موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من به علت اتمام تاریخ پاسپورتم مجبور به تعویض اون شدم حالا میبینم شماره پاسم عوض شده فرم Ds260 هم پرکردم تموم شده رفته حالا باید چیکار کنم تو اون فرم یه شماره پاس دیگه نوشتم دوستان اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید خیلی نگرانم با تشکر
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خبری از کارنتی های فوریه نیست اطلاع ندارین دقیقا کی اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شنیده بودم هفتم هر ماه میلادی اعلام میشه اما امروز نهم هست و کماکان ابدیت نشده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان تو مداركي كه ترجمه ميكنيد مدارك تحصيلي شخص برنده كافيه يا مدارك تحصيلي همراهان هم بايد ترجمه بشه
برنده اصلي من هستم ، من خودم ليسانس و ديپلم و پيش دانشگاهي خودم را ترجمه كردم ايا مدرك تحصيلي شوهرم را هم بايد ترجمه كنم و ببرم ؟
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در صورت داشتن اشتباه در فرم DS-260 چه باید کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من پسرم ابان ماه به دنیا اومده و پس از گرفتن پاسپورت هفته گزشته فرم ds-260 رو براش پر کردیم ولی اطلاعات خودمون رو اصلاح نکردیم و در فرم ما بچه no خورده ایا لازم است درخواست انلاک فرم رو بدیم یا میتونیم موقع مصاحبه به افیسر توضیح بدیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من تو فرم 260 تو قسمت rank نوشتم sergeant اما حالا تو ترجمه کارتم پایان خدمتم نوشته petty officer 2nd class
باید چی کار کنم؟
بگم ترجمه عوض کنن یا تو مصاحبه توضیح بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016 انگار سال برنده شدن سميرا ها بوده اين بيستميش است
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، ملاک صحت اطلاعات اون فرم اولی، موقع ثبت نام ، است یا فرم 260؟
آخه تو فرم اولی من برا خانمم که برنده اصلیه، نوشتم لیسانس. در صورتی که هنوز دانشجو بود با این تصور که اگه برنده بشیم و بخوایم بریم مصاحبه لیسانسش گرفته. اما بعد فهمیدم که ملاک وضعیت فعلی است نه آینده.
بعد تو فرم 260 درست نوشتم. یعنی زدم دانشجو.
حالا باید چی کار کنیم؟ قبل مصاحبه توضیح بدیم یا مهم نیست یا باید کار دیگه ای انجام بدیم؟