موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
فقط کپی های مدارک رو باید پست کنیم آنکارا یا اصل مدارک رو هم میخوان؟
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-17 ساعت 21:41)َalikh نوشته: (2015-05-17 ساعت 15:38)ben123 نوشته: من حدود ۹ ماه استرالیا بودم
کسی هست از دوستان که اینو مطمئن بهم بگه من باید از اونجا سوء پیشینه بگیرم یا نه
چون بعضیا میگن بیشتر از ۶ ماه باید بگیری ولییییییییی توو سایت دی وی سلکتی به ادرس زیر نوشته 12 ماه یا بیشتر باید بگیرن
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
lived in a different country for more than 12 months
منم ۶ ماه اونجا بودم اگه اطلاعات خاصی پیدا کردی به منم لطفا اطلاع بده
راستی چرا پیام خصوصیت بستس؟
راجع به پیغام خصوصی که نمیدونم ولی خودشون گفتن بیش از 12 ماه باید سو پیشینه بیاری ولی بعضیا میگن روز مصاحبه ازشون خواسته شده اگه شش ماه بیشتر بودین بگین فک میکنم احتیاط شرط عقله و ریسک نکنیم بهتره و بگیریم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هزینه رفتن به سفارت و انجام کارهام رو دارمولی انشالله بعد از دریافت ویزا پول زیادی ندارم که برم چهار نفر هم هستیم نمیدونم چقدر هزینه داره واسه رفتن و احیانا یکی دو ماه هزینه سکونت اونجا تا کار پیدا کنم حالا سؤالم اینه خونه و ماشینم رو بفروشم و برم آیا اونجا اونقدر خوب هست ریسک کنم و خونه و زندگی رو بفروشم برم یا راه کار دیگه ای هم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ممنون بابت جوابتون به سوالم
یه چیزه دیگه که میخواستم بپرسم اینه که تو قسمت where you previously employed? باید جایی که مشغول به کارم رو بنویسم؟
employer و suervisoor منظورش چیه؟یعنی اسم شرکت و مدیر عاملو باید بزنیم؟
2-تو قسمت educational institution باید تحصیلات (دیپلم و فوق دیپلم) قید بشه؟
ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
همسر من دیپلم 12 ساله داره
3 سال از 4 سال دوره دبیرستان رو در شهرستان بوده و
سال آخر را در تهران بوده
1-در فرم 260 ، برای مدرک دیپلم ایشان ، فقط کافی است که مشخصات ونام دبیرستان سال آخر
را با ذکر زمان (from-to) یکساله بنویسم؟
2-یا اینکه علاوه بر آن یک باکس دیگر باز کنم و 3 سال قبلی آن را نیز بنویسم؟
3- در این صورت مدرک اخذ شده پس از آن 3 سال را چه باید بنویسم ؟
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فایل راهنما برای پر کردن فرم را از کجا می تونم داشته باشم؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-18 ساعت 13:07)آلیس-1980 نوشته: (2015-05-18 ساعت 08:34)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: (2015-05-18 ساعت 08:12)ben123 نوشته: (2015-05-17 ساعت 22:45)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: از دوستان برنده ۲۰۱۶ کسی تونسته فرم DS-260 رو سابمیت کنه؟
من چند روز فرم برادرزاده م رو پر کردم ولی سایت Error میده و نمیذاره سابمیت کنم!!!!!!!!!!
Important Notice:
We are aware that some users are experiencing technical difficulties accessing Form DS-260/261 or paying IV fees. If you experience any of this issue, please try it back later. We apologize for any inconvenience this may be causing.
اگه اشتباه نکنم با فونت قرمز هم این خطا رو میده، علت اینه که از جاهای مختلف سایت رو باز کردی یا با سد غیرقابل عبور شکن و بدون سد غیرقابل عبور شکن باز کردی و شک کرده که خودت داری وارد پروفایلت میشی یاایوایدیگه هم داره هم زمان با تو وارد میشه. به هر حال نگران نباش واسه منم همینطور بود ولی فکر میکنم پایین این پیغام یه دکمه داره که اونو بزنی وارد میشه و هیچ مشکی نیست.
ممنون دوست عزیز، ولی همچین شرایطی نبوده و من همیشه از طریق یک لپ تاپ و بدون پیل شکن سایت رو باز کردم. شما موفق شدین فرم رو سابمیت کنید؟
دوست عزیز نوشته که ما خبر داریم که بعضی از کاربرها برای دسترسی به فرم با مشکلات فنی مواجه هستند.اگر شما با همچین مسأله ای مواجه هستیدسعی کنید بعدا دوباره وارد بشید.
آره ایشون راست میگن ، من حواسم نبود متن رو ترجمه کنم و مطمئن نیستم این همون پیغامیه که واسه من میومد. پس نباید چیز مهمی باشه.