کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-07-09 ساعت 23:44)jahanshahloo نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:49)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:00)masiharezoo نوشته:  سلام مقدار تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی

طبق امار جدید برای سال ۲۰۱۵ باید حداقل 14720 دلار در حساب شما باشد

منبع از کدوم سایت هست؟میشه لینک بدی؟
سلام دوست عزیز شما میتونید از لینک تمکن مالی استفاده کنید
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، matin86 ، m.ghoreishi ، Aghaman ، masiharezoo
بچه ها ایمیل تاییدیه برای من نیومده.دیروز پر کردم فرمارو.جریان چیه ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 01:11)sinar نوشته:  بچه ها ایمیل تاییدیه برای من نیومده.دیروز پر کردم فرمارو.جریان چیه ؟

اگر اون صفحه اخر که حاوی بارکد هست رو گرفتی نیاز به ایمیل نداری.
مهم نیست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، لطف اله
(2015-07-09 ساعت 23:14)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 23:11)امیررضا.س نوشته:  خیلی ممنون دوست عزیز.
فقط در. تکمیل فرمDS 260 پول یا FEE باید واریز کنیم چون بالای فرم نوشته fee
سلام
شما نباید هیچ پولی برای پر کردن فرم پرداخت کنید.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام
من مجرد هستم و مبلغ 50 تا 55 میلیون در حساب بانکی دارم. احتیاجی به تمکن مالی از طرف پدرم یا ترجمه سند خانه وماشین ندارم؟
بخوام برای ادامه تحصیل به امریکا برم افیسر این تمکن مالی رو قبول میکنه یا نه وقتی افیسر سوالاتی میپرسه وچرا میخوای بیایی امریکا؟
یا نیاز به اسپانسر دارم؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 11:36)masiharezoo نوشته:  سلام
من مجرد هستم و مبلغ 50 تا 55 میلیون در حساب بانکی دارم. احتیاجی به تمکن مالی از طرف پدرم یا ترجمه سند خانه وماشین ندارم؟
بخوام برای ادامه تحصیل به آمریکا برم افیسر این تمکن مالی رو قبول میکنه یا نه وقتی افیسر سوالاتی میپرسه وچرا میخوای بیایی آمریکا؟
یا نیاز به اسپانسر دارم؟
مرسی

اگر خانم هستید ممکنه یک درصد خیلی پایینی از تون اسپانسر بخوان تو سالهای قبل چنین مواردی دیده شده ولی امسال حداقل من ندیدم
چون برای ادامه ی تحصیل میخواهید بروید به نظر من رو 75 میلیون تمکن بگیرید چون ممکنه براشون هزینه های تحصیل هم نکته باشه
البته در کل 55 میلیون قابل قبوله ولی پیشنهاد من عدد بالاست و حتی 80 تا
دنبال سند و .. نروید همین تمکن کفایت میکنه
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، masiharezoo
(2015-07-09 ساعت 18:53)davouddavoud نوشته:  سلام
در مورد سوال يك دقيقا بگيد شغلتون چيه تا انگليسيشو بهتون بگم
در مورد دومي اگه سنشون پايين بوده و داخل كذرنامه پدر يا مادرشون بودن لازم نيست

ممنون از davouddavoud و Aghaman

شغلم دقیقا به روز کردن سایت و نوشتن خبر و عکاسی
تشکر کنندگان:
سلام
من نمی دونم تو فرم اولیه برا همسرم که برنده اصلی است چه مقطع تحصیلی وارد کردم. فک میکردم چون اگه برنده بشیم تا زمان مصاحبه لیسانسش میگیره باید میزدم لیسانس اما الان متوجه شدم که باید می زدم دیپلم.
اول اینکه چه جوری میتونم بفهمم که تو فرم اولیه چی وارد کردم؟
دوم اگه لیسانس زدم الان بزنم دیپلم روز مصاحبه رد میشیم؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 15:08)motehayyer نوشته:  سلام
من نمی دونم تو فرم اولیه برا همسرم که برنده اصلی است چه مقطع تحصیلی وارد کردم. فک میکردم چون اگه برنده بشیم تا زمان مصاحبه لیسانسش میگیره باید میزدم لیسانس اما الان متوجه شدم که باید می زدم دیپلم.
اول اینکه چه جوری میتونم بفهمم که تو فرم اولیه چی وارد کردم؟
دوم اگه لیسانس زدم الان بزنم دیپلم روز مصاحبه رد میشیم؟
ممنون

فعلا فرم 260 رو درست پر کنید و بفرستید ، این از همه چیز مهمتره
اگر ازتون سوال شد همانجا توضیح دهید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، m.ghoreishi
سلام دوستان ،اینطور که دوستان میگن هر چه زودتر فرو 260 را بفرستین زودتر کارنت میشین پس به هیج وجه معطل نکنید و بفرستین که هر چه زودتر بروید مصاحبه خیلی بهتره
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز 2016 من تازه الان کارنت های 2015 دیدم و متوجه شدم که برای سپتامبر عبارت cut-offs رو قرار داده این به معنی است که احتمال داره امسال یک ماه زودتر شروع بشه کارنت ها و همچنین اگر با ویزا بولتن ها و کارنت های سال های قبل نگاه کنین متوجه میشین که شماره ها خیلی کمتر شده
امیدوارم امسال وضعیت بهتر بشه .
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
(2015-07-10 ساعت 23:29)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز ۲۰۱۶ من تازه الان کارنت های ۲۰۱۵ دیدم و متوجه شدم که برای سپتامبر عبارت cut-offs رو قرار داده این به معنی است که احتمال داره امسال یک ماه زودتر شروع بشه کارنت ها و همچنین اگر با ویزا بولتن ها و کارنت های سال های قبل نگاه کنین متوجه میشین که شماره ها خیلی کمتر شده
امیدوارم امسال وضعیت بهتر بشه .
سلام دوست عزیز
همانطور که من قبلا چند بار واسه دوسنان حدسیات خودم را گفتم با توجه به اینکه تعداد برنده های 2016 حدود 34 هزار نفر کمتر شده و نیز در آسیا 5 هزار نفر نسبت به سال 2015 کمتر شده دوستان 2016 میتوانند امید بسیار زیادی برای گرفتن ویزا و حتی زودتر کارنت شدن داشته باشند با توجه به اینکه تعداد ویزاها همان 50 هزارتا باقی مانده. با مشاهده جدول زیر و مقایسه اعداد و ارقام لاتری 2016 با سالهای قبل میتوان به این حدسیات دست پیدا کرد. ولی تمامی نظرات بنده در حد احتمال است. خواهشا سعی کنید اینکونه سوالات را در قسمت سوالات غیر مرتبط.... بپرسید. موفق باشید.
[عکس: casenumber3_copy.jpg]
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: Aghaman ، sadaf44 ، ALIREZA_DEN ، لطف اله ، humsun ، matin86 ، maral-map
(2015-07-10 ساعت 01:11)sinar نوشته:  بچه ها ایمیل تاییدیه برای من نیومده.دیروز پر کردم فرمارو.جریان چیه ؟

سلام.واسه منم نیومده ولی واسه بعضی ها جرا.ولی مهم نیست.شما همون صفه را کپی بگیری کافیه
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
من موقع پر کردن ۲۶۰ دانشجو بودم ولی الان دانشگاهم تموم شد (با پایان امتحانات(۱ماهی هست)) و خوب هنوز مدرکم آماده نیست،
البته شغل اصلی رو هم دانشجو زده بودم،حالا میخوام بدونم:
۱.اگه مدرکمو تا زمان مصاحبه گرفتم، ترجمه کنم ببرم یا ...؟
۲.شغل اصلی رو زمان مصاحبه چیکار کنم؟ چی بگم؟(البته من در قسمت ، آیا شغل دیگری دارید رو زدم بوتیک دارم)
با تشکر از تمام کسانی که وقت میذارن، راهنمایی کنن.
The lord will provide
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من هنوز برای شهر برای زندگی به جمع بندی نرسیدم، تو فرم باید چیکار کنم؟
2_آدرسی که برای ارسال گرین کارت میخاد هم من جای خاصی ندارم الان ی دوستی هست که احتمالا با جایی که من بخام برم خیلی فاصله داره، پیشنهادتون چی برای این دو سوال
..؟
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان