کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-10-15 ساعت 16:21)jilibiliyaee نوشته:  منظور از این عبارت تو فرم ی هست کسی میدونه؟
do you have any specialized skills or training"including firearms"explosives'nuclear"biological"or chemical experience?
Big GrinBig GrinBig Grin
منظور هم این است که شما در زمان خدمت سرویس و یا توانایی خواصی داشتین که از شما استفاده کنن. بیشتر در مورد سلاح های کشتار جمعی هستش.
جواب شما میتونه بله باشه به شرطی که یکی از این توانایی ها رو داشته باشین
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام دوستان پرونده ما F2A هست ازدواج با گرين كارتي
مصاحبه همسرم ٢٢ نوامبر هست و من موقع پر كردن فرم DS-260 اطلاعات تحصيلي همسرم رو ننوشتم و از NVC خواستم فرم رو انلاك كنه كه بتونم اديتش كنم ولي گفتن نميشه
حالا ميخواستم به سفارت ايميل بزنم و بخوام فرم رو برام انلاك كنن
به نظرتون اگه ايميل بزنم ممكنه تاريخ مصاحبه رو تغيير بدن و عقب بندازن؟
نميدونم چه كار كنم
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان:
(2015-10-20 ساعت 04:24)khmp نوشته:  سلام دوستان پرونده ما F2A هست ازدواج با گرين كارتي
مصاحبه همسرم ٢٢ نوامبر هست و من موقع پر كردن فرم DS-260 اطلاعات تحصيلي همسرم رو ننوشتم و از NVC خواستم فرم رو انلاك كنه كه بتونم اديتش كنم ولي گفتن نميشه
حالا ميخواستم به سفارت ايميل بزنم و بخوام فرم رو برام انلاك كنن
به نظرتون اگه ايميل بزنم ممكنه تاريخ مصاحبه رو تغيير بدن و عقب بندازن؟
نميدونم چه كار كنم
دوست عزیز تنها مرجع گشودن سایت NVC هست و سفارت نمیتونه این کار انجام بده سفارت فقط میتواند خودش ادیت انجام بده.
مدارک تحصیلی همسر شما مهم نیست شما میتونید روز مصاحبه ارائه بدین و از شما میپذیرن
ولی اگر به سفارت ایمیل بزنید و احتمال اینکه مصاحبه حذف بشه و به یه تاریخ دیگه بیافته زیاد پس با خیال راحت برید و اونجا مدارک رو ارائه بدین
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: j.modarres ، khmp
سلام ho tasha جان
ما پیگیر کلیر شدن شما هستیم سفت و سخت
یک سوال دارم از دوستان
من توی فرم 260 در قسمت رسته خدمتی نوشتم ( خدمت وظیفه وزارت دفاع ) به نظرتون میل بزنم خبر بدم یا ان لاک کنم یا قبل قسم بگم
چون رسته ام پباده بوده و در باطری سازی نیرو خدمت کردم فکر کردم لازمه به وزارت دفاع اشاره کنم
قربان همگی
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به  ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه   = >   دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه) Big Grin
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند  ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!

ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
تشکر کنندگان: Afsaneh5388
(2015-10-20 ساعت 17:29)Aliakbarasghari نوشته:  سلام ho tasha جان
یک سوال دارم از دوستان
من توی فرم 260 در قسمت رسته خدمتی نوشتم ( خدمت وظیفه وزارت دفاع ) به نظرتون میل بزنم خبر بدم یا ان لاک کنم یا قبل قسم بگم
چون رسته ام پباده بوده و در باطری سازی نیرو خدمت کردم فکر کردم لازمه به وزارت دفاع اشاره کنم
قربان همگی

سلام دوست عزیز

اگر فرمتون رو آنلاک کنید پروسه شما چند ماه عقب می افته .روز مصاحبه قبل از قسم خوردن بگید.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Afsaneh5388 ، j.modarres
یک سوال دارم از دوستان
قربان همگی
با سلام دوست عزیز حتماً شما بگو اینو چون برات بهتر هم میشه وزارت دفاع رو مثل ارتش در نظر میگیرن و اونها هم میفهمم که شما اشتباه پر کردی پس به راحتی بگو من رسته خدمتیمو اشتباه زدم من نیروی وزارت دفاع بودم و رسته زمینی.
همچنین به نظرم به صلاح نیست که آنلاک کنی بزار روز مصاحبه قبل قسم بگو.
موفق باشی
سفرنامه
(2015-10-20 ساعت 23:25)ho_tasha نوشته:  
یک سوال دارم از دوستان
قربان همگی
با سلام دوست عزیز حتماً شما بگو اینو چون برات بهتر هم میشه وزارت دفاع رو مثل ارتش در نظر میگیرن و اونها هم میفهمم که شما اشتباه پر کردی پس به راحتی بگو من رسته خدمتیمو اشتباه زدم من نیروی وزارت دفاع بودم و رسته زمینی.
همچنین به نظرم به صلاح نیست که آنلاک کنی بزار روز مصاحبه قبل قسم بگو.
موفق باشی

دقيقا ضمنا روز مصاحبه خودتون توضيح بديد ضمن اينكه خيلي هم اگر توضيحات أضافه بدين بيشتر شك ميكنه و يختر ميشه مراحل اداريتون

دوستات از تعداد ويزاهاي يك ضرب چه خبر ؟ كجا بيشتر صادر كردند امسال ؟
کیس نامبر :  2016AS10XX
رویت نامه اول  :   9 می
ارسال فرم 260 : 24 می
سفارت : آنکارا درخواست تغییر به ابوظبی
نعداد: 3 نفر
کارنت : 12 آگوست
نامه دوم :25 آگوست
تاریخ مصاحبه :نیمه دوم اکتبر
وضعیت ویزا : یک ضرب
زمان ورود :11 مارچ
دریافت سشوال نامبر : 18 مارچ
دریافت گرین کارت: 13 آپریل
جمع هزینه ها:---
سلام دوستان من الان متوجه شدم همسرم موقع پر کردن فرم
DS-260
تو قسمت Full Name In Native Alphabet فقط فامیلی منو نوشته اسم کوچیکمو ننوشته آیا این اشکالی ایجاد میکنه؟
ی سوال دیگه هم داشتم من در زمان ثبتنام لاتاری عقد بودم بخاطر همین آدرس خونه پدرم رو تو فرم نوشتم و تو نامه قبولیمم همون آدرس نوشته. ولی موقع پر کردن فرم DS-260 ک آدرس خونه خودمو نوشتم ب اشتباه تاریخی رو ک گفته بود از کی تو آدرس جدید ساکنین رو همسرم زد جون ۲۰۱۴ ک میشه شهریور ۹۳( یعنی قبل ثبتنام لاتاری ) این الان تناقض ایجاد میکنه ممکنه کیسمونو رد کنه و حتمن باید عوضش کنم یا مشکلی نیست؟
اگه الان تقاضای آنلاک بدم چقد طول میکشه فایلم باز بشه؟ و آیا زمان مصاحبمو خیلی عقب میندازه و ب ضررمه؟(آخه من مکان مصاحبمو تغییر دادم موقع پر کردن فرم ک بهم گفتن این باعث میشه زمان مصاحبم عقب بیوفته) کیسم حدود 5500 هست
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
تشکر کنندگان:
(2015-10-22 ساعت 04:58)Srod نوشته:  
(2015-10-22 ساعت 04:50)M.Hamed نوشته:  سلام دوستان من الان متوجه شدم همسرم موقع پر کردن فرم
DS-260
تو قسمت Full Name In Native Alphabet فقط فامیلی منو نوشته اسم کوچیکمو ننوشته آیا این اشکالی ایجاد میکنه؟
ی سوال دیگه هم داشتم من در زمان ثبتنام لاتاری عقد بودم بخاطر همین آدرس خونه پدرم رو تو فرم نوشتم و تو نامه قبولیمم همون آدرس نوشته. ولی موقع پر کردن فرم DS-260 ک آدرس خونه خودمو نوشتم ب اشتباه تاریخی رو ک گفته بود از کی تو آدرس جدید ساکنین رو همسرم زد جون ۲۰۱۴ ک میشه شهریور ۹۳( یعنی قبل ثبتنام لاتاری ) این الان تناقض ایجاد میکنه ممکنه کیسمونو رد کنه و حتمن باید عوضش کنم یا مشکلی نیست؟
اگه الان تقاضای آنلاک بدم چقد طول میکشه فایلم باز بشه؟ و آیا زمان مصاحبمو خیلی عقب میندازه و ب ضررمه؟(آخه من مکان مصاحبمو تغییر دادم موقع پر کردن فرم ک بهم گفتن این باعث میشه زمان مصاحبم عقب بیوفته) کیسم حدود 5500 هست

معمولا وقتی میرین سفارت قبل از مصاحبه، یه قسمت دیگه ای صداتون میکنن برای اینکه اگر تو فرمها اشتباهی هست یا از موقع پر کردن فرم تا وقت مصاحبه چیزی تغییر کرده (مثلا ازدواج کردین، طلاق گرفتین، بچه دار شدین ...) اونجا ازتون میخوان که اصلاح کنین.

ممنونم از راهنماییتون. پس بنظر شما تقاضای آنلاک نکنم بهتره؟ و اگه روز مصاحبه بگم مشکلی پیش نمیاد و ریجکت نمیکننم؟
تشکر کنندگان: ofrfar
با سلام
برای کسانی که خودشون یک مجموعه و یا شرکت دارن چطور باید سابقه کار ببرن . به عنوان مثال آقایی که 15 در شرکت و یا مجموعه خودش فعالیت کرده ..
ممنون میشم پاسخگویی کنید .
Skill : Design And Develop Website
Live in : Dubai
تشکر کنندگان:
در مدرک پیش دانشگاهی من تاریخ فارغ التحصیلی بطور روشن قید نشده و ذکر کرده در پایان نیمسال دوم سال 81-82 فارغ التحصیل شدم. با این حساب تاریخ اخذ مدرک پیش دانشگاهی رو کی بزنم؟
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
(2015-10-24 ساعت 11:52)Srod نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 10:41)ali3810 نوشته:  در مدرک پیش دانشگاهی من تاریخ فارغ التحصیلی بطور روشن قید نشده و ذکر کرده در پایان نیمسال دوم سال 81-82 فارغ التحصیل شدم. با این حساب تاریخ اخذ مدرک پیش دانشگاهی رو کی بزنم؟

2003 میلادی
۱۳۸۲ خورشیدی
با درود ، معمولا" پایان نیم سال دوم بر مبنای برج 4 هست و برای سال 82-81 04/31/ 1382
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
فرم 260 رو یکی از دوستانم برام پر کرده
الان که میرم اونجا میبینم جلو اسم خودم زده کامپلیت ولی جلو اسم همراهان زده استارت و میشه اطلاعات رو وارد کرد
ایا این فرم رو برای بقیه همراهان هم باید کامل پر کنم چرا الان جلو اسمشون هنوز فعال هست؟
در ضمن اسم یکی از فرزندان اشتباه املایی داره الان میشه اطلاعات درست رو وارد کنم
زمان مصاحبه ما کمتر از بیست روز دیگه هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2015-10-23 ساعت 00:18)Srod نوشته:  
(2015-10-22 ساعت 15:34)M.Hamed نوشته:  ممنونم از راهنماییتون. پس بنظر شما تقاضای آنلاک نکنم بهتره؟ و اگه روز مصاحبه بگم مشکلی پیش نمیاد و ریجکت نمیکننم؟

من توصیه میکنم یه ایمیل به سفارت بزنین و براشون توضیح بدین، مطمئنا جواب اونا قابل اطمینان تره

سلام با چه مضمونی ایمیل بزنم؟ به kcc ایمیل بزنم یا سفارت ارمنستان ک میخوام برم؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-24 ساعت 21:29)eng2006 نوشته:  فرم 260 رو یکی از دوستانم برام پر کرده
الان که میرم اونجا میبینم جلو اسم خودم زده کامپلیت ولی جلو اسم همراهان زده استارت و میشه اطلاعات رو وارد کرد
ایا این فرم رو برای بقیه همراهان هم باید کامل پر کنم چرا الان جلو اسمشون هنوز فعال هست؟
در ضمن اسم یکی از فرزندان اشتباه املایی داره الان میشه اطلاعات درست رو وارد کنم
زمان مصاحبه ما کمتر از بیست روز دیگه هست
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان