کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-17 ساعت 20:29)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:23)ahriman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:21)Aref78 نوشته:   من در لاتاری ۲۰۱۶ انتخاب شدم.
من پزشک عمومی هستم چندین سال که در سارمان تامین اجتماعی توی یک درمانگاه کار میکنم و به علت متاهل بودن معافیت طرح پزشکی داشتم.چند تا سوال داشتم :
۱.احتمال AP شدنم چقدر است؟

۲.در قسمت سوابق شغلی فرم DS-260 اسم درمانگاه رو بنویسم کافیه؟یا باید بگم توی تامین اجتماعی ک
ار میکنم؟؟معادل سازمان تامین اجتماعی رو چه چیزی میتونم به انگلیسی بنویسم؟؟

۳.ترجمه ی مدرک پزشک عمومی به انگلیسی چی میشه؟؟

۴.آیا کار کردن در سازمان تامین اجتماعی عاملی برای AP خوردن هست؟؟

سلام
۱-زیاد.بالای 90 درصد
۲-به نظر من درمانگاه بهتره
۳-تخصصیه خودت پیدا کن
۴-بله

(2015-05-17 ساعت 20:23)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:10)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:06)shahram.mis1356 نوشته:  یه مشکل دیگه هم اینکه من خانمم باردر هستش امکان زدن واکسن داره و اینکه اهواز هم میتونم واکسن بزنم

شهرام جان نگران نباش. برا همسرت اگر تا قبل از مصاحبه زایمان نکنن روز مدیکال فقط ازمایش انجام میدن. در مورد تزریق واکسنها در اهوازم مشکلی نداری و حله

چند تا سوال دارم
۱. کدوم سفارت بهتره ارمنستان یا ترکیه هم از لحاظ هزینه هم راحتی
۲. اگه تاریخ مصاحبه با زایمان خانمم همراه بود چکار کنم
۳. رفت و برگشت تا سفارت چقدر هزینه داره

۱-این سوالت بستگی به شرایطتت داره.ولی از لحاظ هزینه ارمنستان خوبه
۲-ایمیل میزنی سفارت تاریخشو عقب مینداز ی
۳-ماکسیمم ده تومن

یه سوال دیگه در بهترین شرایط که ویزا هم بهم دادن با دو فرزند یکی ۸ ساله و یکی نوزاد و همسرم حداقل چقدر پول داشته باشم که پا توی آمریکا بذارم

طبق قوانین 30000دلار
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-05-17 ساعت 20:38)ahriman نوشته:  طبق قوانین 30000دلار

'ahriman' جان لطفآ جهت کم کردن حجم پاسخهای ارسالی متن تکراری رو کات کن. ممنون
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: babisondes ، لطف اله
(2015-05-17 ساعت 20:42)m.ghoreishi نوشته:  

این امکان وجود داره که با وجود داشتن همسر و دو فرزند پس از دریافت ویزا برای چند ماه تنها برم آمریکا و بعد بیام زن و بچه هام را با خودم ببرم
تشکر کنندگان:
دوستان ممنون بخاطر راهنمایی میشه یک براورد هزینه که دوستان سال قبل انجام دادن بکنند
هزینه اتوبوس رفت و برگشت ایروان ؟ (من چند تا تایپک خوتدم نوشته بود 350 هزارتومان نمیدونم درست هست یا نه )
هزینه صدور ویزا و داخل سفارت ؟ (یکی میگه 330 دلار یکی میگه 750 دلار )
هزینه یک شب هاستینگ داخل ایروان؟ (یکی میگه شبی 13 دلار کسی جایی ارزون سراغ داره پیام بده)
هزینه مدیکال؟ (یکی میگه 3500 درام )

دوستان تا میشه قیمت دانشجویی حساب کنید Smile
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:48)shahram.mis1356 نوشته:  این امکان وجود داره که با وجود داشتن همسر و دو فرزند پس از دریافت ویزا برای چند ماه تنها برم آمریکا و بعد بیام زن و بچه هام را با خودم ببرم

اگر برنده اصلی شما باشید بله مشکلی نداره. فقط باید قبل از اتمام تاریخ ویزاها وارد امریکا بشن
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-05-17 ساعت 20:48)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:42)m.ghoreishi نوشته:  

این امکان وجود داره که با وجود داشتن همسر و دو فرزند پس از دریافت ویزا برای چند ماه تنها برم آمریکا و بعد بیام زن و بچه هام را با خودم ببرم

اگه خودت برنده اصلی باشی میشه.ولی مواظب باش اعتبار مدیکالتون تموم نشه
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:52)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:48)shahram.mis1356 نوشته:  این امکان وجود داره که با وجود داشتن همسر و دو فرزند پس از دریافت ویزا برای چند ماه تنها برم آمریکا و بعد بیام زن و بچه هام را با خودم ببرم

اگر برنده اصلی شما باشید بله مشکلی نداره. فقط باید قبل از اتمام تاریخ ویزاها وارد آمریکا بشن
سفارت چی باید همه بریم
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 20:52)ed2008 نوشته:  دوستان ممنون بخاطر راهنمایی میشه یک براورد هزینه که دوستان سال قبل انجام دادن بکنند
هزینه اتوبوس رفت و برگشت ایروان ؟ (من چند تا تایپک خوتدم نوشته بود 350 هزارتومان نمیدونم درست هست یا نه )
هزینه صدور ویزا و داخل سفارت ؟ (یکی میگه 330 دلار یکی میگه 750 دلار )
هزینه یک شب هاستینگ داخل ایروان؟ (یکی میگه شبی 13 دلار کسی جایی ارزون سراغ داره پیام بده)
هزینه مدیکال؟ (یکی میگه 3500 درام )

دوستان تا میشه قیمت دانشجویی حساب کنید Smile

با توجه به شناور بودن نرخ ارز در مملک ما نمیشه امار دقیق برا چند ماه اینده که شما به مصاحبه دعوت میشوید براورد کرد ولی در کل مبلغ کرایه اتوبوس تهران به ایروان حدود 350 هزار تومانه:مبلغ سفارت برا هر نفر 330 دلار امریکا: یک شب هاستل در ارمنستان از 15 تا 20 دلار به بالاست:هزینه مدیکال برا یکنفر کلآ بدون واکسن اضافه حدود45000 درام ارمنستان میباشد که شامل موارد زیر هست:

35000 درام ویزیت دکتر
8000 درام عکس قفسه سینه
2000 درام ازمایش خون
تشکر کنندگان: ed2008 ، لطف اله ، maral-map
(2015-05-17 ساعت 20:55)shahram.mis1356 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 20:52)m.ghoreishi نوشته:  

اگر برنده اصلی شما باشید بله مشکلی نداره. فقط باید قبل از اتمام تاریخ ویزاها وارد آمریکا بشن
سفارت چی باید همه بریم

بله دیگه.همه اعضای کیس
(2015-05-17 ساعت 20:55)shahram.mis1356 نوشته:  سفارت چی باید همه بریم

سفارت بله .حضور همه اعضاء کیس جهت انجام مراحل مدیکال قبل از مصاحبه و در روز مصاحبه ضروریست
(2015-05-17 ساعت 18:24)ahriman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 18:15)hadir نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 17:10)samirakn نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 17:01)ed2008 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 15:47)m.ghoreishi نوشته:  سلام برا فرم260 وقت داری ولی هرچه زودتر سابمیت کنی به نفع خودته. برا دارالترجمه برو سر امادگاه. بازار افتخار. طبقه دوم منکه راضی بودم

سلام ممنون
فقط مدارک را باید ترجمه کنیم دیگه که نمیخواهد تمبر دادگستری ومهر وزارت امورخارجه پای ترجمه ها باشه ؟(چون هزینه اش بالاس )

شرمنده ولی اصل مدارک مثلا کارشناسی را بعد مصاحبه به خودمان برمیگرداند یا افسر نگه میداره؟
دوست عزیز هیچ کدوم از مدارکتون مهر دادگستری و امورخارجه نمی خواد، فقط مهر دارالترجمه رسمی نیاز هس. همه ي مدارکتون اصلش رو بر می گدونن.

سلام دوست عزیز اکثر کارت های ملی تاریخ اعتبارشون گزشته ایا دارالترجه اونو ذکر می کنه؟ ایا لازمه کارت ملی را عوض کنیم؟

سلام دوست عزیز
اصلا کارت ملی برای روند مصاحبه نیاز نیست

(2015-05-17 ساعت 18:11)hadir نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 11:23)ریحانا نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 10:54)hadir نوشته:  
(2015-05-16 ساعت 22:59)ریحانا نوشته:  خب برای بازه ده سال گذسته را خواستند پس همین کار طبابت را می نویسید
سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه

سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه
ابتدا بالاترین مدرکتان را پرسیده می نویسید University degree که قاعدتا در فرم اولیه شرکت در لاتاری همین گزینه را انتخاب کرده بودید. بعد وارد جزئیات می شوید. تعداد موسسات آموزشی که رفتید را بزنید که میشود ۳ بنابراین سه جدول خواهید داشت(برای هر مقطع تحصیلی شامل لیسانس- پیش - دیپلم) که در جدول اول لیسانس را می زنید bachelor ودرخصوص آن اطلاعاتش را تکمیل می کنید مثلا فلان دانشگاه - آدرسش- رشته - تاریخ شروع و تاریخ پایان(طبق مدرک تحصیلی)
حال پیش دانشگاهی را می نویسیدPre university و سال شروع و پایان ( که طولش یکساله)و سایر اطلاعات
حال دیپلم را بنویسید Diploma و سایر اطلاعاتش
دقت کنید پایان هرجدول هم دکمه Add Another برای اضافه نمودن یک جدول دیگر دارد و هم دکمه Remove اگر جدول اضافه ایجادکردید و باید حذف شود.
درتبدیل تاریخ ها به میلادی دقت کنید.
با تشکر من در فرم اولیه زدم که چند واحد فوق لیسانس رو پاس کردم ولی الان مدرک ندارم و تا سال دیگه هم مدرک نمی گیرم الان ننویسم ارشد رو مشکلی داره؟ افیسر اگه ازم سوال کرد چرا تو فرم اولیه زدی چند واحد پاس کردی در جواب بگم که هنوز مدرک نگرفتم؟
شما وقتی که در فرم ثبت نام زدی دانشجوی ارشدی یا باید مدرک ارشد ببری یا نامه اشتغال به تحصیل
معذرت می خوام مدام سوال می پرسم ولی در روز همایش دوستان مهاجر سرایی به من گفتند که فوق رو نگم.و اگر پرسید بگم هنوز مدرک نگرفتم یا ترک تحصیل کردم . اگه با گفته صحیح شما پیش برم ،یعنی در فرم ds 260 باید در قسمت مشاغل، دانشجوی ارشد بودن را هم ذکر کنم؟و بعد روز مصاحبه گواهی اشتغال به تحصیل ببرم؟یا در فرم ds 260 لازم نیست ذکر کنم ممنون
(2015-05-07 ساعت 01:42)Kaveh نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان محترم
من فایل راهنمای مربوط به پر کردن فرم DS-260 را کامل مطالعه کردم اما چند سوال برایم پیش آمده است:
۱- از چه زمان، تا کی و در چه سایتی باید برای پر کردن فرم DS-260 اقدام کنیم؟
پارسال به خاطر اینکه فرم DS260 برای کیسهای لاتاری آماده نبود، چند روز بعد از اعلام نتایج (19 می) دسترسی به فرمها باز شد،
امسال هم که تا این لحظه کیسهای ۲۰۱۶ شناخته نمیشه و به فرم دسترسی ندارن و فعلاً اطلاعیه ای هم در این مورد منتشر نشده

زمان قانونی تکمیل و ارسال فرم تا پایان 30 سپتامبر ۲۰۱۶ هست ولی در عمل باید هر چه سریعتر (البته با دقت) فرم رو ارسال کنید (مخصوصا کیس نامبر زیر 3000) تا بررسی اولیه کیس شما زودتر شروع بشه، زودتر به مصاحبه دعوت بشید و فرصت کافی برای کلیرنس احتمالی بمونه

لینک مستقیم فرم:
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  ۲- منظور از سوال Primary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۳- منظور از سوال Secondary phone number باید تلفن منزل را بنویسم یا شماره موبایل؟
۴- در حال حاضر دانشجو هستم. منظور از سوال Work phone number باید شماره تلفن دانشگاه را بنویسم؟
فرقی نمیکنه موبایل باشه یا ثابت، شماره ای رو بدبد که اگه نیاز شد سفارت بتونه در مواقع ضروری با شما تماس بگیره
مورد اول (Primary) الزامی و مورد دوم و سوم (Secondary و Work) اختیاریه و میتونید Does Not Apply بزنید.

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  ۵- پاسخ سوال Do you hold or have you held any nationality other than the one you have indicated above؟ را باید Yes بزنیم یا No ؟
۶- پاسخ سوال Do you hold a passport from the country/region of origin (nationality) above؟ را باید Yes بزنیم یا No؟
اگه ملیتی غیر از ایران ندارید NO بزنید.
سوال ۶ رو هم اگه سوال قبل NO بود نمیپرسه

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  ۷- در کدام قسمت فرم DS-260 و چگونه باید محل مصاحبه را تغییر دهیم؟
فرم رو که باز میکنید اولین صفحه محل مصاحبه رو میپرسه و بعد از رفتن به صفحه بعد، قفل میشه که اگه نیاز بود میتونید در بخش REVIEW و قسمت Location دوباره محل سفارت رو عوض کنید.
بعد از تایید و ارسال نهایی فرم، محل مصاحبه رو نمیشه مستقیم عوض کرد (حتی در حالت آنلاک) و باید به KCC درخواست بفرستید (همراه با علت)

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  ۸- آیا باید در هنگام پرکردن فرم DS-260 آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را وارد کنیم؟ آیا این امکان وجود دارد و می توانیم بعداً و در هنگام مصاحبه در سفارت مربوطه، آدرس محل زندگی در آمریکا و آدرس دریافت گرین کارت را بدهیم؟
بله. اگه این قسمت خالی باشه نمیتونید به صفحه بعد برید.
آدرس رو میتونید روز مصاحبه یا حتی روز ورود به آمریکا تغییر بدید.

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  ۹- قبل از ثبت نام در لاتاری ۲۰۱۶ نام خانوادگی ام را تغییر داده ام و با نام خانوادگی جدید در لاتاری ۲۰۱۶ ثبت نام کردم. آیا باید نام خانوادگی قبلی ام را نیز در هنگام پر کردن فرم DS-260 وارد کنم؟ در کدام قسمت؟
بله مخصوصاً اگه در مدارکتون نام خانوادگی قبلی نوشته شده
صفحه Personal Information ۱ سوال:
Have you ever used other names (i.e., maiden, religious, professional, alias, etc.)?

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  ۱۰- منظور از Military specialty چیست؟ آیا منظور همان رسته در خدمت سربازی است؟
تخصص نظامی. اگه در مدرک سربازی که ارائه میدید تخصص نوشته، وارد کنید.
در کارتهای جدید نوشته نشده و میتونید NONE یا N/A بنوسید.

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  11- من در حد متوسط با زبان انگلیسی آشنایی دارم. اگر سوال Can you speak and/or read languages other than your native language? را Yes بزنم، قسمت List the language that you speak and/or read را باید چگونه به انگلیسی پر کنم و بنویسم؟
بنویسید انگلیسی (در حد متوسط):
ENGLISH (MODERATE PROFICIENCY) یا
ENGLISH (INTERMEDIATE) یا ...

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  12- آیا باید در هر مرحله حتما Save را انجام دهیم یا نیازی به این کار نیست؟
نیاز نیست، Next رو بزنید اتوماتیک Save میکنه

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  13- متولد سال 1989 میلادی هستم. پس از پایان پر کردن فرم DS-260، آیا باید فرم DS-1810 (که مربوط به فراخوان سربازی در آمریکا در صورت نیاز است.) را دانلود و پر کنم؟ پس از رسیدن به آمریکا این فرم را باید به کجا تحویل بدهم؟
اگه موقع تکمیل فرم بین 18 سال تا 26 سال تمام باشید، لینک فرم DS-1810 رو نشون میده که این فرم رو باید روز مصاحبه به سفارت تحویل بدید.
تا 30 روز بعد از ورود به آمریکا هم باید برای سربازی ثبت نام کنید. (اگه هنوز 26 سال تمام نباشید)

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  14- سوال مربوط به واکسن را باید Yes بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
جواب عادی این سوال YES هست که توضیح نمیخواد، ولی اگه NO بزنید باید توضیح بدید.
اگه مدرکی دارید که نشون میده واکسنهایی رو مطابق قوانین آمریکا زدید، مثل کارت واکسیناسیون YES در غیر اینصورت NO + توضیح
جواب این سوال چه YES باشه چه NO فرق نمیکنه و مشکلی پیش نمیاد چون قبل از مصاحبه همه واکسنهایی که طبق قانون لازمه رو میزنن

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  15- در حال حاضر دانشجو هستم. باید سوال مربوط به سربازی را No بزنم، در توضیحاتش به انگلیسی چه بنویسم؟
اگه NO بزنید توضیح نمیخواد (فقط برای عراقی ها و ... توضیح میخواد)

(2015-05-06 ساعت 20:20)ahmad120 نوشته:  16- در حال حاضر دانشجو هستم و گذرنامه ندارم. در قسمت پایان پر کردن فرم DS-260 که اطلاعات تایید می شود شماره گذرنامه را چه بنویسم؟
با سپاس فراوان
اگه پاسپورت ندارید، در صفحه Personal Information ۲ جواب سوال Document Type رو OTHER TRAVEL DOCUMENT بزنید.
در این حالت در آخرین مرحله شماره پاسپورت نمیخواد و بجاش مینویسه Enter your KCC Case Number که کیس نامبر رو میزنید.

اگه کیس نامبرتون پایین بود فرصت رو از دست ندید، OTHER TRAVEL DOCUMENT بزنید و فرم رو بفرستید و بعد برای پاسپورت اقدام کنید تا به موقع به مصاحبه دعوت بشید.

سلام من واقعا گیج شدم لطفا کمکم کنید ، من تو فرم اولیه ثبت نام لاتاری زدم چند واحد درسی رو تو کارشناسی ارشد پاس کردم ، الان دانشجو هستم و در بهترین حال خرداد سال دیگه مدرک می گیرم،اولا باید در فرم ds 260 تو قسمت مشاغل اینو بنویسم؟ و روز مصاحبه گواهی اشتغال به تحصیل ببرم .یا ننویسم و اگه پرسیدن بگم هنوز مدرک نگرفته بودن که بنویسم...لطفا کامل راهنماییم کنید ممنون
تشکر کنندگان:
جناب m.ghoreishi وافعا ممنون بخاطر جواب
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان: َalikh ، لطف اله
(2015-05-17 ساعت 21:02)hadir نوشته:  معذرت می خوام مدام سوال می پرسم ولی در روز همایش دوستان مهاجر سرایی به من گفتند که فوق رو نگم.و اگر پرسید بگم هنوز مدرک نگرفتم یا ترک تحصیل کردم . اگه با گفته صحیح شما پیش برم ،یعنی در فرم ds 260 باید در قسمت مشاغل، دانشجوی ارشد بودن را هم ذکر کنم؟و بعد روز مصاحبه گواهی اشتغال به تحصیل ببرم؟یا در فرم ds 260 لازم نیست ذکر کنم ممنون
سلام
همیشه گفتن حقیقت بهتره
در ضمن وقتی که در قسمت مشاغل وارد کنی دیگه می تونی کار هم وارد نکنی
بله اشتغال به تحصیل
تشکر کنندگان: Ali Sepehr
(2015-05-17 ساعت 15:38)ben123 نوشته:  من حدود ۹ ماه استرالیا بودم
کسی هست از دوستان که اینو مطمئن بهم بگه من باید از اونجا سوء پیشینه بگیرم یا نه
چون بعضیا میگن بیشتر از ۶ ماه باید بگیری ولییییییییی توو سایت دی وی سلکتی به ادرس زیر نوشته 12 ماه یا بیشتر باید بگیرن
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html

lived in a different country for more than 12 months
منم 6 ماه اونجا بودم اگه اطلاعات خاصی پیدا کردی به منم لطفا اطلاع بده
راستی چرا پیام خصوصیت بستس؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان