موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ديروز رفتم براي ترجمه مدارك ، اونجا مي گفتند به جز نامه تمكن مالي بايد ملكتون رو هم ارزش گذاري و ترجمه كنيد و اين باعث ميشه بعداً براي انتقال پولش به آمريكا ماليات اخذ نشه درسته ؟
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به جز شغل اصلیم چند سال مشاور ی اداره دولتی هستم که در زمینه مسکن و راهسازی فعالیت داره و انچنان ارگان مورد داری نیست.اما در زمان پر کردن فرم 260 صادقانه اعلام کردم به عنوان شغل دوم در حای که چند ماه قبل از اعلام برنده شدن لاتاری مرخصی بدون حقوق گرفته بودم و الان هم قصد استعفا دارم.
سوال:
ایا قبل از مصاحبه و قسم بایتسی موضوع مرخصی ام قبل از پرکردن فرم 260 تا کنون و استعفام رو اعلام کنم به افیسر یا نه؟//ضمنا ایا تاثیری روی طولانی شدن
پروسه اداری خواهد داشت یا خیر؟؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-22 ساعت 17:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-22 ساعت 17:02 توسط m_vaziran.)
سلام دوستان محل مصاحبه من پيش فرض آنكارا تعيين شده و كيس نامبر هم با ANK شروع ميشه حالا كسي ميدونه اگه محل سفارت را در زمان پر كردن فرم ٢٦٠ به ابوظبي تغيير بديم آيا به كيس نامبر جديدي كه با ABD شروع ميشه تغيير پيدا ميكنه يا بصورت قبل باقي ميمونه ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برنده 2013 والان در آمریکا هستم و امیدوارم همگی با موفقیت این مرحله رو طی کنید. من فرم 260 رو برای خواهرزاده ام که برنده 2016 است پر کردم و متاسفانه با تمام سعی و دقت ؛ باز هم اشتباه کردم و در قسنت مدارک تحصیای فقط مدرک لیسانس رو نوشتم یعنی شماره 1 رو زدم به جای 3 و در نتیجه مدارک دیپلم و پلش دانشگاهی رو ثبت نکردم. حدود بیست روز دیگه در ایروان مصاحبه دارد. لطفا راهنمایی کنید که چه باید انجام بدم.
البته همین الان دارم تایپیک رو می خونم.
از کمک و راهنماییتون ممنونم.
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولاي
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-26 ساعت 01:10)fayadegar نوشته: سلام دوستان من برنده 2013 والان در آمریکا هستم و امیدوارم همگی با موفقیت این مرحله رو طی کنید. من فرم 260 رو برای خواهرزاده ام که برنده 2016 است پر کردم و متاسفانه با تمام سعی و دقت ؛ باز هم اشتباه کردم و در قسنت مدارک تحصیای فقط مدرک لیسانس رو نوشتم یعنی شماره 1 رو زدم به جای 3 و در نتیجه مدارک دیپلم و پلش دانشگاهی رو ثبت نکردم. حدود بیست روز دیگه در ایروان مصاحبه دارد. لطفا راهنمایی کنید که چه باید انجام بدم.
البته همین الان دارم تایپیک رو می خونم.
از کمک و راهنماییتون ممنونم.
سلام دوست عزیز..من هم برنده 2016 هستم ..فرم 260 من هم دختر خواهرم که کانادا هس واسم پر کرده ایشون هم نمیدونسته که باید تمام مقاطع تحصیلی منا وارد فرم بکنه ...فقط آخرین مدرکم که لیسانس هس زده ...من خواستم آنلاک کنم با پاریز مشورت کردم گفتن چون کیس نامبرت بالا هس وممکنه مصاحبت به تاخیر بیوفته ..:rنیازی به آنلاک نیس وآنجا زمان مصاحبه قبلش قسم بخورید وبه افیسر توضیح بدید...یکی از بچه های دیگه هم میشناسم ایشون هم دیپلمشونا وارد نکرده بودن ایشون هم ارمنستان ماه قبل مصاحبه داشتن ویه ضرب شدن فقط قبلش به افیسر گفته بودن واصل مدرک راافیسر ازشون گرفته بوده ودیده...انشاله که مشکلی پیش نمیاد زیاد نگران نباشید چون با شرایط ماها خیلی هستن...موفق باشید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیپلم فنی حرفه ای دارم (11سال واسه گرفتن دیپلم دارم )و لیسانس و گرفتم باید معادل سازی واسه دیپلم انجام بدم یا نه ؟؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه سوال دارم. اینکه گفته میشه برای سند ازدواج دو تا ترجمه برده شه به چه دلیلیه ؟
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
2016-01-27 ساعت 09:04
(2016-01-27 ساعت 08:28)aminezzati نوشته: سلام. من یه سوال دارم. اینکه گفته میشه برای سند ازدواج دو تا ترجمه برده شه به چه دلیلیه ؟
شما و همسرتون یک روح در دو بدن که هر کدوم برای خودشون استقلال شخصیتی دارن هستین یک نسخه میره تو پرونده و پاکت زرد جنابعالی یک نسخه هم مطعلق به همسر گرامه موفق و یک ضرب باشید
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...