کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
ارسال شده توسط masiharezoo - دیروز 11:53 AM
سلام
برای این که از اسپانسر استفاده کنم فرم خاصی باید پر بشه اگه هست لطفا لینکشو بدید.
مرسی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله بايد توسط اسپانسر فرم I-134 پرشه و واستون ارسال شه تا روز مصاحبه با خودتون ببريد .
متأسفانه نتونستم لينكشو واستون بزارم ولى سرچ كنيد پيداش ميكنيد .در ضمن در تاپيك اسپانسر ميتونيد لينكشو پيدا كنيد.
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: masiharezoo
(2015-07-09 ساعت 16:49)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:00)masiharezoo نوشته:  سلام مقدار تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی

طبق امار جدید برای سال ۲۰۱۵ باید حداقل 14720 دلار در حساب شما باشد
به تومان حدوداً چقدر باید باشه؟؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-07-16 ساعت 04:41)yassin30 نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 16:00)masiharezoo نوشته:  سلام مقدار تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی

انشالله وقتی خواستی بری مصاحبه این عددو ضربدر نرخ روز دلار کن مقدارش بدست میاد!!
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، arminbhz ، ARSAMNEW ، لطف اله ، masiharezoo
(2015-07-16 ساعت 04:50)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 04:41)yassin30 نوشته:  
مرسی

انشالله وقتی خواستی بری مصاحبه این عددو ضربدر نرخ روز دلار کن مقدارش بدست میاد!!
چش
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من هنوز فرم 260 و پر نکردم
کیسم ××6 هست
به نظرتون الان پر کنم شانسی دارم؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 12:11)shahrzadbz نوشته:  سلام دوستان
من هنوز فرم 260 و پر نکردم
کیسم ××۶ هست
به نظرتون الان پر کنم شانسی دارم؟
سلام
١٠٠ در ١٠٠ شانس داريد. هرچه زودتر با دقت پر كنيد و بفرستيد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان در قسمت مربوط به قبولی پیش و دبیرستان این سه تا گزینه است ، کدوم بنویسم؟
Degree, Diploma or Certificate Received
تشکر کنندگان:
با سلام

2 تا سوال دارم.

1- بعد از پر کردن فرم ds-260، اگر نیاز به تغییری باشه، در صورت اعمال تغییر، چطور میشه فهمید که تغییر داده شده؟؟؟
2- برای گرفتن گواهی تمکن مالی، مبلغ مورد نظر چه مدت باید توی بانک بمونه؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 22:08)asal irani نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 12:33)Hamed_402 نوشته:  دوستان من برنده اصلی هستم و پاسپورت هم دارم ولی خانم هنوز پاسپورتش نيومده
تو قسمت شماره پاسپورت برای همسرم چی بنویسم؟

سلام دوس عزیز .بایدمنتظر بموند پاسپورت ایشون هم بیاد . حتما باید شماره پاسپورت و وارد کنید

البته ميدونم شما جواب اين سوْال رو چند صفحه قبل دريافت كردين و همونجا هم تشكر كردين ولي من دوباره همون پاسخ رو تكرار ميكنم چون إز شواهد پيداست دوستاني هستند كه وقت ندارند مطالب آموزنده صفحات اول رو بخونن.
در نتيجه شما مييتونيد فرم رو تكميل و ارسال كنيد و در قسمت پاس خانم تون بزنيد other travel document رو انتخاب كنيد و روز مصاحبه شماره پاس رو اراىه بدين كه تاريخ صدور مشخصه و توضيح بدين.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام میخواستم بدونم میشه تاریخ مصاحبه رو تغییر داد؟ ایرادی نداره؟
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
بله ميتونيد تغيير بدين ولى بستگى به كيس نامبرتون داره !شما ديديد كه چه اتفاقى واسه قبول شده هاى امسال افتاد و تا 7650كه رسيد كارنت شدنشون متوقف شد!همچين ريسكى نكنيد!
البته اگر كيس نامبرتون خيلى پايينه و خواستيد تغيير بدين بايد نامه سفارت كه اومد ايميل بزنيد و با ذكر دليل درخواست تغيير تاريخ مصاحبه رو بدين!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستانی که مصاحبه رفتن دقیقا چند قطعه عکس 5*5 برای سفارت و مدیکال لازم است س÷اسگزارم
تشکر کنندگان:
سلام من ديپلم نظام قديم و همسرم ديپلم نظام جديد و پيش دانشگاهي داره و ضمنا هردو هم ليسانس داريم سه تا سوْال دارم
١- ريز نمراات رو هم بايد ترجمه كنيم براي روز مصاحبه ؟
٢- أفسر سفارت از كجا متوجه ميشن كه ديپلمها ١٢ ساله هست ؟ جايي از مدرك ديپلم همچين چيزي رو معلوم نكرده !؟
٣-مدارك ليسانس دانشگاه رو أيا لازم هست تأييد وزارت علوم هم بگيريم ؟
سپاس
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
تشکر کنندگان:
(2015-07-18 ساعت 18:25)srmir نوشته:  سلام من ديپلم نظام قديم و همسرم ديپلم نظام جديد و پيش دانشگاهي داره و ضمنا هردو هم ليسانس داريم سه تا سوْال دارم
١- ريز نمراات رو هم بايد ترجمه كنيم براي روز مصاحبه ؟
٢- أفسر سفارت از كجا متوجه ميشن كه ديپلمها ١٢ ساله هست ؟ جايي از مدرك ديپلم همچين چيزي رو معلوم نكرده !؟
٣-مدارك ليسانس دانشگاه رو أيا لازم هست تأييد وزارت علوم هم بگيريم ؟
سپاس

برای مصاحبه اصل و ترجمه ی آخرین مدرک رو میخوان
اما اگر برای ادامه تحصیل آمریکا بخوای اقدام کنی احتیاج به ریز نمره داری
افسر خودش به تمام جزئیات ایران وارد هست
لیسانس وقتی دارین دیپلم رو نگاه نمیکنه که
برای مصاحبه فقط ترجمه ی غیر رسمی کافیه
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان:
(2015-07-17 ساعت 17:41)motehayyer نوشته:  سلام
دوستان در قسمت مربوط به قبولی پیش و دبیرستان این سه تا گزینه است ، کدوم بنویسم؟
Degree, Diploma or Certificate Received

آیا کسی هست مرا یاری کند؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان