کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
salam, midonid to form DS160 che visayi ro bayad entekhab konam?
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 12:07)nima2018 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 12:01)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
یکی از آشناها مدرک فوق دیپلم داره . ( فوق دیپلم نظری البته ) یعنی پیش دانشگاهی رفته . بعد رفته دانشگاه فوق دیپلم گرفته . حالا مدرک پیش دانشگاهیش رو نداره . میگه دانشگاه گرفته نداده بهمون.
حالا چه کار کنه؟ همون فوق دیپلمش براش کافیه ؟ فقط همون رو ترجمه کنه؟ این دیگه معادل سازی هم نداره . چون خودش گذرونده بوده؟
میشه یکی راهنمایی کنه؟

سلام
دیپلم پیش و فوق دیپلم هر کدوم بود ببره.اگه نبود باید حتما فوق دیپلمو ببره.
تیازی به معدل سازی نیست

پس توی فرم باید وارد کنه 3 مرحله تحصیلی؟ بعد جدا جدا اطلاعات دیپلم پیش دانشگاهی و فوق دیپلم رو وارد کنه ؟
تشکر کنندگان:
سلام به همگي ضمن تبريك به برندگان ، دوستان خواهشا كمك ، من شنيدم امسال ديگه پستي نست و مدارك آنلاين فرستاده ميشه الان دقيقا بايد چيكار كنم؟!؟ گيج شدم
تشکر کنندگان: shahabjafari
جایی که نوشته آیا می توانید به زبانی غیر از زبان مادری صحبت کنی با بخونی . no رو انتخاب کنم؟
نصف نیمه انگلیسی بلده
كدوم قسمت فرم نوشته به چه زبوني مسلط هستين؟؟
در اینجا که میپرسه
In which occupation do you intend to work in the U.S.?

در آمریکا قصد داری چه کاری انجام بدی؟ واسه خانومی که خانه دار بوده همون homemaker رو دوباره انتخاب کنم؟

(2015-05-10 ساعت 17:49)Rira_1982 نوشته:  كدوم قسمت فرم نوشته به چه زبوني مسلط هستين؟؟

در قسمت Work / Education / Training Information
آخرین سوال هست
تشکر کنندگان:
سلام. من شوهرم پارسال بخاطر مشکل مالی و...... وارد س.پ.ا. شد. از شانس خوب یا بد الان لاتاری برده
به نظرتون میتونیم اقدام کنیم؟ اصلا اونجا میزارن که همچین افرادی هم بیان(چون از سر ناچاری رفته و در ضمن کارش هم اداریه)
و اینکه ممکنه اینجا بفهمن و اگه بفهمن اذیتش میکنن؟؟
چون ثبت نامم کامل نشده جوابتون رو ندیدم
دوستان آنکارا خوبه برای رفتن به مصاحبه یا عوضش کنم؟ کدوم سفارت بهتره و چرا؟ مرسی از راهنمایی
تشکر کنندگان:
كسي ميتونه با داشتن تنها كيس نامبر كاري انجام بدع؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-10 ساعت 11:00)dv2015 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 08:02)p00ya2001 نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 07:41)dv2015 نوشته:  سلام دوستان من چندتا سوال داشتم که سعی می کنم به تفکیک و شفاف مطرح کنم، قطعاً این سوالات ممکن هست برای سایر برندگان خوش شانس هم پیش بیاید.
۱) در ارتباط با پاسپورت نیاز هست که شماره سند پاسپورت اعضای کیس که باید معتبر باشد را ثبت کنیم حالا سوال اینه که ما مجبوریم دو ماه دیگر پاس را عوض کنیم آیا این شماره سند در تعویض تغییر می کند یا اینکه مشکلی پیش نمی آید.
۲) من که امسال پیش دانشگاهی را گذراندم و کنکور و دانشگاه را پیش رو دارم برای خروج از کشور آیا بهترین راه ثبت نام در دانشگاه و گرفتن مجوز خروج 20 روزه و حداکثر دو بار در سال که وثیقه 15 میلیون تومانی را هم شامل می شود است یا اینکه راه حل بهتری به نظر شما می رسد.
۳) موضوع آدرسی که باید بنویسیم در آمریکا با توجه به اینکه بعدها قابل تغییر است آیا می توانیم بدون هماهنگی (رویکر محرمانه بودن (: ) آدرس یکی از اقوام را بنویسیم و شش ماه بعد با او هماهنگ کنیم و ... یا خیر این موضوع مشکل آفرین می شود.
با تشکر
سلام دوست عزيز
در ارتباط با پاسپورت بهتره اول تعويض بشه بعد تو فرم وارد كنين الات تعويض پاسپورت نهايت يه هفته طول ميكشه
شما در هر صورت بايد دانشگاه قبول بشي تا بتوني از معافيت تحصيلي بخوردار بشي وگرنه كارت خيلي مشكل ميشه يه دانشگاه در پيتي هم شده قبول بشو
در مورد آدرس بهتره با اقوامتون قبلش هماهنگي كنين اگه آدرسي هم نداشتين همين سايت ميتونه آدرس براتون جور كنه

پویا جان از پاسخ شما ممنونم
اما در ارتباط با موضوع پاسپورت مشکل این است که پاسپورت من الان تمدید نمیشه و در زمان قبولی دانشگاه می توانم تمدید و مجوز خروج 20 روزه بگیرم حالا سوال این است که در تعویض پاسپورت شماره پاسپورت تغییر می کند یا نه
امید وارم تونسته باشم منظورم را بیان کنم
با تشکر

دوست عزيز با تعويض پاسپورت شماره پاسپورت هم عوض ميشه همسر من تازه عوض كرده شمارش تغيير كرده
همسر من از سن 16 سالگی تا الان در چندین شهر و محل متفاوت زندگی کرده آیا لازمه که همه رو ذکر کنیم؟؟
(2015-05-10 ساعت 20:37)sahar_k نوشته:  همسر من از سن 16 سالگی تا الان در چندین شهر و محل متفاوت زندگی کرده آیا لازمه که همه رو ذکر کنیم؟؟

سعی کنید که همه اونها رو وارد کنید.
صداقت در گفتار مهمه
کیس نامبر:52015AS00002913
روییت قبولی: 2 می 2014
تعداد افراد : با خودم 4 نفر
سفارت: انکارا
ارسال فرم: 21 AUG اصلاح 23 SEP
نامه دوم:23 ژانویه
مصاحبه: 9 مارس
دریافت ویزا: 29 جولای کلیر و 11 اگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: sahar_k ، babak12 ، Kaveh ، shahabjafari
دوستان عزیز سلام
من select شدم الان باید دقیقا چیکار کنم؟ یکی به صورت شفاف مراحل کلی کارایی که باید انجام بدمو بهم بگه؟ تکمیل این فرمها تو کدوم سایت هست؟
با تشکر از همتون
(2015-05-10 ساعت 20:37)sahar_k نوشته:  همسر من از سن 16 سالگی تا الان در چندین شهر و محل متفاوت زندگی کرده آیا لازمه که همه رو ذکر کنیم؟؟
حتما وارد کنید

(2015-05-10 ساعت 20:45)farmetalll نوشته:  دوستان عزیز سلام
من select شدم الان باید دقیقا چیکار کنم؟ یکی به صورت شفاف مراحل کلی کارایی که باید انجام بدمو بهم بگه؟ تکمیل این فرمها تو کدوم سایت هست؟
با تشکر از همتون
تشریف ببرید این سایت
https://ceac.state.gov/ceac/
گزینه DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application انتخاب کنید
و شروع به پرکردن فرم کنید
یکی از دوستان فرم ترجمه کرده که می تونید از اونم استفاده کنید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: alinima ، sahar_k ، Kaveh ، shahabjafari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان