کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام دوستان عزیز
برای من قسمت تبادل نظر CSC بسته است
پس اینجا پست رو میزارم یک فایل هست که نقشه به همراه اطلاعات مرکز پستی اصلی است امیدوارم مورد استفاده باشه
البته اون اصلی هستش
به همراه تمامی مراکز پستی ترکیه
PTT.pdf - 525 KB

http://uplod.ir/amaprwsqn85w/PTT.pdf.htm

http://uplod.ir/cl4gpuxqn51d/Turkey_POS_...ns.pdf.htm

Turkey_POS_Locations.pdf - 719 KB
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من شماره کیسم زیر ۸۰۰ است . کسی میداند چطوری از کارنت شدن کیس مطلع بشوم ؟ بدلیل اینکه نه ایمیلی فرستادند و نه خبری برای مصاحبه.
(2015-07-29 ساعت 08:26)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان
من شماره کیسم زیر ۸۰۰ است . کسی میداند چطوری از کارنت شدن کیس مطلع بشوم ؟ بدلیل اینکه نه ایمیلی فرستادند و نه خبری برای مصاحبه.
درود دوست عزيز به احتمال زياد شما جز كارنتيهاي اول هستيد كه تا 2 هفته ديگه اعلام ميشه. بايد سايت ويزا بولتن را چك كنيد و تا كارنت شديد نامه دوم روي سايتي كه برنده شدنتان را ديديد به جاي نامه قبولي جايگزين ميشه.
موفق باشيد
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: ho_tasha ، sepehr007
سلام من مادرم برنده ی لاتاری 2016 شده و من و خواهرم که هردو زیر 21 هستیم بهمراه پدرم زیر مجموعش هستیم.
کیس نامبر ما **47 هستش و ما ds-260 رو 13 may ارسال کردیم اما هنوز نامه ی دعوت به مصاحبه جایگزین نامه برنده شدنمون نشده مشکلش چی هستش؟
و اینکه ا موقع پر کردین ds-260 برای Social security number چون نمیدونستشم چی هست NO زدیم.حالا این کار ما مشکلی بوجود میاره؟ اخه شنیدم ssn واجبه. راه دیگه ای هست که بتونیم اینو بگیریم؟
و اینکه پدرم الان 50 سالشونه و کارت پایان خدمتش باطل شده و تمدید هم نمیشه(چون50 به بالا هستش) الان ما کارت باطل شده رو داریم حالا ممکنه واسه سربازی پدرم که تو ارتش بودخ کلیرنس بخوره؟
و اینکه نامه ی دعوت به مصاحبه موقع اعلام شدنه اولین ویزا بولتن ها میاد؟ یه اینکه باید واسیم که نوبت به سری **47 برسه بعد جایگزین میشه؟
ممنوونم شرمنده زیاد بود سوالام.
تشکر کنندگان:
(2015-07-29 ساعت 16:27)Arash1995 نوشته:  سلام من مادرم برنده ی لاتاری ۲۰۱۶ شده و من و خواهرم که هردو زیر 21 هستیم بهمراه پدرم زیر مجموعش هستیم.
کیس نامبر ما **47 هستش و ما ds-260 رو 13 may ارسال کردیم اما هنوز نامه ی دعوت به مصاحبه جایگزین نامه برنده شدنمون نشده مشکلش چی هستش؟
و اینکه ا موقع پر کردین ds-260 برای Social security number چون نمیدونستشم چی هست NO زدیم.حالا این کار ما مشکلی بوجود میاره؟ اخه شنیدم ssn واجبه. راه دیگه ای هست که بتونیم اینو بگیریم؟
و اینکه پدرم الان 50 سالشونه و کارت پایان خدمتش باطل شده و تمدید هم نمیشه(چون50 به بالا هستش) الان ما کارت باطل شده رو داریم حالا ممکنه واسه سربازی پدرم که تو ارتش بودخ کلیرنس بخوره؟
و اینکه نامه ی دعوت به مصاحبه موقع اعلام شدنه اولین ویزا بولتن ها میاد؟ یه اینکه باید واسیم که نوبت به سری **47 برسه بعد جایگزین میشه؟
ممنوونم شرمنده زیاد بود سوالام.

سلام
۱- در مورد جایگزین نشدن نامه دوم هنوز خیلی زود هست هر ماه بعد از سپتامبر سایت ویزا بولتن رو چک کنید اگر شماره کیس شما در درنج اعلام شده اون ماه اعلام شد نامه دومتون جایگزین میشه که با شماره کیس نامبر شما هنوز خیلی زود لطفا تاپیک کارنت شدن برندگان ۲۰۱۵ رو مطالعه فرمایید .
۲-شماره snn کد ملی شما هست که بعد از ورود به آمریکا باید اونو بگیرید .
۳-امکان کلیرنس خوردن پدرتون زیاده داشتیم کسایی که خدمتشون زمان شاه بوده و کلیرنس خوردن
۴- جواب مورد آخر رو هم بالا خدمتون عرض کردم.با توجه به کیس نامبر شما موقع اولین ویزا بولتن نمیاد.
موفق باشین
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: ho_tasha
سلام دوست عزیز من هم کیس نامبرم زیر 1000 هست و منتظر هستیم پس زیاد نگران نباشید و فقط ویزا بولتن رو نگاه کنید امیدوارم شما رو ببینم.
موفق باشید
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، sepehr007
(2015-07-29 ساعت 08:37)alirezasadrearhami نوشته:  
درود دوست عزيز به احتمال زياد شما جز كارنتيهاي اول هستيد كه تا ۲ هفته ديگه اعلام ميشه. بايد سايت ويزا بولتن را چك كنيد و تا كارنت شديد نامه دوم روي سايتي كه برنده شدنتان را ديديد به جاي نامه قبولي جايگزين ميشه.
موفق باشيد
خیلی متشکرم از راهنمایی شما
فقط سوال دوباره درباره سايت ويزا بولتن! میتوانی یک کمی بیشتر توضیح بدی
تشکر دوباره
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + 10 هم نامه دارم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-07-29 ساعت 20:30)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + ۱۰ هم نامه دارم.

سلام دوست عزیز شما می تونید اونو ترجمه کنید و بگید اونجا که من دانشجو هستم.
ولی توجه کنید که کارهای نظام وظیفه رو انجام بدین و همچنین ضمانت بدین که بتونید پاسپورت و اجازه خروج بگیرید یه ذره دردسر داره برید دنبالش تا بتونید کاراتونو انجام بدین و همچنین باید یه گواهی برای نظام وظیفه از دانشگاه بگیرید البته توصیه من این هست که چون تاریخ در گواهی میزنه و همچنین نظام وظیفه به شما زمان میده برای خروج بهتره اقدام کنید ولی توجه به کارنت شدنتون باشه تا از زمانش بهترین استفاده رو بکنید.
موفق باشید.

(2015-07-29 ساعت 20:11)sepehr007 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 08:37)alirezasadrearhami نوشته:  
درود دوست عزيز به احتمال زياد شما جز كارنتيهاي اول هستيد كه تا ۲ هفته ديگه اعلام ميشه. بايد سايت ويزا بولتن را چك كنيد و تا كارنت شديد نامه دوم روي سايتي كه برنده شدنتان را ديديد به جاي نامه قبولي جايگزين ميشه.
موفق باشيد
خیلی متشکرم از راهنمایی شما
فقط سوال دوباره درباره سايت ويزا بولتن! میتوانی یک کمی بیشتر توضیح بدی
تشکر دوباره

شما به سایت ویزا بولتن برید این سایتش
http://travel.state.gov/content/visas/en...olicy.html
سپس اونجا می تونید ویزا بولتن هر ماه رو ببینید دنلود کنید و در جدول چها اون می تونید ببینید که چه شماره هایی کارنت شدن
موفق باشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-05-06 ساعت 11:14)p00ya2001 نوشته:  [quote='bia2mob' pid='605538' dateline='1430891924']
تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن

فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت
[/quote
نه بابا يكي دوماه ديره
پركردن فرم كاري نداره حداكثر ظرف 20 روز پر كننSmile

سلام میشه لطف کنین بگین از چه تاریخی و به چه طریق وقت مصاحبه اعلام میشه....؟؟ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز لطفا كمى تاپيك رو مطالعه كنيد !در تمامى صفحات اين تاپيك سوالاتتون تكرار شدن!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان ترجمه ناویار سوم تو نیرو دریایی س پ ا ه میشه : Petty Officer third class

تو نیرو دریایی ارتش میشه Petty Officer 2nd Class
تشکر کنندگان:
(2015-07-30 ساعت 15:03)motehayyer نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز بهترین مرجع برای این کار این است که یه سری به ویکی پدیا بزن کامل اونجا به اسم و شکل نشان داده شده امیدوارم که بتونه کمکتون کنه.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-07-29 ساعت 22:16)samira.ay نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 11:14)p00ya2001 نوشته:  [quote='bia2mob' pid='605538' dateline='1430891924']
تبریک می گم به دوستانی که قبول شدن

فقط این نکته رو بگم دوستانی که قبول شدن و کیس نامبرشون زیر 2500 سعی کنید حتما طی یکی دو ماه اینده ارسال کنند فرمشونو که مثل ۲۰۱۵ زمان کارنتی با مشکل برخورد نکنند پس به این نکته توجه داشته باشید با ارزوی موفقیت
[/quote
نه بابا يكي دوماه ديره
پركردن فرم كاري نداره حداكثر ظرف 20 روز پر كننSmile

سلام میشه لطف کنین بگین از چه تاریخی و به چه طریق وقت مصاحبه اعلام میشه....؟؟ممنون
سلام خانوم سمیرا
شما برای اینکه متوجه بشین که کارنت شدین از طریق ویزا بولتن
و بعد از اون در حدود 2 هفته به بالا نامه شما در همون جایی که نامه اول قبولی رو دیدین جایگزین می شه و از اونجا م یتونید نامه دعوت به مصاحبه رو پرینت بگیرید
من نمیدونم احتمال داره برای شما ایمیل هم بیاید ولی اینو می دونم که حتما نامه دوم جایگزین نامه اول در همون سایت lottery dv می تونید متوجه بشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-07-30 ساعت 15:21)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 15:03)motehayyer نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز بهترین مرجع برای این کار این است که یه سری به ویکی پدیا بزن کامل اونجا به اسم و شکل نشان داده شده امیدوارم که بتونه کمکتون کنه.

ممنون. این رو هم تو ویکی پدیا درآوردم. معادل ناویار سوم دقیقا نبود
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان