کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
باسلام وتشکر
من فرم فرزندم را هم تکمیل و ارسال نموده ام و این دومورد اضافی است یعنی اسم فرزندم را سه بار وارد شده است که یکی را کامل و ارسال و تاییدیه هم دریافت کرده ام .سوال من در مورد اون دو مورد اضافی است که قابل delete کردن هم نیستSad
تشکر کنندگان: ghobad2121
با سلام خدمت همه دوستان
من به علت اتمام تاریخ پاسپورتم مجبور به تعویض اون شدم حالا میبینم شماره پاسم عوض شده فرم Ds260 هم پرکردم تموم شده رفته حالا باید چیکار کنم تو اون فرم یه شماره پاس دیگه نوشتم دوستان اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید خیلی نگرانم با تشکر
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان:
(2015-12-08 ساعت 12:03)tirdad89 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من به علت اتمام تاریخ پاسپورتم مجبور به تعویض اون شدم حالا میبینم شماره پاسم عوض شده فرم Ds260 هم پرکردم تموم شده رفته حالا باید چیکار کنم تو اون فرم یه شماره پاس دیگه نوشتم دوستان اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید خیلی نگرانم با تشکر

مشکلی نیست دوست عزیز فقط موقع مصاحبه پاس قدیمی را همراه داشته باشید.
Smile
کيس نامبر‎‎ ‎2016AS3###:‎ ‎‎
تعداد افراد: 4 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 21 DEC
وضعیت :  نفر اول و دوم AP و فرزندان Ready
شرایط نفر اول: کار دولتی
شرایط نفر دوم: سربازی س ،کار دولتی
آپدیت ها : خیلی زیاد Wink
کلیرنفر اصلی: 22 می     ایشود:26 می  
کلیر دوم:28    july          ایشود:1  Aug
ورود به امریکا:12 jun
مقصد : بوستون،ماساچوست
سلام دوستان خبری از کارنتی های فوریه نیست اطلاع ندارین دقیقا کی اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنیده بودم هفتم هر ماه میلادی اعلام میشه اما امروز نهم هست و کماکان ابدیت نشده.
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 10:19)ghobad2121 نوشته:  سلام دوستان خبری از کارنتی های فوریه نیست اطلاع ندارین دقیقا کی اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شنیده بودم هفتم هر ماه میلادی اعلام میشه اما امروز نهم هست و کماکان ابدیت نشده.

سلام
اين چند ماه اخير دقيقاً نهم اون ماه اعلام شده
ما هم امروز منتظريم
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
سلام دوستان تو مداركي كه ترجمه ميكنيد مدارك تحصيلي شخص برنده كافيه يا مدارك تحصيلي همراهان هم بايد ترجمه بشه
برنده اصلي من هستم ، من خودم ليسانس و ديپلم و پيش دانشگاهي خودم را ترجمه كردم ايا مدرك تحصيلي شوهرم را هم بايد ترجمه كنم و ببرم ؟
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان:
(2015-12-13 ساعت 15:04)samira2016 نوشته:  سلام دوستان تو مداركي كه ترجمه ميكنيد مدارك تحصيلي شخص برنده كافيه يا مدارك تحصيلي همراهان هم بايد ترجمه بشه
برنده اصلي من هستم ، من خودم ليسانس و ديپلم و پيش دانشگاهي خودم را ترجمه كردم ايا مدرك تحصيلي شوهرم را هم بايد ترجمه كنم و ببرم ؟

با سلام
نیازی به ترجمه مدارک تحصیلی فرد همراه نمیباشد. البته در بعضی موارد خاص که خود افیسر درخواست مدرک تحصیلی و رزومه فرد همراه را نیز میکند. دوباره تاکید میکنم تنها مدارک فرد اصلی مورد نیاز سفارت میباشد.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: samira2016
در صورت داشتن اشتباه در فرم DS-260 چه باید کرد؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-14 ساعت 13:16)shadisha نوشته:  در صورت داشتن اشتباه در فرم DS-260 چه باید کرد؟
دوست گرامي
در ابتدا بهتون توصيه ميكنم اين صد صفحه و تاپيك اشتباه در ثبت مشخصات رو از اول مطالعه كنيد چون مطمئنا جوابتون رو دريافت خواهيد كرد
ولي خلاصه عرض كنم اگه اشتباه در فرم خيلي فاحش نباشه و در حد اشتباه در وارد كردن اسپل اسم ها و يا موارد ازين دست وحتي كمي پيشترفته تر ،شما ميتونيد قبل قسم خوردن به آفيسر بگيد كه چند تا اشتباه داشتم و مشكلي ايجاد نميكنه
ولي اگه فاحش باشه مثل وارد نكردن مشخصات بچه يا امثال اين شما بايد تقاضاي آنلاك فرمتون رو بديد تا بتونيد اون رو تصحيح كنيد
چون اشتباهتون رو ننوشته بوديد بنده خلاصه و كلي گفتم
توصيه اكيد ميكنم وقت بزاريد و تاپيك ها رو مطالعه بفرمائيد
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: matin.sh
سلام من پسرم ابان ماه به دنیا اومده و پس از گرفتن پاسپورت هفته گزشته فرم ds-260 رو براش پر کردیم ولی اطلاعات خودمون رو اصلاح نکردیم و در فرم ما بچه no خورده ایا لازم است درخواست انلاک فرم رو بدیم یا میتونیم موقع مصاحبه به افیسر توضیح بدیم
تشکر کنندگان: ghobad2121 ، Interuniversal
(2015-12-15 ساعت 16:07)سمیرا سهی نوشته:  سلام من پسرم ابان ماه به دنیا اومده و پس از گرفتن پاسپورت هفته گزشته فرم ds-260 رو براش پر کردیم ولی اطلاعات خودمون رو اصلاح نکردیم و در فرم ما بچه no خورده ایا لازم است درخواست انلاک فرم رو بدیم یا میتونیم موقع مصاحبه به افیسر توضیح بدیم
خانوم سميرا تبريكات مارو پذيرا باشيد
نميتونم بگم قطعا ولي شما سريعا بايد هم اطلاع بديد اين مسئله رو و در صورت لزوم آنلاك كنيد،چون همينطوري تشريف ببريد سفارت ريجكت ميشيد،چون جلوي خودم يك خانواده اسم بچشون رو تو فرم ننوشته بودن و ريجكت شدن،شما تو اين يكماه بايد بفكر ميبوديد شايدم كاري انجام داديد نميدونم ولي پيگيري كنيد اونم از نوع سريع
در اين تاپيك http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%AA...B%8C--7159 و تاپيك مشابه سال پيش موضوعات رو دنبال كنيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من تو فرم 260 تو قسمت rank نوشتم sergeant اما حالا تو ترجمه کارتم پایان خدمتم نوشته petty officer 2nd class
باید چی کار کنم؟
بگم ترجمه عوض کنن یا تو مصاحبه توضیح بدم؟
تشکر کنندگان:
(2015-12-16 ساعت 18:17)motehayyer نوشته:  سلام
دوستان من تو فرم 260 تو قسمت rank نوشتم sergeant اما حالا تو ترجمه کارتم پایان خدمتم نوشته petty officer 2nd class
باید چی کار کنم؟
بگم ترجمه عوض کنن یا تو مصاحبه توضیح بدم؟
سلام
مشكلي نيست قبل قسم خوردن در مصاحبه اعلام كنيد!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: motehayyer
2016 انگار سال برنده شدن سميرا ها بوده اين بيستميش است
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: Interuniversal ، ghobad2121
دوستان ، ملاک صحت اطلاعات اون فرم اولی، موقع ثبت نام ، است یا فرم 260؟
آخه تو فرم اولی من برا خانمم که برنده اصلیه، نوشتم لیسانس. در صورتی که هنوز دانشجو بود با این تصور که اگه برنده بشیم و بخوایم بریم مصاحبه لیسانسش گرفته. اما بعد فهمیدم که ملاک وضعیت فعلی است نه آینده.
بعد تو فرم 260 درست نوشتم. یعنی زدم دانشجو.
حالا باید چی کار کنیم؟ قبل مصاحبه توضیح بدیم یا مهم نیست یا باید کار دیگه ای انجام بدیم؟
تشکر کنندگان: Interuniversal

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان