کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام دوستان

ازتون خواهش میکنم که دو تا نکته رو رعایت کنید.

ابتدا اینکه سعی کنید امضاتون رو کامل کنید تا بتونیم در جریان کیس ها قرار بگیریم و بهتر بشه راهنمایی کرد .

دوم اینکه برای تشکر از گزینه تبریک و تشکر زیر هر پست استفاده کنید و از ارسال پست با مضمون تبریک و تشکر حدالمقدور خودداری کنید تا تاپیکها بیخود شلوغ نشه که بقیه دوستان بتونن براحتی از اطلاعات مفید تاپیک استفاده کنند.

ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Rira_1982 ، j.modarres ، Amir.AA ، matin86 ، maral-map
سلام
می شه لطفا دوستان پیشکسوت راهنمایی کنن،استرس ویروونمون کرد. متاسفانه خیلی دیر متوجه برنده شدن توی لاتری 2016 شدیم. می خوام بدونم میتونیم الان فرما رو پرکنیم یا دیره دیگه، آخه توی سایت نوشته تا سپتامبر 2016 فرصت هست.
تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 16:31)pichak e sabz نوشته:  سلام
می شه لطفا دوستان پیشکسوت راهنمایی کنن،استرس ویروونمون کرد. متاسفانه خیلی دیر متوجه برنده شدن توی لاتری ۲۰۱۶ شدیم. می خوام بدونم میتونیم الان فرما رو پرکنیم یا دیره دیگه، آخه توی سایت نوشته تا سپتامبر ۲۰۱۶ فرصت هست.

سلام دوست عزیز.حدود شماره ی کیستون چنده؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 16:35)امیررضا.س نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 16:31)pichak e sabz نوشته:  سلام
می شه لطفا دوستان پیشکسوت راهنمایی کنن،استرس ویروونمون کرد. متاسفانه خیلی دیر متوجه برنده شدن توی لاتری ۲۰۱۶ شدیم. می خوام بدونم میتونیم الان فرما رو پرکنیم یا دیره دیگه، آخه توی سایت نوشته تا سپتامبر ۲۰۱۶ فرصت هست.

سلام دوست عزیز.حدود شماره ی کیستون چنده؟
تشکر کنندگان:
ما سهمیه آسیا نبودیم ، اقیانوسیه هستیم، شماره کیس ما 300و خورده ای هست
تشکر کنندگان:
دوست عزیز شما تنها درصورتی میتونید از سهمیه اقیانوسه استفاده کنید که متولد اونجا باشید. اگر متولد ایران هستید، سهمیه تون آسیا میشه و فرقی نمی کنه کجای دنیا زندگی می کنید، البته محل مصاحبه بسته به محل زندگیتون تعیین میشه.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 21:48)pichak e sabz نوشته:  ما سهمیه آسیا نبودیم ، اقیانوسیه هستیم، شماره کیس ما 300و خورده ای هست

شرایتتون را نمیدونم از چه قراریه.ولی شما در اولی فرصت فرمتون را پر کرده و برای kcc ارسال کنید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-02 ساعت 22:23)victor2016 نوشته:  دوست عزیز شما تنها درصورتی میتونید از سهمیه اقیانوسه استفاده کنید که متولد اونجا باشید. اگر متولد ایران هستید، سهمیه تون آسیا میشه و فرقی نمی کنه کجای دنیا زندگی می کنید، البته محل مصاحبه بسته به محل زندگیتون تعیین میشه.

بله، منظور من همین بود، اشتباه منتقل کردم، ممنونم
تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 23:23)امیررضا.س نوشته:  
(2015-11-02 ساعت 21:48)pichak e sabz نوشته:  ما سهمیه آسیا نبودیم ، اقیانوسیه هستیم، شماره کیس ما 300و خورده ای هست

شرایتتون را نمیدونم از چه قراریه.ولی شما در اولی فرصت فرمتون را پر کرده و برای kcc ارسال کنید

متوجه نشدم که منظورتون از شرایط چیه ولی ممنون از جوابتون، توی چند روز آینده حتما فرم رو تکمیل می کنیم، نگرانی به جز اینکه دیر داریم اقدام می کنیم، از این هست که نکنه توی فرصتی که تا مصاحبه میدن نشه مدارک رو آماده کرد، آخه اینجوری که شنیدیم واسه استرالیا نوبت مصاحبه خیلی زودتر هست
تشکر کنندگان:
منظور از شرایتتون اینه که آیا شما جزو آسیا محسوب میشید یا نه و اینکه شما هم مثل ما فرم ds260 را باید پرکنید یا یه فرم دیگه.
موفق باشید

تشکر کنندگان: j.modarres ، Mitra ahmadi
(2015-11-03 ساعت 00:18)امیررضا.س نوشته:  منظور از شرایتتون اینه که آیا شما جزو آسیا محسوب میشید یا نه و اینکه شما هم مثل ما فرم ds260 را باید پرکنید یا یه فرم دیگه.
موفق باشید

عذرخواهی میکنم،این دو روز به خاطر شرایط کاری به اینترنت دسترسی نداشتم. ملیت ایرانی هست ولی محل زندگی استرالیا واسه همین کیس نامبر توی اقیانوسیه است، ظاهرا که همه باید همین فرم 260 رو پر کنن
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام بچه ها من از نامه دوم پرینت نگرفتم الان هم هر چی چک میکنم نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم به نظرتون چکار کنم
[font=Tahoma] به نام اهورامزدا[/font]
تشکر کنندگان:
(2015-11-07 ساعت 03:26)shahram.mis1356 نوشته:  سلام بچه ها من از نامه دوم پرینت نگرفتم الان هم هر چی چک میکنم نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم به نظرتون چکار کنم
دوست عزیز نامه دوم شما همون جا هست که نامه اول رو دیدید اون نامه دیگه برداشته نمیشه.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,647)
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، shahram.mis1356 ، matin86 ، maral-map
(2015-09-23 ساعت 12:34)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 12:22)ژینوس ملک نوشته:  من برنده اصلی هستم. برای سوابق کارم باید چکار کنم؟ فقط سوابق بیمه مهمه یا باید شرکتهایی که در اونجا کار کردم گواهی چیزی بدن؟

سلام خدمت شما

اصلا کاری به سوابق بیمه شما ندارن شما فقط باید یه نامه از آخرین جایی که کار میکنید ببرید و نشون بدید که در حال حاضر اونجا شاغل هستید .
در نظر داشته باشید که مدارک اضافی ارائه ندید .
ارائه مدارک اضافی فقط پروسه شما رو طولانی تر میکنه .

موفق باشید
جناب آقا سیامک عزیز ببخشید مطمئن هستید که باید نامه از شرکتمون بگیریم؟ لازمه ؟ راستش تا جایی که من از کسانی که سال پیش مصاحبه رفته بودن پرسیدم چیزی مطرح نکردن الا جهت محکم کاری آیا امسال سفارت ها تغییر رویه دادن؟
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-11-16 ساعت 16:32)lotfe.kh نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 12:34)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-23 ساعت 12:22)ژینوس ملک نوشته:  من برنده اصلی هستم. برای سوابق کارم باید چکار کنم؟ فقط سوابق بیمه مهمه یا باید شرکتهایی که در اونجا کار کردم گواهی چیزی بدن؟

سلام خدمت شما

اصلا کاری به سوابق بیمه شما ندارن شما فقط باید یه نامه از آخرین جایی که کار میکنید ببرید و نشون بدید که در حال حاضر اونجا شاغل هستید .
در نظر داشته باشید که مدارک اضافی ارائه ندید .
ارائه مدارک اضافی فقط پروسه شما رو طولانی تر میکنه .

موفق باشید
جناب آقا سیامک عزیز ببخشید مطمئن هستید که باید نامه از شرکتمون بگیریم؟ لازمه ؟ راستش تا جایی که من از کسانی که سال پیش مصاحبه رفته بودن پرسیدم چیزی مطرح نکردن الا جهت محکم کاری آیا امسال سفارت ها تغییر رویه دادن؟
نخير تغيير رويه ندادند سفارت ها،
جواب سيامك در مورد ارائه سوابق كاري بود(چون ايشون حتما ميخواهند سوابقشون رو ارائه بدهند و از طريق سابقه كار ويزا رو دريافت كنند) نه اينكه هركي هر كاري داشته قبلا حتما بايد گواهي سابقه ارائه كنه
چون سوال كمي مبهم بود شما رو مطمئنا به شك انداخته
Wink
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، tamana2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان