کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-07-13 ساعت 20:52)امیررضا.س نوشته:  سلام.
من تو فرم ds 260 زدم دانشجو هستم ولی هنوز مدرکم را نگرفتم.
میخواستم ببینم روز مصاحبه چی باید ببرم که نشون بده دانشجو هستم؟

گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه بگيريد و ديپلم و پيش
راستي چند صفحه قبل هم يه توضيحاتي براي گرفتن گواهي هست
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من دیروز فرممو sign کردم بعد یک بی دقتی که کردمو الان استرس گرفتم اینه که اسمه دانشگامو کامل نزدم اسم دانشگاهو زدم allame mohaddes در صورتیکه اسم کاملش علامه محدث نوری (ره) است الان مشکلی داره یا نداره؟
ارزش اینو داره که دوباره فرمو باز کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-14 ساعت 12:23)mohamadfarhang نوشته:  سلام بچه ها من دیروز فرممو sign کردم بعد یک بی دقتی که کردمو الان استرس گرفتم اینه که اسمه دانشگامو کامل نزدم اسم دانشگاهو زدم allame mohaddes در صورتیکه اسم کاملش علامه محدث نوری (ره) است الان مشکلی داره یا نداره؟

ببين دوست عزيز آنلاك كردن خيلي كار جالبي نيست و كارنت شدن و مصاحبه رو به تعويق ميندازه و به نظرم اصلا نكته خاصي نيست و راحت روز مصاحبه ميتوني اعلام كني كه اشتباه كردي و همونجا اصلاح كني. ولي لطفا شما امضاتونو تكميل كنيد تا هم بهتر بتونيم با هم آشنا بشيم و دوستان پيشكسوت بر اين اساس بهتر راهنمايي كنند. ممنونم ازتون
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: usatravel ، ARSAMNEW
سلام دوستان
تعیین سفارت هر کس بیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-07-14 ساعت 16:11)Mehdi0065 نوشته:  سلام دوستان
تعیین سفارت هرایوایبیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟

سلام، سفارتى كه در نامه اول مشخص شده بصورت پيشفرضه و ميتونيد تغييرش بديد، اگرم تغيير اعمال نكرديد kcc با توجه به شلوغى و حجم كاريه سفارتها يكى رو براتون انتخاب كرده و در نامه دوم بصورت قطعى و ١٠٠٪ به شما اعلام خواهد كرد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ho_tasha ، ARSAMNEW ، لطف اله ، Mehdi0065
(2015-07-14 ساعت 12:37)humsun نوشته:  
(2015-07-14 ساعت 12:23)mohamadfarhang نوشته:  سلام بچه ها من دیروز فرممو sign کردم بعد یک بی دقتی که کردمو الان استرس گرفتم اینه که اسمه دانشگامو کامل نزدم اسم دانشگاهو زدم allame mohaddes در صورتیکه اسم کاملش علامه محدث نوری (ره) است الان مشکلی داره یا نداره؟

ببين دوست عزيز آنلاك كردن خيلي كار جالبي نيست و كارنت شدن و مصاحبه رو به تعويق ميندازه و به نظرم اصلا نكته خاصي نيست و راحت روز مصاحبه ميتوني اعلام كني كه اشتباه كردي و همونجا اصلاح كني. ولي لطفا شما امضاتونو تكميل كنيد تا هم بهتر بتونيم با هم آشنا بشيم و دوستان پيشكسوت بر اين اساس بهتر راهنمايي كنند. ممنونم ازتون
تشکر کنندگان:
سلام من هم برنده لاتاری 2016 هستم کیس نامبر: **13
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان: usatravel ، ARSAMNEW
(2015-07-15 ساعت 02:58)rezaahvaz نوشته:  سلام من هم برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم کیس نامبر: **13

تبریک میگم لطفا اطلاعاتتون رو تو تاپیک های مربوطه بزارین تا بهتر باهم آشنا بشیم و هم ایشالا سالهای بعدی بتونن استفاده کنن.
شماره کیست هم که عالیه و سری اول کارنتی احتمالا.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
ارسال شده توسط rezaahvaz - امروز 01:58 AM
سلام من هم برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم کیس نامبر: **13
--------------------------------------------------------------------------
تبريك ميگم !موفق باشيد
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
سلام
برای این که از اسپانسر استفاده کنم فرم خاصی باید پر بشه اگه هست لطفا لینکشو بدید.
مرسی
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان.لطفا میشه راهنمایی بفرمایید که نامه دوم چه زمانی جایگزین میشه. یعنی زمان سفارت رو کی مشخص میکنند؟آیا برای همه کیس ها همزمان نامه دوم جایگزین میشه؟.کیس نامبر بنده **34 هست و ایمیل تائید تکمیل ثبت نام رو هم از kcc دریافت نکردم
تشکر کنندگان:
سلام.یه سوال داشتم.
من تو تکمیل فرمم شماره ماسپورتما دادم.
حالا امکان داره من تقاضای پاسپورت بدم و با یه پاسپورت جدید برم برا سفارت.
چون انقضای پاسپورتم فقط 1 سال دیگه مونده و کیسم **6 است.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
بله شما نیازی به انلاک فرم ندارین
برای تعویض گذرنامه اقدام کنید در زمان مصاحبه به همراه گذرنامه قبلی اتون تشریف ببرین سفارت و هر دو رو ارائه کنید.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW
(2015-07-15 ساعت 13:11)kamiko نوشته:  سلام به همه دوستان.لطفا میشه راهنمایی بفرمایید که نامه دوم چه زمانی جایگزین میشه. یعنی زمان سفارت رو کی مشخص میکنند؟آیا برای همه کیس ها همزمان نامه دوم جایگزین میشه؟.کیس نامبر بنده **34 هست و ایمیل تائید تکمیل ثبت نام رو هم از kcc دریافت نکردم
اگر فرم شما در سایت سیس به حالت COMPLETE در اومده میتونید برید صفحه اخر و دوباره برگه کانفرم رو ایمیل کنید /
کارنتی های شما از اکتبر شروع میشه امسال کارنتی اول 2500 بود شما احتمالا کارنتی سری سوم هستین و دسامبر یا ژانویه مصاحبه میرین
سایت بولتن رو چک کنید بعد از کارنت شدن نامه دوم جاگزین نامه اولتون تو سایت لاتاری جاگزین میشه و یه نامه چک کردن از KCC دریافت میکنید.
تشکر کنندگان: لطف اله ، ARSAMNEW ، simsim2016
(2015-07-15 ساعت 13:11)kamiko نوشته:  سلام به همه دوستان.لطفا میشه راهنمایی بفرمایید که نامه دوم چه زمانی جایگزین میشه. یعنی زمان سفارت رو کی مشخص میکنند؟آیا برای همه کیس ها همزمان نامه دوم جایگزین میشه؟.کیس نامبر بنده **34 هست و ایمیل تائید تکمیل ثبت نام رو هم از kcc دریافت نکردم

در مورد ایمیل تایید اگه اون نامه بارکد دار رو که وقتی فرم 260 رو پر کردید دارید هیچ نیاری به ایمیل نیست.
در مورد نامه دوم هم هر وقت کارنت بشبد نامه دوم جایگزین نامه اول میشه. برای اینکه تقریبا حدس بزنید چه زمانی میشه لطفا تاپیک بولتن ویزا 2015 رو بخونید.
موفق باشید
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: لطف اله ، ARSAMNEW

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان