کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-17 ساعت 22:50)ahriman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 22:45)saman_rrr نوشته:  دوستان فرق بین کارنت و نامه دوم چی هسش؟

کارنت شدن یعنی به جریان افتادن
مثلا میگن در ماه اکتبر تا کیس 2000 کارنت شده یعنی کیس نامبر های زیر این عدد پروندشون به جریان افتاده و اگه فرم 260 تکمیل کرده باشه و فرستاده باشه براش وقت سفارت تعیین میکنن

نامه دوم بعد از کارنت شدن میاد و جایگزین نامه اول که همونیه که قبولیتون رو دیدید میشه که در ان زمان و مکان مصاحبه و مدارک مورد نیاز نوشته شده

کارنت ها رو از کی اعلام میکنند و از کدوم سایت میشه شماره کارنت ها رو چک کرد؟

سوال دیگه اینکه کسی که تاحالا واکسن هپاتیت نزده چقدر طول میکشه که واکسناش زده بشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 23:07)saman_rrr نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 22:50)ahriman نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 22:45)saman_rrr نوشته:  دوستان فرق بین کارنت و نامه دوم چی هسش؟

کارنت شدن یعنی به جریان افتادن
مثلا میگن در ماه اکتبر تا کیس 2000 کارنت شده یعنی کیس نامبر های زیر این عدد پروندشون به جریان افتاده و اگه فرم 260 تکمیل کرده باشه و فرستاده باشه براش وقت سفارت تعیین میکنن

نامه دوم بعد از کارنت شدن میاد و جایگزین نامه اول که همونیه که قبولیتون رو دیدید میشه که در ان زمان و مکان مصاحبه و مدارک مورد نیاز نوشته شده

کارنت ها رو از کی اعلام میکنند و از کدوم سایت میشه شماره کارنت ها رو چک کرد؟

سوال دیگه اینکه کسی که تاحالا واکسن هپاتیت نزده چقدر طول میکشه که واکسناش زده بشه؟

برای 2016 از سپتانبر
از اینجا
http://travel.state.gov/content/visas/en...-2015.html

دوره هپاتیت به صورته 0 1 5 ،هست
یعنی وقتی اولی رو زدی بعدیش یک ماه و بعدیش پنج ماه بعد.یعنی شش ماه طول میکشه
توجه:هپاتیت به طور همگانی زده شد فکر کنید ببینید زدید یا نه یا می تونید تست انتی بادی بدین که معلوم میشه زدین یا نه
تشکر کنندگان: saman_rrr
سلام دوستان
برای استاد دانشگاه توی قسمت شغل کدام قسمت رو باید انتخاب کرد؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 00:17)mohammad1980 نوشته:  سلام دوستان
برای استاد دانشگاه توی قسمت شغل کدام قسمت رو باید انتخاب کرد؟

education
تشکر کنندگان: mohammad1980 ، styvan
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه
فرم ۲۶۰ رو باید به ازای هر نفر جداگانه پر کرد!
یعنی اول نفر اصلی بعد همراهان
میخوام بدونم چی جوریه خودشون از ما میخوان ، گزینه خاصی هست ، صفحه جداگانه واسه هر نفر باز میشه ؟ اگه یه راهنمایی کلی و واضح بکنید ممنونم.
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 01:01)aminooo نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه
فرم ۲۶۰ رو باید به ازای هر نفر جداگانه پر کرد!
یعنی اول نفر اصلی بعد همراهان
میخوام بدونم چی جوریه خودشون از ما میخوان ، گزینه خاصی هست ، صفحه جداگانه واسه هر نفر باز میشه ؟ اگه یه راهنمایی کلی و واضح بکنید ممنونم.

وقتي وارد صفحه اي كه مخصوص فرم ٢٦٠ هست ميشيد، ابتدا كيس نامبرتونو ميخواد كه وارد ميكنيد بعد از اون تاريخ تولد برنده مياد و وقتي اوكي ميكنين صفحه اي باز ميشه كه اسم تمام اعضا خانواده كيس برنده ظاهر ميشه و شما يكي يكي بايد فرم هاشونو پُر كنين
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، aminooo
سلام
من از برندگان 2016 هستم شما در پاسخ به سوال احمد نوشتین برای پر کردن فرم 260
به آدرس که در راهنما فارسی دادین برن :اما تو نامه اول یا همون نامه قبولی یک آدرس هستdvselectee.state.gov
که وقتی وارد میشیم در قسمت submit your immigrant visa and alien regestration applicatin

وقتی کیس نامبر را وارد کنیم مراحل پرکردن شروع میشود که شما هم در گاید لاین فارسی توضیح دادین.و اینکه لینک که
شما معرفی کردین در کجا ذکرشده؟وآیا قسمتی که من نوشتم روش درستی است؟
سوال دوم:مدارکم را چطور باید به سفارت بدهم؟وچه زمانی؟با پست؟ترجمه مدرک تحصیلی وگواهی کار وشناسنامه وعدم سو پیشینه وعقدنامه ...
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 03:35)GIVAR نوشته:  سلام
من از برندگان ۲۰۱۶ هستم شما در پاسخ به سوال احمد نوشتین برای پر کردن فرم 260
به آدرس که در راهنما فارسی دادین برن :اما تو نامه اول یا همون نامه قبولی یک آدرس هستdvselectee.state.gov
که وقتی وارد میشیم در قسمت submit your immigrant visa and alien regestration applicatin

وقتی کیس نامبر را وارد کنیم مراحل پرکردن شروع میشود که شما هم در گاید لاین فارسی توضیح دادین.و اینکه لینک که
سوال دوم:مدارکم را چطور باید به سفارت بدهم؟وچه زمانی؟با پست؟ترجمه مدرک تحصیلی وگواهی کار وشناسنامه وعدم سو پیشینه وعقدنامه ...ع

سلام
جهت پر کردن فرم به ادرس زیر برید
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

در مورد ارسال مدارک فقط سفارت انکارا این طور هست.15 تا بیست روز قبل از مصاحبه باید مدارکتون بهشون برسه یا به صورت پست و یا ایمیل.بقیه سفارت ها روز مصاحبه مدارکتون رو میدید
تشکر کنندگان: ed2008
دوستان‌سلام من واسه رفتن به سفارت از لحاظ هزینه مشکل ندارم ولی بابت رفتن به آمریکا که دوستان گفتن برای چهار نفر که من و بچه هام هستیم باید ۳۰۰۰۰ دلار داشته باشی یه خورده مشکل دارم یعنی تقریبا یک ، سوم این پول را دارم به نظرتون چکار کنم خونه و ماشینم را بفروشم برم ؟؟؟ راه کار دیگه ای هم هست
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 03:42)ahriman نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 03:35)GIVAR نوشته:  سلام
من از برندگان ۲۰۱۶ هستم شما در پاسخ به سوال احمد نوشتین برای پر کردن فرم 260

سوال دوم:مدارکم را چطور باید به سفارت بدهم؟وچه زمانی؟با پست؟ترجمه مدرک تحصیلی وگواهی کار وشناسنامه وعدم سو پیشینه وعقدنامه ...ع

سلام
جهت پر کردن فرم به ادرس زیر برید
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

در مورد ارسال مدارک فقط سفارت انکارا این طور هست.15 تا بیست روز قبل از مصاحبه باید مدارکتون بهشون برسه یا به صورت پست و یا ایمیل.بقیه سفارت ها روز مصاحبه مدارکتون رو میدید

فقط کپی های مدارک رو باید پست کنیم آنکارا یا اصل مدارک رو هم میخوان؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 22:45)rbrb-2015 نوشته:  از دوستان برنده ۲۰۱۶ کسی تونسته فرم DS-260 رو سابمیت کنه؟
من چند روز فرم برادرزاده م رو پر کردم ولی سایت Error میده و نمیذاره سابمیت کنم!!!!!!!!!!

Important Notice:
We are aware that some users are experiencing technical difficulties accessing Form DS-260/261 or paying IV fees. If you experience any of this issue, please try it back later. We apologize for any inconvenience this may be causing.

اگه اشتباه نکنم با فونت قرمز هم این خطا رو میده، علت اینه که از جاهای مختلف سایت رو باز کردی یا با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن باز کردی و شک کرده که خودت داری وارد پروفایلت میشی یا کس دیگه هم داره هم زمان با تو وارد میشه. به هر حال نگران نباش واسه منم همینطور بود ولی فکر میکنم پایین این پیغام یه دکمه داره که اونو بزنی وارد میشه و هیچ مشکی نیست.
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 08:12)ben123 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 22:45)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  از دوستان برنده ۲۰۱۶ کسی تونسته فرم DS-260 رو سابمیت کنه؟
من چند روز فرم برادرزاده م رو پر کردم ولی سایت Error میده و نمیذاره سابمیت کنم!!!!!!!!!!

Important Notice:
We are aware that some users are experiencing technical difficulties accessing Form DS-260/261 or paying IV fees. If you experience any of this issue, please try it back later. We apologize for any inconvenience this may be causing.

اگه اشتباه نکنم با فونت قرمز هم این خطا رو میده، علت اینه که از جاهای مختلف سایت رو باز کردی یا با سد غیرقابل عبور شکن و بدون سد غیرقابل عبور شکن باز کردی و شک کرده که خودت داری وارد پروفایلت میشی یاایوایدیگه هم داره هم زمان با تو وارد میشه. به هر حال نگران نباش واسه منم همینطور بود ولی فکر میکنم پایین این پیغام یه دکمه داره که اونو بزنی وارد میشه و هیچ مشکی نیست.

ممنون دوست عزیز، ولی همچین شرایطی نبوده و من همیشه از طریق یک لپ تاپ و بدون پیل شکن سایت رو باز کردم. شما موفق شدین فرم رو سابمیت کنید؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
این فرم DS-1810 که مختص آقایون 18 تا 26 سال، ـ مربوط به سربازی ـ باید در امریکا پر بشه؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 08:34)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-05-18 ساعت 08:12)ben123 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 22:45)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  از دوستان برنده ۲۰۱۶ کسی تونسته فرم DS-260 رو سابمیت کنه؟

Important Notice:

اگه اشتباه نکنم با فونت قرمز هم این خطا رو میده، علت اینه که از جاهای مختلف سایت رو باز کردی یا با سد غیرقابل عبور شکن و بدون سد غیرقابل عبور شکن باز کردی و شک کرده که خودت داری وارد پروفایلت میشی یاایوایدیگه هم داره هم زمان با تو وارد میشه. به هر حال نگران نباش واسه منم همینطور بود ولی فکر میکنم پایین این پیغام یه دکمه داره که اونو بزنی وارد میشه و هیچ مشکی نیست.

ممنون دوست عزیز، ولی همچین شرایطی نبوده و من همیشه از طریق یک لپ تاپ و بدون پیل شکن سایت رو باز کردم. شما موفق شدین فرم رو سابمیت کنید؟
اره عزیزم من 3 روز پیش فرستادم اون پیغام مهم نیست ینی از سمت اونا مشکلی نیست.
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیزم
من دوتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنیم
1-برای دامپزشکی که کار کلینیکی نمی کنه و از ابتدا تو یه اداره دولتی مشغول به کار بوده...الان تو قسمت نوع شغل باید government رو باید انتخاب کرد؟ این اصطلاح governmet برای کارمندان دولته یا معنای دیگه ای داره؟

2- جایی که من کار می کنم (دولتی) تو 10 سال اخیر زیر نظر دو وزارت خونه متفاوت بوده و تو سابقه بیمه هم اسمش عوض شده...مثلا 5 سال اول زیر نظر وزارت خونه x با اسم A و 5 سال دوم زیر نظر وزارتخونه y با اسم جدید B بوده. با توجه به اینکه آدرس پستی جایی که کار میکنم ثابته لازمه که تو سوابق شغلیم اسم هر دو جا رو بیارم؟(به تفکیک سال)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان