم 260 قید شده رو همراتون داشته باشید. صرفآ جهت اطمینان
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما تا چه زمانی فرصت داریم فرم را ارسال کنیم در اصفهان جایی برای واکسن زدن هست و این که برای مصاحبه ترکیه بهتره یا ایروان
ممنون میشم پاسخ بدید.
سپاسگزارم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
به من كسري سربازي خورد چون پدرم موقع سربازيش از طرف ارتش فرستاده شد جنگ، و من فقط دو ماه و نيم توي ارتش رفتم سربازي. آيا بايد مدركي تهيه كنم كه نشون بده من به خاطر حضور پدرم تو جنگ هنگام سربازيش كسري خوردم يا لازم نيست؟ اگه ازم پرسيدند چرا اينقدر كم رفتي سربازي چي بگم؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
آقای قریشی عزیز ممنون بهم جواب میدید .معذرت میخوام سوالما تو این تایپک مطرح میکنم چون تو شماره کیس سوالما مطرح کردم کسی پاسخ بهم نداد.اقای قریشی عزیز به من اگه میشه بگید شماره کیس من** 2016as000063هست .کی مصاحبم میشه .وچون شماره کیسم بالا هست احتمال داره اگه به شوهرم ap بخوره به ما ویزا ندند..اصلا ممکنه ما کارنت نشیم .خودم هم کارمند آژانس هواپیمایی هستم تیکت .شرکت خصوصی محسوب میشه .احتمال داره به خودم هم fb بخوره ....بازم ممنون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 12:03)لطف اله نوشته: آقای قریشی عزیز ممنون بهم جواب میدید .معذرت میخوام سوالما تو این تایپک مطرح میکنم چون تو شماره کیس سوالما مطرح کردم کسی پاسخ بهم نداد.اقای قریشی عزیز به من اگه میشه بگید شماره کیس من** 2016as000063هست .کی مصاحبم میشه .وچون شماره کیسم بالا هست احتمال داره اگه به شوهرم ap بخوره به ما ویزا ندند..اصلا ممکنه ما کارنت نشیم .خودم هم کارمند آژانس هواپیمایی هستم تیکت .شرکت خصوصی محسوب میشه .احتمال داره به خودم هم fb بخوره ....بازم ممنون
خواهش میکنم. احتمالا جون و جولای اینده نوبت مصاحبه شماست البته این موضوع رابطه مستقیم با تعداد کارنتیا و تاریخ ارسال فرم 260 داره.
نگران نباشید ویزا میرسه. الان فقط به نکات مثبت قضیه فکر کنید برا نگرانی زوده. مدارکتون رو دقیق و کامل اماده کنید
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 12:29)davouddavoud نوشته: (2015-06-23 ساعت 10:48)davouddavoud نوشته: به من كسري سربازي خورد چون پدرم موقع سربازيش از طرف ارتش فرستاده شد جنگ، و من فقط دو ماه و نيم توي ارتش رفتم سربازي. آيا بايد مدركي تهيه كنم كه نشون بده من به خاطر حضور پدرم تو جنگ هنگام سربازيش كسري خوردم يا لازم نيست؟ اگه ازم پرسيدند چرا اينقدر كم رفتي سربازي چي بگم؟
آقای قریشی عزیز میشه جواب بنده را بدید؟ من این سوال را داخل تاپیک دیگه هم مطرح کردم اما جوابی نگرفتم.
نیازی به ارائه مدرک نیست. افیسرها از شما بهتر خبر دارن که در ایران افراد طبق یکسری شرایط خاص معاف میشن پس نگران نباش
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-23 ساعت 13:45)davouddavoud نوشته: بازم تشکر آقای قریشی به نظر من شما بهترین هستید در کم کردن اضطراب بچه ها
یه سوال دیگه اینکه با توجه به اینکه من دو ماه و نیم رفتم سربازی آیا ممکنه ap نخورم یا اگه ap خوردم مدتش کمتر از بقیه باشه؟ واسه این سوال جواب درستی نگرفتم. و سوال دیگه اینکه با توجه به کیس من که 7200 است و خیلی کوتاه رفتم سربازی (دو ماه و نیم) بین آنکارا ابوظبی و ایروان در کل کدوم گزینه بهتری واسه من محسوب میشه ؟
خواهش میکنم دوست عزیز. خوشحال میشم کمکی از دستم بر بیاد.
ببینید در این مورد نمیشه قطعی اظهار نظر کرد چون تصمیم گیرنده نهایی شخص افیسر پروندست.به این معنی که در روز مصاحبه اگر بخواد یکضرب میده ولی به موضوعی مشکوک بشه این اختیار رو داره که درخواست چک امنیتی بکنه .دوست نزدیک بنده با معافیت کامل اپ خورد ولی 21 روزه کلییر شد. یا بودن دوستانی مثل شما با 2-3 ماه خدمت و یکضرب گرفتند.
در مورد سفارت هرسال روند کاریشون متفاوته ولی برا 2015 شماره 1 ابوظبی هستش. موفق باشید
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
از نظر قوانین هر سفارتی برید با بقیه یکسان عمل میکنن و اینکه میگن فلان سفارت بهتره صرفآ سرعت عمل در صدور ویزا و اعلام کلییرهاست پس نگران نباشید.
در ضمن اگر انکارا رو خودت تعین کردی که قطعی شده ولی اگر پیش فرض در نامه قبولی منظورتونه احتمال تغییر سفارت براتون هست