موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان و همراهان گرامی
من یه سوال دارم کسی میتونه راهنمایی کنه
واقعیتش من روزای اول که نامه قبولی رو دیدم و هنوز با این سایت و اطلاعات خوبش اشنا نشده بودم از طریق یکی از دوستان به شخصی در یک اژانس مسافرتی معرفی شدم جهت تکمیل فرم ds260 و ایشون پس از تکمیل فرمها ایمیل اژانس خودشون رو در فرمها وارد کردند و دیروز که به اونجا رفتم ایشون از اونجا رفتن و ....
سوال من اینه که اگه بخام ادرس ایمیل رو عوض کنم و ایمیل خودم رو جایگزین کنم میتونم در روز مصاحبه از افیسر بخام این کار رو انجام بده؟ یا باید راه دیگه ای رو برم
لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن. با تشکر و سپاس
CN:2016as00004### رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من بايد براي اموزشي برم خدمت ولي دانشگاهم قبول شدم و براي خروج بايد وثيقه بزارم تو فرم ٢٦٠ براي خدمت چي بنويسم؟
فقط اموزشي و ميرم و بعد دانشجو ميشم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوست عزیز افسر در زمان مصاحبه از ما ۲ عدد کپی برای عقد نامه گرفت.شما برای ۱ کپی خودتون رو تو شرایط استرس نندازید.در ضمن کپی معمولی هم نباید باشه.به دارالترجمه بگید توی۲ نسخه براتون ترجمه کنه
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-28 ساعت 01:46)ali mohajer نوشته: سلام
دوستان من بايد براي اموزشي برم خدمت ولي دانشگاهم قبول شدم و براي خروج بايد وثيقه بزارم تو فرم ٢٦٠ براي خدمت چي بنويسم؟
فقط اموزشي و ميرم و بعد دانشجو ميشم
دوست عزیز
شما وضع موجودتون را بنویسید .
از برنامه ی آینده تون سوالی نپرسیدن.
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-02-03 ساعت 01:55
دوستان سلام،
من به دلیل پاره ای از مشکلات تا همین پریروز (اول فوریه) نتونستم فرم دی اس ۲۶۰ رو پر و ارسال کنم! کیس نامبر من 47XX هست که به احتمال ۹۹٪ برای ماه مارس ویزا بولتن کارنت میشه و با این اوصافی که ظرف این دو - سه روزه توی انجمنهای این وبسایت و جاهای دیگه خوندم، احتمالا ۴-۵ ماه طول خواهد کشید که نامه دومم برام ارسال بشه (وقتی انتخاب شدم توی فرم ظاهرا سفارت آنکارا انتخاب شده بود ولی من توی دی اس ۲۶۰، سفارت ایروان رو انتخاب کردم که این هم ممکنه وقفه رو از ۴-۵ ماه بیشتر کنه!)، و بعد از اون حدود ۲ ماه طول میکشه که وقت سفارتم بشه که با احتساب این ۷ ماه، سپتامبر احتمالا وقت مصاحبه ویزا بگیرم! تازه اگر کیرنس نخورم!! میخواستم با توجه به تجربتون به من صادقانه بگید به نظرتون شانسم رو برای گرفتن ویزا به کل از دست دادم؟؟ آیا احتمالش هست برای اینکه ترکیب مشابه اسم من تقریبا نادر هست، ۲۳ سالمه و دیپلمه هستم (در واقع پیش دانشگاهیم رو بعد از اطلاع از قبولی در همین هفته پیش تکمیل کردم و الان گواهی موقتم رو میخوام برای سفارت ترجمه کنم و ببرم. به دلیل نداشتن پیش دانشگاهی هم تا الان از پر کردن فرم دی اس ۲۶۰ امتناع کردم) و اینکه در سربازی هم معافیت گرفتم و به اصطلاح در "س" خدمت نکردم و همینطور تجبره کاری هم نداشتم، کیسم کلیرنس نخوره و بتونم یکضرب ویزا رو بگیرم؟؟ خوشحال میشم نظر دوستان صاحب نظر رو در این موارد بدونم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان این تاییدیه فرم 260 ک میگن باید پرینت بگیریم چیه؟ منظور صفحه آخر فرم هست؟ از کجا باید پیداش کنم؟
CN:2016AS00000054##
رویت قبولی: may
ارسال فرم : July
کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
مصاحبه : April 12, 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من محل سفارت رو واسم زده انكارا ولي دوس دارم ايروان رو انتخاب كنم.چون كوچكه و قبلا رفتم.ميشه تو 260 تغيير بدم.عقب نميفته كارام بنظر شما؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
من زمان ثبت نام، محل سکونت رو آمریکا زدم، در حالی ایران بودم،
یعنی فک میکردم اگه یه آدرس تو آمریکا بدم راحتر و سریع تر میتونم پست ها رو دریافت کنم
به همین خاطر محل مصاحبه ی من شده کنتاکی !!!
فرم دی اس 260 رو هم نگاه میکنم، تو قسمت شروع، نوشته:
Based on your country of residence at the time you submitted your DV lottery entry, you are currently residing in the United States.
Do you want to adjust status without leaving the United States?
Yes, send my case to USCIS.
No, I want to return abroad and be interviewed in
که من با فرض اینکه این رو بعدا درست میکنم، continue زدم. (گزینه پیش فرض گزینه ی اول بود)
امروز من متوجه این اشتباه شدم و الان هم میبینم فرم دی اس 260، این قسمتش تغییر نمیکنه.
میخواستم بدونم، چیکار میشه کرد؟ آیا بحث آنلاک کردن میاد وسظ؟ آخه من هنوز فرم 260 رو سابمیت نکردم.
مرسی
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-07 ساعت 10:58)boss نوشته: سلام
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
من زمان ثبت نام، محل سکونت رو آمریکا زدم، در حالی ایران بودم،
یعنی فک میکردم اگه یه آدرس تو آمریکا بدم راحتر و سریع تر میتونم پست ها رو دریافت کنم
به همین خاطر محل مصاحبه ی من شده کنتاکی !!!
فرم دی اس 260 رو هم نگاه میکنم، تو قسمت شروع، نوشته:
Based on your country of residence at the time you submitted your DV lottery entry, you are currently residing in the United States.
Do you want to adjust status without leaving the United States?
Yes, send my case to USCIS.
No, I want to return abroad and be interviewed in
که من با فرض اینکه این رو بعدا درست میکنم، continue زدم. (گزینه پیش فرض گزینه ی اول بود)
امروز من متوجه این اشتباه شدم و الان هم میبینم فرم دی اس 260، این قسمتش تغییر نمیکنه.
میخواستم بدونم، چیکار میشه کرد؟ آیا بحث آنلاک کردن میاد وسظ؟ آخه من هنوز فرم 260 رو سابمیت نکردم.
مرسی
فرم رو که تا آخر پر کنید میتونید محل مصاحبه رو عوض کنید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد