2015-05-17 ساعت 09:04
تبریک فراوون.ابتدا فرم 260 رو پر کن
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
|
2015-05-17 ساعت 09:04
تبریک فراوون.ابتدا فرم 260 رو پر کن
2015-05-17 ساعت 09:09
(2015-05-13 ساعت 16:10)Aghaman نوشته:(2015-05-13 ساعت 09:45)nargesinthebox نوشته: سلام دوستان ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون...اونوقت الزامی هست که آدرسی که موقع ثبت نام برای لاتاری نوشته بودمو توی فرم DS بعنوان آدرس قبلیم بنویسم؟ یا اصلا دیگه لازم نیست توی فرم بیارمش؟
2015-05-17 ساعت 10:01
توي فرم ds تاريخ اخذ ديپلم هم ميخواد
2015-05-17 ساعت 10:01
سلام دوستان
در قسمتی که در مورد تعداد بچه ها و اینکه ایا میخواهند با شما مهاجرت کنند یا نه؟ (بهتره که بله جواب بدیم یا خیر؟ ) اگر بچه ها بالای 21 سال داشته باشن مرسی
2015-05-17 ساعت 10:04
دوست عزیز 2 شرط اولیه در صورتی که بالای 21 سال داشته باشید داره
دیپلم یا سابقه کار (2015-05-17 ساعت 10:01)m_kh نوشته: توي فرم ds تاريخ اخذ ديپلم هم ميخواد بلی- دوست عزیز دقت کنید در بخش Education باید هر مقطع تحصیلی از بالا به پایین مثلا لیسانس بعد پیش دانشگاهی و بعد دیپلم را با جزئیات خواسته شده واردکنید.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov سفرنامه من (2015-05-16 ساعت 16:32)ghazal2016 نوشته: سلام1- برا ی اطلاع از خط فقر برید به سایت :aspe.hhs.gov/poverty/15poverty.cfm بجز ایالات آلاسکا و هاوایی برای سایر ایالتها هست.برای دونفر را نگاه کنید 125% آن و کمی بیشتر در نظر بگیرید و باید پول درحساب داشته باشید اطلاعات موجود در پست آقای بهداد در صفحه اول فوروم عدم وجود اسپانسر مربوط به 2015 را هم مطالعه کنید با این تفاوت که خط فقر موجود در پست ایشان مربوط به ۲۰۱۴ هست و بروز شده آن در سایت بالاست. فقط رقمش رند نباشه .ضمنا معمولا گفته شده رقم خیلی بالا هم نباشه که ایجاد سئوال برای آفیسر که از کجا آوردید خودش داستان نشه." 2- بهرحال خوبیش اینه که ایشان معافیت دارند ممکنه آفیسر علت معافیت را بپرسه درخصوص دادن پاسخ مناسب از دوستان آقا کمک بگیرید. 3- بستگی به کیس نامبرتون داره حدودی ببینید کی میرید مصاحبه و درنهایت سفر برای فعالسازی گرین کارت باید به گونه ای باشد که به هنگام سفر به آمریکا 8 ماه از اعتبارش مانده باشد اگر وقت کافی دارید که تمدیدش کنید و خیالتون راحت بشه یعنی فرم 260 را فرستاده و بعد که تمدید کردید هردوپاسپورت قدیمی و جدید را برای مصاحبه ببرید. 4- چه مشکلی پیش بیاد فقط بنظرم محض اطمینان فرم 9 سئوالی و رزومه برای هر دویتان آماده کنید و برای مصاحبه همراه داشته باشید اگر لازم شد ارائه دهید احتمالا برای نوع کار ایشان و جزئیاتش سئوال خواهند کرد. نگران نباشید و امیدوارم ویزای یکضرب بگیرید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov سفرنامه من تشکر کنندگان: ghazal2016
(2015-05-16 ساعت 22:59)ریحانا نوشته:سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه(2015-05-16 ساعت 18:55)hamidzxc نوشته: دوستان سلام سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه (2015-05-17 ساعت 00:47)shahram.mis1356 نوشته: سلام دوستان من هم لاتاری برنده شدم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم لطف کنید راهنمایی کنید .ممنونم ارسال ۵۳۲ چند خط بالاتر را بخونید آدرس دادم فرم ds260 را تکمیل کنید مدارک هم که آماده کنید موقعی که کارنت شدید می دهید ترجمه که شامل کل مدارک تحصیلی دیپلم. پیش دانشگاهی. لیسانس و بالاتر (ترجیحا ریزنمرات مدارک تحصیلی برنده اصلی هم داشته باشید ) سندازدواج کارت ملی. شناسنامه. نامه تمکن مالی از بانک. کارت پایان خدمت پاسپورت با اعتباری که تا ۸ ماه از تاریخ صدور ویزاتون راهم پوشش بده. عکس. کارت زرد واکسیناسیون ( الان با دردست داشتن کل مدارک واکسیناسیون از کودکی تاکنون و پاسپورت به انستیتو تجریش و یاغیر مراجعه و واکسنها را شروع کنید خودشان به خوبی راهنمایی می کنند و زمانبندی برای واکسیناسیون را به شما خواهند گفت). دقت کنید در فرم تمام مقاطع را از بالاتر به پایینتر بترتیب اضافه کنید مثلا فوق لیسانس بعد لیسانس بعد دیپلم بعد پیش مبادا فقط آخرین مدرک تحصیلی رابنویسید .بهرحال تمرکز کنید بارها بخونید واطلاعات را با مدارک اصلی و پاسپورت چک کنید ابهامی بود سوال کنید
fear can hold you prisoner. Hope can set you free شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov سفرنامه من تشکر کنندگان: ed2008 ، shahram.mis1356
(2015-05-17 ساعت 10:54)hadir نوشته:ابتدا بالاترین مدرکتان را پرسیده می نویسید University degree که قاعدتا در فرم اولیه شرکت در لاتاری همین گزینه را انتخاب کرده بودید. بعد وارد جزئیات می شوید. تعداد موسسات آموزشی که رفتید را بزنید که میشود 3 بنابراین سه جدول خواهید داشت(برای هر مقطع تحصیلی شامل لیسانس- پیش - دیپلم) که در جدول اول لیسانس را می زنید bachelor ودرخصوص آن اطلاعاتش را تکمیل می کنید مثلا فلان دانشگاه - آدرسش- رشته - تاریخ شروع و تاریخ پایان(طبق مدرک تحصیلی)(2015-05-16 ساعت 22:59)ریحانا نوشته:سلام امکان داره درباره پرکردن دیپلم و پیش دانشگاهی توضیح بدید من واقعا گیج شدم ؟ چون الان نمیدونم فرم چطوریه مثلا برای دوستان بگید که کسی که لیسانس و پیش دانشگاهی و دیپلم داره به ترتیب چجوری باید بنویسه(2015-05-16 ساعت 18:55)hamidzxc نوشته: دوستان سلام حال پیش دانشگاهی را می نویسیدPre university و سال شروع و پایان ( که طولش یکساله)و سایر اطلاعات حال دیپلم را بنویسید Diploma و سایر اطلاعاتش دقت کنید پایان هرجدول هم دکمه Add Another برای اضافه نمودن یک جدول دیگر دارد و هم دکمه Remove اگر جدول اضافه ایجادکردید و باید حذف شود. درتبدیل تاریخ ها به میلادی دقت کنید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov سفرنامه من
2015-05-17 ساعت 12:16
سلام دوستان
قبولی Dv2016 هستم کیس نامبر 5xxx ارسال فرم 16 می 2015 1. ترجمه ها باید رسمی باشه؟ ( مهر دادگستری و امور خارجه میخواد یا فقط دارالترجمه کافیه؟) 2. سوء پیشینه بگیرم؟ واسه خانمم چی؟ ( من نفر اصلی هستم) 3. برا واکسن الان باید چیکار کنیم؟ (مشهد زندگی میکنیم ) میگن واکسن هپاتیت 6 ماه طول میکشه و در طی 3 نوبت باید بزنیم 4. کلا مدارک خانمم که نفر اصلی نیست کدوماش باید ترجمه بشه؟ 5. قبولیای 2016 هم باید قبل از مصاحبه مدارکشونو پست کنن آنکارا؟ ( اگه بله، اصل یا کپی؟) مرسی
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260 آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or 4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
2015-05-17 ساعت 12:25
(2015-05-17 ساعت 12:16)ben123 نوشته: سلام دوستاننه مهر جایی رو نمیخاد فقط ترجمها کافیه من ترجمهارو دادم دارالترجمه زضا سر چهارراه بزرگمهر اول پاسپورتارو بردارین ببرین پیش دکتر دهقان نیری و ایشوت شمارو راهنمایی میکنه و کارتو پر میکنه، شناسنامه .کارت ملی ، اخرین مدرک تحصیلی، و عقد نامه اگه سفارتتون انکارا باشه که تو نامه دوم که فروردین ماه امکانش هست واستون میاد اره باید پست کنین.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ben123
2015-05-17 ساعت 12:31
(2015-05-17 ساعت 12:25)babisondes نوشته:(2015-05-17 ساعت 12:16)ben123 نوشته: سلام دوستاننه مهر جایی رو نمیخاد فقط ترجمها کافیه اوه چه خوب ظاهرا شما هم مشهد هستین خیلی خوشحالم و مرسی از پاسختون اره منم رفتم دارالترجمه رضا سو پیشینه رو نگفتین
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260 آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or 4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
2015-05-17 ساعت 12:38
(2015-05-17 ساعت 12:31)ben123 نوشته:سو پیشینه در صورتی که مدت بیش از ۶ماه خارج از ایران سکونت داشتین باید از همون کشور بگیرین ، در غیر اینصورت نمیخاد(2015-05-17 ساعت 12:25)babisondes نوشته:(2015-05-17 ساعت 12:16)ben123 نوشته: سلام دوستاننه مهر جایی رو نمیخاد فقط ترجمها کافیه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
2015-05-17 ساعت 12:56
یک دارلترجمه تو پاساژ دهقان چهار راه فرامرز هم هست، از اون هم استعلام کن قیمتارو اقای ben.
|