کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-07-20 ساعت 16:58)farid43 نوشته:  دوستاني كه به مصاحبه رفتن لطفا جواب بدن آيا مامورين سفارت ازشما گواهي اشتغال خواستن؟

ببينيد تو اين تاپيك كه همه ما منتظر نامه دوم و تاريخ مصاحبه هستيم و كسي مصاحبه نرفته ولي شما ميتونيد به تاپيكهاي انجمن خصوصي برندگان ٢٠١٤ و ٢٠١٥ مراجعه كنيد و سفرنامه هاي سفارتهاي مختلف رو بخونيد.تعدادشون كمه و وقت زيادي نميگيره ضمن اينكه خيلي هم كمكتون ميكنه برأي موضوعات پيش رو. چيزي كه من متوجه شدم گواهي اشتغال برأي كساني كه ديپلم ١٢ ساله ندارند لازمه و سايرين صرفا خودشون إعلام ميكنند وضعيت اشتغال رو
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، farid43
(2015-07-14 ساعت 16:20)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-14 ساعت 16:11)Mehdi0065 نوشته:  سلام دوستان
تعیین سفارت هرایوایبیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟

سلام، سفارتى كه در نامه اول مشخص شده بصورت پيشفرضه و ميتونيد تغييرش بديد، اگرم تغيير اعمال نكرديد kcc با توجه به شلوغى و حجم كاريه سفارتها يكى رو براتون انتخاب كرده و در نامه دوم بصورت قطعى و ١٠٠٪ به شما اعلام خواهد كرد
معذرت میخوام چطور باید تغییرش میدادم؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-07-20 ساعت 22:59)Mehdi0065 نوشته:  
تعیین سفارت هرایوایبیشتر بر اساس انتخاب اول خود فرد موقع پر کردن فرم 260 انجام میشه یا سفارتی که تو نامه اول درج شده؟

سلام، سفارتى كه در نامه اول مشخص شده بصورت پيشفرضه و ميتونيد تغييرش بديد، اگرم تغيير اعمال نكرديد kcc با توجه به شلوغى و حجم كاريه سفارتها يكى رو براتون انتخاب كرده و در نامه دوم بصورت قطعى و ١٠٠٪ به شما اعلام خواهد كرد

تو فرم DS 260 امکان انتخاب سفارت بود ولی اگر سابمیت کردی دیگه امکانش نیست مگر اینکه انلاک کنی که به هیچ عنوان پبشنهاد نمیکنم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Mehdi0065
(2015-07-21 ساعت 00:16)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 22:59)Mehdi0065 نوشته:  

تو فرم DS 260 امکان انتخاب سفارت بود ولی اگر سابمیت کردی دیگه امکانش نیست مگر اینکه انلاک کنی که به هیچ عنوان پبشنهاد نمیکنم

البته اگر كيس نامبرتون سه رقمي باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي آقاي قريشي استاد ما هستند .
تشکر کنندگان:
با سلام
من از برندگان DV-2016 هستم.
متاسفانه نام خانوادگی بنده بسیار دراز و در دو سطر در شناسنامه نوشته شده است! و با توجه به اینکه داشتن middel name در ایران مرسوم نیست و من اشتباهی هنگام ثبت نام قسمتی از شهرتم را در این قسمت نوشتم ولی در فرم DS-260 طبق پاسپورت اصلاح کردم آیا مشکلی پیش نخواهد آمد یا باید به KCC ایمیل بزنم؟ مرسی
تشکر کنندگان:
بچه ها از 8 جولای که فرستادم فرمارو هیچ ایمیل تاییدیه ای دریافت نکردم.مشکل کجاست ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-07-21 ساعت 15:37)sinar نوشته:  بچه ها از ۸ جولای که فرستادم فرمارو هیچ ایمیل تاییدیه ای دریافت نکردم.مشکل کجاست ؟

سلام هیچ جای نگرانی نیست باید منتظر نامه دوم باشی همه اینطور هستن
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-07-21 ساعت 12:34)yashar041 نوشته:  با سلام
من از برندگان DV-۲۰۱۶ هستم.
متاسفانه نام خانوادگی بنده بسیار دراز و در دو سطر در شناسنامه نوشته شده است! و با توجه به اینکه داشتن middel name در ایران مرسوم نیست و من اشتباهی هنگام ثبت نام قسمتی از شهرتم را در این قسمت نوشتم ولی در فرم DS-260 طبق پاسپورت اصلاح کردم آیا مشکلی پیش نخواهد آمد یا باید به KCC ایمیل بزنم؟ مرسی
سلام هیچ مشکلی نیست دوست عزیز مهم فرم 260 هست
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

لطفاً در فضای مجازی به چشم های خودتان نیز اعتماد نکنید.

اخیراً تعدادی کاربر نما با ارائه مشخصات جعلی و دروغین برنده شدن و ارسال تعداد زیادی پست در جهت طبیعی جلوه دادن این امر یافت شدند و از حضور در سایت محروم شدند که اهدافی جز اخاذی ، تعریف از کسانی که سابقه ی حقوقی و کیفری مشخصی دارند و در نهایت سودجویی و سو استفاده از برندگان عزیز را ندارند.

به شخصه بعنوان یک هموطن ایرانی نه شخصیت حقوقی مهاجرسرا از شما دوستان عاجزانه تقاضامندم که براحتی به افراد در محیط مجازی اعتماد نکنید و همچنین از پذیرفتن پیشنهاد های اغوا گرانه خلاف قانون بشدت خودداری نمایید و گول افرادی که می گویند مشکلی بوجود نمی آید و غیره را نخورید.

هیچ کسی جز شما دلسوز پرونده مهاجرتیتان نیست و در صورتی که کوچکترین اطلاعاتی از شما بدست افراد نا اهل بیفتد حتی اگر سواستفاده ای هم نتواند کند لااقل می تواند با اعصاب و روح شما بازی کند و در این جو استرس لاتاری شما را با مشکلات روحی دست به گریبان کند.

با تشکر از حسن دقت شما عزیزان
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: humsun ، sinar ، لطف اله ، usatravel ، matin86 ، ریحانا ، maral-map
سلام دوستان من امروز تازه کانفرم نامبرم دریافت کردم احتمالا برا همه بیاد

DO-NOT-REPLY@state.gov
Dear Applicant,
Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted.
Name Provided: JABERI, xxxxx
Completed On: 09 JUNE 2015 08:08:10 EST
Case Number: 2016AS2xx
YOUR CONFIRMATION PAGE IS ATTACHED TO THIS EMAIL IN A PDF FILE!
You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application.
How to print your Confirmation Page:
1. DOUBLE CLICK on the attached file.
2. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT
Please double check to see that you indeed have Adobe Acrobat installed on your system. If you do not have Adobe Acrobat Reader, you may download it for free at: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
***Important: Please do not reply to this email. This mailbox is not set up to receive email.
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان: humsun ، alireza051@gmail.com ، لطف اله ، ریحانا
(2015-07-22 ساعت 08:47)jaberi1986 نوشته:  سلام دوستان من امروز تازه کانفرم نامبرم دریافت کردم احتمالا برا همه بیاد

DO-NOT-REPLY@state.gov
Dear Applicant,
Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. Your online Immigrant Visa and Alien Registration Application Form(DS-260) has been submitted.
Completed On: 09 JUNE ۲۰۱۵ 08:08:۱۰ EST
You must follow the instructions on the confirmation page in order for the U.S. Department of State to continue processing your visa application.
۱. DOUBLE CLICK on the attached file.
۲. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT
Please double check to see that you indeed have Adobe Acrobat installed on your system. If you do not have Adobe Acrobat Reader, you may download it for free at: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
***Important: Please do not reply to this email. This mailbox is not set up to receive email.

من 30 جون فرم ds260 رو پركردم همچين ايميلي برام نيومده آيا براي بقيه دوستان اومده
تشکر کنندگان:
(2015-07-22 ساعت 10:17)farid43 نوشته:  
(2015-07-22 ساعت 08:47)jaberi1986 نوشته:  سلام دوستان من امروز تازه کانفرم نامبرم دریافت کردم احتمالا برا همه بیاد

DO-NOT-REPLY@state.gov
Dear Applicant,

من 30 جون فرم ds260 رو پركردم همچين ايميلي برام نيومده آيا براي بقيه دوستان اومده

دوست عزیز منم از خانوممو دو هفته بعد فرستادم هنوز براشون نیومده
فقط یه نکته ای که هست احساس میکنم سیستمشون یه جاییش گیر داره چون تا الان 8 بار برام فرستاده چون منم هر هفته میرفتم و تو قسمت سند تو میل میزدم و الان داره میادش
در اصل همون صفحه آخره که کانفرم نامبر توشه برام ایمیل شده که اگه اونو پی دی اف کنین و پرینت بگیرین همون میشه.
نگران نباشین احتمالا تا دو سه هفته دیگه براتون میاد-فکر نمیکنم اینقدر مهم باشه چون وقتی کانفرمو بده دیگه ثبت شده که به شما کانفرم نامبر میده
Accepted Lottery 2016 - 05 May 2015
Case No:2016AS000002** =>Location Interviews : Ankara
Send Form DS260 : 09 JUN 2015
Current Visa Bulletin : 12 AGU 2015 =>Second Letter : 29 Sep 2015
Time of the interview : 02 Nov 2015 => AP
AP => Processing Pending

Updates :11/01/2016...=>02/03/2016...=>  04/03/2016...Processing Completed
تشکر کنندگان:
برا منم دیروز اومد
Dear Applicant,

Name Provided: ROBATI, SINA
Completed On: 08 JULY 2015 12:50:57 EST

Case Number: 2016AS64xx

1. DOUBLE CLICK on the attached file.
2. From within Adobe Reader, go to FILE and select PRINT

ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان: لطف اله
سلام

همسر من فرم 260 رو حدود دو ماه پیش تکمیل و ارسال کرده، لطفا اگر ممکنه توضیح بدید چه جوری باید بفهمیم کارنت شدیم ؟؟؟

ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-07-22 ساعت 10:17)farid43 نوشته:  

DO-NOT-REPLY@state.gov
Dear Applicant,

با سلام و ظهر بخیر به دوستان عزیز مهاجرسرایی گل و مخصوصاً 2016 عزیز.
ابتدا خدمت آقای جابری و آقا فرید بگم که این متنی که نوشته و توسط ایمیل میاید زیاد مهم نیست و فقط به شما تایید میده که بله شما اطلاعاتتنو ثبت کردید البته مثل اینکه برای یک عده از دوستان نیومده که شما میتونید از این قسمت برید و ایمیل بدید احتمال داره که بفرسته براتون.
ایتدا به سایت:
https://ceac.state.gov/ceac/
وارد قسمت :
DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
حال Continue را بزنید
case number رو وارد کنید
حال الباقی اطلاعات رو بدین و به راحتی میتونید در مرحله آخر بگید که مجدداً ایمیل کنند براتون.
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: jaberi1986 ، لطف اله ، Rayaf ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان