کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-07-28 ساعت 12:15)لطف اله نوشته:  بچه ها تو چه سایتی بریم درخواست ایمیل کانفرم لدیم .من 80 روز پیش فرستادم فرما ولی هیچ ایملی نیومده برام سایتشا لطف کنید بگبد
در اخر فرم بايد تاييد مي كرديد كه ايمل كانفرم رو مي خواهيد كه براتون ارسال شود شما اعلام نكرديد
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان:
(2015-07-30 ساعت 17:49)Kia robani نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 12:15)لطف اله نوشته:  بچه ها تو چه سایتی بریم درخواست ایمیل کانفرم لدیم .من 80 روز پیش فرستادم فرما ولی هیچ ایملی نیومده برام سایتشا لطف کنید بگبد
در اخر فرم بايد تاييد مي كرديد كه ايمل كانفرم رو مي خواهيد كه براتون ارسال شود شما اعلام نكرديد

برین صفحه اخر فرم دکمه داره بزنین کانفرم براتون ارسال میشه
تشکر کنندگان: Mahboy

دوست عزیز ممنون راهنماییتون دوست عزیز حالا مشکلی برام پیش نمیاد که اعلام نکردم .یعنی فرمم سابمیت شده!!!
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: Mahboy
با سلام
در اصفهان برای ترجمه مدارک جای معتبر با قیمت مناسب میشناسید؟ در ضمن برای گرفتن گواهی اشتغال به کار برای سفارت مورد نظر باید نوشته شود؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2015-07-29 ساعت 22:16)samira.ay نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:14)p00ya2001 نوشته:  [quote='bia2mob' pid='605538' dateline='1430891924']
تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن

فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت
[/quote
نه بابا يكي دوماه ديره
پركردن فرم كاري نداره حداكثر ظرف 20 روز پر كننSmile

سلام میشه لطف کنین بگین از چه تاریخی و به چه طریق وقت مصاحبه اعلام میشه....؟؟ممنون
سلام دوست عزیز
از فردا یعنی زمانی که ما در ماه اگوست قرار بگیریم اولین کارنتی ها برای ماه اکتبر قرار داده می شن که ابتدا در ویزا بولتن مشاهده می کنیم و سپس بعد از مدتی که دقیقاً نمیدونم چه مقدار هست در سایتی چک کردین برنده شدنتون رو همون جا نامه دوم جایگزین نامه قبولی شما خواهد شد و اونجا دقیقا روز و تاریخ و آدرس سفارت رو زده لطفا دقت کنید
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
من خودم اصفهان زندگی میکنم.و یک دارالترجمه خوب هم میشناسم.دارالترجمه بصیرت که در چهارباغ بالا-اول چهار راه نظر تو یک مجتمع تجاری هست. کارش خوبه.من خودم مدارکم را به اون دادم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: masiharezoo
دوستان خواهشا یکی منا راهنمایی کنه.این سوال هم در جاهای دیگه پرسیدم ولی هنوز جواب ندادند.من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + ۱۰ هم نامه دارم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
سلام.
تو قسمت branch of service بنویسم Islamic Revolutionary Guard Corps کافیه یا باید واژه ای دیگه هم اضاف بشه که دال بر خدمت اجباری باشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-31 ساعت 12:49)امیررضا.س نوشته:  دوستان خواهشا یکی منا راهنمایی کنه.این سوال هم در جاهای دیگه پرسیدم ولی هنوز جواب ندادند.من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + ۱۰ هم نامه دارم.

سلام دوست عزیز جواب شما رو دوستان بالا دادن نلطفاً مطالعه کنید من هم گفتم براتون اگر امکان داره پست هارو مجدداً بخونید
شما اولین نفر و آخرین نفر نیستین که اینطوری هستین مطمئناً آفیسر متوجه می شه
لطفاً پست های گذشته رو بخونید تا بفهمید
با تشکر.

(2015-07-31 ساعت 15:37)motehayyer نوشته:  سلام.
تو قسمت branch of service بنویسم Islamic Revolutionary Guard Corps کافیه یا باید واژه ای دیگه هم اضاف بشه که دال بر خدمت اجباری باشه؟

سلام دوست عزیز اصلاً نیازی به این گزینه ها نیست کسی که اونجا نشسته می فهمه همه ما اجباری رفتیم گذروندیم پس خدوتون رو نگران نکنید اتفاقاً در برنامه هفته گذشته رادیو لاتاری هم همین موضوع مطرح شد که پاسخ خوبی بود و اینکه اونها میدونن
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: motehayyer ، Mahboy
(2015-07-31 ساعت 10:14)لطف اله نوشته:  

دوست عزیز ممنون راهنماییتون دوست عزیز حالا مشکلی برام پیش نمیاد که اعلام نکردم .یعنی فرمم سابمیت شده!!!

کاش پست بالایی رو که مدیر عزیز آقا رضا براتون گذاشت رو نگاه میکردید WinkWinkBig Grin
این پســــــــــــــت منظورم بود Tongue
حالا برید صفحه آخر فرمتون رو نگاه کنید و ببینید گزینه ارسال تاییدیه رو پیدا میکنید؟! اگر فرم رو سامبیت کردید هیچ مشکلی نیست Smile
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-07-29 ساعت 21:44)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 20:30)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟

سلام دوست عزیز شما می تونید اونو ترجمه کنید و بگید اونجا که من دانشجو هستم.
ولی توجه کنید که کارهای نظام وظیفه رو انجام بدین و همچنین ضمانت بدین که بتونید پاسپورت و اجازه خروج بگیرید یه ذره دردسر داره برید دنبالش تا بتونید کاراتونو انجام بدین و همچنین باید یه گواهی برای نظام وظیفه از دانشگاه بگیرید البته توصیه من این هست که چون تاریخ در گواهی میزنه و همچنین نظام وظیفه به شما زمان میده برای خروج بهتره اقدام کنید ولی توجه به کارنت شدنتون باشه تا از زمانش بهترین استفاده رو بکنید.
موفق باشید.

(2015-07-29 ساعت 20:11)sepehr007 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 08:37)alirezasadrearhami نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 08:26)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان
من شماره کیسم زیر ۸۰۰ است . کسی میداند چطوری از کارنت شدن کیس مطلع بشوم ؟ بدلیل اینکه نه ایمیلی فرستادند و نه خبری برای مصاحبه.
درود دوست عزيز به احتمال زياد شما جز كارنتيهاي اول هستيد كه تا ۲ هفته ديگه اعلام ميشه. بايد سايت ويزا بولتن را چك كنيد و تا كارنت شديد نامه دوم روي سايتي كه برنده شدنتان را ديديد به جاي نامه قبولي جايگزين ميشه.
موفق باشيد
خیلی متشکرم از راهنمایی شما
فقط سوال دوباره درباره سايت ويزا بولتن! میتوانی یک کمی بیشتر توضیح بدی
تشکر دوباره

شما به سایت ویزا بولتن برید این سایتش
http://travel.state.gov/content/visas/en...olicy.html
سپس اونجا می تونید ویزا بولتن هر ماه رو ببینید دنلود کنید و در جدول چها اون می تونید ببینید که چه شماره هایی کارنت شدن
موفق باشید.
خیلی لطف کردی
تشکر کنندگان:
سلام ديروز ايميل تاييد تكميل فرم براي من اومد
كيس نامبرم 4200
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: humsun ، mehr22
سلام دوستان
من شاخه دیپلمم کار دانش زده و رشته الکترونیک. سوالم اینه که قسمت
Course of Study
و
Degree, Diploma or Certificate Received
چجوری وارد کنم؟

سوال دیگه ام اینه که تاریخ شروع دیپلمم رو چطور بنویسم؟
ممنون پیشاپیش
تشکر کنندگان:
(2015-08-02 ساعت 01:11)Bardia95 نوشته:  سلام دوستان
Course of Study
و
چجوری وارد کنم؟

ممنون پیشاپیش
سلام دوست عزیز
در مورد سئوال اول اینکه دیپلما بزنی مشکلی پیش نمیاد ولی توجه کن که مدرک رو معادل کنی معادل 12 تحصیل
دوم اینکه می تونی بری سایت time.ir و اونجا تاریخ رو در بیاری بزن روز 1 مهر ماه که رفتی اول دبیرستان امیدوارم کمکی کرده باشم
موفق باشی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Bardia95 ، hesam.sd
(2015-08-02 ساعت 11:39)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 01:11)Bardia95 نوشته:  سلام دوستان
Course of Study
و
چجوری وارد کنم؟

ممنون پیشاپیش
سلام دوست عزیز
در مورد سئوال اول اینکه دیپلما بزنی مشکلی پیش نمیاد ولی توجه کن که مدرک رو معادل کنی معادل 12 تحصیل
دوم اینکه می تونی بری سایت time.ir و اونجا تاریخ رو در بیاری بزن روز ۱ مهر ماه که رفتی اول دبیرستان امیدوارم کمکی کرده باشم
موفق باشی.

ممنون از پاسختون
من کارشناسی هم دارم. دیگه فکر نکنم نیاز به معدل سازی باشه. ولی من جواب سوال اولم رو هنوز نگرفتم که برای Course of Study و Degree, Diploma or Certificate Received چی باید بنویسم یعنی جلوی هر دوشون بنویسم دیپلما؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان