کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-09-12 ساعت 23:15)ali3810 نوشته:  در فرم ds260 چند جا هست که شما باید آدرس وارد کنید. برای اینکار دو تا باکس درنظر گرفتن:
street line ۱
street line ۲(optional)

منظور از line1 و line2 به ترتیب فقط خیابان فرعی و خیابان اصلی است؟ یا نه باید شماره پلاک و بن بست و کوچه رو هم در line1 اعلام کنیم.

درود
دوست عزیز همونطور که میدونید آدرس دادن در زبان انگلیسی برعکس فارسی هستش و از آخر به اول، شما باید آدرس رو از street line ۱ شروع کنید و اگر تا انتهای کادر، بقیه ی آدرس توی کادر جا نشد، مابقی رو داخل street line 2 وارد کنید. (میشه گفت لاین 1 شامل پلاک، طبقه، بلوک و سایر جزئیات میشه و لاین 2 اگر در لاین 1 جانشد شامل خیابان، بزرگراه و .. میشه)
امیدوارم متوجه شده باشید. با آرزوی موفقیت
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: siyavash-2
(2015-09-12 ساعت 11:01)samirasamira1010 نوشته:  یه سوال مهم. اگه در زمان ثبت نام نوشته باشی متاهلی(در حالی که هنوز نیستی) و بعد از اعلام نتایج عروسی کنی، سفارت گیر میده که چرا تاریخ عقد با تاریخی که در فرم ثبت نام نوشتی فرق می کنه؟

در تکمیل فرمایشات دوست عزیز، نمیخوام ناامیدتون کنم ولی متاسفانه این یکی از بزرگترین اشتباهات هستش که متاسفانه خیلیا این اشتباه رو میکنند و منجر به ریجکت شدن کیس میشه. اگر در مورد ازدواجتون اشتباه کنید (مثلا مجرد باشید و متاهل ثبت کنید و یا برعکس)، یا فرزند مجرد زیر 21 سال داشته باشید و مشخصاتش رو در فرم ثبت نام وارد نکنید، یا اگر کشور محل سکونتتون رو اشتباه وارد کنید، این موارد جزو اشتباهاتی هستش که باعث ریجکت شدن میشه. همین چند وقت پیش برنامه ای میدیدم که یک نفر طی مکاتبه با وکیل مهاجرت مورد مشابه شما رو مطرح کرد، ایشون همین حرف ها رو گفتند. در آخر هم گفتند که باز هم شانس خودتون رو امتحان کنید و تا جایی که میتونید مدارک محکمی دال بر ازدواجتون و یا مثلا نامزد بودن در زمان ثبت نام در لاتاری و رابطه داشتن قبل از ثبت نام، تهیه کنید و با دست پر به مصاحبه برید تا به امید خدا بتونید آفیسر رو متقاعد کنید.
امیدوارم موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: samirasamira1010 ، Neda Gh
(2015-09-12 ساعت 09:18)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-12 ساعت 07:16)masoud1362 نوشته:  دوستان من در DS260 اون موقع یک حرکت اضافی زدم و در اون قسمت که نوشته با سازمانی چیزی کار می کنید نوشتم با فدراسیون کاراته، حالا میخوام ببینم مدرک مربیگری ام رو بفرستم واسه آنکارا یا بذارم اونجا اگه توضیحی خواستن ارایه کنم؟؟؟
اتفاقاً خیلی خوبه
البته اونجا نباید میگفتی ولی حالا که گفتی حتما بفرست براشون و یه ایمیل هم بزن بگو.
ولی دوستان توجه کنن کسانی حرفه ای خاص و همچنین ورزش خاص و توانایی خوبی دارن که البته حساس نیست برای اونها پوینت مثبت هستش.
ممنون. ولی من هرچی فکر کردم دیدم نذارم بهتره. چون توی فرم ها هم چیزی در مورد اینکه مدارک اضافی رو ارسال کنید ندیدم مثلا مدارک کار و ...میترسم داستان درست بشه. همون میذارم اونجا ارایه میدم. اصلش رو هم ارایه میدم که خیالشون راحت باشه. فقط بحث ایمیل زدن. بنظرم اونارو حساس میکنم.اونم یک ماه مونده به مصاحبه. توکل به خدا. نمیذارمRolleyes
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان تاریخ اعتبار کارت ملی من تموم شده. برا سفارت مشکلی ایجاد نمی کنه؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-13 ساعت 11:22)motehayyer نوشته:  سلام
دوستان تاریخ اعتبار کارت ملی من تموم شده. برا سفارت مشکلی ایجاد نمی کنه؟
با سلام دوست عزیز
برای خیلی از دوستان این اتفاق افتاده مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، motehayyer
(2015-09-16 ساعت 03:53)sasachi نوشته:  با سلام . به نظر شما در مورد عنوان شغلی کسی که شغلش ساخت و ساز ساختمون یا حالا اصطلاحا بساز بفروشه باید عنوان شغل اولش رو چی بزنه ؟ توی اون گزینه هایی که بود آیا بیزینس اکیه ؟ و اگر نه ایا باید برم رو آنلاک کرد وعنوان دیگه ای زد؟ و چه عنوانی؟ با تشکر
با سلام دوست من
شما بهترین راهتون این هست که برید به اون سایتی که kcc اعلام کرده در جهت اون کار ها و اینکه چون شما احتمالاً میخواهید با گزینه کار اقدام کنید از اونجا پیدا کنید بهتر هستش.
ولی اینو میدونم که برای ساخت و ساز هم گزینه ای وجود داره و همچنین یه اصلاحی دارن.
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: siyavash-2
سلام
دوستان من قبلا پاسپورت گرفته بودم ولی هیچ استفاده ای نشده بود. الان که خواستم فرم پر کنم از تاریخش خیلی گذشته بود. گزینه ای رو انتخاب کردم که پاسپورت ندارم. حالا برای پاسپورت جدید اقدام کردم. آیا مشکلی پیش میاد؟ ینی تو پاسپورت جدید مشخصه که قبلا پاسپورت داشتم؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-16 ساعت 10:15)motehayyer نوشته:  سلام
دوستان من قبلا پاسپورت گرفته بودم ولی هیچ استفاده ای نشده بود. الان که خواستم فرم پر کنم از تاریخش خیلی گذشته بود. گزینه ای رو انتخاب کردم که پاسپورت ندارم. حالا برای پاسپورت جدید اقدام کردم. آیا مشکلی پیش میاد؟ ینی تو پاسپورت جدید مشخصه که قبلا پاسپورت داشتم؟
خير مشكلي پيش نمياد و خيلي راحت ميتونيد روز مصاحبه در مورد علت انتخاب اون گزينه يه توضيح مختصر بدين كه پاستون منقضي بوده و شما بعد از تكميل فرم دريافت كردين البته از تاريخش هم مشخصه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: motehayyer
(2015-09-12 ساعت 11:27)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-12 ساعت 11:01)samirasamira1010 نوشته:  یه سوال مهم. اگه در زمان ثبت نام نوشته باشی متاهلی(در حالی که هنوز نیستی) و بعد از اعلام نتایج عروسی کنی، سفارت گیر میده که چرا تاریخ عقد با تاریخی که در فرم ثبت نام نوشتی فرق می کنه؟
بله 100% گیر میدن بهتر هست قبل از قسم این رو عنوان کنید و بگید که اشتباه کردین
چون این خودش یه جور کلک زدن هستش البته دوستان با تجربه نظر بدن.
شما نمیتونید بگید ازدواج کردین در صورتی که ازدواج نکردین چون در صورت عادی اگر بین فاصله معینی از قبول شدن و مصاحبه ازدواج کنید باز باید برای آفیسر ثابت کنید که ازدواج شما واقعی بوده
شما میتونستید بزنید مجرد و بعد آنلاک کنید و یا مصاحبه اعلام کنید ازدواج کردین ولی الان شما گفتین ازدواج در صورتی که مجرد بودین به نظرم بهتر با دوستان با تجربه مشورت کنید یا زنگ بزنید پاریز تراول راهنمایی بگیرید.
دوست عزیز امضاتون کامل کنید ببنیم احتمالاً‌کی به مصاحبه دعوت میشید
با ارزوی موفقیت
به نظر من حداقل از عقدهای موقت با تاریخ قبل از ثبت نام در لاتاری جور کنید که حداقل این مدرک را ارایه بدهید فقط باید کمی پول به محضر دار بدید چون این نوع عقد در دفتر ثبت نمیشود میتوانند بهتون بدهند . و زمانی هم که عقد دایم کردید اون قباله را ترحمه کنید .
خانمی که از شوهرش جدا زندگی میکرد ولی طلاق رسمی نگرفته بود . بهش گفتند چرا اسم شوهرت را که تو شناسنامه ات هست ننوشتی گفت ما جدا زندگی میکنیم بهش گفتند بهر حال شوهرت هست باید اسمش را میاوردید ولی مجبور نبودند با شما که برنده اصلی هستید به مصاحبه بیایند و گفته بود حالا یا عمدا یا اشتباها اینکار را کردید ولی طبق قانون بشما ویزا تعلق نمیگیرد و رد شد .
کار خودتون را سخت نکنید فقط ذنبال یک محضر دار باشید و عقد موقت کنید .
case:I 130 F2A   WAC
priority date:oct 31 2014
Approval : Mar 18 2015
NVC Case N: April21 ,2015
پرداخت 120 $     4 AUG , فرم DS-261
پرداخت 325 $  22  AUG , فرم Ds-260
نامه کامپلیت Dec 8 دریافت نامه مصاحبه 30 March
تاریخ مصاحبه : 4 May  مدارک بیشتری بخاطر اثبات رابطه خواستن.
13 May  تحویل پاسپورت به سفارت.
20 May  دریافت ویزا.
من مدارک را بعد از ازدواجم ترجمه کردم و دو سری اصل خواستم بدون مهر دادگستری و وزارت کشور  و یکسری کپی کردم و با گذشت بیش از ۱۸ ماه ایرادی به تاریخ و زمان و مهر ترجمه نگرفتن . زمانیکه وارد امریکا شدم دو سال و سیزده روز از تاریخ درخواستم میگذشت و بعد از پنجاه روز گرین کارت ده ساله دریافت کردم.
تشکر کنندگان: Amir.AA
سلام.
دوستان به نظرتون نامه دوم برا من کی میاد؟ 1 آگوست فرم رو تکمیل کردم. کیس نامبرم هم : زیر 2000 هست.
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 20:58)motehayyer نوشته:  سلام.
دوستان به نظرتون نامه دوم برا من کی میاد؟ ۱ آگوست فرم رو تکمیل کردم. کیس نامبرم هم : زیر 2000 هست.

نمیشه دقیق گفت دوست عزیزیا این ماه یا ماه دیگه احتمالا اگه قبل از شروع ماه جون فرمتون رو فرستاده بودین تا دو سه روز آینده نامتون جایگزین میشد .
(2015-09-19 ساعت 21:06)Siamak.k نوشته:  
دوستان به نظرتون نامه دوم برا من کی میاد؟ ۱ آگوست فرم رو تکمیل کردم. کیس نامبرم هم : زیر 2000 هست.

نمیشه دقیق گفت دوست عزیزیا این ماه یا ماه دیگه احتمالا اگه قبل از شروع ماه جون فرمتون رو فرستاده بودین تا دو سه روز آینده نامتون جایگزین میشد .

ممنون از شما.
حدودی به نظرتون کی میشه؟ به تاریخ خودمون
تشکر کنندگان:
(2015-09-19 ساعت 21:09)motehayyer نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 21:06)Siamak.k نوشته:  

ممنون از شما.
حدودی به نظرتون کی میشه؟ به تاریخ خودمون

حدودا اردیبهشت یا خرداد خودمون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
سلام ببخشید من یک دخترم محصل هستش لازمه که کدپستی مدرسش رو هم بنویسم توی فرم ها؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
تشکر کنندگان: Siamak ، ho_tasha ، nazi56 ، ghobad2121 ، lotfe.kh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان