موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كليرنس يعني چي ؟
اينطور كه من فهميدم پرونده اي كه نياز به بررسي بيشتر داره رو ميگن كليرنس خورده درسته ؟
حالا واقعاً اينهايي كه كليرنس ميخورن بعداً بعد از بررسي هاي بيشتر ويزا ميگرن يا ديگه تقريباً ويزايي در كار نيست ؟
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان این عکس 5*5 که باید به سفارت داده بشه زمینه سفید باید باشه یا رنگی و چند تا احتیاج هست؟
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-24 ساعت 12:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-24 ساعت 12:35 توسط samira2016.)
سلام دوستان براي ترجمه مدارك از آيا مهر دادگستري يا وزارت امورخارجه نياز است ؟ چون توي سفرنامه ها بعضي ها نوشته بودن مدارك ترجمه شده شون فاقد اين مهر بوده و ايرادي هم گرفته نشده ازشون ؟
http://www.applyabroad.org/forum/showthr...2015/page2
ضمناً براي مدارك دانشگاهي بايد ببريم دانشگاه تاييد كنه و تو پاكت مهر و موم شده بزاره يا نه ؟
اين مطالبو از سايت يك دارالترجمه برداشتم
.برای تایید مدارک دانشگاه های سراسری چه مدارکی نیاز است؟
جواب: مدارک دانشگاهی برای ترجمه رسمی با مهر مترجم نیاز به هیچ تاییدیه ای ندارند وتنها ارائه اصل مدارک کافی است.
برای تایید ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی توسط دادگستری و یا وزارت خارجه، مهر وتاییدیه وزارت علوم ضروری است.
2. آیا مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه رسمی نیاز به تاییدیه دارند؟
جواب: خیر، مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه رسمی با مهر مترجم نیاز به تاییدیه ندارند.
برای تایید ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی دانشگاه آزاد توسط دادگستری و وزارت خارجه این مدارک می بایست به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده باشند.
3. برای تایید ترجمه رسمی سند ازدواج توسط دادگستری و وزارت خارجه به چه مدارکی نیاز است؟
جواب: برای تایید ترجمه رسمی سند ازدواج، شناسنامه یکی از زوجین ضروری است.
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-24 ساعت 12:12)ho_tasha نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز و خوب
من امروز دیدم که ed2008 در مورد عکس پرسشی داشت برای همین در بین فایل هام گشتم و این فایل رو پیدا کردم که من هم فکر می کنم یا از مهاجرسرا و یا از applyaboroad.com برداشتم به هر حال برای من درست نکردم و فقط خواستم شیر کنم.
http://www.4shared.com/office/19YyaRwBba/________.html
دوستان اگر کسی سایتی رو میشناسه که بشه آپلود کرد به من معرفی کنه
البته این هم از یه سایت دیگه
khoshnevisi-english.pdf - ۲.۵ MB
سلام ممنون مرسی از جواب راستش این فایل را من هم قبل ثبت نام لاتاری دیده بودم و برای ثبت نام لاتاری بله باید عکس زمینه سفید باشه ولی برای سفارت که بعد عکس گرین کارت میشه را میخواستم مطمین بشوم که زمینه سفید هست یا رنگی؟
در ظمن سایت برای اپلود
picofile.com
sharebeast.com
باز هم ممنون از شما
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سوالام در رابطه با تمکن مالی است که باید به سفارت نشان دهیم امکانش هست سند خانه در ایران را نشان دهیم ضمنا من ایران زندگی نمیکنم تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما تا چه زمانی فرصت داریم فرم را ارسال کنیم در اصفهان جایی برای واکسن زدن هست و این که برای مصاحبه ترکیه بهتره یا ایروان
ممنون میشم پاسخ بدید.
سپاسگزارم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-24 ساعت 12:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-24 ساعت 12:53 توسط ed2008.)
(2015-06-24 ساعت 12:22)samira2016 نوشته: سلام دوستان براي ترجمه مدارك از آيا مهر دادگستري يا وزارت امورخارجه نياز است ؟ چون توي سفرنامه ها بعضي ها نوشته بودن مدارك ترجمه شده شون فاقد اين مهر بوده و ايرادي هم گرفته نشده ازشون ؟
http://www.applyabroad.org/forum/showthr...۲۰۱۵/page2
ضمناً براي مدارك دانشگاهي بايد ببريم دانشگاه تاييد كنه و تو پاكت مهر و موم شده بزاره يا نه ؟
اين مطالبو از سايت يك دارالترجمه برداشتم
.برای تایید مدارک دانشگاه های سراسری چه مدارکی نیاز است؟
جواب: مدارک دانشگاهی برای ترجمه رسمی با مهر مترجم نیاز به هیچ تاییدیه ای ندارند وتنها ارائه اصل مدارک کافی است.
برای تایید ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی توسط دادگستری و یا وزارت خارجه، مهر وتاییدیه وزارت علوم ضروری است.
۲. آیا مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه رسمی نیاز به تاییدیه دارند؟
جواب: خیر، مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه رسمی با مهر مترجم نیاز به تاییدیه ندارند.
برای تایید ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی دانشگاه آزاد توسط دادگستری و وزارت خارجه این مدارک می بایست به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده باشند.
۳. برای تایید ترجمه رسمی سند ازدواج توسط دادگستری و وزارت خارجه به چه مدارکی نیاز است؟
جواب: برای تایید ترجمه رسمی سند ازدواج، شناسنامه یکی از زوجین ضروری است.
سلام بذارید من یک مطلب را برای شما بگم ولی خواهشا باز هم تحقیق کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تا جایی که دوستان اینجا تو مهاجر سرا راهنمایی کردند این بود که مدارک مهر دادگستری و وزارت خارجه نمیخواهد (پول اضافه هست مگر اینکه بخواهید در دانشگاههای امریکا ادامه تحصیل بدید که میخواهد )
ولی نکته اصلی اینجا هست که مدارکی که از دانشگاه میگیرید لیسانس به بالا یا پایان نامه موقت (نه مدارک دبیرستان و پیش دانشگاهی ) هر دانشگاهی فرق نمیکنه ازاد علمی کاربردی و....... برای ترجمه رسمی در سربرگه قوه قضاییه که دالترجمه برای شما ترجمه میکنه احتیاج به مهر وزارت علوم برای تایید مدارک داره که دالترجمه به شما میگه که اگر ترجمه رسمی بخواهی باید مدارک را بفرستی تهران که مهر وزارت علوم بخوره و سایتی هست در این مورد که قبلش مدارک را اپلود میکنی و پول میریزی بعد زنگ میزنی دانشگاه خودت انها تایید میکنند تو سیستم بعد هم شما از توی سایت که مدارک را اپلود کردی میزنه که کی مدارک را ارسال کن مدارک را با پست میفرستی وزارت علو م و انها مهر میکنند و خود دالترجمه بعد با مراجه به سایت وزارت علوم میفهمه که تاید شده و برای شما بصورت رسمی ترجمه میکنه حالا شما نمیخواهی رسمی ترجمه بشه دالترجمه برای شما مدرک را ترجمه میکنه اما نه بروی سر برگی که مال قوه قضاییه و اسناد رسمی هست بلکه سربرگ معمولی خود دالترجمه که دیگه رسمی محسوب نمیشه
این اطلاعاتی بود که من دارم که ممکنه ناقص باشه پس لطفا خودتان هم بیشتر تحقیق کنید
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
آقای قریشی عزیز ممنون شدم از پاسخهایی که بهم دادید خیلی کمکم کردید تمام این 117 صفحه این تاپیک از صبح تا الان خوندم خیلی خیلی جواباتون عالی بود وکمکم کرد .ولی اگه میشه یه سواله خیلی تکراری دارم .برا من ودخترم و شوهرم چقدر پول به بانک بزارم .بانک ملی بزارم خوبه یا باید بانک خصوصی باشه.یه سواله دیگم هم اینه باید حتما ریز نمره بگیرم 4 سال دانشگا را چه جوری ریز نمره شو بگیرم خیلی سخت میشه .....بازم ممنون
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-24 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-24 ساعت 17:19 توسط m.ghoreishi.)
(2015-06-24 ساعت 11:51)ed2008 نوشته: سلام
دوستان این عکس ۵*5 که باید به سفارت داده بشه زمینه سفید باید باشه یا رنگی و چند تا احتیاج هست؟
عکس مورد نیاز سفارت همانند عکس ثبت نام یعنی زمینه سفید بدون روتوش و 5در5 و 6 قطعه میباشد
(2015-06-24 ساعت 14:13)davouddavoud نوشته: (2015-06-23 ساعت 14:07)davouddavoud نوشته: (2015-06-23 ساعت 14:02)m.ghoreishi نوشته: از نظر قوانین هر سفارتی برید با بقیه یکسان عمل میکنن و اینکه میگن فلان سفارت بهتره صرفآ سرعت عمل در صدور ویزا و اعلام کلییرهاست پس نگران نباشید.
در ضمن اگر انکارا رو خودت تعین کردی که قطعی شده ولی اگر پیش فرض در نامه قبولی منظورتونه احتمال تغییر سفارت براتون هست
نه من داخل فرم آنکارا را انتخاب کردم و یک ماه پیش فرستادم. به نظرتون کار معقولانه ای هست با توجه به شرایطم و کیس نامبرم به ابوظبی تغییر بدم؟ یا نه؟
آقاي قريشي ممنون ميشم جواب منو بديد.
چون انتخاب کردی پس بهتره تغییر ندی و همون انکارا باشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه