کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
ببین قبل از مصاحبه اگه شمارت را توسایت سفارت بزنی که نمیخونه و ارور میده.این سایت برای کسایی که اف بی آی چک خوردن.شما که هنوز مصاحبه نرفتی.بهترین کار اینه که فردا زنگ بزنی و ماجرا را بپرسی.فرصت را از دست نده.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres
ممنون
1-ولی من متوجه نشدم به ابوظبی زنگ بزنم یا kcc امریکا؟

Phone: (606) 526-7500

Email: KCCDV@state.gov

2-راستی لینک اون صفحه که گفتین ممکنه بذارین
من پیداش نمیکنم
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا قاطع بگید
برای هریک از اعضا باید فرم 260به صورت جداگانه پر شود یا فقط برای نفر اصلی پر بشه کافیه؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 00:55)eng2006 نوشته:  دوستان لطفا قاطع بگید
برای هریک از اعضا باید فرم 260به صورت جداگانه پر شود یا فقط برای نفر اصلی پر بشه کافیه؟

برای هر شخص باید بصورت جداگانه پر بشه. مثلا من و همسرم 2نفریم و 2تا فرم پر کردیم. هر تعداد فرم تو صفحتون هست باید پرکنین همشو
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 01:43)M.Hamed نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 00:55)eng2006 نوشته:  دوستان لطفا قاطع بگید

برای هر شخص باید بصورت جداگانه پر بشه. مثلا من و همسرم ۲نفریم و ۲تا فرم پر کردیم. هر تعداد فرم تو صفحتون هست باید پرکنین همشو
یعنی اون not start جلو اسم هر یک از اعضا باید انجام بشه؟

[عکس: 3l3z_lat.jpg]
الان اینجا صفحه من هست باید برای بقیه هم پر کنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 13:25)eng2006 نوشته:  یعنی اون not start جلو اسم هر یک از اعضا باید انجام بشه؟

بله دوست عزیز باید تمام فیلدها رو برای تمام اعضای خانواده جداگانه پر کنید و در پایان فرم هر کدوم از اعضا رو ساین کنید و برای هر کدوم یک کانفرمیشن نامبر بگیرید و با خودتون به مصاحبه ببرید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
سلام یکی از دوستانم تازه فهمیده قبول شده میخواستم ببینم هنوز وقت برای ارسال فرم هست یا نه و اگه وقت هست تا کی؟ لطفا اسم سایت رو برام بزارید با سپاس فراوان از تک تک دوستان
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 15:51)ramin.b نوشته:  سلام یکی از دوستانم تازه فهمیده قبول شده میخواستم ببینم هنوز وقت برای ارسال فرم هست یا نه و اگه وقت هست تا کی؟ لطفا اسم سایت رو برام بزارید با سپاس فراوان از تک تک دوستان

دوست عزیز ، سلام
مهلت ارسال فرم DS260 منقضی نشده و منتخبین DV2016 میتوانند آن را ارسال کنند. برای اطلاعات بیشتر به نامه اعلام انتخاب شدن مراجعه کنید.
موفق باشید
با تشکر مرسی
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 13:37)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 13:25)eng2006 نوشته:  یعنی اون not start جلو اسم هر یک از اعضا باید انجام بشه؟

بله دوست عزیز باید تمام فیلدها رو برای تمام اعضای خانواده جداگانه پر کنید و در پایان فرم هر کدوم از اعضا رو ساین کنید و برای هر کدوم یک کانفرمیشن نامبر بگیرید و با خودتون به مصاحبه ببرید .

در هنگام پر کردن فرم 260 برای نفر اصلی میپرسه که ایا میخاهید فلان فرزند یا همسر نیز به امریکا مهاجرت نماید یا نه
پس دیگه چرا برای همه اعضا خانواده جداگانه پر بشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-10-30 ساعت 22:30)eng2006 نوشته:  
(2015-10-30 ساعت 13:37)Siamak.k نوشته:  

در هنگام پر کردن فرم 260 برای نفر اصلی میپرسه که ایا میخاهید فلان فرزند یا همسر نیز به آمریکا مهاجرت نماید یا نه
دوست عزیز ببخشید اینو میگم شما بهتر هست به قول یه دوستی یه تماسی با پاریز تراول بگیر شمارش همین بالای صفحه هست.
این که دلیل نمیشه شما برای هر نفر پر میکنی که اطلاعات داشته باشه نه اینکه برای این پر کنی که کی بیاد کی نیاد. به نظرم بهتر هست با پاریز تراول تماس بگیری و بزار اونها برات پر کنن تا دچار مشکل نشی.
موفق باشیو
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: Srod ، j.modarres
سلام دوستان من هم بعد از قبولی و ارسال فرم 260 دخترم به دنیا اومده الان 34 روزشه چکار باید بکنم ضمن اینکه نامه کارنتی من هم اومده
(2015-10-31 ساعت 00:01)Srod نوشته:  
نقل قول:در هنگام پر کردن فرم 260 برای نفر اصلی میپرسه که ایا میخاهید فلان فرزند یا همسر نیز به آمریکا مهاجرت نماید یا نه

شما دو هفته پیش نوشته بودی ۲۰ روز دیگه مصاحبه دارم و هنوز حتی فرم ۲۶۰ رو پر نکردی. امیدوارم موفق بشید دوست عزیز

260 رو که پر کردم ولی فقط واسه فرد برنده
بقیه اعضا رو هنوز نه
اخه در اخر فرم برای سابمیت کردن بقیه هم دوباره شماره کیس رو میخاد
نگرانم شماره کیس نفر برنده رو واسه فرزندان هم دوباره بزنم و بعدا مشکلی پیش بیاد
تشکر کنندگان:
(2015-10-31 ساعت 00:54)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان من هم بعد از قبولی و ارسال فرم 260 دخترم به دنیا اومده الان 34 روزشه چکار باید بکنم ضمن اینکه نامه کارنتی من هم اومده

سلام نگران نباشین زمانی ک برای مصاحبه میرین میتونی فرم تغییرات رو بگیرین و اونجا بگین. یکی از آشناهای ما هم همینطور بود حتی ازدواجشم بعد ثبت نام لاتاری بود و بچه دار شدنشم بعد از فرم DS-260 الانم تگزاسه نگران نباشین
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
تشکر کنندگان: j.modarres ، shahram.mis1356 ، maral-map
(2015-10-31 ساعت 00:54)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان من هم بعد از قبولی و ارسال فرم 260 دخترم به دنیا اومده الان 34 روزشه چکار باید بکنم ضمن اینکه نامه کارنتی من هم اومده

تبریک میگم دوست عزیز قدم نورسیدتون را.ایشالاه هروقت همدیگر را درآمریکا دیدیم باید شیرینی بدینااااااBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Srod ، ghobad2121 ، shahram.mis1356

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان