کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-17 ساعت 17:01)ed2008 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 15:47)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 14:09)ed2008 نوشته:  سلام
دوستان پر کردن فرم d260 تا کی وقت داره؟
کسی از دوستان اصفهان دارالترجمه ارزون سراغ داره بدون غلط ترجمه کنه و گرون نباشه؟

سلام برا فرم260 وقت داری ولی هرچه زودتر سابمیت کنی به نفع خودته. برا دارالترجمه برو سر امادگاه. بازار افتخار. طبقه دوم منکه راضی بودم

سلام ممنون
فقط مدارک را باید ترجمه کنیم دیگه که نمیخواهد تمبر دادگستری ومهر وزارت امورخارجه پای ترجمه ها باشه ؟(چون هزینه اش بالاس )

شرمنده ولی اصل مدارک مثلا کارشناسی را بعد مصاحبه به خودمان برمیگرداند یا افسر نگه میداره؟
دوست عزیز هیچ کدوم از مدارکتون مهر دادگستری و امورخارجه نمی خواد، فقط مهر دارالترجمه رسمی نیاز هس. همه ي مدارکتون اصلش رو بر می گدونن.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: ed2008
کسی از دوستان اصفهان دارالترجمه ارزون سراغ داره بدون غلط ترجمه کنه و گرون نباشه؟

سلام برا فرم260 وقت داری ولی هرچه زودتر سابمیت کنی به نفع خودته. برا دارالترجمه برو سر امادگاه. بازار افتخار. طبقه دوم منکه راضی بودم

سلام ممنون
فقط مدارک را باید ترجمه کنیم دیگه که نمیخواهد تمبر دادگستری ومهر وزارت امورخارجه پای ترجمه ها باشه ؟(چون هزینه اش بالاس )

شرمنده ولی اصل مدارک مثلا کارشناسی را بعد مصاحبه به خودمان برمیگرداند یا افسر نگه میداره؟

خواهش میکنم دادا. بله ترجمه ها فقط مهر مترجم داشته باشه کافیه.
بله اصل کلیه مدارک بجز تمکن مالی که اصولا به کاری هم نمیاد بر میگردونن
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-05-17 ساعت 11:23)ریحانا نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 10:54)hadir نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 22:59)ریحانا نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 18:55)hamidzxc نوشته:  دوستان سلام
همسر من حدود 15 سال است که کار شخصی خود رادارد (مطب)و الان نیز مشغول به همان کار میباشند
آیا باید در قسمت مشاغل قبلی ( مشاغل ۱۰ سال گذشته ) وارد شد و همان کار فعلی را ذکر کرد ؟
( در قسمت کار فعلی ، سوالی نشده است که از چه زمانی به این کار مشغول هستید )
با سپاس

خب برای بازه ده سال گذسته را خواستند پس همین کار طبابت را می نویسید
سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه

سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه
ابتدا بالاترین مدرکتان را پرسیده می نویسید University degree که قاعدتا در فرم اولیه شرکت در لاتاری همین گزینه را انتخاب کرده بودید. بعد وارد جزئیات می شوید. تعداد موسسات آموزشی که رفتید را بزنید که میشود ۳ بنابراین سه جدول خواهید داشت(برای هر مقطع تحصیلی شامل لیسانس- پیش - دیپلم) که در جدول اول لیسانس را می زنید bachelor ودرخصوص آن اطلاعاتش را تکمیل می کنید مثلا فلان دانشگاه - آدرسش- رشته - تاریخ شروع و تاریخ پایان(طبق مدرک تحصیلی)
حال پیش دانشگاهی را می نویسیدPre university و سال شروع و پایان ( که طولش یکساله)و سایر اطلاعات
حال دیپلم را بنویسید Diploma و سایر اطلاعاتش
دقت کنید پایان هرجدول هم دکمه Add Another برای اضافه نمودن یک جدول دیگر دارد و هم دکمه Remove اگر جدول اضافه ایجادکردید و باید حذف شود.
درتبدیل تاریخ ها به میلادی دقت کنید.
با تشکر من در فرم اولیه زدم که چند واحد فوق لیسانس رو پاس کردم ولی الان مدرک ندارم و تا سال دیگه هم مدرک نمی گیرم الان ننویسم ارشد رو مشکلی داره؟ افیسر اگه ازم سوال کرد چرا تو فرم اولیه زدی چند واحد پاس کردی در جواب بگم که هنوز مدرک نگرفتم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 17:10)samirakn نوشته:  

سلام ممنون

دوست عزیز هیچ کدوم از مدارکتون مهر دادگستری و امورخارجه نمی خواد، فقط مهر دارالترجمه رسمی نیاز هس. همه ي مدارکتون اصلش رو بر می گدونن.

سلام دوست عزیز اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون گزشته ایا دارالترجه اونو ذکر می کنه؟ ایا لازمه کارت ملی را عوض کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 18:15)hadir نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 17:10)samirakn نوشته:  

سلام ممنون

سلام دوست عزیز اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون گزشته ایا دارالترجه اونو ذکر می کنه؟ ایا لازمه کارت ملی را عوض کنیم؟

سلام دوست عزیز
اصلا کارت ملی برای روند مصاحبه نیاز نیست

(2015-05-17 ساعت 18:11)hadir نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 11:23)ریحانا نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 10:54)hadir نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 22:59)ریحانا نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 18:55)hamidzxc نوشته:  دوستان سلام
همسر من حدود 15 سال است که کار شخصی خود رادارد (مطب)و الان نیز مشغول به همان کار میباشند
آیا باید در قسمت مشاغل قبلی ( مشاغل ۱۰ سال گذشته ) وارد شد و همان کار فعلی را ذکر کرد ؟
( در قسمت کار فعلی ، سوالی نشده است که از چه زمانی به این کار مشغول هستید )
با سپاس

خب برای بازه ده سال گذسته را خواستند پس همین کار طبابت را می نویسید

ابتدا بالاترین مدرکتان را پرسیده می نویسید University degree که قاعدتا در فرم اولیه شرکت در لاتاری همین گزینه را انتخاب کرده بودید. بعد وارد جزئیات می شوید. تعداد موسسات آموزشی که رفتید را بزنید که میشود ۳ بنابراین سه جدول خواهید داشت(برای هر مقطع تحصیلی شامل لیسانس- پیش - دیپلم) که در جدول اول لیسانس را می زنید bachelor ودرخصوص آن اطلاعاتش را تکمیل می کنید مثلا فلان دانشگاه - آدرسش- رشته - تاریخ شروع و تاریخ پایان(طبق مدرک تحصیلی)
حال پیش دانشگاهی را می نویسیدPre university و سال شروع و پایان ( که طولش یکساله)و سایر اطلاعات
حال دیپلم را بنویسید Diploma و سایر اطلاعاتش
دقت کنید پایان هرجدول هم دکمه Add Another برای اضافه نمودن یک جدول دیگر دارد و هم دکمه Remove اگر جدول اضافه ایجادکردید و باید حذف شود.
درتبدیل تاریخ ها به میلادی دقت کنید.
با تشکر من در فرم اولیه زدم که چند واحد فوق لیسانس رو پاس کردم ولی الان مدرک ندارم و تا سال دیگه هم مدرک نمی گیرم الان ننویسم ارشد رو مشکلی داره؟ افیسر اگه ازم سوال کرد چرا تو فرم اولیه زدی چند واحد پاس کردی در جواب بگم که هنوز مدرک نگرفتم؟
شما وقتی که در فرم ثبت نام زدی دانشجوی ارشدی یا باید مدرک ارشد ببری یا نامه اشتغال به تحصیل
[quote='مهتاب.م' pid='612486' dateline='1431827472']
دوستان در فرم ٢٦٠ قسمت اول كه سفارت رو ميتونيم عوض كنيم من از آنكارا به ايروان تغييرش دادم و الان ميخوام دوباره تغييرش بدم ولي گزينش غيرفعال شده كسي ميدونه علتش چيه؟ و چه راهي براي فعال كردنش هست؟ من هنوز فرم رو سابميت نكردم تازه كاملا پرشم نكردم چرا اين قسمتش غير فعال شده!!!!!!!!!

دوستان اگه كسي اطلاعي داره لطفا راهنمايي كنه
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 07:54)Aghaman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 07:45)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه من تازه قبول شدم نمیدونم چکار کنم

بهترین کار خواندن تاپیک های مربوط به سالهای گذشته است
اگر شماره کیستان پایین نیست به مرور با سر زدن های متوالی به مهاجرسرا با ادامه ی پروسه آشنا میشوید
اگر هم کیستان پایین است سریع فرم 260 را پر کنید و واکسن هایتان را کامل کنید
اطلاعات مربوطه را از تاپیک مربوط به آن در سال ۲۰۱۵ به دست آورید
اگر هم استرس دارید و حوصله ی مطالعه ندارید با پاریز تراول تماس بگیرید و همه چیز را به عهده آنان بگذارید

شماره کیس من کمتر از 2100 هست کلا تا کی فرصت دارم اقدام کنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:04)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 07:54)Aghaman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 07:45)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه من تازه قبول شدم نمیدونم چکار کنم

بهترین کار خواندن تاپیک های مربوط به سالهای گذشته است
اگر شماره کیستان پایین نیست به مرور با سر زدن های متوالی به مهاجرسرا با ادامه ی پروسه آشنا میشوید
اگر هم کیستان پایین است سریع فرم 260 را پر کنید و واکسن هایتان را کامل کنید
اطلاعات مربوطه را از تاپیک مربوط به آن در سال ۲۰۱۵ به دست آورید
اگر هم استرس دارید و حوصله ی مطالعه ندارید با پاریز تراول تماس بگیرید و همه چیز را به عهده آنان بگذارید

شماره کیس من کمتر از 2100 هست کلا تا کی فرصت دارم اقدام کنم

یه مشکل دیگه هم اینکه من خانمم باردر هستش امکان زدن واکسن داره و اینکه اهواز هم میتونم واکسن بزنم
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:06)shahram.mis1356 نوشته:  یه مشکل دیگه هم اینکه من خانمم باردر هستش امکان زدن واکسن داره و اینکه اهواز هم میتونم واکسن بزنم

شهرام جان نگران نباش. برا همسرت اگر تا قبل از مصاحبه زایمان نکنن روز مدیکال فقط ازمایش انجام میدن. در مورد تزریق واکسنها در اهوازم مشکلی نداری و حله
(2015-05-17 ساعت 19:52)مهتاب.م نوشته:  [quote='مهتاب.م' pid='612486' dateline='1431827472']
دوستان در فرم ٢٦٠ قسمت اول كه سفارت رو ميتونيم عوض كنيم من از آنكارا به ايروان تغييرش دادم و الان ميخوام دوباره تغييرش بدم ولي گزينش غيرفعال شده كسي ميدونه علتش چيه؟ و چه راهي براي فعال كردنش هست؟ من هنوز فرم رو سابميت نكردم تازه كاملا پرشم نكردم چرا اين قسمتش غير فعال شده!!!!!!!!!

دوستان اگه كسي اطلاعي داره لطفا راهنمايي كنه

سلام
در قسمت review میرید قسمت location از اونجا تغییر بدین
تشکر کنندگان: مهتاب.م ، ed2008 ، maral-map
با سلام و خسته نباشید
من در لاتاری 2016 انتخاب شدم.
من پزشک عمومی هستم چندین سال که در سارمان تامین اجتماعی توی یک درمانگاه کار میکنم و به علت متاهل بودن معافیت طرح پزشکی داشتم.چند تا سوال داشتم :
1.احتمال AP شدنم چقدر است؟

2.در قسمت سوابق شغلی فرم DS-260 اسم درمانگاه رو بنویسم کافیه؟یا باید بگم توی تامین اجتماعی ک
ار میکنم؟؟معادل سازمان تامین اجتماعی رو چه چیزی میتونم به انگلیسی بنویسم؟؟

3.ترجمه ی مدرک پزشک عمومی به انگلیسی چی میشه؟؟

4.آیا کار کردن در سازمان تامین اجتماعی عاملی برای AP خوردن هست؟؟

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:10)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:06)shahram.mis1356 نوشته:  یه مشکل دیگه هم اینکه من خانمم باردر هستش امکان زدن واکسن داره و اینکه اهواز هم میتونم واکسن بزنم

شهرام جان نگران نباش. برا همسرت اگر تا قبل از مصاحبه زایمان نکنن روز مدیکال فقط ازمایش انجام میدن. در مورد تزریق واکسنها در اهوازم مشکلی نداری و حله

چند تا سوال دارم
1. کدوم سفارت بهتره ارمنستان یا ترکیه هم از لحاظ هزینه هم راحتی
2. اگه تاریخ مصاحبه با زایمان خانمم همراه بود چکار کنم
3. رفت و برگشت تا سفارت چقدر هزینه داره
4 . دارالترجمه خوب و ارزون اهواز کجا هست
5. برای واکسن زدن مدارک خاصی لازمه
(2015-05-17 ساعت 20:21)Aref78 نوشته:   من در لاتاری ۲۰۱۶ انتخاب شدم.
من پزشک عمومی هستم چندین سال که در سارمان تامین اجتماعی توی یک درمانگاه کار میکنم و به علت متاهل بودن معافیت طرح پزشکی داشتم.چند تا سوال داشتم :
۱.احتمال AP شدنم چقدر است؟

۲.در قسمت سوابق شغلی فرم DS-260 اسم درمانگاه رو بنویسم کافیه؟یا باید بگم توی تامین اجتماعی ک

۳.ترجمه ی مدرک پزشک عمومی به انگلیسی چی میشه؟؟

۴.آیا کار کردن در سازمان تامین اجتماعی عاملی برای AP خوردن هست؟؟

سلام
1-زیاد.بالای 90 درصد
2-به نظر من درمانگاه بهتره
3-تخصصیه خودت پیدا کن
4-بله

(2015-05-17 ساعت 20:23)shahram.mis1356 نوشته:  

چند تا سوال دارم
۱. کدوم سفارت بهتره ارمنستان یا ترکیه هم از لحاظ هزینه هم راحتی
۲. اگه تاریخ مصاحبه با زایمان خانمم همراه بود چکار کنم
۳. رفت و برگشت تا سفارت چقدر هزینه داره

1-این سوالت بستگی به شرایطتت داره.ولی از لحاظ هزینه ارمنستان خوبه
2-ایمیل میزنی سفارت تاریخشو عقب مینداز ی
3-ماکسیمم ده تومن
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، ed2008
(2015-05-17 ساعت 20:23)ahriman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:21)Aref78 نوشته:   من در لاتاری ۲۰۱۶ انتخاب شدم.
۱.احتمال AP شدنم چقدر است؟

۲.در قسمت سوابق شغلی فرم DS-260 اسم درمانگاه رو بنویسم کافیه؟یا باید بگم توی تامین اجتماعی ک

۳.ترجمه ی مدرک پزشک عمومی به انگلیسی چی میشه؟؟

۴.آیا کار کردن در سازمان تامین اجتماعی عاملی برای AP خوردن هست؟؟

سلام
۱-زیاد.بالای 90 درصد
۲-به نظر من درمانگاه بهتره
۳-تخصصیه خودت پیدا کن
۴-بله

(2015-05-17 ساعت 20:23)shahram.mis1356 نوشته:  

چند تا سوال دارم

۱-این سوالت بستگی به شرایطتت داره.ولی از لحاظ هزینه ارمنستان خوبه
۲-ایمیل میزنی سفارت تاریخشو عقب مینداز ی
۳-ماکسیمم ده تومن

یه سوال دیگه در بهترین شرایط که ویزا هم بهم دادن با دو فرزند یکی 8 ساله و یکی نوزاد و همسرم حداقل چقدر پول داشته باشم که پا توی آمریکا بذارم
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:23)shahram.mis1356 نوشته:  چند تا سوال دارم

1:نمیشه گفت کدوم سفارت بهتره.مثلا 2014 انکارا بهتر ویزا میداد ولی 2015 ابوظبی تا اینجا بهتر بوده.
از نظر هزینه ها ارمنستان کمترین و بعد انکارا و بعد ابوظبی.
از نظر هزینه مدیکال کمترین هزینه اول ارمنستان بعد ابوظبی و اخر انکارا.
از نظر هزینه رفت و امد و ویزا و هتل گرونترین ابوظبی بعد انکارا و کمترین هزینه ها ارمنستانه. تصمیم نهایی با شماست
2: باید ببینید حدود تاریخ زایمان کی هست و در صورت تداخل این دو موضوع باید بعد از دریافت نامه دوم(مبنی بر تاریخ دقیق مصاحبه) با ارسال ایمیل به سفارت تعیین شده و شرح ماجرا درخواست عقب انداختن تاریخ مصاحبه بدین و معمولا با این درخواست بدون مشکل موافقت میشود
3:جواب این سوال در قالب جواب شماره یک داده شده. موفق باشید
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، ed2008

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان