کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
نگران نباشید، احتمالا توی ویزا بولتن بعدی کارنت میشید. اگر هم کارنت هستید که دیگه اصلا جای نگرانی نیست.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 14:03)ژینوس ملک نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 23:59)ستوده نوشته:  
(2015-09-27 ساعت 13:32)ژینوس ملک نوشته:  سلام دوستان. کسی هست که نامه دومش جایگزین شده باشه؟ برای من هنوز چیزی نیومده
سلام ، میشه لطفاً حدود کیس نامبر و تاریخ ارسال فرم DS-260 v رو اعلام بفرمائید ؟

کیس نامبرم دو رقمی هست اما خیلی دیر فرم رو ارسال کردم 21 آگوست
با سلام خانوم ملک نگران نباشید درسته کیس پایین هستین ولی به دلیل اینکه دیر ارسال کردین این اتفاق برای شما افتاده ÷س نگران نباشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام دوستان من فرم ٢٦٠ مامانم رو ١٢ اگوست سابميت كردم ولي الان ميخوام سفارت رو عوض كنم
با توجه به اينكه كيس نامبرشون ٤٥٠٠ هست ايا صلاحه كه بگم فرم رو انلاك كنن به نظرتون؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان:
(2015-10-03 ساعت 09:48)khmp نوشته:  سلام دوستان من فرم ٢٦٠ مامانم رو ١٢ اگوست سابميت كردم ولي الان ميخوام سفارت رو عوض كنم
با توجه به اينكه كيس نامبرشون ٤٥٠٠ هست ايا صلاحه كه بگم فرم رو انلاك كنن به نظرتون؟
با سلام دوست عزیز میتونید ولی باید به KCC نامه بزنید تا براتون آنلاک کنه.
ولی پیشنهاد نمیشه بزارید خود KCC سفارت رو تعیین کنه امسال دارن خوب عمل می کنند خیلی از اونها که آنکارا بودن رو فرستادن ابوظبی شما هم عجله نکنید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: khmp ، mehdihk ، humsun
سلام به همه
من از آنکارا برگشتم و خدا رو شکر یک ضرب گرفتم و با دست پر برگشتم .
می خواستم راجه به پروسه کارا چیزی برای بچه ها که در حال انجام کاراشون هستن بنویسم ولی نمی دونم کجا.میشه راهنماییم کنید.
ممنون
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
تشکر کنندگان: nazi56 ، mehdihk ، Rira_1982 ، chakavakl ، ghobad2121 ، j.modarres
(2015-10-06 ساعت 11:43)راحیل2016 نوشته:  سلام به همه
می خواستم راجه به پروسه کارا چیزی برای بچه ها که در حال انجام کاراشون هستن بنویسم ولی نمی دونم کجا.میشه راهنماییم کنید.
ممنون

سلام خدمت شما

خیلی تبریک میگم بهتون
شما میتونید اینجا سفر نامتون رو بنویسید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: nazi56 ، راحیل2016 ، ghobad2121
(2015-10-06 ساعت 11:43)راحیل2016 نوشته:  سلام به همه
ممنون
به به مبارکه
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان: Siamak ، راحیل2016 ، ghobad2121
(2015-10-06 ساعت 17:36)Negarino نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 11:43)راحیل۲۰۱۶ نوشته:  سلام به همه
ممنون
به به مبارکه
سلام لطفا اگر گروهی واتس اپی یا تلگرامی دارین من رو هم اد کنید
تشکر کنندگان:
سلام
1- من تحصیلات دانشگاهی حسابداری دارم، از اون گذشته چند سال سابقه کاری در رشته خودم هم دارم حالا باید توی فرم 260، جاهایی که کار کردم رو اعلام کنم یا نه. در واقع میخوام ببینم بخش اطلاعات شغلی مال کسانی است که میخوان با حداقل دو سال سابقه کار برن آمریکا یا مال همه است؟
2- اگه همه باید این بخش رو تکمیل کنند، آیا اون قسمت که پرسیده:
does this job require at least 2 years of training or experience

باید بله رو بزنم یا خیر رو؟
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 21:53)ali3810 نوشته:  سلام
۱- من تحصیلات دانشگاهی حسابداری دارم، از اون گذشته چند سال سابقه کاری در رشته خودم هم دارم حالا باید توی فرم 260، جاهایی که کار کردم رو اعلام کنم یا نه. در واقع میخوام ببینم بخش اطلاعات شغلی مال کسانی است که میخوان با حداقل دو سال سابقه کار برن آمریکا یا مال همه است؟
۲- اگه همه باید این بخش رو تکمیل کنند، آیا اون قسمت که پرسیده:
does this job require at least ۲ years of training or experience

سلام دوست عزیز

اگر تحصیلات شما کمتر از دیپلم دوازده ساله باشه شما نیاز به دوسال سابقه کار همراه با آموزش دارید.ولی برای شما که تحصیلات دانشگاهی دارید دیگه نیازی نیست که توضیحات اضافی راجع به کارتون بدید. فقط آخرین محل کارتون رو اعلام کنید و بگید که اونجا کار میکردید .
توجه داشته باشید که ارائه مدارک اضافی فقط پروسه شما رو طولانی تر میکنه .دروغ نگید ولی لازم نیست همه چیز رو هم توضیح بدید .

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: victor2016 ، matin.sh ، j.modarres ، لطف اله
(2015-10-08 ساعت 22:00)Siamak.k نوشته:  
۱- من تحصیلات دانشگاهی حسابداری دارم، از اون گذشته چند سال سابقه کاری در رشته خودم هم دارم حالا باید توی فرم 260، جاهایی که کار کردم رو اعلام کنم یا نه. در واقع میخوام ببینم بخش اطلاعات شغلی مال کسانی است که میخوان با حداقل دو سال سابقه کار برن آمریکا یا مال همه است؟

سلام دوست عزیز

اگر تحصیلات شما کمتر از دیپلم دوازده ساله باشه شما نیاز به دوسال سابقه کار همراه با آموزش دارید.ولی برای شما که تحصیلات دانشگاهی دارید دیگه نیازی نیست که توضیحات اضافی راجع به کارتون بدید. فقط آخرین محل کارتون رو اعلام کنید و بگید که اونجا کار میکردید .
توجه داشته باشید که ارائه مدارک اضافی فقط پروسه شما رو طولانی تر میکنه .دروغ نگید ولی لازم نیست همه چیز رو هم توضیح بدید .

موفق باشید

منظورتون اینه که ارائه اون سوابق کاری نه تنها امتیاز برای دادن ویزا محسوب نمیشه ممکنه مشکل ساز هم بشه؟!!!
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
(2015-10-08 ساعت 23:44)ali3810 نوشته:  

سلام دوست عزیز

موفق باشید

منظورتون اینه که ارائه اون سوابق کاری نه تنها امتیاز برای دادن ویزا محسوب نمیشه ممکنه مشکل ساز هم بشه؟!!!

ببینید دوست عزیز من
شما بابت هر مدرکی که ارائه میدید باید بخاطرش توضیح بدید .اگر تاپیکهای مربوط به سالهای قبل رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید که عرض بنده چیه.در نتیجه هرچی مدارک اضافی کمتری ارائه کنید پروسه صدور ویزا برای شما سریعتر انجام میشه .
البته این نظر بنده بود شما میتونید از دوستان پیشکسوت هم بپرسید و مشاوره بگیرید.
تشکر کنندگان: j.modarres ، لطف اله
(2015-10-08 ساعت 23:55)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-08 ساعت 23:44)ali3810 نوشته:  

سلام دوست عزیز

موفق باشید

ببینید دوست عزیز من
شما بابت هر مدرکی که ارائه میدید باید بخاطرش توضیح بدید .اگر تاپیکهای مربوط به سالهای قبل رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید که عرض بنده چیه.در نتیجه هرچی مدارک اضافی کمتری ارائه کنید پروسه صدور ویزا برای شما سریعتر انجام میشه .
البته این نظر بنده بود شما میتونید از دوستان پیشکسوت هم بپرسید و مشاوره بگیرید.

در همون قسمت پرسیده که در آمریکا میخوای چکار کنی؟
من هم جواب دادم با توجه به رشته تحصیلی و سوابقم، در زمینه حسابداری و حسابرسی میخوام کار کنم. اگر این سوابق کاری رو اعلام نکنم، این استدلال رو از من می پذیرن؟ نمیگن پس چرا سوابق کاری ات رو ذکر نکردی و کتمان داشتی؟
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:
(2015-10-09 ساعت 00:30)ali3810 نوشته:  در همون قسمت پرسیده که در آمریکا میخوای چکار کنی؟
من هم جواب دادم با توجه به رشته تحصیلی و سوابقم، در زمینه حسابداری و حسابرسی میخوام کار کنم. اگر این سوابق کاری رو اعلام نکنم، این استدلال رو از من می پذیرن؟ نمیگن پس چرا سوابق کاری ات رو ذکر نکردی و کتمان داشتی؟

از شما پرسیده شده که شغلتون چیه؟
شما پاسخ میدید حسابدار هستم
دوباره میپرسه شما اونجا میخواید چیکار کنید؟
شما پاسخ میدید میخوام حسابداری کنم
این یه سوال و جواب کاملا نرمال و منطقیه

ولی اینکه شما در چند شرکت مختلف کار کردید برای اونا اصلا مهم نیست.برای اونا این مهمه که این شرکتهایی که شما اونجا کار کردید آیا دولتی بودن یا ارتباطی با دولت داشتن یا نیمه خصوصی بودن یا خصوصی بودن .اگر بخوان همه سوابق شما و اینکه کار این شرکتها هرکدوم چی بوده رو بررسی کنن پروسه کلیرنس شما طولانی میشه و اصلا خوب نیست.
تشکر کنندگان: ali3810 ، victor2016 ، j.modarres ، maral-map
(2015-10-09 ساعت 00:48)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 00:30)ali3810 نوشته:  در همون قسمت پرسیده که در آمریکا میخوای چکار کنی؟

از شما پرسیده شده که شغلتون چیه؟
شما پاسخ میدید حسابدار هستم
دوباره میپرسه شما اونجا میخواید چیکار کنید؟
شما پاسخ میدید میخوام حسابداری کنم
این یه سوال و جواب کاملا نرمال و منطقیه

ولی اینکه شما در چند شرکت مختلف کار کردید برای اونا اصلا مهم نیست.برای اونا این مهمه که این شرکتهایی که شما اونجا کار کردید آیا دولتی بودن یا ارتباطی با دولت داشتن یا نیمه خصوصی بودن یا خصوصی بودن .اگر بخوان همه سوابق شما و اینکه کار این شرکتها هرکدوم چی بوده رو بررسی کنن پروسه کلیرنس شما طولانی میشه و اصلا خوب نیست.

با این حساب جواب این سوال را باید No بزنم؟
Were you previously employed
و جواب غیرواقع بدم.
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان