موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 16:20)m.ghoreishi نوشته: (2015-07-14 ساعت 16:11)Mehdi0065 نوشته: سلام دوستان
تعیین سفارت هرایوایبیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟
سلام، سفارتى كه در نامه اول مشخص شده بصورت پيشفرضه و ميتونيد تغييرش بديد، اگرم تغيير اعمال نكرديد kcc با توجه به شلوغى و حجم كاريه سفارتها يكى رو براتون انتخاب كرده و در نامه دوم بصورت قطعى و ١٠٠٪ به شما اعلام خواهد كرد
معذرت میخوام چطور باید تغییرش میدادم؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-20 ساعت 22:59)Mehdi0065 نوشته: (2015-07-14 ساعت 16:20)m.ghoreishi نوشته: (2015-07-14 ساعت 16:11)Mehdi0065 نوشته: سلام دوستان
تعیین سفارت هرایوایبیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟
سلام، سفارتى كه در نامه اول مشخص شده بصورت پيشفرضه و ميتونيد تغييرش بديد، اگرم تغيير اعمال نكرديد kcc با توجه به شلوغى و حجم كاريه سفارتها يكى رو براتون انتخاب كرده و در نامه دوم بصورت قطعى و ١٠٠٪ به شما اعلام خواهد كرد
معذرت میخوام چطور باید تغییرش میدادم؟
تو فرم DS 260 امکان انتخاب سفارت بود ولی اگر سابمیت کردی دیگه امکانش نیست مگر اینکه انلاک کنی که به هیچ عنوان پبشنهاد نمیکنم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از برندگان DV-2016 هستم.
متاسفانه نام خانوادگی بنده بسیار دراز و در دو سطر در شناسنامه نوشته شده است! و با توجه به اینکه داشتن middel name در ایران مرسوم نیست و من اشتباهی هنگام ثبت نام قسمتی از شهرتم را در این قسمت نوشتم ولی در فرم DS-260 طبق پاسپورت اصلاح کردم آیا مشکلی پیش نخواهد آمد یا باید به KCC ایمیل بزنم؟ مرسی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از 8 جولای که فرستادم فرمارو هیچ ایمیل تاییدیه ای دریافت نکردم.مشکل کجاست ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-21 ساعت 12:34)yashar041 نوشته: با سلام
من از برندگان DV-۲۰۱۶ هستم.
متاسفانه نام خانوادگی بنده بسیار دراز و در دو سطر در شناسنامه نوشته شده است! و با توجه به اینکه داشتن middel name در ایران مرسوم نیست و من اشتباهی هنگام ثبت نام قسمتی از شهرتم را در این قسمت نوشتم ولی در فرم DS-260 طبق پاسپورت اصلاح کردم آیا مشکلی پیش نخواهد آمد یا باید به KCC ایمیل بزنم؟ مرسی
سلام هیچ مشکلی نیست دوست عزیز مهم فرم 260 هست
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز
لطفاً در فضای مجازی به چشم های خودتان نیز اعتماد نکنید.
اخیراً تعدادی کاربر نما با ارائه مشخصات جعلی و دروغین برنده شدن و ارسال تعداد زیادی پست در جهت طبیعی جلوه دادن این امر یافت شدند و از حضور در سایت محروم شدند که اهدافی جز اخاذی ، تعریف از کسانی که سابقه ی حقوقی و کیفری مشخصی دارند و در نهایت سودجویی و سو استفاده از برندگان عزیز را ندارند.
به شخصه بعنوان یک هموطن ایرانی نه شخصیت حقوقی مهاجرسرا از شما دوستان عاجزانه تقاضامندم که براحتی به افراد در محیط مجازی اعتماد نکنید و همچنین از پذیرفتن پیشنهاد های اغوا گرانه خلاف قانون بشدت خودداری نمایید و گول افرادی که می گویند مشکلی بوجود نمی آید و غیره را نخورید.
هیچ کسی جز شما دلسوز پرونده مهاجرتیتان نیست و در صورتی که کوچکترین اطلاعاتی از شما بدست افراد نا اهل بیفتد حتی اگر سواستفاده ای هم نتواند کند لااقل می تواند با اعصاب و روح شما بازی کند و در این جو استرس لاتاری شما را با مشکلات روحی دست به گریبان کند.
با تشکر از حسن دقت شما عزیزان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همسر من فرم 260 رو حدود دو ماه پیش تکمیل و ارسال کرده، لطفا اگر ممکنه توضیح بدید چه جوری باید بفهمیم کارنت شدیم ؟؟؟
ممنون