کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
يك سوال متاسفانه من متوجه شدم اسپل فاميليم در روز ثبت نام اوليه لاتاري با پاسپورتم متفاوت قيد شده و تو فرم ds260 هم اصلاحش كردم حالا ميخوام بدونم ايا برام روز مصاحبه مشكلي پيش خواهد امد ؟ بايد به افيسر توضيح بدم اين اشتباه رو براي اثبات اينكه من همان شخص برنده هستم! بخصوص اينكه در فرم اوليه ثبت نام لاتاري عكس هم اتچ كرده ام و ادرس و ايميل هم همان ايميل فرم ds 260 مي باشد
كيس نامبر:٢xxx رويت جواب : 8may افراد:٢ نفر ارسال فرم : june كارنت :13 Aug نامه دوم:30 Sep
مصاحبه :هفته دوم نوامبر -- هزينه: ترجمه بدون تایید 700 ه.ت :واكسيناسيون:300 ه.ت نفری... آزادسازي مدارك: 6 م. تور بليط هتل (6شب): 2 م نفری. مديكال:525 درهم نفری -- سفارت:ابوظبی -- آپدیت: نوامبر
کلیر دسامبر
Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 13:17)Alireza1111 نوشته:  يك سوال متاسفانه من متوجه شدم اسپل فاميليم در روز ثبت نام اوليه لاتاري با پاسپورتم متفاوت قيد شده و تو فرم ds260 هم اصلاحش كردم حالا ميخوام بدونم ايا برام روز مصاحبه مشكلي پيش خواهد امد ؟ بايد به افيسر توضيح بدم اين اشتباه رو براي اثبات اينكه من همان شخص برنده هستم! بخصوص اينكه در فرم اوليه ثبت نام لاتاري عكس هم اتچ كرده ام و ادرس و ايميل هم همان ايميل فرم ds 260 مي باشد

اگر خیلی متقاوت نباشه (spell) فکر نکنم مشکلی باشه ، فقط توضیح مختصر و مفید بده به آفیسر
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 13:29)rezavfx نوشته:  
(2015-09-07 ساعت 13:17)Alireza1111 نوشته:  يك سوال متاسفانه من متوجه شدم اسپل فاميليم در روز ثبت نام اوليه لاتاري با پاسپورتم متفاوت قيد شده و تو فرم ds260 هم اصلاحش كردم حالا ميخوام بدونم ايا برام روز مصاحبه مشكلي پيش خواهد امد ؟ بايد به افيسر توضيح بدم اين اشتباه رو براي اثبات اينكه من همان شخص برنده هستم! بخصوص اينكه در فرم اوليه ثبت نام لاتاري عكس هم اتچ كرده ام و ادرس و ايميل هم همان ايميل فرم ds 260 مي باشد

اگر خیلی متقاوت نباشه (spell) فکر نکنم مشکلی باشه ، فقط توضیح مختصر و مفید بده به آفیسر
Ie به اشتباه y درج شده بود

كيس نامبر:٢xxx رويت جواب : 8may افراد:٢ نفر ارسال فرم : june كارنت :13 Aug نامه دوم:30 Sep
مصاحبه :هفته دوم نوامبر -- هزينه: ترجمه بدون تایید 700 ه.ت :واكسيناسيون:300 ه.ت نفری... آزادسازي مدارك: 6 م. تور بليط هتل (6شب): 2 م نفری. مديكال:525 درهم نفری -- سفارت:ابوظبی -- آپدیت: نوامبر
کلیر دسامبر
Big Grin
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان یه سوال داشتم، من کارشناسی ناپیوسته درس خوندم، الان مدرک اصلی کاردانیم رو به این زودی نمیتونم بگیرم اما مدرک موقتش رو دارم، اما مدرک اصلی کارشناسیمو گرفتم . اشتغال به تحصیل تو مقطع ارشد هم دارم آیا با نداشتن مدرک اصلی کاردانی به مشکل میخورم؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-09-07 ساعت 15:06)Mehdi0065 نوشته:  با سلام
دوستان یه سوال داشتم، من کارشناسی ناپیوسته درس خوندم، الان مدرک اصلی کاردانیم رو به این زودی نمیتونم بگیرم اما مدرک موقتش رو دارم، اما مدرک اصلی کارشناسیمو گرفتم . اشتغال به تحصیل تو مقطع ارشد هم دارم آیا با نداشتن مدرک اصلی کاردانی به مشکل میخورم؟

سلام. سعی کن اصل مدرک کاردانی رو تهیه و ترجمه کنی ولی اگر احیانآ نشد با توجه به اینکه اخرین مدرک یعنی کارشناسی رو داری امیدوارم افیسر خیلی ریز بین نباشه. در ضمن حتما بخاطر اثبات اینکه دروس پیش رو در کاردانی گذروندی ریز نمرات کاردانی رو تهیه و ترجمه کن. این خیلی مهمه
موفق باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Mehdi0065
(2015-09-08 ساعت 00:55)m.ghoreishi نوشته:  

سلام. سعی کن اصل مدرک کاردانی رو تهیه و ترجمه کنی ولی اگر احیانآ نشد با توجه به اینکه اخرین مدرک یعنی کارشناسی رو داری امیدوارم افیسر خیلی ریز بین نباشه. در ضمن حتما بخاطر اثبات اینکه دروس پیش رو در کاردانی گذروندی ریز نمرات کاردانی رو تهیه و ترجمه کن. این خیلی مهمه
موفق باشی

سلام . ترجمه و اصل مدارک زیر رو ببر :
دیپلم هنرستان + ریز نمرات ( الزامی نیست )
مدرک کاردانی + ریز نمرات (الزامی نیست )
مدرک کارشناسی + ریز نمرات (الزامی نیست )
نامه معادل سازی کاردانی به عنوان پیش دانشگاهی

بنده همین وضعیت رو داشتم فقط تمام مدارک فوق رو دادم تا جای هیچ گونه ابهامی که من دارای مدرک لیسانس هستم باقی نمونه .

تشکر کنندگان:
سلام. اگر ادرس امریکا(در فرم) را بخواهیم عوض کنیم ایا الان باید اقدام کنیم یا وقت مصاحبه ؟ ضمنا وقت مصاحبه اوایل اکتبر است.
(2015-09-10 ساعت 15:40)sepehr007 نوشته:  سلام. اگر ادرس آمریکا(در فرم) را بخواهیم عوض کنیم ایا الان باید اقدام کنیم یا وقت مصاحبه ؟ ضمنا وقت مصاحبه اوایل اکتبر است.
درود
روز مصاحبه ازتون میپرسن شما هم آدرس جدید رو بگین
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: Amir.AA ، sepehr007
(2015-09-09 ساعت 19:40)bogey نوشته:  
(2015-09-08 ساعت 00:55)m.ghoreishi نوشته:  

موفق باشی

سلام . ترجمه و اصل مدارک زیر رو ببر :
دیپلم هنرستان + ریز نمرات ( الزامی نیست )
مدرک کاردانی + ریز نمرات (الزامی نیست )
مدرک کارشناسی + ریز نمرات (الزامی نیست )
نامه معادل سازی کاردانی به عنوان پیش دانشگاهی

بنده همین وضعیت رو داشتم فقط تمام مدارک فوق رو دادم تا جای هیچ گونه ابهامی که من دارای مدرک لیسانس هستم باقی نمونه .

ممنونم بابت راهنمایی دوستان
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من ارشد قبول شدم. الان دوتا مسئله دارم. اينكه برم يا نه. دو اينكه اگر رفتم بايد فرممو باز كنم و اعلام كنم كه دانشجوي ارشدم؟
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲

کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی   
دریافت کلیرنس:  18 Aug
دریافت ویزا:  31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan  

تشکر کنندگان:
دوستان من در DS260 اون موقع یک حرکت اضافی زدم و در اون قسمت که نوشته با سازمانی چیزی کار می کنید نوشتم با فدراسیون کاراته، حالا میخوام ببینم مدرک مربیگری ام رو بفرستم واسه آنکارا یا بذارم اونجا اگه توضیحی خواستن ارایه کنم؟؟؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان:
(2015-09-12 ساعت 07:16)masoud1362 نوشته:  دوستان من در DS260 اون موقع یک حرکت اضافی زدم و در اون قسمت که نوشته با سازمانی چیزی کار می کنید نوشتم با فدراسیون کاراته، حالا میخوام ببینم مدرک مربیگری ام رو بفرستم واسه آنکارا یا بذارم اونجا اگه توضیحی خواستن ارایه کنم؟؟؟
اتفاقاً خیلی خوبه
البته اونجا نباید میگفتی ولی حالا که گفتی حتما بفرست براشون و یه ایمیل هم بزن بگو.
ولی دوستان توجه کنن کسانی حرفه ای خاص و همچنین ورزش خاص و توانایی خوبی دارن که البته حساس نیست برای اونها پوینت مثبت هستش.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان:
یه سوال مهم. اگه در زمان ثبت نام نوشته باشی متاهلی(در حالی که هنوز نیستی) و بعد از اعلام نتایج عروسی کنی، سفارت گیر میده که چرا تاریخ عقد با تاریخی که در فرم ثبت نام نوشتی فرق می کنه؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-12 ساعت 11:01)samirasamira1010 نوشته:  یه سوال مهم. اگه در زمان ثبت نام نوشته باشی متاهلی(در حالی که هنوز نیستی) و بعد از اعلام نتایج عروسی کنی، سفارت گیر میده که چرا تاریخ عقد با تاریخی که در فرم ثبت نام نوشتی فرق می کنه؟
بله 100% گیر میدن بهتر هست قبل از قسم این رو عنوان کنید و بگید که اشتباه کردین
چون این خودش یه جور کلک زدن هستش البته دوستان با تجربه نظر بدن.
شما نمیتونید بگید ازدواج کردین در صورتی که ازدواج نکردین چون در صورت عادی اگر بین فاصله معینی از قبول شدن و مصاحبه ازدواج کنید باز باید برای آفیسر ثابت کنید که ازدواج شما واقعی بوده
شما میتونستید بزنید مجرد و بعد آنلاک کنید و یا مصاحبه اعلام کنید ازدواج کردین ولی الان شما گفتین ازدواج در صورتی که مجرد بودین به نظرم بهتر با دوستان با تجربه مشورت کنید یا زنگ بزنید پاریز تراول راهنمایی بگیرید.
دوست عزیز امضاتون کامل کنید ببنیم احتمالاً‌کی به مصاحبه دعوت میشید
با ارزوی موفقیت
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,648)
تشکر کنندگان: Siamak ، samirasamira1010
در فرم ds260 چند جا هست که شما باید آدرس وارد کنید. برای اینکار دو تا باکس درنظر گرفتن:
street line 1
street line 2(optional)

منظور از line1 و line2 به ترتیب فقط خیابان فرعی و خیابان اصلی است؟ یا نه باید شماره پلاک و بن بست و کوچه رو هم در line1 اعلام کنیم.
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان