کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-07-07 ساعت 10:06)jaberi1986 نوشته:  سلام دوستان
من معافی سه برادری گرفتم و تو فرم ds-260 نوشته شده خدمت رفتین یا نه و توضیحات ازم نخواسته
سوالم اینه که من رو کارت پایان خدمتم نوشته شده معافیت موارد خواص و این شاید برای افیسر مبهم باشه.اگه ازم بپرسه که این معافی چیه و چطوریه؟باید چی کار کنم و چطور میتونم ثابت کنم که این معافی سه برادریه؟به نظرتون چی کار کنم؟

سلام،فكر نكنم واسشون مهم باشه معافيتت چجوري گرفتي فقط در حد سوال باشه،ولي شما جهت اطمينان از نظام وظيفه درخواست كن يه گواهي به شما بده كه به خاطر چي معاف شديد همون را ترجمه كنيد ببريد كه اگر واسشون مهم بود ارايه بدي

(2015-07-08 ساعت 23:46)M.d نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 10:06)jaberi1986 نوشته:  سلام دوستان
من معافی سه برادری گرفتم و تو فرم ds-260 نوشته شده خدمت رفتین یا نه و توضیحات ازم نخواسته
سوالم اینه که من رو کارت پایان خدمتم نوشته شده معافیت موارد خواص و این شاید برای افیسر مبهم باشه.اگه ازم بپرسه که این معافی چیه و چطوریه؟باید چی کار کنم و چطور میتونم ثابت کنم که این معافی سه برادریه؟به نظرتون چی کار کنم؟

سلام،فكر نكنم واسشون مهم باشه معافيتت چجوري گرفتي فقط در حد سوال باشه،ولي شما جهت اطمينان از نظام وظيفه درخواست كن يه گواهي به شما بده كه به خاطر چي معاف شديد همون را ترجمه كنيد ببريد كه اگر واسشون مهم بود ارايه بدي

گواهي هم نياز نيست حتما به سفارت بزنه كه نميزنم ،به هر جايي نامه يا گواهي بهت بدند مشكل نداره همونو ترجمه كن
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: jaberi1986
من خیلی بابت اصل لیسانسم استرس دارم که تایید نشه توسط وزارت علوم و نتونم ترجمه ش کنم برای سفارت...چ کار کنم؟ با ریز نمرات میشه کاری کرد؟ دارالترجمه ترجمه غیررسمی میکنه؟توروخدا راهنمایی کنید
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
ارسال شده توسط sinar - امروز 12:16 AM
من خیلی بابت اصل لیسانسم استرس دارم که تایید نشه توسط وزارت علوم و نتونم ترجمه ش کنم برای سفارت...چ کار کنم؟ با ریز نمرات میشه کاری کرد؟ دارالترجمه ترجمه غیررسمی میکنه؟توروخدا راهنمایی کنید
ارسال شده توسط M.d - دیروز 10:46

دوست عزيز اگه هنوز مدركتون آماده نيست كه نگرانى نداره !نميدونم منظورتون از تأييد نشدن چيه ؟اما به هر حال يكى از دوستانم اوائل تيرماه مصاحبشون بود و نتونسته بودن مدرك ليسانسشون رو ببرن به آفيسر گفته مدركم آماده نبود و دارالترجمه گواهى رو ازم قبول نكرده و مدرك اصل خواسته و نتونستم مدرك ليسانسمو ترجمشو بيارم!فقط ديپلم و پيش دانشگاهيشو ارائه داده و ازش قبول كردن و يك ضرب هم گرفته!نگران نباشيد!اونها فقط ملاكشون ١٢سال تحصيله
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: لطف اله ، sinar ، maral-map
سلام دوستان من 40 روز پیش فرمم را دادم الان فهمیدم که دو تا اشتباه کردم تو ارسال مدارک تحصیلی یکی اینکه مدارکا به جا از آخر به اول از اول به آخر نوشتم یکیم اینکه هنوز لیسانسما تموم نکردم نوشتم دانشجو هسم این برام مشکل ایجاد میکنه حواهشا زود بگید مردم از استرس!
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 03:17)kian_parsi نوشته:  سلام دوستان من 40 روز پیش فرمم را دادم الان فهمیدم که دو تا اشتباه کردم تو ارسال مدارک تحصیلی یکی اینکه مدارکا به جا از آخر به اول از اول به آخر نوشتم یکیم اینکه هنوز لیسانسما تموم نکردم نوشتم دانشجو هسم این برام مشکل ایجاد میکنه حواهشا زود بگید مردم از استرس!

خیر مشکلی ایجاد نمیشه.
شما دروغی نگفتی که استرس داشته باشی. هنوز دانشجویی و این مشکل ساز نیست برا مصاحبه گواهی اشتغال بتحصیل همرات داشته باش که نشون بدی دانشجویی. تمام
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، لطف اله ، matin86
خب اون برعکس قرستادن مدارک چی؟
ممنون زود جواب دادید
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 01:16)sinar نوشته:  من خیلی بابت اصل لیسانسم استرس دارم که تایید نشه توسط وزارت علوم و نتونم ترجمه ش کنم برای سفارت...چ کار کنم؟ با ریز نمرات میشه کاری کرد؟ دارالترجمه ترجمه غیررسمی میکنه؟توروخدا راهنمایی کنید

منظورتون از تاييد نشدن چيه؟؟
يعني هنوز ليسانستون صادر نشده يا مسترسيد واسه ترجمه مهر وزارت علوم كه ميخواي بزني دير بشه؟؟
اگر ايسانس دارين كه مهر وزارت علوم نياز نيست فقط ترجمه كن و مهر دادگستري جهت اطمينان كه بسياري از دوستان ميگويند مهر دادگستري هم نياز نيست
اگر مدرك ليسانس هنوز آماده نشده گواهي موقت پايان تحصيلات بگير ترجمه كن
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.لطفا کمک کنید.
در پر کردن DS260 باید هزینه یا fee پرداخت کنیم یا نه؟
اصن تا قبل از سفارت باید پولی واریز کنیم؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
سلام دوستان.یه سوال.ایا تو این سایت پیج دیگه ای هم در ارتباط با لاتاری امسال هست که نیاز باشه اونم بخونم؟ چون من تو این چند ماه فقط از طریق این پیج مطالبو دنبال می کنم.
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 03:00)matin86 نوشته:  ارسال شده توسط sinar - امروز 12:16 AM
ارسال شده توسط M.d - دیروز ۱۰:46

دوست عزيز اگه هنوز مدركتون آماده نيست كه نگرانى نداره !نميدونم منظورتون از تأييد نشدن چيه ؟اما به هر حال يكى از دوستانم اوائل تيرماه مصاحبشون بود و نتونسته بودن مدرك ليسانسشون رو ببرن به آفيسر گفته مدركم آماده نبود و دارالترجمه گواهى رو ازم قبول نكرده و مدرك اصل خواسته و نتونستم مدرك ليسانسمو ترجمشو بيارم!فقط ديپلم و پيش دانشگاهيشو ارائه داده و ازش قبول كردن و يك ضرب هم گرفته!نگران نباشيد!اونها فقط ملاكشون ١٢سال تحصيله

خیلی ممنون از شما بابت خبر خوبتون.مدرک حاضره ولی وزرات علوم تایید نمیکنه اگه سربازیت وضعیتش مشخض نباشه.البتع من شنیدم میشه غیر رسمی ترجمه کرد اطلاعی دارید شما ؟

(2015-07-09 ساعت 05:06)M.d نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 01:16)sinar نوشته:  من خیلی بابت اصل لیسانسم استرس دارم که تایید نشه توسط وزارت علوم و نتونم ترجمه ش کنم برای سفارت...چ کار کنم؟ با ریز نمرات میشه کاری کرد؟ دارالترجمه ترجمه غیررسمی میکنه؟توروخدا راهنمایی کنید

منظورتون از تاييد نشدن چيه؟؟
يعني هنوز ليسانستون صادر نشده يا مسترسيد واسه ترجمه مهر وزارت علوم كه ميخواي بزني دير بشه؟؟
اگر ايسانس دارين كه مهر وزارت علوم نياز نيست فقط ترجمه كن و مهر دادگستري جهت اطمينان كه بسياري از دوستان ميگويند مهر دادگستري هم نياز نيست
اگر مدرك ليسانس هنوز آماده نشده گواهي موقت پايان تحصيلات بگير ترجمه كن
نه تا اونموقع حاضره و چون من مدرکمو خریدم بهم میدن اصلشو فقط تایید شاید نشه.پس میشه ترجمه کرد؟همه دارالترجمه ها این کارو میکنن؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
From: "KCC Notification" <noreply@ceac-app.com>
To: "alio " <jil@yahoo.com>
Full Headers Printable View

Kentucky Consular Center (KCC) sent this message to alio (jil@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from Kentucky Consular Center (KCC)

Dear ali jondi,

Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa Program person for receiving a Green Card. You can live permanently in the United States as an American resident, enter and leave the country as you wish. You can work, study, or invest. You can gain health, education, social security and other benefits. Getting a Green Card does not affect your present citizenship.

Confirmation Number: 2015966C7FNH8964
Name: ali jondi
Marital Status: NO
Phone Number: inja shomaram boood pakesh kardam

Please click the link bellow and start the integration process in the United States as soon as possible.

http://state-sv54dca711131.dvs-program.c...6C7FNH8946

If your link doesn't work, it's possible that it was broken by your email system. If the link isn't clickable or part of the link is cut off, please copy and paste the entire URL into your browser's address bar and press Enter;.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
ااین نامه دو روز پیش برام اومده کسی میدونه چیه ایا واسه کسی رفته[font=Courier][/font][font=Arial][/font]
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
دو تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید.
1-من شغلم به صورت قراردادی در یک اداره دولتیه ، آیا لازمه بزنم شغل دولتی؟ من زدم OTHER بعدش نوشتم clerk in medical university
2- همسر من که برنده اصلی سالها پیش (زمانی که گذرنامه خانوادگی می گرفتن) رفته سوریه. آیا لازمه تو فرم ذکر بشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 13:41)jilibiliyaee نوشته:  From: "KCC Notification" <noreply@ceac-app.com>
To: "alio " <jil@yahoo.com>
Full Headers Printable View

Kentucky Consular Center (KCC) sent this message to alio (jil@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from Kentucky Consular Center (KCC)

Dear ali jondi,

Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa Program person for receiving a Green Card. You can live permanently in the United States as an American resident, enter and leave the country as you wish. You can work, study, or invest. You can gain health, education, social security and other benefits. Getting a Green Card does not affect your present citizenship.

Confirmation Number: 2015966C7FNH8964
Name: ali jondi
Marital Status: NO
Phone Number: inja shomaram boood pakesh kardam

Please click the link bellow and start the integration process in the United States as soon as possible.

http://state-sv54dca711131.dvs-program.c...6C7FNH8946

If your link doesn't work, it's possible that it was broken by your email system. If the link isn't clickable or part of the link is cut off, please copy and paste the entire URL into your browser's address bar and press Enter;.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
ااین نامه دو روز پیش برام اومده کسی میدونه چیه ایا واسه کسی رفته[font=Courier][/font][font=Arial][/font]

سلام
معمولاً نامه اي دالّ بر قبولي در لاتاري براي شخص برنده نمياد. به نظرم ميتونه كلاهبرداري باشه.
و همينطور سايت اصلي لاتاري با عبارت .....state.gov تموم ميشه كه اينجا .com هستش
بازم دوستان بهتر ميتونن نظر بدن
تشکر کنندگان: jilibiliyaee ، maral-map
سلام مقدار تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2015-07-09 ساعت 16:00)masiharezoo نوشته:  سلام مقدار تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی

طبق امار جدید برای سال 2015 باید حداقل 14720 دلار در حساب شما باشد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، Amir.AA ، matin86 ، لطف اله ، Nightsky007 ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان