کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-06-24 ساعت 13:37)لطف اله نوشته:  آقای قریشی عزیز ممنون شدم از پاسخهایی که بهم دادید خیلی کمکم کردید تمام این 117 صفحه این تاپیک از صبح تا الان خوندم خیلی خیلی جواباتون عالی بود وکمکم کرد .ولی اگه میشه یه سواله خیلی تکراری دارم .برا من ودخترم و شوهرم چقدر پول به بانک بزارم .بانک ملی بزارم خوبه یا باید بانک خصوصی باشه.یه سواله دیگم هم اینه باید حتما ریز نمره بگیرم ۴ سال دانشگا را چه جوری ریز نمره شو بگیرم خیلی سخت میشه .....بازم ممنون

-- سلام خواهش میکنم. شما برا 3 نفرحدود 30.000 دلار داشته باشید کافیه.
-- تمکن از بانک ملی خوبه و مورد قبوله خودم از بانک ملی تمکن داشتم.
-- اگر دیپلم نظام قدیم 12 ساله دارید ریز نمره نمیخواد ولی اگر نظام جدید و کاردانی به بالا دارید ریز نمرات کاردانی رو بگیرید که نشون بدین دروس پیش رو در دوره کاردانی پاس کردین
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ed2008 ، پرسپولیس6 ، لطف اله
دوستان 2016 لطفآ لینک زیر رو مطالعه بفرمایید. باور کنید ماهم مثل شما با اطلاعات محدود به مهاجرسرا اومدیم

http://www.mohajersara.com/thread-6199.html
تشکر کنندگان: ed2008 ، پرسپولیس6 ، simsim2016 ، USIMMIGRANT
سلام از دوستان با تجربه خواهش میکنم راهنمایی کنند...
من همه فرم رو پر کردم جز شغل...من شغلی نداشتم تازه فارغ التحصیل شدم از دانشگاه و نمیدونم چی بزنم تو فرم.میترسم not employed بزنم و بهم گیر بدن چرا بیکار بودی.چیکار کنم؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 19:29)sinar نوشته:  سلام از دوستان با تجربه خواهش میکنم راهنمایی کنند...
من همه فرم رو پر کردم جز شغل...من شغلی نداشتم تازه فارغ التحصیل شدم از دانشگاه و نمیدونم چی بزنم تو فرم.میترسم not employed بزنم و بهم گیر بدن چرا بیکار بودی.چیکار کنم؟

دوست عزیز بیکار بودن تو پروسه لاتاری یعنی خوش شانسی. پس واقعیت رو بنویس و خوشحال باش که تا حالا شاغل نبودی
تشکر کنندگان: mehdihk ، پرسپولیس6 ، Iaccept ، maral-map
(2015-06-24 ساعت 20:51)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 19:29)sinar نوشته:  سلام از دوستان با تجربه خواهش میکنم راهنمایی کنند...

دوست عزیز بیکار بودن تو پروسه لاتاری یعنی خوش شانسی. پس واقعیت رو بنویس و خوشحال باش که تا حالا شاغل نبودی

ممنون.برای تمکن مالی اینکه این پول رو پدرم بهم داده قابل توجیهه؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: Iaccept ، لطف اله
(2015-06-24 ساعت 20:54)sinar نوشته:  
(2015-06-24 ساعت 20:51)m.ghoreishi نوشته:  

ممنون.برای تمکن مالی اینکه این پول رو پدرم بهم داده قابل توجیهه؟

بله مشکلی نداره. بالاخره همه از بدو تولد که پولدار نبودن و از یه جایی شروع کردن.شمام نگران نباش
تشکر کنندگان: mehdihk ، پرسپولیس6 ، Iaccept ، Aghaman ، لطف اله ، maral-map
سلام بعد از ارسال فرم 260 و کارنت شدن و امدن نامه دوم :
1 ایا باید مدارکی پست بشود برای سفارت تا قبل از مصاحبه ؟
2 ایا در نامه دوم زمان و تاریخ مصاحبه معلوم هست و اگر خیر به چه صورت معلوم میشود ؟
ضمنا فارت مورد نظر ابوظبی هست ...
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
تشکر کنندگان:
(2015-06-25 ساعت 00:35)srmir نوشته:  سلام بعد از ارسال فرم 260 و کارنت شدن و امدن نامه دوم :
۱ ایا باید مدارکی پست بشود برای سفارت تا قبل از مصاحبه ؟
۲ ایا در نامه دوم زمان و تاریخ مصاحبه معلوم هست و اگر خیر به چه صورت معلوم میشود ؟
ضمنا فارت مورد نظر ابوظبی هست ...

1: اگر ابوظبی باشی خیر. (پست کردن فقط برا انکاراست)
2:بله
تشکر کنندگان: Iaccept ، پرسپولیس6
آقای قریشی عزیز من منظورتونا متوجه نشدم ...من لیسانس دارم یعنی چهار سال از ترم اول دانشگاه ریز نمره هاشا بگیرم تا ترم هشت که دانشگاهم تمام شد .....این خیلی سخته هزینم هم که خیلی میشه اگه بخوام بدم مترجم .....معذرت میخوام جوابتونا متوجه نشدم .....ممنون میشم اگه زحمت بکشید وباز بهم جواب بدید

آقای قریشی من نظام جدید بودم وپیش دانشگاهی رفتم ....ریز پیش دانشگاهی را بگیرم یا ریز نمرات چها رسال دانشگاه را ..........بازم ببخشید سوالم تکراریه
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-06-25 ساعت 09:15)لطف اله نوشته:  آقای قریشی عزیز من منظورتونا متوجه نشدم ...من لیسانس دارم یعنی چهار سال از ترم اول دانشگاه ریز نمره هاشا بگیرم تا ترم هشت که دانشگاهم تمام شد .....این خیلی سخته هزینم هم که خیلی میشه اگه بخوام بدم مترجم .....معذرت میخوام جوابتونا متوجه نشدم .....ممنون میشم اگه زحمت بکشید وباز بهم جواب بدید

آقای قریشی من نظام جدید بودم وپیش دانشگاهی رفتم ....ریز پیش دانشگاهی را بگیرم یا ریز نمرات چها رسال دانشگاه را ..........بازم ببخشید سوالم تکراریه

گرفتن ریز نمرات اصلا سخت نیست و همیشه هم لازم دارین پس حتما بگیرید. ریز نمرات و مدرک رو با هم ترجمه میکنن و یه پانچ میشه. برای دیپلم و پیش دانشگاهی هم همینطور. هزینه ترجمه هم دیگه باید بدین اما چون مهر دادگستری و خارجه رو نمیخواد هزینه خیلی خیلی کم میشه.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: ed2008 ، Iaccept ، پرسپولیس6
(2015-06-24 ساعت 12:22)samira2016 نوشته:  سلام دوستان براي ترجمه مدارك از آيا مهر دادگستري يا وزارت امورخارجه نياز است ؟ چون توي سفرنامه ها بعضي ها نوشته بودن مدارك ترجمه شده شون فاقد اين مهر بوده و ايرادي هم گرفته نشده ازشون ؟
http://www.applyabroad.org/forum/showthr...۲۰۱۵/page2
ضمناً براي مدارك دانشگاهي بايد ببريم دانشگاه تاييد كنه و تو پاكت مهر و موم شده بزاره يا نه ؟

اين مطالبو از سايت يك دارالترجمه برداشتم
.برای تایید مدارک دانشگاه های سراسری چه مدارکی نیاز است؟

جواب: مدارک دانشگاهی برای ترجمه رسمی با مهر مترجم نیاز به هیچ تاییدیه ای ندارند وتنها ارائه اصل مدارک کافی است.

برای تایید ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی توسط دادگستری و یا وزارت خارجه، مهر وتاییدیه وزارت علوم ضروری است.

۲. آیا مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه رسمی نیاز به تاییدیه دارند؟

جواب: خیر، مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه رسمی با مهر مترجم نیاز به تاییدیه ندارند.

برای تایید ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی دانشگاه آزاد توسط دادگستری و وزارت خارجه این مدارک می بایست به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد رسیده باشند.

۳. برای تایید ترجمه رسمی سند ازدواج توسط دادگستری و وزارت خارجه به چه مدارکی نیاز است؟

جواب: برای تایید ترجمه رسمی سند ازدواج، شناسنامه یکی از زوجین ضروری است.

با سلام دوستان من هم یه همچین سئوالی دارم آیا برای مدرک دانشگاه آزاد نیاز به تایید دانشگاه آزاد هست ؟
ولی اینو میدونم اگر ریز نمرات قابل ترجمه رو گرفته باشین خودش مهرش قابل اعتبار هست و نیاز به تایید دانشگاه آزاد نداره .
دوستان راهنمایی کنن آیا نیاز هست یا خیر برای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد تایید دانشگاه آزاد رو بگیریم یا نه؟
با تشکر از همه دوستان.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,649)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من پاسپورت نداشتم و فرم 260 رو که پر کردم گزینه other travel document رو زدم، بعد از اینکه پاسپورت گرفتم لازمه آنلاک کنم یا اینکه روز مصاحبه پاسپورت رو با خودم ببرم آنکارا کافیه؟ کیس 2000******2016
تشکر کنندگان:
روز مصاحبه با خودتون ببرید
تشکر کنندگان: camaro ، پرسپولیس6
(2015-06-25 ساعت 21:41)رضا2015 نوشته:  روز مصاحبه با خودتون ببرید

کمال تشکر از مدیر عزیزمون
تشکر کنندگان:
سلام
من وقته پر کردن فرم یه اشتباه کردم و اونم اینکه در سوال مربوط به واکسیناسیون بر اساس قوانین آمریکا بجای پاسخ بلی اشتباه متوجه شدم و پاسخ خیر رو زدم

آیا نیاز به اصلاح فرم دارم ؟ و اگر دوستان میگن اصلاح شه به چه صورتی اقدام کنم ؟

نحوه درخواست برای اصلاح رو به من توضیح بدهید ؟ سفارت من آنکارا هست ممنون از دوستان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان