کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام. من دیروز توی سایت درخواست ایمیل کانفرمیشن کردم مجددا ( بعد از 5 بار تلاش) و ایمیل کانفرم واسم اومد . برای خودم و همسرم . توصیه میکنم یه بار دیگه خودتون توی سایت درخواست ایمیل کانفرم رو بزنید .

تشکر کنندگان:
با سلام و خسته نباشید به دوستان و همراهان عزیز
من فرم Ds-260 رو پر کردم و صفحه Confirmation Page برای من اومد و از اون هم پرینت گرفتم
اما همچنان که وارد فرم میشم تمام اطلاعات باز هست و من میتونم تغییر ایجاد کنم
ایا روال برای همه همینطوره یا من اشتباهی داشتم ؟!!!
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 12:00)Negarino نوشته:  با سلام و خسته نباشید به دوستان و همراهان عزیز
من فرم Ds-260 رو پر کردم و صفحه Confirmation Page برای من اومد و از اون هم پرینت گرفتم
اما همچنان که وارد فرم میشم تمام اطلاعات باز هست و من میتونم تغییر ایجاد کنم
ایا روال برای همه همینطوره یا من اشتباهی داشتم ؟!!!
اشتباه شد نمی تونم تغییر بدم Big Grin
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان:
بچه ها تو چه سایتی بریم درخواست ایمیل کانفرم لدیم .من 80 روز پیش فرستادم فرما ولی هیچ ایملی نیومده برام سایتشا لطف کنید بگبد
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان
الان بعد از تکمیل ds260 باید منتظر ای میل باشیم برای وقت مصاحبه؟ غیر از واکسن کار دیگه ای لازم نیست بکنیم؟
ممنون
رویت قبولی : ۸ می  ، ارسال فرم ۲۸ جون ، مصاحبه : ۲۲ دسامبر ابوظبی ، وظعیت AP  
اپدیتها ۵ و ۲۵ ژانویه و ۲۲ اپریل
لیسانس بازرگانی ، معافیت سربازی ، کار در شرکت بازرگانی خصوصی
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 12:22)kavehsharifi نوشته:  سلام به دوستان
الان بعد از تکمیل ds260 باید منتظر ای میل باشیم برای وقت مصاحبه؟ غیر از واکسن کار دیگه ای لازم نیست بکنیم؟
ممنون

درود دوست عزيز با توجه به سايت ويزا بولتن و كارنت شدن كيس ها در هر هفته دوم هر ماه ميلادي با توجه به شماره كيستون نوبت مصاحبه براتون تعيين ميشه و نامه آن كه به نامه دوم معروف است در همان سايتي كه برنده شدنتان را رويت فرموديد جايگزين مي شود كه زمان و مكان مصاحبه مشخص شده است. در طول اين مدت واكسن ها و ترجمه مدارك و خواندن زبان در اولويت است.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 12:31)alirezasadrearhami نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 12:22)kavehsharifi نوشته:  سلام به دوستان
ممنون

درود دوست عزيز با توجه به سايت ويزا بولتن و كارنت شدن كيس ها در هر هفته دوم هر ماه ميلادي با توجه به شماره كيستون نوبت مصاحبه براتون تعيين ميشه و نامه آن كه به نامه دوم معروف است در همان سايتي كه برنده شدنتان را رويت فرموديد جايگزين مي شود كه زمان و مكان مصاحبه مشخص شده است. در طول اين مدت واكسن ها و ترجمه مدارك و خواندن زبان در اولويت است.
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 12:44)kavehsharifi نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 12:31)alirezasadrearhami نوشته:  [quote='kavehsharifi' pid='642049' dateline='1438069932']
سلام به دوستان
ممنون

ممنون , یعنی باید هر هفته دوم ما باوارد کردن کیس نامبر تو همون سایت منتظر کارنت شدن باشیم؟ ولی ون پیج که اصلا کیس نامبر قبول نمیکنه

(2015-07-28 ساعت 12:31)alirezasadrearhami نوشته:  [quote='kavehsharifi' pid='642049' dateline='1438069932']
سلام به دوستان
ممنون

ممنون , یعنی باید هر هفته دوم ما باوارد کردن کیس نامبر تو همون سایت منتظر کارنت شدن باشیم؟ ولی ون پیج که اصلا کیس نامبر قبول نمیکنه

سلام به دوستان
ممنون

تشکر کنندگان:
نه كاوه جان نيازي به وارد كردن كيس نامبر نيست عددي كه اعلام ميشه را با كيس نامبر خودتون مقايسه كنيد اگه كمتر از اون عدد بود يعني كارنت شديد. براي متوجه شدن اين بحث بهتره تاپيك ويزا بولتن و پست اول آن را به دقت مطالعه كنيد.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: لطف اله ، mehr22
شما اگه فرمDS260 تون را پر کرده باشید هنگامیکه مجددا وارد مرحله ی تکمیل فرم میشوید جلوی اسمتون در جدول نوشتهCOMPLETED.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-07-26 ساعت 13:11)امیررضا.س نوشته:  دوستان الان برای همه ایمیل کانفیرمیشن DS260 اومده؟

سلام.ما پس از تکمیل فرم یه گزینه بود به نام ارسال ایمیل.اونو که زدیم درجا برامون ایمیل اومد.ایا منظور همینه یا ایمیل دیگری هم باید می اومد؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: maral-map
(2015-07-28 ساعت 16:15)nimashariat نوشته:  
(2015-07-26 ساعت 13:11)امیررضا.س نوشته:  دوستان الان برای همه ایمیل کانفیرمیشن DS260 اومده؟

سلام.ما پس از تکمیل فرم یه گزینه بود به نام ارسال ایمیل.اونو که زدیم درجا برامون ایمیل اومد.ایا منظور همینه یا ایمیل دیگری هم باید می اومد؟

همون رو میگن بچه ها. واسه منم همون لحظه اومد انگار واسه بعضی ها ایمیل نیونده یا دیرتر اومده
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان: nimashariat
نه برا من اصلا نیومد

من کلا شک کردم فرمم ارسال شده به کی سی سی ....نکنه نشده
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 16:38)لطف اله نوشته:  نه برا من اصلا نیومد

من کلا شک کردم فرمم ارسال شده به کی سی سی ....نکنه نشده

اگر صفحه ای که بارکد داره رو دریافت کردین نگران نباشید. همون مهمه.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان:
همون صفه ی کانفیرمیشن را که پرینت بگیرید کافیه.چون ایمیل هم همون صفه است.فقط میخواستم ببینم که ارسال ایمیل ها به کیس نامبر بستگی داره یا نه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان