کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
شماره کیسم حدود 7200
فک نمیکنم تا چهار ماه دیگه کارنت بشم.
درسته؟
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام
الان میتونیم از فرمی که حدودا 1-2 ماهه سابمیت کردیم پرینت بگیریم؟
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 17:06)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 16:42)Pooya_fe@yahoo.com نوشته:  سلام
الان میتونیم از فرمی که حدودا ۱-۲ ماهه سابمیت کردیم پرینت بگیریم؟

سلام دوست عزیز

بله میتونید از این لینک استفاده کنید

موفق باشید

(2015-08-29 ساعت 12:32)Hamed_402 نوشته:  شماره کیسم حدود 7200
درسته؟

سلام خدمت شما

اگه مثل سال ۲۰۱۵ پیش بره شما سال دیگه کارنت میشید حدودا خرداد ماه

موفق باشید

فرم که آنلاک نمیشه؟ یعنی تو پروسه ی بررسی فرم و مصاحبه و ... تاخیری ایجاد نمیشه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 12:32)Hamed_402 نوشته:  شماره کیسم حدود 7200
درسته؟

سلام خدمت شما

اگه مثل سال 2015 پیش بره شما سال دیگه کارنت میشید حدودا خرداد ماه
میتونید کارنتی های هر ماه رو از سایت ویزا بولتن چک کنید

Visa Bulletin

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: majid majidi
فرم که آنلاک نمیشه؟ یعنی تو پروسه ی بررسی فرم و مصاحبه و ... تاخیری ایجاد نمیشه؟
ممنون
[/quote]

نه دوست عزیز

فرم فقط در صورتی آنلاک میشه که با KCC مکاتبه کنید و درخواست آنلاک بدید

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: majid majidi ، marysa
سلام ما یه خانواده 4 نفری هستیم اما فقط فرم نفر برنده شده رو پر کرده بودیم و دیروز فهمیدیم که سه فرم دیگه هم هست ، با کیس نامبر زیر 2800 که ما داریم ، مصاحبه حدودا چند ماه عقب میفته؟

باتشکر
تشکر کنندگان:
(2015-08-30 ساعت 11:20)majid majidi نوشته:  سلام ما یه خانواده ۴ نفری هستیم اما فقط فرم نفر برنده شده رو پر کرده بودیم و دیروز فهمیدیم که سه فرم دیگه هم هست ، با کیس نامبر زیر 2800 که ما داریم ، مصاحبه حدودا چند ماه عقب میفته؟

باتشکر

با سلام خدمت شما

بطور قطعی نمیشه گفت چقدر عقب میوفته چون قاعده و قانون خاصی نداره شما سعی کنید در اسرع وقت فرم باقی نفرات رو هم پر و ساین کنید

موفق باشید
تشکر کنندگان: majid majidi
سلام. فرم DS-260 جایی برای عکس داره؟ یا باید عکس ها رو موقع مصاحبه ببریم؟
تشکر کنندگان:
با درود به دوستان عزیز
یک موضوع جدید برای بنده پیش آمده لطفا" شما هم چک بفرمایید تا مقایسه شود که آیا این موضوع همگانیه یا خاص هست
بنده دوباره به فرم اولیه برنده شدن مراجعه کردم و متوجه شدم در محلی که بارکد درج شده بود ، آن بارکد هم در قسمت بالا و هم در قسمت پایین حذف شده و بجای آن شماره کیس نامبر بطور کامل درج شده . اگر برای کسی هم به این صورت هست بفرمایید تا در مورد آن تحقیق کنیم
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-08-30 ساعت 21:49)عسول نوشته:  با درود به دوستان عزیز
یک موضوع جدید برای بنده پیش آمده لطفا" شما هم چک بفرمایید تا مقایسه شود که آیا این موضوع همگانیه یا خاص هست
بنده دوباره به فرم اولیه برنده شدن مراجعه کردم و متوجه شدم در محلی که بارکد درج شده بود ، آن بارکد هم در قسمت بالا و هم در قسمت پایین حذف شده و بجای آن شماره کیس نامبر بطور کامل درج شده . اگر برای کسی هم به این صورت هست بفرمایید تا در مورد آن تحقیق کنیم

با سلام دوست عزیز بهتر بود این رو در بولتن اعلام میکردید اگر اونجا رو بخونید متوجه میشید که برای همه این اتفاق افتاده و مشکل خاصی نیست. نگران نباشید فقط امیدوارم که قبلاً ازش پرینت گرفته باشین
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
(2015-08-30 ساعت 22:54)ho_tasha نوشته:  

با سلام دوست عزیز بهتر بود این رو در بولتن اعلام میکردید اگر اونجا رو بخونید متوجه میشید که برای همه این اتفاق افتاده و مشکل خاصی نیست. نگران نباشید فقط امیدوارم که قبلاً ازش پرینت گرفته باشین
با سلام.یعنی اگر پرینت از صفحه نداشته باشیم مشکلی پیش میاد؟
تشکر کنندگان: marysa
(2015-08-31 ساعت 07:15)kamiko نوشته:  

با سلام ببینید این رو باید دوستان با سابقه پاسخگو باشن ولی شما توجه داشته باشین که زمانی که میخواهید مدارک به سفارت تحویل بدین یا برای آنکارا ارسال کنید باید نامه اول و دوم شما موجود باشه پس اگر هم اون باشه مشکلی نیست شما نامتون رو دارین و اونها هم اسم شما رو دارن.
این نظر شخصی بنده هست میتونه اشتباه باشه دوستان خوب تصحیح کنن.
زمانی که میرید نامه رو چک کنید یک آرم پرینت گوشه سمت راست هست زمانی که میزنین براتون پرینت بگیره اصلاً بار کد رو نمی ندازه پس به نظرم اونقدر مهم نیست که حالا باشه یا نباشه.
چون شما نامتون دستتونه و از طریق درست پرینت گرفتین در واقع زمانی بارکد میفته در پرینت که شما از صفحه پرینت بگیرید ولی کار اصولی این هست که از نامه پرینت بگیرید امیدوارم که منظورمو رسونده باشم. پیروز و موفق باشیدژ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ انرژی مثبت
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: marysa
با سلام یک سوال از دوستان با تجربه گروه. اگر آدرس فعلی که ما در ds260 پر کردیم تغییر کنه آیا لازمه که فرم رو آنلاک کنیم یا خیر؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 13:21)sasachi نوشته:  با سلام یک سوال از دوستان با تجربه گروه. اگر آدرس فعلی که ما در ds260 پر کردیم تغییر کنه آیا لازمه که فرم رو آنلاک کنیم یا خیر؟
سلام دوست عزیز خخخخییییییییرررررررررررر
چه علاقه ای داری خودتو تو زحمت بندازی رفتی اونجا بگو ما تا این تاریخ اینجا بودیم حالا تغییر کرده
البته اگر کیس نامبر پایینی داری ولی اگر بالاست حتماً تغییر بده چون احتمال داره گیر بدن شما این همه زمان داشتی میتونستی آنلاک کنی چرا آنلاک نکردی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: sepehr007
(2015-08-31 ساعت 08:43)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-31 ساعت 07:15)kamiko نوشته:  

با سلام ببینید این رو باید دوستان با سابقه پاسخگو باشن ولی شما توجه داشته باشین که زمانی که میخواهید مدارک به سفارت تحویل بدین یا برای آنکارا ارسال کنید باید نامه اول و دوم شما موجود باشه پس اگر هم اون باشه مشکلی نیست شما نامتون رو دارین و اونها هم اسم شما رو دارن.
این نظر شخصی بنده هست میتونه اشتباه باشه دوستان خوب تصحیح کنن.
زمانی که میرید نامه رو چک کنید یک آرم پرینت گوشه سمت راست هست زمانی که میزنین براتون پرینت بگیره اصلاً بار کد رو نمی ندازه پس به نظرم اونقدر مهم نیست که حالا باشه یا نباشه.
چون شما نامتون دستتونه و از طریق درست پرینت گرفتین در واقع زمانی بارکد میفته در پرینت که شما از صفحه پرینت بگیرید ولی کار اصولی این هست که از نامه پرینت بگیرید امیدوارم که منظورمو رسونده باشم. پیروز و موفق باشیدژ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ انرژی مثبت

دوست عزیز
این اتفاق برای همه افتاده
از سیمون هم سوال کردن در این مورد
این کار از طرف خود KCC هست. شما موقع مصاحبه پرینت نامه دوم که تاریخ و زمان مصاحبه هست رو نیاز دارین فقط
موفق باشین
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان