کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
دوستان عزیز چرا در حدول بالا برای کل دنیا عدد 91563 قید شده در حالیکه در نامه برنده شدن عدد 84000 قید گردیده است؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
سلام دوستان من یه ایمیل دریافت کردم
****jaberi - KCC Application Notification 2015977C8F****
ایمیل اینه
user_reply_8a0a74f53dc01c25a462be2f8b0f3404@dvl-notification.com
لینک سایتم اینه
http://state-sv1e621778469.diversityvisa...5C8FGM7755

من فکر میکنم این ایمیل و اطاعات ساختگی
اطلاعات منو کامل تو ایمیل زده
اسمم یه اسپلاش اشتباهه
دوستان کنفرم نامبر و فامیل و سال تولد هر چی بزنین وارد میشه.برا همین من لینک قبلیشو ندادم تا اطلاعاتتون دست کسی نیافته.

اینم لینک اصلی که تو ایمیل شده
http://state-sv1e621778469.diversityvisa...7C8FGM7755

مقایسه سایت اصلی با سایت فیک
dvlottery.state.gov
diversityvisa-state.com

البته الان دیگه 100% مطمئنم سایت فیک هست
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 09:05)a4542 نوشته:  دوستان عزیز چرا در حدول بالا برای کل دنیا عدد 91563 قید شده در حالیکه در نامه برنده شدن عدد 84000 قید گردیده است؟
سلام دوست عزیز حق با شماست. من این عدد را اصلاح میکنم.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: matin86
دوستان یعنی از بین 20002 نفر برنده در سال 2015 فقط 7650 نفر دعوت به مصاحبه شدن؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 14:17)a4542 نوشته:  دوستان یعنی از بین 20002 نفر برنده در سال ۲۰۱۵ فقط 7650 نفر دعوت به مصاحبه شدن؟

بله ديگه، كلا طبق قانون هر سال 150.000 نفر رو اعلام ميكنن كه از اين ميان 50.000 نفر رو قبول ميكنن..
اون 7650 كه شما ميفرماييد مربوط به آسيا است
تشکر کنندگان: عسل.م
(2015-07-11 ساعت 11:33)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 09:05)a4542 نوشته:  دوستان عزیز چرا در حدول بالا برای کل دنیا عدد 91563 قید شده در حالیکه در نامه برنده شدن عدد 84000 قید گردیده است؟
سلام
نه اين عدد كه تو جدول نوشتيد درسته،توي نامه ي قبولي ٨٤٠٠٠ رو اشتباه نوشتن صحيحش همون ٩١٥٦٣ هست كه داخل سايت وزارت خارجه امريكا هم گفتن و تصحيحش كردند.
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 08:58)Hamed_402 نوشته:  سلام
دوستان من هنوز برای شهر برای زندگی به جمع بندی نرسیدم، تو فرم باید چیکار کنم؟
2_آدرسی که برای ارسال گرین کارت میخاد هم من جای خاصی ندارم الان ی دوستی هست که احتمالا با جایی که من بخام برم خیلی فاصله داره، پیشنهادتون چی برای این دو سوال
..؟

دوست من
شما فرم 260 رو سریع بفرست
برای آدرس هم فعلا آدرس همون دوستت رو بده و تو فرم هم بگو میخوای بری همونجا
بعدا زیاد فرصت داری که آدرست رو عوض و تصحیح کنی
موفق باشی
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT ، AliReza.Sh
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
من موقع پر کردن ۲۶۰ دانشجو بودم ولی الان دانشگاهم تموم شد (با پایان امتحانات(۱ماهی هست)) و خوب هنوز مدرکم آماده نیست،
البته شغل اصلی رو هم دانشجو زده بودم،حالا میخوام بدونم:
۱.اگه مدرکمو تا زمان مصاحبه گرفتم، ترجمه کنم ببرم یا ...؟
۲.شغل اصلی رو زمان مصاحبه چیکار کنم؟ چی بگم؟(البته من در قسمت ، آیا شغل دیگری دارید رو زدم بوتیک دارم)
با تشکر از تمام کسانی که وقت میذارن، راهنمایی کنن.
The lord will provide
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 14:53)aminooo نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
من موقع پر کردن ۲۶۰ دانشجو بودم ولی الان دانشگاهم تموم شد (با پایان امتحانات(۱ماهی هست)) و خوب هنوز مدرکم آماده نیست،
البته شغل اصلی رو هم دانشجو زده بودم،حالا میخوام بدونم:
۱.اگه مدرکمو تا زمان مصاحبه گرفتم، ترجمه کنم ببرم یا ...؟
۲.شغل اصلی رو زمان مصاحبه چیکار کنم؟ چی بگم؟(البته من در قسمت ، آیا شغل دیگری دارید رو زدم بوتیک دارم)
با تشکر از تمام کسانی که وقت میذارن، راهنمایی کنن.
The lord will provide

دوست من سلام
اگر تا اون موقع تونستی مدرکت رو بگیری که خوب ترجمه میکنی و میبری و نتونستی هم مشکلی پیش نمیاد
همون بوتیک خوبه ، اینها مسائل مهمی نیست که نگرانش باشید ، بگو برتیک دارم در کنارش درسم رو هم میخوندم
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: aminooo ، USIMMIGRANT
(2015-07-11 ساعت 14:29)sadaf44 نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 11:33)davouddavoud نوشته:  
سلام
نه اين عدد كه تو جدول نوشتيد درسته،توي نامه ي قبولي ٨٤٠٠٠ رو اشتباه نوشتن صحيحش همون ٩١٥٦٣ هست كه داخل سايت وزارت خارجه امريكا هم گفتن و تصحيحش كردند.
سلام
حق با صدف عزیز هست. راستشو بخوای منم از داخل اون سایت چک کردم ولی وقتی نامه را دیدم فکر کردم رقم نامه درسته. ممنون
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان برای پیش دانشگاهی همون high school diploma بزنیم؟ چون pre-university degree نیست.
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 23:32)nimashariat نوشته:  سلام.چرا ۲۰۱۵ اینجوری شده؟ طبق جدولی که دوستمون گذاشت برای سپتامبر دیگه شماره جدید اعلام نکردن و کار با همون 7650 تموم شد ولی سال قبل تا 13000 وسال های قبل ترش تقریبا همه برای مصاحبه می رفتن.یکی از اشناها حدود 8000 بود که با این وضع ویزا بهش نرسید.اینجوری امسال چی می شه؟ مال من حدود 6600 هست.خیلی نگران شدم.کسی مس دونه جریان چیه؟
سلام دوست عزيز اين قسمت مربوط به فرم ٢٦٠ هست خواهشا اين پست را حذف كن و در قسمت سوالات غير مرتبط بيان كن. تا پاسختون را بدم. ممنون
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: humsun
(2015-07-11 ساعت 23:39)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 23:32)nimashariat نوشته:  سلام.چرا ۲۰۱۵ اینجوری شده؟ طبق جدولی که دوستمون گذاشت برای سپتامبر دیگه شماره جدید اعلام نکردن و کار با همون 7650 تموم شد ولی سال قبل تا 13000 وسال های قبل ترش تقریبا همه برای مصاحبه می رفتن.یکی از اشناها حدود 8000 بود که با این وضع ویزا بهش نرسید.اینجوری امسال چی می شه؟ مال من حدود 6600 هست.خیلی نگران شدم.کسی مس دونه جریان چیه؟
سلام دوست عزيز اين قسمت مربوط به فرم ٢٦٠ هست خواهشا اين پست را حذف كن و در قسمت سوالات غير مرتبط بيان كن. تا پاسختون را بدم. ممنون

من قبلا از دوستان سوال کردم که آیا تو این سایت صفحات دیگه ای هم در باره لاتاری 2016 هست یا نه مه کسی جواب نداد.شما لطف کن راهنمایی کن.من تو این چند ماه فقط از این پیج مطالب رو پیگیری می کردم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 00:06)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 23:29)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز ۲۰۱۶ من تازه الان کارنت های ۲۰۱۵ دیدم و متوجه شدم که برای سپتامبر عبارت cut-offs رو قرار داده این به معنی است که احتمال داره امسال یک ماه زودتر شروع بشه کارنت ها و همچنین اگر با ویزا بولتن ها و کارنت های سال های قبل نگاه کنین متوجه میشین که شماره ها خیلی کمتر شده
امیدوارم امسال وضعیت بهتر بشه .
سلام دوست عزیز
همانطور که من قبلا چند بار واسه دوسنان حدسیات خودم را گفتم با توجه به اینکه تعداد برنده های ۲۰۱۶ حدود 34 هزار نفر کمتر شده و نیز در آسیا ۵ هزار نفر نسبت به سال ۲۰۱۵ کمتر شده دوستان ۲۰۱۶ میتوانند امید بسیار زیادی برای گرفتن ویزا و حتی زودتر کارنت شدن داشته باشند با توجه به اینکه تعداد ویزاها همان 50 هزارتا باقی مانده. با مشاهده جدول زیر و مقایسه اعداد و ارقام لاتری ۲۰۱۶ با سالهای قبل میتوان به این حدسیات دست پیدا کرد. ولی تمامی نظرات بنده در حد احتمال است. خواهشا سعی کنید اینکونه سوالات را در قسمت سوالات غیر مرتبط.... بپرسید. موفق باشید.
[عکس: casenumber3_copy.jpg]

مثال نقض شما خود سال 2014 و 2015 ست خوب 2015 هم نسبت به 2014 برندگان کمتری داشت ولی کلا به این شکل شد Sad
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: matin86
سلام خدمت همه دوستان و برندگان 2016
يادش بخير پارسال همين موقع با چه ذوق و شوقي پيگير جمع آوري اطلاعات براي پر كردن فرم و ساير اقدامات لازم بودم
يكسال از عمرم را گذاشتم پاي رويا پردازي و آمادگي براي يك زندگي جديد و آرماني
اما كم كم با اعلام شدن ويزا بولتن روياها جاي خودشون را به استرس دادن تا همين ديروز كه كلا همه چيز تموم شد
با كيس 7900 موندم بدون اينكه حتي برم مصاحبه
نميخوام حال و هواتون را به هم بريزم ولي ميخوام بهتون بگم از همين الان سعي كنيد به اين لاتاري لامصب دل نبنديد
زندگي عادي خودتون را پيش بگيريد و تا زمانيكه گرين كارت را تو دستتون نديديد ذوق نكنيد
داشتن كيس پايين ، نداشتن سربازي و كار دولتي و هر چيز ديگه اي كه ميگن در گرفتن ويزا موثره هيچ تضميني نميده
كه كار را تموم شده فرض كنيد
ايشالا همگي موفق باشيد و امسال طوري رقم بخوره كه همه ويزا بگيريد و به آرزوتون برسيد. ( بازمانده 2015 )
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، Haghighat ، Aghaman ، usatravel ، simsim2016 ، matin86 ، Matin625 ، لطف اله ، puryapurya ، tamana2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان