موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوال متاسفانه من متوجه شدم اسپل فاميليم در روز ثبت نام اوليه لاتاري با پاسپورتم متفاوت قيد شده و تو فرم ds260 هم اصلاحش كردم حالا ميخوام بدونم ايا برام روز مصاحبه مشكلي پيش خواهد امد ؟ بايد به افيسر توضيح بدم اين اشتباه رو براي اثبات اينكه من همان شخص برنده هستم! بخصوص اينكه در فرم اوليه ثبت نام لاتاري عكس هم اتچ كرده ام و ادرس و ايميل هم همان ايميل فرم ds 260 مي باشد
كيس نامبر:٢xxx رويت جواب : 8may افراد:٢ نفر ارسال فرم : june كارنت :13 Aug نامه دوم:30 Sep
مصاحبه :هفته دوم نوامبر -- هزينه: ترجمه بدون تایید 700 ه.ت :واكسيناسيون:300 ه.ت نفری... آزادسازي مدارك: 6 م. تور بليط هتل (6شب): 2 م نفری. مديكال:525 درهم نفری -- سفارت:ابوظبی -- آپدیت: نوامبر
کلیر دسامبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان یه سوال داشتم، من کارشناسی ناپیوسته درس خوندم، الان مدرک اصلی کاردانیم رو به این زودی نمیتونم بگیرم اما مدرک موقتش رو دارم، اما مدرک اصلی کارشناسیمو گرفتم . اشتغال به تحصیل تو مقطع ارشد هم دارم آیا با نداشتن مدرک اصلی کاردانی به مشکل میخورم؟
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-07 ساعت 15:06)Mehdi0065 نوشته: با سلام
دوستان یه سوال داشتم، من کارشناسی ناپیوسته درس خوندم، الان مدرک اصلی کاردانیم رو به این زودی نمیتونم بگیرم اما مدرک موقتش رو دارم، اما مدرک اصلی کارشناسیمو گرفتم . اشتغال به تحصیل تو مقطع ارشد هم دارم آیا با نداشتن مدرک اصلی کاردانی به مشکل میخورم؟
سلام. سعی کن اصل مدرک کاردانی رو تهیه و ترجمه کنی ولی اگر احیانآ نشد با توجه به اینکه اخرین مدرک یعنی کارشناسی رو داری امیدوارم افیسر خیلی ریز بین نباشه. در ضمن حتما بخاطر اثبات اینکه دروس پیش رو در کاردانی گذروندی ریز نمرات کاردانی رو تهیه و ترجمه کن. این خیلی مهمه
موفق باشی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-10 ساعت 15:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-10 ساعت 15:42 توسط sepehr007.)
سلام. اگر ادرس امریکا(در فرم) را بخواهیم عوض کنیم ایا الان باید اقدام کنیم یا وقت مصاحبه ؟ ضمنا وقت مصاحبه اوایل اکتبر است.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-09 ساعت 19:40)bogey نوشته: (2015-09-08 ساعت 00:55)m.ghoreishi نوشته: (2015-09-07 ساعت 15:06)Mehdi0065 نوشته: با سلام
سلام. سعی کن اصل مدرک کاردانی رو تهیه و ترجمه کنی ولی اگر احیانآ نشد با توجه به اینکه اخرین مدرک یعنی کارشناسی رو داری امیدوارم افیسر خیلی ریز بین نباشه. در ضمن حتما بخاطر اثبات اینکه دروس پیش رو در کاردانی گذروندی ریز نمرات کاردانی رو تهیه و ترجمه کن. این خیلی مهمه
موفق باشی
سلام . ترجمه و اصل مدارک زیر رو ببر :
دیپلم هنرستان + ریز نمرات ( الزامی نیست )
مدرک کاردانی + ریز نمرات (الزامی نیست )
مدرک کارشناسی + ریز نمرات (الزامی نیست )
نامه معادل سازی کاردانی به عنوان پیش دانشگاهی
بنده همین وضعیت رو داشتم فقط تمام مدارک فوق رو دادم تا جای هیچ گونه ابهامی که من دارای مدرک لیسانس هستم باقی نمونه .
ممنونم بابت راهنمایی دوستان
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ارشد قبول شدم. الان دوتا مسئله دارم. اينكه برم يا نه. دو اينكه اگر رفتم بايد فرممو باز كنم و اعلام كنم كه دانشجوي ارشدم؟
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲
کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی
دریافت کلیرنس: 18 Aug
دریافت ویزا: 31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من در DS260 اون موقع یک حرکت اضافی زدم و در اون قسمت که نوشته با سازمانی چیزی کار می کنید نوشتم با فدراسیون کاراته، حالا میخوام ببینم مدرک مربیگری ام رو بفرستم واسه آنکارا یا بذارم اونجا اگه توضیحی خواستن ارایه کنم؟؟؟
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days : Clearance
Issued:5 May 2017
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال مهم. اگه در زمان ثبت نام نوشته باشی متاهلی(در حالی که هنوز نیستی) و بعد از اعلام نتایج عروسی کنی، سفارت گیر میده که چرا تاریخ عقد با تاریخی که در فرم ثبت نام نوشتی فرق می کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در فرم ds260 چند جا هست که شما باید آدرس وارد کنید. برای اینکار دو تا باکس درنظر گرفتن:
street line 1
street line 2(optional)
منظور از line1 و line2 به ترتیب فقط خیابان فرعی و خیابان اصلی است؟ یا نه باید شماره پلاک و بن بست و کوچه رو هم در line1 اعلام کنیم.
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب: